Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#5376 Re: Dres reprezentacije BiH
I jogurt.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#5377 Re: Dres reprezentacije BiH
Ali nemoj stavljati Zeljine ili od Ferhatovica,vec neke neutralne,npr banjalucke ili travnicke,ali samo od Harija.
- luckylaka
#5378 Re: Dres reprezentacije BiH
Licno ...Adidas
dres(ako je ovaj bijeli) 
- phillie
#5379 Re: Dres reprezentacije BiH
Poceli smo se preseravati
treba ovo zakljucati i cekati do 1.06 ili u krajnjem slucaju do septembra 2015.
- burekodsira
#5380 Re: Dres reprezentacije BiH
zayebAo sam se, soravam se jbgJazzy.ba wrote:Odmah nakon svjetskog, u septembru 2015.burekodsira wrote:e sto sjebaste temu zadnjih mjesec dana to se nemere opisati
http://www.nfsbih.ba/nsbih_v2/vijest.php?id=9967
ljudi fino napisase da ce odmah nakon svjeCkog biti novi dizajn za nas
mozda ipak da ga malo skockaju do mundijala...?
- IcedMFEarth
#5381 Re: Dres reprezentacije BiH
Čitajući ovo IQ eksponencijalno opadasaxtonski wrote:Zajebavao si se ti kurac. Mislio ti najozbiljnije. Poslije svjetskog jos godinu i pol ce trebati Adidasu za nas dres. Znaci prvo da prodaju skart iz skladista, onaj sto niko nece, zapravo ostatak od Chelsea, jer je toliko ruzan da im je ostalo par stotina hiljada komada, nakon toga, ako kupite sav skart sa skladista, onda ce mozda Adidas vec tad skupiti kakvog drugog skarta, pa da i to ispraznite. I jos zato direktor Adidasa urgirao, a prema nekim izvorima i Munib se iz zatvora zalozio kod kolega koji su s njim birali Legea prije.burekodsira wrote:
zayebAo sam se, soravam se jbg![]()
mozda ipak da ga malo skockaju do mundijala...?
- phillie
#5382 Re: Dres reprezentacije BiH
Hajd svega ti sroci jedan mail Savezu, da cim prije raskinu ugovor sa Adidasom, a potpisu sa Pumom/Nikeom, uz obavezu da nam ovi naprave maksuziju dres, nesto nevidjeno na fudbalskim terenima, i da nam dadnu jos koju paru zato sto ih reklamiramo, jer jbg ako nisu znali Bosna je na SP.
Samo nas vise ne tushi, tastature ti tvoje.....
Samo nas vise ne tushi, tastature ti tvoje.....
- Herr Flick
#5383 Re: Dres reprezentacije BiH
Mora da si imao neke koristi od Legee pa si toliko navro.Od juna pipa zavrnuta

- IcedMFEarth
#5384 Re: Dres reprezentacije BiH
Izvini Emeriče Gudelj, nisam vas prepoznaosaxtonski wrote:Kako si ti trolcino nakupio toliko postova ovdje, a da te nisu roknuli barem jedno 16 puta? Mora da lizes dobro dupe moderatorsko?Herr Flick wrote:Mora da si imao neke koristi od Legee pa si toliko navro.Od juna pipa zavrnuta![]()
Jeste ja "volim" ponjave Legea, i zato Munibove u svakom postu prozivam. Da ste vi Munibovci znali izabrati dresove, kao da bi izabrali Legea ponjave?
Medjutim kad vidimo ovdje modne designere sa pijace, nije ni cudo i sad dolazite ovdje srati patriotama koji znaju znanje?
- Kinaski
#5385 Re: Dres reprezentacije BiH
E dragi moji forumasi jutros sam bio u posjeti kod Muniba. Zahvalio vam se na pozdravima i rekao vam je da nista ne brinete sto kasni uplata. Oni debili iz legea pogrijesili broj racuna, tako da ce biti uskoro.

- elmirčo
#5386 Re: Dres reprezentacije BiH
ovo je postalo gore od pdf politika
što ste burgije?
što ste burgije?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5387 Re: Dres reprezentacije BiH
ne osvrćite se na paćenike što se moraju dva puta registrovati da se neko sa njima složi 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5388 Re: Dres reprezentacije BiH
ma neka ih baš nas zabave 
- JoseMujica
#5389 Re: Dres reprezentacije BiH
don vori...Cmoljo i ja smo guzni haveri....inaće smo se upoznali dok smo modnom maćku KPZ-a Munji dobacivali safune ispod tuša 
- bingov buraz
#5390 Re: Dres reprezentacije BiH
Sta pijacar radi kad mu ostane robe na lageru?
Registruje se na forum...vise puta.
Registruje se na forum...vise puta.
- Kemal Malovčić
#5391 Re: Dres reprezentacije BiH
I druge repke dobijaju dresove 2015.
- JoseMujica
#5392 Re: Dres reprezentacije BiH
to je normala...2015 se završava kvalifikacijski ciklus za EP i prave se novi dresovi za EP i naredne kvalifikacije. Mi smo sve termine fulali jer je ugovor s LeDŽeom bio takav kakav je bio i sad nam valja premostiti ovu godinu.
Kome ovaj ne valja neka ga ne kupuje...niko nije naćeran na to, a ima brate izbor da kupi sadašnji Legea ili da čeka septembar 2015
navijači ne kupuju dresove zbog firme koja ih pravi, ne kupuju ni zbog dizajna, već kupuju zato što vole svoj tim.
Za plachiphickave šminkere evo pravih dresova

Kome ovaj ne valja neka ga ne kupuje...niko nije naćeran na to, a ima brate izbor da kupi sadašnji Legea ili da čeka septembar 2015
navijači ne kupuju dresove zbog firme koja ih pravi, ne kupuju ni zbog dizajna, već kupuju zato što vole svoj tim.
Za plachiphickave šminkere evo pravih dresova

- Riddle
#5393 Re: Dres reprezentacije BiH
Odlican. Kupujem.Kaunas wrote:
Kako ce se fino zategnuti uz tijelo. Ona Legeina vreca ne bi stajala ni Apolonu, zato ga nikad nisam ni kupio.
- Riddle
#5394 Re: Dres reprezentacije BiH
Mos' mislit' Misketa u ovom modelu. 
-
Kaunas
#5395 Re: Dres reprezentacije BiH
I meni se svidja.........to ce ovako otprilike izgledati:Riddle wrote:Odlican. Kupujem.Kaunas wrote:
Kako ce se fino zategnuti uz tijelo. Ona Legeina vreca ne bi stajala ni Apolonu, zato ga nikad nisam ni kupio.

- JoseMujica
#5396 Re: Dres reprezentacije BiH
pa svugdje se doplaćuje za klimu i spojlere...to je dodatna oprema
-
Kaunas
#5397 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma opusti se covjece sta si zapeo ko majmun za bananu....raxtonski wrote:Da, ali hoce li biti ClimaCool ventilacijski kao njemacki i argentinski? Hoce li nas dres biti iste kvalitete kao argentinski i njemacki? Po onim slikama, NECE sigurno.Riddle wrote: Odlican. Kupujem.
Osim toga, i da bude, kako su slozili boje i to, ocigledno da si nisu dali puno truda, zapravo nisu si dali nista truda. Ocigledno da su i jedan i drugi izvadjeni iz skladista i uvaljeni onim mafijaskim konjima iz saveza.
Imace dres i ventilaciju, klimuautomatik, ma ima sam da trci, samo ga obuces i pritisnes na dugme.....no siki-riki.
- Jazzy.ba
#5398 Re: Dres reprezentacije BiH
Hoce i hoce. Apsolutno ce biti isti jer je isti template condivo 14 biti koristen i za nas dres. Hoces sada plakati sto cemo imati najmoderniju ikad adidas tehnologiju u dresu?raxtonski wrote:Da, ali hoce li biti ClimaCool ventilacijski kao njemacki i argentinski? Hoce li nas dres biti iste kvalitete kao argentinski i njemacki? Po onim slikama, NECE sigurno.Riddle wrote: Odlican. Kupujem.
Osim toga, i da bude, kako su slozili boje i to, ocigledno da si nisu dali puno truda, zapravo nisu si dali nista truda. Ocigledno da su i jedan i drugi izvadjeni iz skladista i uvaljeni onim mafijaskim konjima iz saveza.
- Kinaski
#5399 Re: Dres reprezentacije BiH
Pojebi nekad nestoraxtonski wrote:Ja sam jako opusten. Uzmem sebi tamno plavu Pumu i nalijepim font i grb bolje nego ce to uraditi Adidas za korumpirani savez. Ma sta grb, 'ta cu stavljati grb onih mafijasa, uzmem ljiljane pa puknem na Pumu i iza napisem 5 Seo.Kaunas wrote: Ma opusti se covjece sta si zapeo ko majmun za bananu....
Imace dres i ventilaciju, klimuautomatik, ma ima sam da trci, samo ga obuces i pritisnes na dugme.....no siki-riki.
Da, nasima treba neki koji sam trci, pogotovo kako ce biti lijepo u Brazilu, na jedno 40 stepeni, vlaznost kao u prici, Argentinci u ClimaCool ventilacijskim dresovima, a nasi?
- and
#5400 Re: Dres reprezentacije BiH
pa na onom bijelom pise climacoolraxtonski wrote:Da, ali hoce li biti ClimaCool ventilacijski kao njemacki i argentinski? Hoce li nas dres biti iste kvalitete kao argentinski i njemacki? Po onim slikama, NECE sigurno.Riddle wrote: Odlican. Kupujem.