Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
-
Novosti
- Maraschino
#5377 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Tata izvukao gu*icu pa sada na daljinski upravlja narodom. Pravi tribun.
- Bluemore
#5378 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Izvukao da ga ne ubiju
O kakvom ti upravljanju pricas
-
Novosti
#5379 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Opet anti-RS zavjera hahhahha samo retard može vjerovat da su se Bošnjaci i Hrvati urotili protiv RS-a podržavajući PZD.
-
Fudo387
#5380 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Niko bolan od tebe i slicnih, i citavog tog sistema vrijednosti kojeg zivis ne ocekuje nista, a ponajmanje cuda.Planine wrote:Niko nije rekao da je riječ o zavjeri Bošnjaka i Hrvata.Riječ je čisto srpskoj gluposti koja je pobudila neka očekivanja kod Bošnjaka.Hrvate niko nije ni spomenuo.Hrvati,očekivano ,cijelom tom cirkusu nisu poklonili nikakvu pažnju.Bošnjaci bogami jesu.Neki i očekujući čuda.Novosti wrote:Opet anti-RS zavjera hahhahha samo retard može vjerovat da su se Bošnjaci i Hrvati urotili protiv RS-a podržavajući PZD.
Cudo bi u tvom slucaju bilo da se civilizujes, upristojis, kupas, peres zube itd.
Ja od tebe i tebi slicnih ocekujem samo da se iz cista mira pojave na Zlatistu, za kakvim PATom, i da ubijas tudju djecu.
Ti si cisto nepatvoreno zlo sa kojim je nemoguce imati bilo kakav kompromis, od kojeg ne mozes ocekivati nista normalno, pozitivno, dobro.
Tebe je sevap bilo abortirat.
-
Fudo387
#5381 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Okreci ga kako ho’s, sminkaj, nista to nece promijeniti cinjenicu da si ti zadojen zlikovackom cetnickom ideologijom.Planine wrote: Znaš kako kažu- Ne krivi ogledalo zato što ti je njuška kriva,Ja samo držim ogledalo !
-
Fudo387
#5382 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma imas ti, da ti ne kazem sta.Planine wrote:Pa ne baš.Čak tu ideologiju mnogo i ne poznajem.Imam vrlo liberalna politička uvjerenja.Fudo387 wrote:Okreci ga kako ho’s, sminkaj, nista to nece promijeniti cinjenicu da si ti zadojen zlikovackom cetnickom ideologijom.Planine wrote: Znaš kako kažu- Ne krivi ogledalo zato što ti je njuška kriva,Ja samo držim ogledalo !
Aj bizi.
- Maraschino
#5383 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Cuj da ga ne ubiju.Bluemore wrote:Izvukao da ga ne ubiju
Nije da im je to strano a pogotovu poslije ovih prijetnji Stanivukovicu, Davoru se ne moze nista desiti jer je alarmirao javnost, privukao paznju kako regije tako i svijeta.
Zasto se sklonio, da ga ne uhapse? Pa sta bi mu se moglo desiti kada ima advokata koji prisustvuje davanju izjava, novinari bi to sve pratili i izvjestavali ''kako su zatvorili covjeka koji trazi ubicu svoga djeteta''.
Mene bi bilo sramota javiti se iz nekog Beca da podrzim nekoga ko ganja pravdu za mene pa i sve ostale.
-
zavrzlama
#5384 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ja sam davno napisao...
Vjerovatno su Davida ubili oni koji nesto znace dodiku i vrhu policije..pokusali da sakriju pravi uzrok smrti,umijesao se otac i opozicija...kad je stab vidio da pokret za Davida steti ugledu malog ausvica,jednostavno su zaprijetili Davoru pricom"Vredniji je manji entitet od jednog pojedinca " ponudili Davoru neku svotu novca i to je to..sva poenta ovog slucaja je cinjenica dokle moze stab ici u odbrani ratnog plijena...David je samo koleteralna steta,koja se nasla u pogresno vrijeme i u dodiru sa pogresnim ljudima..the end.
Vjerovatno su Davida ubili oni koji nesto znace dodiku i vrhu policije..pokusali da sakriju pravi uzrok smrti,umijesao se otac i opozicija...kad je stab vidio da pokret za Davida steti ugledu malog ausvica,jednostavno su zaprijetili Davoru pricom"Vredniji je manji entitet od jednog pojedinca " ponudili Davoru neku svotu novca i to je to..sva poenta ovog slucaja je cinjenica dokle moze stab ici u odbrani ratnog plijena...David je samo koleteralna steta,koja se nasla u pogresno vrijeme i u dodiru sa pogresnim ljudima..the end.
- Bluemore
#5385 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Drug Sve to sto pises prosto ne mogu da vjerujem da to stvarno i mislisMaraschino wrote:Cuj da ga ne ubiju.Bluemore wrote:Izvukao da ga ne ubiju
O kakvom ti upravljanju pricas![]()
Nije da im je to strano a pogotovu poslije ovih prijetnji Stanivukovicu, Davoru se ne moze nista desiti jer je alarmirao javnost, privukao paznju kako regije tako i svijeta.
Zasto se sklonio, da ga ne uhapse? Pa sta bi mu se moglo desiti kada ima advokata koji prisustvuje davanju izjava, novinari bi to sve pratili i izvjestavali ''kako su zatvorili covjeka koji trazi ubicu svoga djeteta''.
Mene bi bilo sramota javiti se iz nekog Beca da podrzim nekoga ko ganja pravdu za mene pa i sve ostale.
Vrlo naivno
-
zavrzlama
#5386 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nije uopste naivno....Tip se skolnio da ne nanosi stetu manjem entitetu,jer su ga uvjerili da je ratni plijen vazniji od njegovog sina.Bluemore wrote:Drug Sve to sto pises prosto ne mogu da vjerujem da to stvarno i mislisMaraschino wrote:Cuj da ga ne ubiju.Bluemore wrote:Izvukao da ga ne ubiju
O kakvom ti upravljanju pricas![]()
Vrlo naivno
Prije agresije na BIH,je ubiujeno mnogo srba koji su javno negodovali protiv plana o velikoj srbiji,tako isto nakon Dejtona,i dan danas to rade...
- Maraschino
#5387 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vrijeme pred nama ce sve pokazati pa se vratimo na ovo.Bluemore wrote:Drug Sve to sto pises prosto ne mogu da vjerujem da to stvarno i mislisMaraschino wrote:
Cuj da ga ne ubiju.![]()
Vrlo naivno
- karanana
#5388 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sad ce objaviti snimku ubistva, a prije par dana nudio 50 hiljada za dodatne dokaze a ima snimku. Tako je nudio i 100 hiljada na pocetku kad je mali nestao pa se kasnije ispostavilo da nema ni za hljeba. Dosadio mi je ovaj sarlatan, nisam siguran da li je fakat manipulativna budaletina ili sve ovo znalacki radi iz nekih njemu poznatih razloga.
A najbolji su ovi sto ga brane po socijalnim mrezama....glavno im je reci sta da se tvom djetetu to dogodilo. Pa da se to dogodilo mom djetetu i da imam sve te snimke i sve ostalo sigurno ne bih samo lajo i prijetio nego bih ih iste sekunde objavio da svi vide. A on o nekim zavjerama narkoputevima bitcoinsima milijardama eura. Dosta ba vise. Ne znam je li mali ubijen, cak naginjem na to da nije nego ga je te noci nesreca i desavanja dovela da se povrijedi i sam zavrsi u rijeci. Ali i da jeste ubijen ovakvi istupi su mi vise otisli na neku stvar.
A najbolji su ovi sto ga brane po socijalnim mrezama....glavno im je reci sta da se tvom djetetu to dogodilo. Pa da se to dogodilo mom djetetu i da imam sve te snimke i sve ostalo sigurno ne bih samo lajo i prijetio nego bih ih iste sekunde objavio da svi vide. A on o nekim zavjerama narkoputevima bitcoinsima milijardama eura. Dosta ba vise. Ne znam je li mali ubijen, cak naginjem na to da nije nego ga je te noci nesreca i desavanja dovela da se povrijedi i sam zavrsi u rijeci. Ali i da jeste ubijen ovakvi istupi su mi vise otisli na neku stvar.
-
zavrzlama
#5389 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Koji teroror i strahovlada vlada u manjem entitetu je cinjenica da otac ubijenog djeteta ,se mora kriti i nesmije reci ko mu je ubio sina ,dok to vlast(stab) ne dozvoli....steta sto nema vise bosnjaka policajaca u Banja Luci,zacas bi se nasla koleteralna steta...
-
Novosti
#5390 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Možda mu je netko poslao tu snimku u međuvremenu opet tko zna? Jedino što je sigurno je da to radi za novac, zato je i izmišljao sav taj cirkus mjesecima da bi držo pažnju.karanana wrote:Sad ce objaviti snimku ubistva, a prije par dana nudio 50 hiljada za dodatne dokaze a ima snimku. Tako je nudio i 100 hiljada na pocetku kad je mali nestao pa se kasnije ispostavilo da nema ni za hljeba. Dosadio mi je ovaj sarlatan, nisam siguran da li je fakat manipulativna budaletina ili sve ovo znalacki radi iz nekih njemu poznatih razloga.
-
Novosti
#5391 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
"Nesmije reći tko mu je ubio sina" hahhaha pa čovjek govori mjesecima da je bio Dodik i neki 15-20 policajaca ko da je Tajson 
- mO k3
#5392 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Davor je poludio , on nema nista u ruci da ima objavio bi to istog trenutka ...
ublehas je to
ublehas je to
-
Novosti
#5393 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ako objavi onda sve ove forumske kritike padaju u vodu. Samo pitanje je što to nije objavio ranije? Jesu li njegovi bivši advokati pogledal snimak?
- Janjicar
#5394 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Idi udari jedan Istihare namaz pa možda ti dodje na sanNovosti wrote:Ako objavi onda sve ove forumske kritike padaju u vodu. Samo pitanje je što to nije objavio ranije? Jesu li njegovi bivši advokati pogledal snimak?
-
Novosti
- Janjicar
#5396 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
To ti je najpametniji post što si ostavio na temi, ikada.
-
zavrzlama
#5397 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nesto kontam,da policajci odani dodiku i lukacu,salju Davoru lazne informacije i time diskrerdituju istog i otezavaju otkrivanje istine,predstavljajuci s eda su na strani Davora i istine...jebene su sluzbe koje brane monstrum tvorevinu.
- Maraschino
#5398 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
mislis da ih nije bilo u grupi pzd...pogan je tozavrzlama wrote:Nesto kontam,da policajci odani dodiku i lukacu,salju Davoru lazne informacije i time diskrerdituju istog i otezavaju otkrivanje istine,predstavljajuci s eda su na strani Davora i istine...jebene su sluzbe koje brane monstrum tvorevinu.
-
zavrzlama
#5399 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa normalno...zar bi od 1995 do danas mogla opstat jedna tvorevina kao manji entitet,da sluzbe nisu ubile desetine normalnih srba,zaprijetile svaki normalan glas,pod kontrolu stavile sve tv,novine(Kopanja najboljen zna)..danas u manjem entietu vlada scenario njemacke iz 1939 i gestapoa...u B. Luci ne smiju setat vise od tri osobe u grupi u blizini institrucija malog rajha...pobuni se,ceka te mrak,neizvjesnost i biljeg srpskog izdajnika....jos kad se na to doda da iza ledja stoji kompletna srbija i vojna i policiska sluzba iste,crnje ne moze biti.Maraschino wrote:mislis da ih nije bilo u grupi pzd...pogan je tozavrzlama wrote:Nesto kontam,da policajci odani dodiku i lukacu,salju Davoru lazne informacije i time diskrerdituju istog i otezavaju otkrivanje istine,predstavljajuci s eda su na strani Davora i istine...jebene su sluzbe koje brane monstrum tvorevinu.
Davor je tu nemocan,sad spasava i svoju glavu....
- Maraschino
#5400 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
...a sve pod krinkom nacionalnog jedinstva srbija-genocidni brlog(samo sto nije) a u stvari sluzi da ih se izludjuje(vucic) i pljacka dodik.zavrzlama wrote: Pa normalno...zar bi od 1995 do danas mogla opstat jedna tvorevina kao manji entitet,da sluzbe nisu ubile desetine normalnih srba,zaprijetile svaki normalan glas,pod kontrolu stavile sve tv,novine(Kopanja najboljen zna)..danas u manjem entietu vlada scenario njemacke iz 1939 i gestapoa...u B. Luci ne smiju setat vise od tri osobe u grupi u blizini institrucija malog rajha...pobuni se,ceka te mrak,neizvjesnost i biljeg srpskog izdajnika....jos kad se na to doda da iza ledja stoji kompletna srbija i vojna i policiska sluzba iste,crnje ne moze biti.
Davor je tu nemocan,sad spasava i svoju glavu....
nije dzaba vucic slao autobus svojih policajaca kada je najavljen protest opozicije.
Last edited by Maraschino on 24/02/2019 19:45, edited 1 time in total.