Mala ispravka,sad sam pogledao...Total TV start i plus dodju 16 KM! To sta se kome isplati je diskutabilno,i ko "mrzi" koju kompaniju takodje. Sve su te kompanije tu da nama pretplatnicima prodaju uslugu i da zarade pri tome. Sve ostalo je suplja prica... Ja gledam samo da za novac koji im placam dobijem fer ponudu,i placacu onom ko ima najbolju! Trenutno mi je,radi interneta u KID paketu HS i dalje najbolji,tu digitalnu dobijemo potpuno besplatno! Primjer...osnovna pretplata 11.50 KM plus Advance internet 25 KM = 36.50 KM. A KID 8 (sa istom brzinom interneta) paket 33.90 KM. Tako da meni,posto mi internet treba,i kojim sam usput jako zadovoljan, HS i dalje ostaje najbolja opcija (a niti sam zaposlen kod njih,niti mi iko od familije i prijatelja tamo radiHOOD wrote:Cijela priča se vodi oko 5 kanala: sportklub, sportk +, SK Prime, FOX, FOX movies (eventualno Cinestar, Cinestar A&T, AXN, ID discovery, Comedy Central... total tv) Kada se već priča o dodatnom plaćanju tih kanala, i to na digitalnoj, kao neki "dodatni paket", apsolutna besmislica ( koristio jedno vrijeme i odj.bao). Za cijenu od 14 KM mjesečno koja se odnosi na TOTAL tv, dobijaš sve ponuđene kanale i više od toga što će HS ikada ponuditi-staviti u svoju TV shemu digital/analog. Plaćati digitalu na kojoj gledaš arena sport kanale i koje još??? nema neke posebne logike. Zato je bolja kombinacija uzeti analognu HS(11,50KM), i TOTAL tv paket (start + PLUS paket14 KM). Za te pare puše i telemach i lol i ostali, i nema je.avanja koji je TS 1, TS2 ... TS 50 sve goli .urac!!! I je.e ti se za Enesa i the COMPANY.
Prijedlog se odnosi da ste prije svega tvrdokorni mrzitelj telemacha(le), ili nemate mogućnost priključenja LOL-a.
4-5 KM da mi u digitali ima vise kanala,misleci naravno na neke "kvalitetnije" prvenstveno filmske kanale a ne na tv kakanj,folk,turbo folk i sl.