Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebiga kada fuliš 3 100% šanse onda nemaš šta očekivati.
Spalettiju ostaje samo kakvog hodžu u Rimu zaganjat da vidi možel on šta sa Džekom i Salahom uradit
Ne znam fakat koje je ovo preseravanje sa ovim Totijem,frajer ima 100 godina i šatro on nešta igra,pa jebem mu majku kad je vrijeme da ideš u penziju idi onda,koji kurac glumiš nešto i pužeš po terenu samo da bi se ljudi divili tebi i tvojoj odanosti klubu,k'o da nije dovoljno dao Romi za 30 godina igranja.
Roma nije zasluzila ni prvu izgubiti 0:2 a nekmoli veceras! Steta, kreirati 5-6 vrlo dobrih prilika nije jednostavno protiv RM! Sada se okrenuti scudettu i izboriti CL i to je to!
Astrix wrote:Šteta što Romina dobra igra nije krunisana bar jednim golom, bilo kako bilo raduje dobra igra i evidentan napredak.
Sa lutajucim zbunom aka brzom kokosi na ovoj strani i Digne aka bek u pokusaju na drugoj moze se romantic kurcit samo profit klubova ala empoli I palermo.
jebo majku sto me i ovaj komentator nervira sa brojem suteva. u p.m. ljudi sutnuli 30-tak i kusur puta od toga 20 zavrsilo na 17 redu tribina i on opet pominje suteve. jebo te zitnjak i sut vise.
Steta.
Zukanovic u krupnom kadru na kraju utakmice, i reditelj se slaze da je bio najbolji igrac Rome veceras.
Pjanic nula bodova, Edin tragicar.
Spaleti kloc!
Tomahawk11 wrote:Solidna igra Rome. Naprijed se isfulali i kazna je morala stici.
Slazem se. I ja sam tako vidio tekmu samo sekundu srece da su imali mogli su bar produzetke izganjat. Ali ako se gleda da je igrao jeda osrednji talijanski klub protiv mocnog Reala onda navijaci mogu biti zadovoljni