Ateizam vs. Religija

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
shbc

#5376 Re: Ateizam vs. Religija

Post by shbc »

150 000 dolara za pocetak. Ovdje se uvjeravas godinama, nit si koga uvjerio nit si uzeo tolike pare. Sta vise, samo se javio odredjen broj ljudi koje je tvoje pisanje izvelo iz vjere.
Last edited by shbc on 22/08/2018 12:36, edited 2 times in total.
Dope_Man

#5377 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Dope_Man »

shbc wrote:150 000 dolara za pocetak. Ovdje se uvjeravas godinama, nit si koga uvjerio nit si uzeo tolike pare
Pa uvjerio je par ljudi da se ostave vjere.. nije bas bilo uzalud :lol:
Smrcak15

#5378 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

shbc wrote:Nesto ne vidim da se islamska zajednica, a ni muslimani lome da ovako nesto ponude... A kako stvari stoje ni da prihvate ponudu sa druge strane moj Smrcak. Nije valjda da ne mozete dokazati svoje tvrdnje :o :shock: :? :-?
eto sad bi trebala islamska zajednica na sav glas i na bilboarde posatviti, dodjite narode da vam mi exorcizam radimo :lol:

ako te nesto muci, odes popricas sa ljudima, oni te upute na povjerljive ucace i to je to....nema tu oko toga neke halabuke.
shbc

#5379 Re: Ateizam vs. Religija

Post by shbc »

Dope_Man wrote:
shbc wrote:150 000 dolara za pocetak. Ovdje se uvjeravas godinama, nit si koga uvjerio nit si uzeo tolike pare
Pa uvjerio je par ljudi da se ostave vjere.. nije bas bilo uzalud :lol:
Ne znam samo sta ce mu Allah reci. Frajer izveo vise ljudi iz Islama nego mi :lol:
ExNihilo

#5380 Re: Ateizam vs. Religija

Post by ExNihilo »

Smrcak15 wrote:
ExNihilo wrote: Ljudi ti nude da u kontroliranim uvjetima cijelom svijetu pokažeš istinu, ali ti radije biraš da se ovdje naprđuješ po forumu?

Nema "ne da mi se" kada je Allahov put u pitanju. Kako ti se da raspravljati ovdje godinama? Ovo će trajati nemjerljivo kraće, uz daleko veći efekat.

Nije valjda da nisi dovoljno siguran u svoju istinu? Nije valjda da se plašiš kako ćeš završiti na listi onih koji su provaljeni, poput svih pređašnjiih aplikanata?
postavio sam ti pitanje , jos mi ga nisi odgovorio.
Izbjegavaš temu. Jesam li ja bio na rukji ili nisam nema nikakve veze s ovim o čemu pričamo. Niko od nas nije mjera istine. Stoga, zašto istinu ne podvrgneš testiranju u kontroliranim uvjetima?

Nećeš "ti njih tražiti". Javi im se online, ljudi ti sve plaćaju. Tvoje je samo da dokažeš. A pošto tvrdiš da je dokaz na dohvat ruke, svima dostupan, tebi će to biti lako.
bluesjunior

#5381 Re: Ateizam vs. Religija

Post by bluesjunior »

prosto ne mogu da vjerujem o čem' :-) se ovde priča
славянин

#5382 Re: Ateizam vs. Religija

Post by славянин »

Bogami sta je ovo pokrio glavu ccccc.... :D

A evo i atentati se vrse :lol:

Nego i ovi djini izgleda nemaju los ukus :D :D
Last edited by славянин on 22/08/2018 12:44, edited 3 times in total.
Smrcak15

#5383 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

ExNihilo wrote:
Smrcak15 wrote:
ExNihilo wrote: Ljudi ti nude da u kontroliranim uvjetima cijelom svijetu pokažeš istinu, ali ti radije biraš da se ovdje naprđuješ po forumu?

Nema "ne da mi se" kada je Allahov put u pitanju. Kako ti se da raspravljati ovdje godinama? Ovo će trajati nemjerljivo kraće, uz daleko veći efekat.

Nije valjda da nisi dovoljno siguran u svoju istinu? Nije valjda da se plašiš kako ćeš završiti na listi onih koji su provaljeni, poput svih pređašnjiih aplikanata?
Izbjegavaš temu. Jesam li ja bio na rukji ili nisam nema nikakve veze s ovim o čemu pričamo. Niko od nas nije mjera istine. Stoga, zašto istinu ne podvrgneš testiranju u kontroliranim uvjetima?

Nećeš "ti njih tražiti". Javi im se online, ljudi ti sve plaćaju. Tvoje je samo da dokažeš. A pošto tvrdiš da je dokaz na dohvat ruke, svima dostupan, tebi će to biti lako.
pa mozete im i vi pomoci, samo im recite dodjite u Bosnu, kod ucaca Beganovica, Drndica, i onog sto je Seker spomenuo itd

nek probaju i to je to.

ja jednostavno nemam volje da ja licno idem traziti te da bi im dokazivao, niti me trebaju njihove pare.
Smrcak15

#5384 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

bluesjunior wrote:prosto ne mogu da vjerujem o čem' :-) se ovde priča
zakuhala se velika corba danas :D
ExNihilo

#5385 Re: Ateizam vs. Religija

Post by ExNihilo »

Smrcak15 wrote:
ExNihilo wrote:
Smrcak15 wrote:

pa mozete im i vi pomoci, samo im recite dodjite u Bosnu, kod ucaca Beganovica, Drndica, i onog sto je Seker spomenuo itd

nek probaju i to je to.

ja jednostavno nemam volje da ja licno idem traziti te da bi im dokazivao, niti me trebaju njihove pare.
Nemaš volje otkriti svijetu Allahovu istinu. Dobro, Smrčak.

Ovi postovi će svjedočiti na sudnjem danu da si tako odabrao.
Dope_Man

#5386 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Dope_Man »

славянин wrote: https://www.youtube.com/watch?v=zJb7un78wEE
https://www.youtube.com/watch?v=kwcj3903O-8
Bogami sta je ovo pokrio glavu ccccc.... :D

A evo i atentati se vrse :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=J5Kpy7lNw9Q

Nego i ovi djini izgleda nemaju los ukus :D :D
I kazu nesta Guantanamo i CIA.. pa gori su sami sebi :lol:
славянин

#5387 Re: Ateizam vs. Religija

Post by славянин »

Smrcak15 wrote:

nek probaju i to je to.

Poenta je sto "mi" ne vjerujemo u to ni 1% pa kako da tako "pomazemo" ljudima.Ti bi kao neko ko to sve prihvata i vjeruje u to trebao pomagati.. tako ti i vjera nalaze jelde :wink: :D
Smrcak15

#5388 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

славянин wrote:
Smrcak15 wrote:

nek probaju i to je to.

Poenta je sto "mi" ne vjerujemo u to ni 1% pa kako da tako "pomazemo" ljudima.Ti bi kao neko ko to sve prihvata i vjeruje u to trebao pomagati.. tako ti i vjera nalaze jelde :wink: :D
dok ne probate licno na svojj kozi mozemo mi Ovako vjecno naglabati ima li ili nema, tek kad stanes i odradis seansu, javi nam se i reci da nema nista, onda imas tek pravo da pricas, a Ovako nema smisla.
MarlboroGold

#5389 Re: Ateizam vs. Religija

Post by MarlboroGold »

Neki dan mi jedan poznanik reče, a koji je vjernik, da džini ne idu u nevjernike jer im nisu interesantni :D
Last edited by MarlboroGold on 22/08/2018 12:53, edited 1 time in total.
славянин

#5390 Re: Ateizam vs. Religija

Post by славянин »

Smrcak15 wrote: dok ne probate licno na svojj kozi mozemo mi Ovako vjecno naglabati ima li ili nema, tek kad stanes i odradis seansu, javi nam se i reci da nema nista, onda imas tek pravo da pricas, a Ovako nema smisla.
Pa malo prije si pozivao da neko prisustvuje tom istjerivanju i da se u million opkladite jel ?? Kako cu da odradim seansu kada ovaj sto mi je prijatelj isao (najpoznatiji sigurno sto se tice tih mandjica) pitao ga prvo jeli musliman,zasto misli da ima dzine u sebi itd ...

Jesu iz tebe istjerali pa ti imas pravo da pricas ? jel neki svabo djin bio :? :D
HAVANA

#5391 Re: Ateizam vs. Religija

Post by HAVANA »

Bloo wrote:
Smrcak15 wrote:
Pujdo12 wrote: Ako mi na to pristanemo, vi idete sa nama da žrtvujemo djevicu :evil:
niti ce te vi pristati niti ce se zrtvovati iko.

nismo satanisti pobogu si :-)
A i malo je teško naći djevicu u današnje doba....
Sto,ja sam djevica.16/09.
Bloo
Globalna šefica

#5392 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Bloo »

Smrcak15 wrote:
славянин wrote:
Smrcak15 wrote:

nek probaju i to je to.

dok ne probate licno na svojj kozi mozemo mi Ovako vjecno naglabati ima li ili nema, tek kad stanes i odradis seansu, javi nam se i reci da nema nista, onda imas tek pravo da pricas, a Ovako nema smisla.
I recimo odradimo seansu, sve sa zatvorenim ocima i tako to i ne desi se nista, sta onda?
Smrcak15

#5393 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Smrcak15 »

MarlboroGold wrote:Neki dan mi jedan poznanik reče, a koji je vjernik, da džini ne idu u nevjernike jer im nisu interesantni :D
to nije tacno

a evo i dokaz iz usta nevjernika

poslusaj sta ta srpkinja iz Beograda kaze o islamskoj rukji koju je probala

Pujdo12

#5394 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Pujdo12 »

HAVANA wrote:
Bloo wrote:
A i malo je teško naći djevicu u današnje doba....
Sto,ja sam djevica.16/09.
Evo je, upecala se jedna, upali fora svaki put
ExNihilo

#5395 Re: Ateizam vs. Religija

Post by ExNihilo »

Al' pazi logike. Kad Srpkinja iz Beograda kaže da je rukja kewl, to je dokaz. Kad славянин kaže da je kita, nije on to skonto.
HAVANA

#5396 Re: Ateizam vs. Religija

Post by HAVANA »

MarlboroGold wrote:Neki dan mi jedan poznanik reče, a koji je vjernik, da džini ne idu u nevjernike jer im nisu interesantni :D
:( Nigdje mi nismo prispjeli.
Pujdo12

#5397 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Pujdo12 »

Baciš udicu izvućeš djevicu :D
славянин

#5398 Re: Ateizam vs. Religija

Post by славянин »

Smrcak15 wrote:
to nije tacno

Evo i one se kunu da je pomoglo :D
Pujdo12

#5399 Re: Ateizam vs. Religija

Post by Pujdo12 »

Smrcak15 wrote:
to nije tacno

Šta ti još radiš ovdje, podne namaz je
славянин

#5400 Re: Ateizam vs. Religija

Post by славянин »

ExNihilo wrote:Al' pazi logike. Kad Srpkinja iz Beograda kaže da je rukja kewl, to je dokaz. Kad славянин kaže da je kita, nije on to skonto.
Mislim da moze pomoci u psiholoskom smislu autosugestije... kao placebo slicno.Covjek misli evo rijesio sam problem bolje mi je itd... ali za neke ozbiljnije probleme... talasika prodavanje magle :roll:
Locked