NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- statix
#5376 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Kakav ba Howard, kod Ibake, pa nek uci kako se pucaju rampe...
let's go thunder... 
-
SKAFISKAFNJAK
#5377 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
ja kontam uzeli bi ih pippen i jordan bez rodmanakaranana wrote:moze. uzeli bi ih jordan pippen i rodman.
-
Rob_Atl
#5378 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Da je Bosh u onoj formi u kojoj je bio u Torontu moglo bi se pricati o najjacoj trojci ikada, ali Bosh nije ni priblizno onoj formi iz Toronta tako da ne znam. Ipak Wade i James imaju uticaja na to jer trose puno lopti, sama statistika iz game 4 je da niko osim njih trojice zadnji kvoter i produzetak nije sutao loptu na kos. Juce su sudije pilale Atlantu samo tako, 2-3 faula uopste nisu svirana kada se lomila utakmica dok na drugoj strani Rose proleti pored igraca ovaj odma svira, ipak mislim da ce biti game 7, pa sta Bog da
. Atlanta me iznenadila kako ove godine igraju u gostima u playoff, zadnje 2-3 sezone svaku su gubili 20+ razlike u gostima 
- spree
#5379 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
od srcanog u 34. godini preminuo robert "tractor" traylor
. uvijek sam ga volio gledati. R.I.P.
- smoki_choko
#5380 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
papa i celticsima

- PasHon1
#5381 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Puno je 10 razlike, James poludi na kraju i rijesi utakmicu 
- spree
#5382 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
joj sta im uradi lebron na kraju
. 2 trice u lice piercea koji se ukakio 
-
Bordolini
#5383 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Dosta je Pierce njega mezio, nek i on malo osjeti kako je biti na vrhu. Osim toga, Pierce je vukao 4 licne pravo dugo a zadnjih 4 minute je imao 5. Nije ni bitno, posteno zijanili, svaka im cast i cao.spree wrote:joj sta im uradi lebron na kraju. 2 trice u lice piercea koji se ukakio
Mi trebamo nauciti hvatati lopte, sta je samo Green veceras lopti zijanio to je cudo jedno. Veliko razocarenje, nema tu talenta koji se ocekivao. Prostora za nekakav napredak ima ali i tada ce biti mrtvi prosjek.
Davis se pred playoff propisno zgovnao, jedva ce vuce po terenu, pored ovih Miamijev zvijeri on izgleda ko usporen snimak.
Ovi ostali: Krstic, Murphy, Wafer, Pavlovic sve ukupno NULA bodova. U regularnom dijelu sezonu mogu ulaziti s klupe i popuniti ekipu ali nema tu playoff materijala.
Shaqu hvala i dovidjenja.
Danny Ainge je sam sebi zivot zagorcao, morace ovo sve opet prospartati i zasukati rukave u potrazi za konkretnim pojacanjima, nema od ovih nista.
i za kraj, ne vjerujem da Chicago moze nesto Miamiju ali se iskreno nadam da Dallas moze.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5384 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Svaka cast Heatu na prolazu. Presudile su crne 4 1/2 minute zadnje cetvrtine, od 87-81 do 87-97, serija 16-0
Toliko od Piercea, Garnetta i Allena, titula za Celticse je moguca sa nekim novim klincima, ovi su svoje odigrali.
Sto Thunderi preslusase Grizlije...rutinski.
Toliko od Piercea, Garnetta i Allena, titula za Celticse je moguca sa nekim novim klincima, ovi su svoje odigrali.
Sto Thunderi preslusase Grizlije...rutinski.
-
SKAFISKAFNJAK
#5385 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
svi iz rostera heat-a se upisali u listu strijelaca 
- fosil
#5386 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Evo vam Joe JohnsonBordolini wrote:Dosta je Pierce njega mezio, nek i on malo osjeti kako je biti na vrhu. Osim toga, Pierce je vukao 4 licne pravo dugo a zadnjih 4 minute je imao 5. Nije ni bitno, posteno zijanili, svaka im cast i cao.spree wrote:joj sta im uradi lebron na kraju. 2 trice u lice piercea koji se ukakio
Mi trebamo nauciti hvatati lopte, sta je samo Green veceras lopti zijanio to je cudo jedno. Veliko razocarenje, nema tu talenta koji se ocekivao. Prostora za nekakav napredak ima ali i tada ce biti mrtvi prosjek.
Davis se pred playoff propisno zgovnao, jedva ce vuce po terenu, pored ovih Miamijev zvijeri on izgleda ko usporen snimak.
Ovi ostali: Krstic, Murphy, Wafer, Pavlovic sve ukupno NULA bodova. U regularnom dijelu sezonu mogu ulaziti s klupe i popuniti ekipu ali nema tu playoff materijala.
Danny Ainge je sam sebi zivot zagorcao, morace ovo sve opet prospartati i zasukati rukave u potrazi za konkretnim pojacanjima, nema od ovih nista.
i za kraj, ne vjerujem da Chicago moze nesto Miamiju ali se iskreno nadam da Dallas moze.
- madner
#5387 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Treba biti iskren i reci da vrijeme proslo. Sljedece sezone ako bude skracena treba probati sa istim timom, a onda ugovori isticu. Ide malo duzi period cuclanja za Boston.Bordolini wrote:Dosta je Pierce njega mezio, nek i on malo osjeti kako je biti na vrhu. Osim toga, Pierce je vukao 4 licne pravo dugo a zadnjih 4 minute je imao 5. Nije ni bitno, posteno zijanili, svaka im cast i cao.spree wrote:joj sta im uradi lebron na kraju. 2 trice u lice piercea koji se ukakio
- JThomas
#5388 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
najbolje trojke ikad su magic-kareem-worthy i bird-parish-mchale.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5389 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Vec smo dosli do toga da bi ova trojica (a mozda i samo dvojica) smazala za dorucak Lebrona, Wadea i Bosch pumpukakavdanakneiskustvu wrote:JThomas wrote:najbolje trojke ikad su magic-kareem-worthy i bird-parish-mchale.
a jordan-pippen-rodman
- smoki_choko
- karanana
#5391 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Rob_Atl wrote:
ps imam kartu za game 6 , pa tako da se nadam da ce atlanta dobiti sutra cikago i da u cetvrtak pjevam nanana heyy gudbajj![]()
hocemo li sada zapjevati onu staru nasu:
nananana, nananana, heeeeyyyyyy guddddbaaaaj
kakva ce ovo serija da bude.
- fosil
#5392 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
a divac-hido-pedjakakavdanakneiskustvu wrote:JThomas wrote:najbolje trojke ikad su magic-kareem-worthy i bird-parish-mchale.
a jordan-pippen-rodman
- karanana
#5393 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
a divac-paspalj-djordjevic
- smoki_choko
#5394 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
a suljagic-rizvic-lens wiliams 
-
freedom within
#5395 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
S obzirom da su Celticsi i Lakersi ispali, kao glavni kandidati(uz Miami) za titulu, mislim da se slobodno može reći da će Miami postati šampion. Predviđam finale Miami-Dallas, ali, realno, ekipa Dallasa je u suštini one man show (Nowitzki). Ipak ne mislim da će biti metla u finalu, Dallas bi mogao najviše dvije utakmice dobiti.
- just principe
#5396 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Chicago
nakantajte placenike u finalu istoka... Bullsi is back 
-
Bordolini
#5397 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Doc Rivers: I am a Celtic!
Produzio ugovor jos 5 godina, ukupno $35 miliona.
Ovo mi daje nadu da se nece raspasti vec napraviti potrebne korekcije i nazad u trku vec slijedece sezone.
Volio bih i ja da Chicago prodje ali nema teorije, pregazice ih Miami. Eto zivi bili pa vidjeli.
Produzio ugovor jos 5 godina, ukupno $35 miliona.
Ovo mi daje nadu da se nece raspasti vec napraviti potrebne korekcije i nazad u trku vec slijedece sezone.
Volio bih i ja da Chicago prodje ali nema teorije, pregazice ih Miami. Eto zivi bili pa vidjeli.
- just principe
#5398 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
najbolje petorke ove sezone
prva
1. Derrick Rose (Bulls)
2. Kobe Bryant (Lakers)
3. LeBron James (Heat)
4. Kevin Durant (Thunder)
5. Dwight Howard (Magic)
druga
1. Russell Westbrook (Thunder)
2. Dwyane Wade (Heat)
3. Dirk Nowitzki (Mavericks)
4. Pau Gasol (Lakers)
5. Amare Stoudemire (Knicks)
treca
1. Chris Paul (Hornets)
2. Manu Ginobili (Spurs)
3. LaMarcus Aldridge (Blazers)
4. Zach Randolph (Grizzlies)
5. Al Horford (Hawks)
cuj Gasol u drugoj petorci
ne bi ga ni u 101 kako je los bio..i Da Wade je vise zasluzio biti u prvoj od Kobea i Lebrona...al jbg 
prva
1. Derrick Rose (Bulls)
2. Kobe Bryant (Lakers)
3. LeBron James (Heat)
5. Dwight Howard (Magic)
druga
2. Dwyane Wade (Heat)
4. Pau Gasol (Lakers)
treca
1. Chris Paul (Hornets)
2. Manu Ginobili (Spurs)
5. Al Horford (Hawks)
cuj Gasol u drugoj petorci
-
Arma-Sarma
#5399 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Puno si ti mečeva pogledao. Ovo se odnosi na regularni dio sezone gdje je Gasol bio odličan, bolji i od Bryanta, a porediti sezonu Wadea i LeBrona može samo dalabu.just principe wrote:najbolje petorke ove sezone
prva
1. Derrick Rose (Bulls)
2. Kobe Bryant (Lakers)
3. LeBron James (Heat)
5. Dwight Howard (Magic)
druga
2. Dwyane Wade (Heat)
4. Pau Gasol (Lakers)
treca
1. Chris Paul (Hornets)
2. Manu Ginobili (Spurs)
5. Al Horford (Hawks)
cuj Gasol u drugoj petorcine bi ga ni u 101 kako je los bio..i Da Wade je vise zasluzio biti u prvoj od Kobea i Lebrona...al jbg
- smoki_choko
#5400 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
bravo memphis, izvukose jos jednu utakmicu. prvi okrsaj koji ide na 7 utakmica. mada ce biti tesko u oklahomi nada posljednja umire. go grizlies