Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- north_1987
#5376 Re: FK Sarajevo
@smoki_choko, haj molim te sjasi s teme.
veceras pobjeda u zadnjim trenutcima utakmice,neprocjenjivo... mirzu definitivno treba otjerat,nema taktike,presmijesan je kao trener... nije za fks...
sama atmosfera,navijanje sve je bilo sjajno do spomenutog suzavca.. onda raju pukla frka-panika,nekih 10 min dok se sve to nije smirilo. Ja sam prosao dobro,jest da me oci malo peku, ali proce to...Najvise mi zao djevojaka i one djece,koja su lahko veceras mogla izgubiti zivot. Uglavnom ko god da je uradio,vratilo mu se na djetetu.
Ovo sto se desava zadnjih danas izmedju nas i susjeda nece zavrsiti na dobro...
veceras pobjeda u zadnjim trenutcima utakmice,neprocjenjivo... mirzu definitivno treba otjerat,nema taktike,presmijesan je kao trener... nije za fks...
sama atmosfera,navijanje sve je bilo sjajno do spomenutog suzavca.. onda raju pukla frka-panika,nekih 10 min dok se sve to nije smirilo. Ja sam prosao dobro,jest da me oci malo peku, ali proce to...Najvise mi zao djevojaka i one djece,koja su lahko veceras mogla izgubiti zivot. Uglavnom ko god da je uradio,vratilo mu se na djetetu.
Ovo sto se desava zadnjih danas izmedju nas i susjeda nece zavrsiti na dobro...
-
Alkos
#5377 Re: FK Sarajevo
Nece na dobro nazalost...north_1987 wrote:Ovo sto se desava zadnjih danas izmedju nas i susjeda nece zavrsiti na dobro...
- strong69
#5378 Re: FK Sarajevo
Da ne bi pala mrtva glava, "vode" moraju pod hitno sjesti i dogovoriti se da ovo prestane.Alkos wrote:Nece na dobro nazalost...north_1987 wrote:Ovo sto se desava zadnjih danas izmedju nas i susjeda nece zavrsiti na dobro...
Nemojte me pogresno shvatiti, ali ovo je vjerovatno odgovor na bacanje suzavca na proslavi titule Zeljeznicara. Uglavnom, krenulo se oko za oko i to nije nikako dobro. Sinoc je na Kosevu neko dijete moglo glavu izgubiti. Kapije nisu bile sirom otvorene i kad se krenuli bjezati vani doslo je do strasne guzve u kojoj su ti klinci mogli biti zgazeni u toj jurnjavi. Ja sam sjedio na zapadu i bilo je mnogo djece sa roditeljima...
Mislim da niko ne zeli i da ne moze da nosi na dusi neciju pogibiju i smrt. Ako vec mora biti obracuna, dogovorite se negdje gdje nema neduznih posmatraca i rjesavajte to kako hocete. Svaki normalan covjek i navijac mora osuditi ovakve "akcije" bez obzira kojoj strani pripada.
- Charuga
- Globalni moderator
#5379 Re: FK Sarajevo
Slazem se sa cijelim postom ..strong69 wrote:Da ne bi pala mrtva glava, "vode" moraju pod hitno sjesti i dogovoriti se da ovo prestane.Alkos wrote:Nece na dobro nazalost...north_1987 wrote:Ovo sto se desava zadnjih danas izmedju nas i susjeda nece zavrsiti na dobro...
Nemojte me pogresno shvatiti, ali ovo je vjerovatno odgovor na bacanje suzavca na proslavi titule Zeljeznicara. Uglavnom, krenulo se oko za oko i to nije nikako dobro. Sinoc je na Kosevu neko dijete moglo glavu izgubiti. Kapije nisu bile sirom otvorene i kad se krenuli bjezati vani doslo je do strasne guzve u kojoj su ti klinci mogli biti zgazeni u toj jurnjavi. Ja sam sjedio na zapadu i bilo je mnogo djece sa roditeljima...
Mislim da niko ne zeli i da ne moze da nosi na dusi neciju pogibiju i smrt. Ako vec mora biti obracuna, dogovorite se negdje gdje nema neduznih posmatraca i rjesavajte to kako hocete. Svaki normalan covjek i navijac mora osuditi ovakve "akcije" bez obzira kojoj strani pripada.
-
Nuclear Winter
#5380 Re: FK Sarajevo
smoki_choko wrote:naravno, uvijek ste bili ajducki navijaci najveceg kluba u drzavi. s takvim razmisljanjem daleko cete dogurati. al do evrope tesko1946 wrote:Mi vas nikako ne nazivamo, nemamo vas potrebe ikako nazivati. Na nižem ste stepenu razvoja od nas. Što su amebe u životinjskom to ste vi u navijačkom svijetu. Haj sad voz sa ove teme, smaraš mi ionako nadražene oči.smoki_choko wrote:pa zna se kako vi nazivate manijake
Reče čovjek koji je ŠEST dugih godina sjedio u bašti ispred HOTELA evropa
- Obuca9
#5381 Re: FK Sarajevo
A ti si bio na utakmici, pa znaš da je gol pao u 96. minuti?smoki_choko wrote:jesu sigurno manijaci, onoliko ih je iznerviralo sto ste dali celiku gol u 96oj minuti da nisu mogli vise da trpe. tolko smo se sazalili nad nasim bratskim klubom celikomzenny wrote:koliko vidim tamo moze ostaviti komentar bilo ko, sto znaci da su mozda i manijaci provocirali u ime robijasasmoki_choko wrote:evo sta misli ta tvoja gospoda od robijasa iz zenice koju toliko hvalis. procitaj fino sve komentare ispod textova. ma sve same rijeci pohvale na racun vas i sarajeva i koseva i vedrana
komentari1
komentari2
komentari3a zao mi i zenicana, ipak su primili gol nakon produzenih 4 minute... samo zamislim da je obrnuto kako bi razmislj'o
price zamalu djecu
-
Omerovim_Koracima
#5382 Re: FK Sarajevo
Sarajevo ne igra lose,naprotiv. Samo je problem sto nemamo napadaca. Da je Škorinjo,sve bi ovo drugacije bilo. Igramo fino,samo se nekad pre kombinuju. Kad mogu sutat oni vracaju loptu itd. ko sinoc u par navrata Kojasevic,Suljic...
-
leo karan
#5383 Re: FK Sarajevo
treba biti realan i reci da smo K A T A S T R O F A.
ekipa od prosle sezone je 2 puta jaca od ove.
meni su sejtan i piksi najbolji
ekipa od prosle sezone je 2 puta jaca od ove.
meni su sejtan i piksi najbolji
- svakako_lud
#5384 Re: FK Sarajevo
Sinoć sam nakon dugo vremena gledao utakmicu sa istoka samo iz razloga da vidim jesam li ja lud ili je ona igra protiv slobode u stvari bila loša, ali su srećom čobani gori bili...
I ispostavi se da mi u stvari nemamo trenera, nemamo napadača, a i Torlaka kao da nemamo...
Sema ga negdje u postu nahvali, ali po onom što sam ja vidio samo onaj gore i Hilmo su nas spasili da nakon par njegovih u najmanju ruku katastrofalnih grešaka ne primimo go.
O Avdiću nema potrebe više ni pisati, ako već voli Sarajevo onda neka učini nešto za njega, neka sam sjedne na klupu ili barem neka se povrijedi jer zalizani nema namjeru da ga skloni iz igre dok god bude mogao i stajati odnosno smetati ostalim igračima. Lede na žalost nema snage dovoljno što se vidjelo pri kraju utakmice gdje je šepajući pokušavao da stigne napadače Čelika. Mali Suljić pod hitno mora zabiti go inače bi mogao doći u situaciju da mu psiha bude najveća prepreka da se pokaže kao zaista veliko pojačanje. Kojašević je igrač i po za naše lige, ali mi je neshvatljivo to da svaku treću, četvrtu loptu prima kao parmak, a sve ostale zalijepi na nogu...
Čelik me sinoć iznenadio igrom, i samo je njihov strah spriječio da velikom strategu na našoj klupi opale jednu veliku šamarčinu uzimajući nam bodove sinoć. Kako će bit protiv Zrinjskog u subotu sa ovakvom igrom i taktikom ne znam, ali znam da me istok zadugo više neće vidjeti, gledati utakmicu sjedeći nije nikako zdravo za živce
.... Još kad lopta prođe kroz mrežu i udari u reklame kao da je promašaj....

I ispostavi se da mi u stvari nemamo trenera, nemamo napadača, a i Torlaka kao da nemamo...
Sema ga negdje u postu nahvali, ali po onom što sam ja vidio samo onaj gore i Hilmo su nas spasili da nakon par njegovih u najmanju ruku katastrofalnih grešaka ne primimo go.
O Avdiću nema potrebe više ni pisati, ako već voli Sarajevo onda neka učini nešto za njega, neka sam sjedne na klupu ili barem neka se povrijedi jer zalizani nema namjeru da ga skloni iz igre dok god bude mogao i stajati odnosno smetati ostalim igračima. Lede na žalost nema snage dovoljno što se vidjelo pri kraju utakmice gdje je šepajući pokušavao da stigne napadače Čelika. Mali Suljić pod hitno mora zabiti go inače bi mogao doći u situaciju da mu psiha bude najveća prepreka da se pokaže kao zaista veliko pojačanje. Kojašević je igrač i po za naše lige, ali mi je neshvatljivo to da svaku treću, četvrtu loptu prima kao parmak, a sve ostale zalijepi na nogu...
Čelik me sinoć iznenadio igrom, i samo je njihov strah spriječio da velikom strategu na našoj klupi opale jednu veliku šamarčinu uzimajući nam bodove sinoć. Kako će bit protiv Zrinjskog u subotu sa ovakvom igrom i taktikom ne znam, ali znam da me istok zadugo više neće vidjeti, gledati utakmicu sjedeći nije nikako zdravo za živce
Last edited by svakako_lud on 19/08/2010 10:53, edited 1 time in total.
- Gusztav
#5385 Re: FK Sarajevo
I ja mislim da to sve ukupno nije tako loše na terenu, samo neophodno je nekoliko rokada, kao npr. Kojašević više u sredini, a ne na boku. Vidi se kako zna "podvaliti" loptu i bio mi mnogo opasniji nego na boku. Lede ne može , vidjelo se sinoć da nema snage i prilikom jednog šprinta u drugom poluvremenu počeo je šepati, znak da je nespreman za jesenji dio. Napadač, pod HITNO. Pa ljudi moji, golove za nas postižu odbrambeni igrači, ALARM.Omerovim_Koracima wrote:Sarajevo ne igra lose,naprotiv. Samo je problem sto nemamo napadaca. Da je Škorinjo,sve bi ovo drugacije bilo. Igramo fino,samo se nekad pre kombinuju. Kad mogu sutat oni vracaju loptu itd. ko sinoc u par navrata Kojasevic,Suljic...
Zna li neko možemo li se pouzdati u tog Brazilca, šta je s njim?
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#5386 Re: FK Sarajevo
U Lukavici je jedan dio igrao na sredini i samo se izgubio. Nema prostora za njega u sredini dovoljno. Mozda jedino da ne ide on sam onoliko uz aut liniju.Gusztav wrote:kao npr. Kojašević više u sredini, a ne na boku. Vidi se kako zna "podvaliti" loptu i bio mi mnogo opasniji nego na boku.
-
internazionale
#5387 Re: FK Sarajevo
ne kontam ove papanske komentare za varešanovića, tipa "zalizani" i sl.
ako imate neke info o njemu koje ostali ne znaju iznesite ih
vrlo moguće da on nije dobar trener, možda će ga smijeniti ali to ćemo tek vidjeti
raja se nafurala kao da mv vodi ajax ili neki evropski tim a ne f.k. sarajevo pa počela prozivanja hoćemo titulu ovo ono
počeli dizati kojaševića a čovjek dosad dao par dobrih pasova i već počela zatezanja prepona i nekih ku..ca
šta je problem?
i u čeliku ljudi treniraju, rade, doveli igrače, trenera, sinoć odigrali dobru utakmicu (utakmica, navijači za naše uslove jako dobri)
i šta, trebali smo ih poderati?
ako imate neke info o njemu koje ostali ne znaju iznesite ih
vrlo moguće da on nije dobar trener, možda će ga smijeniti ali to ćemo tek vidjeti
raja se nafurala kao da mv vodi ajax ili neki evropski tim a ne f.k. sarajevo pa počela prozivanja hoćemo titulu ovo ono
počeli dizati kojaševića a čovjek dosad dao par dobrih pasova i već počela zatezanja prepona i nekih ku..ca
šta je problem?
i u čeliku ljudi treniraju, rade, doveli igrače, trenera, sinoć odigrali dobru utakmicu (utakmica, navijači za naše uslove jako dobri)
i šta, trebali smo ih poderati?
-
hordas 87
#5388 Re: FK Sarajevo
manijaci posteno da dodju na sake je nemoguce kao sto je nemoguce sutra na mars da odem...
pobjeda nemoze sladja od ove, ove zadnje tekme sam bas osjetio onaj stari duh sto je nekad bio prisutan na kosevu kojeg dugo nije bilo, toliko ponosa i radosti nema vise one negative neke...
pobjeda nemoze sladja od ove, ove zadnje tekme sam bas osjetio onaj stari duh sto je nekad bio prisutan na kosevu kojeg dugo nije bilo, toliko ponosa i radosti nema vise one negative neke...
- Impavidus
#5389 Re: FK Sarajevo
i onda smo se cudili i napadali jahovica, dajes golove, treniras, i igras cca 20 min. po utakmici, i onda se mi cudimo sto je on bio nezadovoljan i htio da ode, al nek avdica ode...fuj i mirza i on...
kojasevic-dosta grijesio, 2 majstorske lopte (suljic i arsenijevic), al mora popravit sarajednju s banetom ili ledetom ko bude na njegovoj strani...sve je receno, vidim da niko nije spomenuo, mnogi nisu ni vidili zbog slavlja nakon tekme
ON VOLI SARAJ'VO, PRAVI JE HORDAS SEMJON MILOŠEVIĆ JEDAN JE OD NAS!
-tekma zavrsila, jedni slave ,drugi na travi leze, tuguju, semjon dosao do gola kod sjevera i pozdravio navijace
kojasevic-dosta grijesio, 2 majstorske lopte (suljic i arsenijevic), al mora popravit sarajednju s banetom ili ledetom ko bude na njegovoj strani...sve je receno, vidim da niko nije spomenuo, mnogi nisu ni vidili zbog slavlja nakon tekme
ON VOLI SARAJ'VO, PRAVI JE HORDAS SEMJON MILOŠEVIĆ JEDAN JE OD NAS!
-tekma zavrsila, jedni slave ,drugi na travi leze, tuguju, semjon dosao do gola kod sjevera i pozdravio navijace
- Obuca9
#5390 Re: FK Sarajevo
Igrač njegovog tipa nema šta raditi u srediniGusztav wrote:I ja mislim da to sve ukupno nije tako loše na terenu, samo neophodno je nekoliko rokada, kao npr. Kojašević više u sredini, a ne na boku. Vidi se kako zna "podvaliti" loptu i bio mi mnogo opasniji nego na boku. Lede ne može , vidjelo se sinoć da nema snage i prilikom jednog šprinta u drugom poluvremenu počeo je šepati, znak da je nespreman za jesenji dio. Napadač, pod HITNO. Pa ljudi moji, golove za nas postižu odbrambeni igrači, ALARM.Omerovim_Koracima wrote:Sarajevo ne igra lose,naprotiv. Samo je problem sto nemamo napadaca. Da je Škorinjo,sve bi ovo drugacije bilo. Igramo fino,samo se nekad pre kombinuju. Kad mogu sutat oni vracaju loptu itd. ko sinoc u par navrata Kojasevic,Suljic...
Kojašević je dribler, a na domacim tekmama od njega ne bi imao nista ako bi ga stavio u sredinu, jer svaka gostujuca ekipa ima po 6-7 igraca tu zgusnutih. I Čelik i Sloboda su igrali sa po 2-3 zadnja vezna, tako da bi se on samo gubio tu.
-
Alkos
#5391 Re: FK Sarajevo
A nista nije cudno za nas, poznato je da mi pljujemo po svemu sto je nase. Kakav god da je MV je dijete Sarajeva, pa iako je kar'na od trenera, ne zasluzuje da mu se daju nekakvi nadimci. Osim ako mu nije to zvanicni nadimak u raji?!internazionale wrote:ne kontam ove papanske komentare za varešanovića, tipa "zalizani" i sl
Ali ovo je svakako projekat na duze staze, kada smo dovodili upravu, na to smo i pristali. Problem je sto ce ovi kojima vazda sve smeta i nikad im nije nista dobro sjebati ono sto smo zapoceli i za godinu cemo se vratiti na pocetak.
Garantujem da sutra pocne osvajati bodove i na strani, odjednom bi ga poceli slaviti i dizati u nebesa ovi koji su ga pljuvali, jer takvi smo mi!
Last edited by Alkos on 19/08/2010 13:01, edited 1 time in total.
- Gusztav
#5392 Re: FK Sarajevo
Ne znam pasha moj, ali upravo one dvije lopte što je "podvalio" to je uradio kad uđe malo u sredinu malo "promiješa" i kroz nekoliko igrača uposli nekog svog. Zato mi se sviđa i mislim (ne odmah) da ćemo imati jako puno koristi od njega.hz__semir wrote:Igrač njegovog tipa nema šta raditi u srediniGusztav wrote:I ja mislim da to sve ukupno nije tako loše na terenu, samo neophodno je nekoliko rokada, kao npr. Kojašević više u sredini, a ne na boku. Vidi se kako zna "podvaliti" loptu i bio mi mnogo opasniji nego na boku. Lede ne može , vidjelo se sinoć da nema snage i prilikom jednog šprinta u drugom poluvremenu počeo je šepati, znak da je nespreman za jesenji dio. Napadač, pod HITNO. Pa ljudi moji, golove za nas postižu odbrambeni igrači, ALARM.Omerovim_Koracima wrote:Sarajevo ne igra lose,naprotiv. Samo je problem sto nemamo napadaca. Da je Škorinjo,sve bi ovo drugacije bilo. Igramo fino,samo se nekad pre kombinuju. Kad mogu sutat oni vracaju loptu itd. ko sinoc u par navrata Kojasevic,Suljic...
Kojašević je dribler, a na domacim tekmama od njega ne bi imao nista ako bi ga stavio u sredinu, jer svaka gostujuca ekipa ima po 6-7 igraca tu zgusnutih. I Čelik i Sloboda su igrali sa po 2-3 zadnja vezna, tako da bi se on samo gubio tu.
Samo onakvog igrača treba znati iskoristiti. Moj je utisak da je "tamo negdje u ćošku i po strani" bezopasan. Tako bar ja vidim sa tribine. Možda griješim, ali..............................
- svakako_lud
#5393 Re: FK Sarajevo
Naravno, dijete Sarajeva, pa ako toliko voli naš klub neka učini najbolje za njega, neka ga napusti i ide u tri lijepe daleko od njega.Alkos wrote:A nista nije cudno za nas, poznato je da mi pljujemo po svemu sto je nase. Kakav god da je MV je dijete Sarajeva, pa iako je kar'na od trenera, zasluzuje da mu se na daju nekakvi nadimci. Osim ako mu nije to zvanicni nadimak u raji?!internazionale wrote:ne kontam ove papanske komentare za varešanovića, tipa "zalizani" i slNije on kriv sto ne zna, kriva je uprava koja mu je dala povjerenje i koja dok skonta da on ne moze do titule tada ce biti prekasno...
Ali ovo je svakako projekat na duze staze, kada smo dovodili upravu, na to smo i pristali. Problem je sto ce ovi kojima vazda sve smeta i nikad im nije nista dobro sjebati ono sto smo zapoceli i za godinu cemo se rvatiti na pocetak.
Garantujem da sutra pocne osvajati bodove i na strani, odjednom bi ga poceli slaviti i dizati u nebesa ovi koji su ga pljuvali, jer takvi smo mi!
Trener koji je rakao da mu je lakše bez navijača igrati
-
internazionale
#5394 Re: FK Sarajevo
vrlo moguće da si u pravu ali ja to još uvijek ne smijem tvrditiAlkos wrote:A nista nije cudno za nas, poznato je da mi pljujemo po svemu sto je nase. Kakav god da je MV je dijete Sarajeva, pa iako je kar'na od trenera, zasluzuje da mu se na daju nekakvi nadimci. Osim ako mu nije to zvanicni nadimak u raji?!internazionale wrote:ne kontam ove papanske komentare za varešanovića, tipa "zalizani" i slNije on kriv sto ne zna, kriva je uprava koja mu je dala povjerenje i koja dok skonta da on ne moze do titule tada ce biti prekasno...
Ali ovo je svakako projekat na duze staze, kada smo dovodili upravu, na to smo i pristali. Problem je sto ce ovi kojima vazda sve smeta i nikad im nije nista dobro sjebati ono sto smo zapoceli i za godinu cemo se rvatiti na pocetak.
na osnovu čega?
ja npr. volim husrefa, ali i taj husref (i svi ostali koji vole i prate fks) mora u neku ruku podržati MV
ako nešto primijeti dati neku sugestiju, vidjeti ako šta može pomoći...
ako ovo što sam naveo nije tako ja ih obojicu na neku stvar
MV je imao solidnu igračku karijeru (male komšije bale na svoga trenera a mog'o je igrački mirzi možda ponijeti torbu i kopačke), možda nešto i napravi kao trener
ipak je to momak postigao radom i trudom (nije mu babo kupio)
- lerdi
#5395 Re: FK Sarajevo
Nije problem u podršci nego u tome da je po meni čovjek postao bezobrazan. Koliko je ljudi do sada ustvrdilo da Avdić ne može igrati od početka kao usamljeni napadač? To bi i slijepac vidio. I šta ti radiš? Furaš svoju furku i budeš bezobrazan pa u dvije tekme na Koševu držiš istog 170 minuta u igri i kompletnom stadionu kidaš živce. I ko da ga podrži? Zbog čega? Da me i dalje nastavi jebavati u mozak sa svojim jaranom?internazionale wrote:vrlo moguće da si u pravu ali ja to još uvijek ne smijem tvrditiAlkos wrote:A nista nije cudno za nas, poznato je da mi pljujemo po svemu sto je nase. Kakav god da je MV je dijete Sarajeva, pa iako je kar'na od trenera, zasluzuje da mu se na daju nekakvi nadimci. Osim ako mu nije to zvanicni nadimak u raji?!internazionale wrote:ne kontam ove papanske komentare za varešanovića, tipa "zalizani" i slNije on kriv sto ne zna, kriva je uprava koja mu je dala povjerenje i koja dok skonta da on ne moze do titule tada ce biti prekasno...
na osnovu čega?
ja npr. volim husrefa, ali i taj husref (i svi ostali koji vole i prate fks) mora u neku ruku podržati MV
MV je imao solidnu igračku karijeru (male komšije bale na svoga trenera a mog'o je igrački mirzi možda ponijeti torbu i kopačke), možda nešto i napravi kao trener
-
tcz
#5396 Re: FK Sarajevo
MAJKU mu j'ebem ko je bacio, umalo da mi se djete ugusi.
Odavno bolja tekma nije igrana ka Kosevu.
Srce na teren!
Odavno bolja tekma nije igrana ka Kosevu.
Srce na teren!
-
internazionale
#5397 Re: FK Sarajevo
vrlo moguće da si u pravu ali ja to još uvijek ne smijem tvrditi
na osnovu čega?
ipak je to momak postigao radom i trudom (nije mu babo kupio)[/quote]
Nije problem u podršci nego u tome da je po meni čovjek postao bezobrazan. Koliko je ljudi do sada ustvrdilo da Avdić ne može igrati od početka kao usamljeni napadač? To bi i slijepac vidio. I šta ti radiš? Furaš svoju furku i budeš bezobrazan pa u dvije tekme na Koševu držiš istog 170 minuta u igri i kompletnom stadionu kidaš živce. I ko da ga podrži? Zbog čega? Da me i dalje nastavi jebavati u mozak sa svojim jaranom?[/quote]
nije mi jasno je li avdić ne može igrati sam u napadu ili ne može igrati nikako?
za podvučeno; koji ljudi su to ustvrdili?
na osnovu čega?
ipak je to momak postigao radom i trudom (nije mu babo kupio)[/quote]
Nije problem u podršci nego u tome da je po meni čovjek postao bezobrazan. Koliko je ljudi do sada ustvrdilo da Avdić ne može igrati od početka kao usamljeni napadač? To bi i slijepac vidio. I šta ti radiš? Furaš svoju furku i budeš bezobrazan pa u dvije tekme na Koševu držiš istog 170 minuta u igri i kompletnom stadionu kidaš živce. I ko da ga podrži? Zbog čega? Da me i dalje nastavi jebavati u mozak sa svojim jaranom?[/quote]
nije mi jasno je li avdić ne može igrati sam u napadu ili ne može igrati nikako?
-
Omerovim_Koracima
#5398 Re: FK Sarajevo
Do god popjedjuje neka ga. I Husref je guro Duru a ovaj nije mogo meda,pa sta,dok smo podjedjivali nikome nista. Kakite bezveze. Mirza je na zubu,zbog one izjave. Al to je bilo prosle godine,sad nas hvali gdje stigne itd. AL normala,vazno je popljuvat.
- svakako_lud
#5399 Re: FK Sarajevo
Ko je i jednu utakmicu Sarajeva pogledao ako nije slijep vidio je da Avdić nije ni N od napadača...internazionale wrote:nije mi jasno je li avdić ne može igrati sam u napadu ili ne može igrati nikako?lerdi wrote:Nije problem u podršci nego u tome da je po meni čovjek postao bezobrazan. Koliko je ljudi do sada ustvrdilo da Avdić ne može igrati od početka kao usamljeni napadač? To bi i slijepac vidio. I šta ti radiš? Furaš svoju furku i budeš bezobrazan pa u dvije tekme na Koševu držiš istog 170 minuta u igri i kompletnom stadionu kidaš živce. I ko da ga podrži? Zbog čega? Da me i dalje nastavi jebavati u mozak sa svojim jaranom?internazionale wrote:vrlo moguće da si u pravu ali ja to još uvijek ne smijem tvrditi
na osnovu čega?
-
internazionale
#5400 Re: FK Sarajevo
jedan od nas dvojice nema pojma o fudbalusvakako_lud wrote:
Ko je i jednu utakmicu Sarajeva pogledao ako nije slijep vidio je da Avdić nije ni N od napadača...