de nam navedi molim te u kojem je to dijelu said.sa slagao u donjem pistu? sve sto je covjek gore rekao je milion posto istina i hiljadu puta potvrdjeno sudskim presudama, nema potrebe vise da ponavljamo...cirus wrote:Evo nas malo po malo u vasem omiljenom sportu, na ovom forumu ,cast izuzetcima ...
Mozemo ga nazvati ''zipa Srbin,driu ga''...
Igra tece ovako...Veliki broj ljudi ,najcesce Bosnjaka koji su duboko zabrazdili u nacional sovinizam, pisu sve svasta, najcrnje vrijedjajuci srpski, a Boga mi ,sve cesce i hrvatsli narod koji ovdje zivi .
A ako se slucajno , (a ne bi trebalo tako biti , forumi bi trebali da sluze za razmjenu i razlicitih misljenja) pojavi neki radoznao Srbin tipa ''draganBL'', ''lesinar'', ''oksigen''ili ''cirus'' i ''probjeli'' neku...Kreće ''poćera'' !!
Hepening uglavnom zavrsava moderator/administrator , koji poput toreadora ,banuje Srbu, a zapjenusani forumasi vicu OLEEEE
A sad da i tebi odgovorim saide.sa ,na tvoje tendeciozno , bezobrazno pitanje koje u sebi sadrzi gomilu lazi i neskrivenog fasizma ...
Saide, psi zapisavaju teritoriju .
Druze ja kao urolog, ne mogu ti pomoci... Ipak ces za pomoc morati potraziti drugu vrstu ljekara .
to sto si ti i tebi slicni u ratu sa cinjenicama i sudskim presudama, to ne mozes drugima nabijati na nos kao "mrznju"
Jel novak djukic osudjen na 33 godine za granatiranje tuzle i masakr na kapiji? JESTEsaid.sa wrote:
Urologu moj lijepi, svoje testise ste pokazivali najviše u Foči i Višegradu kad ste silovali muslimanke. Ti i tvoji pajdaši pokazali testise na Srebrenici, Višegradu, Prijedoru, Brčkom kad ste ubijali djecu i civile. Pa onda granatama sa sigurne udaljenosti na Sarajevo, Tuzlu, Mostar.
Samo mi nemoj pričati o srpskom junaštvu, ta je priča ispričana i taj je mit davno busted, što bi rekle kolege s Discoveryja. Informiši se malo bolje o "uspjesima" VRS-a pa onda pričaj o junaštvu.
Vi samo furajte svoje, a i mi ćemo svoje pa ćemo vidjeti šta će biti. Vidi se da ti je dr Dabić uzor a Mile Ronhil vožd.
Nego nisi mi odgovorio, jel vrijedilo pobiti najmanje 100.000 ljudi da ostvarite svoje ciljeve i zapišate teritoriju?
Jel galic osudjen za opsadu i granatiranje sarajeva na 25 godina? JESTE
Jesu li za prijedor i brcko izdate na stotine presuda? JESU
Jel vojska, policija i vlast pca osudjena za genocid u srebrenici? JESTE
koji je ovdje dio sporan? mozes ti ratovati protiv cinjenica, al ne ide