theTruePath wrote:Zamisli sada da se organizuju neki muslimani,hajmo reci kinezi,i zapute se za Mekku.Dodju tamo s istim argumentima koje koriste jevreji(mi smo ovdje oduvijek bili,u nasoj vjerskoj knjizi se spominje ovo mjesto).Kako li bi svijet reagovo?
Istinu zbori ova baba.
Jevreji koji danas naseljavaju "svetu zemlju" na nju imaju pravo isto kao i kineski muslimani na Arabiju.
To sto su kinezi prihvatili Islam kao svoju vjeru ne znaci da sa tim cinom automatski raspolazu prava na teritorij neke muslimanske zemlje kao sto to danas tvrde izraelci![]()
![]()
![]()
U Africi neko bantu pleme prihvatilo jevrejstvo prije 100 godina i danas imaju pravo na zemlju u Izraelu,dakle to africko pleme ima veca prava nego semitiski arapi koji su tamo stoljecima.Tako je bilo i drugdje po svijetu,jer hajmo biti iskreni,vecina danasnjih izraelaca su slaveni.Pogledaj onu Tszipi Livni,,e ako je ona semit onda sam ja kinez
Pa da..
Izrael je danas zemlja stranih doseljenika nastala na progonu i etnickom ciscenju starosjedioca.
Ti doseljenici su uglavnom "sljegli" iz istocne evrope kao posljedica holokausta i kao nagrada cionistima zbog toga sto su "zavrsili posao" sa predsjednikom Amerike Vilsonom.