Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
lazni liberal

#5376 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Koja Sranija kome moze ona da se svidi a gledao je na Farmi kad nema fotosopa on nema nikakvog ukusa i u pravu je Memo da je ko tabure a Memova zena je deset puta ljepsa od nje , znam to posto sam gledao Memove slike sa fejsbuka.
dječak sa šibicama

#5377 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

kisni indijanac wrote:bukvalno svi odgovoriše:memo ? i ša ?
Nije Shah.

Saska, Era, Danijel, Tarot, Jovana, Vesna, Ljuba, Goca, nisu se svi bas slozili, Ljuba nije, Goca nije, ali ovi ostali u glas.

To je bilo sinoc malo prije zurke, kao u spavacoj sobi, cekaju zurku, ostali su bili u glavnoj sobi i pjevali... Mutavi se izvalio i kao postavlja im pitanja, na nekoj FB stranici je nasao rang liste najvecih pijanica, najvecih izjelica, najvecih lazova na Farmi, o kao on radi testove, oni daju odgovore, ali im on kao nece reci jer ne smije prenositi... tako je doslo i pitanje o "najvecem takticaru na Farmi". Odnosno, ko najvise zeli pobjedu pa najvise taktizira.

Ljuba je samo rekla da po njoj svi imaju taktiku i da je nemoguce procijeniti ko ima jacu, vecu, bolju, jer je nemoguce reci ko je u kojem procentu iskren a u kojem takticar. Dok je Goca rekla kao sta me briga kakvu ko ima taktiku, i da je glupo o tome razmisljati, tako nekako.

Vesna je glasala za Ekrema. Ostali za Memu. Ispade on najvise zeli pobjedu tamo, ostali dosli da krune kukuruz :lol:
kupačica

#5378 Re: Farma

Post by kupačica »

M e d e n i wrote:
tačno tako, memo je obični onaj mahalski šupčić
kad je sa Stanijom uvlači joj se, laska, a tamo iza leđa pljuje, ko nije ona za njega nikakva riba..da mi je vidjet kakva je debilu žena
a Stanij mu rekla da ga onaj krelac Tarot ogovara, bar je zbog toga trebao biti fer prema njoj
ali očigledno je ne podnosi, vjerovatno zbog isfrustriranosti što takvu žensku niti je kad imao, niti može imati, klasična reakcija isfrustriranih debila, kakav je nikakav, ne znam kako je prevario i vlastitu ženu, ili je i ona rugoba, pa joj je on bio dobra prilika
:thumbup:
kisni indijanac

#5379 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

dječak sa šibicama wrote:
kisni indijanac wrote:bukvalno svi odgovoriše:memo ? i ša ?
Nije Shah.

Saska, Era, Danijel, Tarot, Jovana, Vesna, Ljuba, Goca, nisu se svi bas slozili, Ljuba nije, Goca nije, ali ovi ostali u glas.

To je bilo sinoc malo prije zurke, kao u spavacoj sobi, cekaju zurku, ostali su bili u glavnoj sobi i pjevali... Mutavi se izvalio i kao postavlja im pitanja, na nekoj FB stranici je nasao rang liste najvecih pijanica, najvecih izjelica, najvecih lazova na Farmi, o kao on radi testove, oni daju odgovore, ali im on kao nece reci jer ne smije prenositi... tako je doslo i pitanje o "najvecem takticaru na Farmi". Odnosno, ko najvise zeli pobjedu pa najvise taktizira.

Ljuba je samo rekla da po njoj svi imaju taktiku i da je nemoguce procijeniti ko ima jacu, vecu, bolju, jer je nemoguce reci ko je u kojem procentu iskren a u kojem takticar. Dok je Goca rekla kao sta me briga kakvu ko ima taktiku, i da je glupo o tome razmisljati, tako nekako.

Vesna je glasala za Ekrema. Ostali za Memu. Ispade on najvise zeli pobjedu tamo, ostali dosli da krune kukuruz :lol:
hvala ti :)
Artest

#5380 Re: Farma

Post by Artest »

Memo da je fakin trebao bi uradit slijedece: pri vecerasnjoj dodjeli stapica koja ide uzivo, kad dodje red na njega da udjeli stapic, fino prozove produkciju. Dakle, treba jasno i glasno reci da je igra namjestena i da su oni tu samo piuni-statisti. Treba reci da su svjesni kvazi-ljubavnog scenarija koji je produkcija osmilila. Namjesta se pobjedi Staniji, jer je povratkom Filipa, Viteza-koji-spasava-svoju- kraljevnu, ostatak farme u podredjenom polozaju, zbog manjka informacija s vana. Stanija ce nogirat horsasa cim prodju kapiju, ali joj je produkcija jano poslala signal sta joj je ciniti do kraja. Skontala je da treba ljubavnu pricu iznijeti do kraja, iako je mozda razmisljala o isplativosti da ide solo, ili cak u kombinaciji sa Sha. Zato se sinoc nakostrijesila ko jebena curka, u ulozi branjenja svoje pregoleme ljubavi, koju svi ostali opstruiraju, a ponajvise balijica Memo.

Sha me je opet sinoc kupio. Svaka mu je na mjestu. Pravedan, jednostavan, vedar...za raju ce i krvi dati. I on je mogao odigrat na kartu ljubavne romanse, kad je Jovana jahala po njemu, ali je momak stavio na ignore. Nije zelio glumiti nesto sto nije, iako bi mu se to isplatilo kod glasacke populacije koju cine bobuljicave curice. Vise puta je rekao da ima nerazjasnjen status curom vani, u koju je zaljubljen, i zato mu svaka cast za drzanje. Nije se prodao.

Memo nije neki klikeras. Da jeste, mogao je lagano presjeci Staniju. Samo je trebao reci da je sve bila tipicna muska, neobavezna capri i loziona, koja mora uslijediti zbog viska vremena. Trebao ju je pitati za manifestaciju njegovog uticaja na Sha. Sta je to Sha pokusao kod nje? Nista. Ako je sve tako idilcino, sta je sa ranijim, 100x na dan svadjama i horsasevom posesivnoscu, s kojom nema veze ni on ni Sha.

Kokoska si umislja da je centar zbivanja i da su svi protiv nje. To ce gurati do kraja....Sad mi krivo sto Zorka ispade. :D

Memo ne smije ni pomislit da da Ljubi stapic, koja je fakat carica na svoj nacin. Ko je slusao onu sinoc pricu s Jovanom kod hale, a ja jesam blagodareci kaslju i prevrtanju do zore, skontace. :D Dva smrdljivka , haki i gnom-derpas, su fakat govna.

Jedva vidim tastaturu, ali valjda je ovo Ok ispalo...
Last edited by Artest on 08/06/2013 15:56, edited 1 time in total.
Neradnik

#5381 Re: Farma

Post by Neradnik »

Memo jest mahalas jest prico za filipa i staniju al ko su njih dvoje uopste?Dva puna mjeseca se vidjeli nisu i sad na memi i sha dizu sebe nebi li dosli u prvi plan a u tom im pomaze zadruga sto se po svemu primjeti.Memo da je toliko los srao bi ko vesna rivas po svima a sa obzirom koliko je ona do sad srala tome se ne daje tolika paznja nego je samo bitan memo i sha....
Tako je to kad je sve namjesteno...
kisni indijanac

#5382 Re: Farma

o karakterima likova sa farme dovoljno govori to što skoro svi listom vjeruju propaloj gatari tarotu i njegovom gledanju u šolju, nemam više tamo favorita...imam samo one bi mi bilo manje mrsko da pobijede, a kad se većina uroti protiv nekoga bez razloga, pod izgovorom da taktizira, uvijek sam uz njega....memo je taktičar, ali ni manje ni više nego ostali, prije bih rekao manje....ja neću reći kako neću više gledati, svaki dan to sebi govorim i opet po starom.....
dječak sa šibicama

#5383 Re: Farma

A sta je bilo kod hale sinoc?

Evo sad upalim stream odnosno vrtim kanale na streamu, i opet Usranija i Mutavi u centru paznje. Odmah prebacio na movies.

Ova farma se vec sada moze proglasiti kardinalnim promasajem Pinka, i nadam se da ce im oduzeti licencu. A pod povecalom su, nisu slucajno 2 godine bili na ledu sa licencom.
dječak sa šibicama

#5384 Re: Farma

kisni indijanac wrote:o karakterima likova sa farme dovoljno govori to što skoro svi listom vjeruju propaloj gatari tarotu i njegovom gledanju u šolju
Pa Fanfulja je pokazala kolika je tuka sa tim Tarotom, neki dan su prepricavali njene kretenluke oko tih njegovih prorocanstava, covjek (ako se onaj smrdo moze nazvati covjekom) joj rekao da stoji na nekom mjestu, i da niko ne smije stati blizu, i ona tjera ljude i govori kao ovdje ja moram sama stajati.

Nasli su se, Mutavac koji ne zna koliko je 1/4 od 2000 i ova tuketina.
lazni liberal

#5385 Re: Farma

Post by lazni liberal »

dječak sa šibicama wrote:
kisni indijanac wrote:o karakterima likova sa farme dovoljno govori to što skoro svi listom vjeruju propaloj gatari tarotu i njegovom gledanju u šolju
Pa Fanfulja je pokazala kolika je tuka sa tim Tarotom, neki dan su prepricavali njene kretenluke oko tih njegovih prorocanstava, covjek (ako se onaj smrdo moze nazvati covjekom) joj rekao da stoji na nekom mjestu, i da niko ne smije stati blizu, i ona tjera ljude i govori kao ovdje ja moram sama stajati.

Nasli su se, Mutavac koji ne zna koliko je 1/4 od 2000 i ova tuketina.
Ona i Saska su najgore sto se tice toga posto je i njoj dao da veze nesto oko ruke da bi ostala na Farmi kad je ona bila u areni i to je ono sto me je najvise sokiralo koliko vjeruju njemu, njegovom gledanju u solju i njegovim vradzbinama ne samo one nego vecina farmera.
Last edited by lazni liberal on 08/06/2013 16:10, edited 1 time in total.
samo_ti

#5386 Re: Farma

Post by samo_ti »

Sha ce na kraju ispasti i najgotivniji lik, i ja bih licno volio da pobjedi :)
Miki je isto lik na mjestu.
Ostali su alasellamet :D
Artest

#5387 Re: Farma

Post by Artest »

dječak sa šibicama wrote:A sta je bilo kod hale sinoc?
Recimo da je Ljuba cool i to je to. Prije odlaska u štalenzi malo je oprala dva šištavca/pičke... :D
Neradnik

#5388 Re: Farma

Post by Neradnik »

Ja mislim da je i onaj tarot pored stanije najveci takticar.Nije se dzaba srao u gace.Na taj nacin je zelio skrenut paznju na sebe jer se vidjelo da ga nije nimalo sramota sto je to uradio.Zasto se svađo sa memom i sha a zasto se ne svađa sa malim filipom,erom...svjestan je ko mu je glavni konkurent ne samu njemu nego i staniji....al da je vidovit vidio bi da je sve namjesteno :D
dzaba se kenjo u chega kvazimodo :lol: :lol:
kisni indijanac

#5389 Re: Farma

Neradnik wrote:Ja mislim da je i onaj tarot pored stanije najveci takticar.Nije se dzaba srao u gace.Na taj nacin je zelio skrenut paznju na sebe jer se vidjelo da ga nije nimalo sramota sto je to uradio.Zasto se svađo sa memom i sha a zasto se ne svađa sa malim filipom,erom...svjestan je ko mu je glavni konkurent ne samu njemu nego i staniji....al da je vidovit vidio bi da je sve namjesteno :D
dzaba se kenjo u chega kvazimodo :lol: :lol:
što reče nećko na prethodnim stranicama, ako je tarot vidovit što nije predvidio da će se usrati :mrgreen:

ja koliko sam skont'o memo će dati štapić ljubi, mislim da mu je to kiks.......
Partijaner

#5390 Re: Farma

Post by Partijaner »

Ne znam jeste li vi primjetili, sinoc su svi skoro bili skockani za zurku, samo Stanija bila u ogrtacu ?
Jbo mater ako nije znala da nece biti zurke, ugadza joj se do zla Boga.
Neradnik

#5391 Re: Farma

Post by Neradnik »

zasto mislis da mu je to kiks?zar se ne sjecas da je akiju prico brate kad god dođes u sarajevo zovi, ja tebe gotivim...
sa ljubom nema takav odnos nju vise gotivi zbog sha a ja ih vala nisam do sad viđo skupa da pricaju...vise sam ga sa akijem viđo...
Artest

#5392 Re: Farma

Post by Artest »

Neradnik wrote:zasto mislis da mu je to kiks?zar se ne sjecas da je akiju prico brate kad god dođes u sarajevo zovi, ja tebe gotivim...
sa ljubom nema takav odnos nju vise gotivi zbog sha a ja ih vala nisam do sad viđo skupa da pricaju...vise sam ga sa akijem viđo...
Ogroman kiks. Ljuba ga gotivi, dok je smrdo za njega rekao da je Shaovo lijevo jaje
Last edited by Artest on 08/06/2013 16:37, edited 1 time in total.
Neradnik

#5393 Re: Farma

Post by Neradnik »

Partijaner wrote:Ne znam jeste li vi primjetili, sinoc su svi skoro bili skockani za zurku, samo Stanija bila u ogrtacu ?
al pazi ti kako podlo igraju znaci o povratku ukucanina se ne prica dok filip nije ispo,on stavlja nju kao gazdu i vracaju ga nazad...zatim sljedi napad na memu i sha....kako jadno i providno...
lazni liberal

#5394 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Partijaner wrote:Ne znam jeste li vi primjetili, sinoc su svi skoro bili skockani za zurku, samo Stanija bila u ogrtacu ?
Ako je znala sta ce da bude a nije se skockala onda se dobro zajebala posto su svi vidjeli njenu "ljepotu" na koju su svi ljubomorni i kakva je bez sminke.
kisni indijanac

#5395 Re: Farma

Neradnik wrote:zasto mislis da mu je to kiks?zar se ne sjecas da je akiju prico brate kad god dođes u sarajevo zovi, ja tebe gotivim...
lično mislim da je više ljuba zagotivila memu, nego aki......
Neradnik

#5396 Re: Farma

Post by Neradnik »

Artest wrote:
Ogroman kiks. Ljuba ga gotivi, dok je smrdo za njega rekao da je Shaovo lijevo jaje
ma ne gotivi ljuba nikog :D
mislim da bi se onda popisho ne ono sto je prico akiju a to sto mali kenja iza leđa je druga stvar....da zna sigurno bi mu dao...
Artest

#5397 Re: Farma

Post by Artest »

Veceras najmanje glasova, Radojka ili Danijel. Mada ne znam ko uopste moze glasat za debil tarota.

Danijel, mlitavac koji gotivi lika koji mu je jebo buducu....Beta muzjak.
Neradnik

#5398 Re: Farma

Post by Neradnik »

kisni indijanac wrote:
lično mislim da je više ljuba zagotivila memu, nego aki......
nije srala nista o njemu sto jest jest al kazem ti da bi mozda on ispo dvolican ako bi dao akiju...jedino da ima neki razlog pa da ga naglasi al ovako...
lazni liberal

#5399 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Artest wrote:Veceras najmanje glasova, Radojka ili Danijel. Mada ne znam ko uopste moze glasat za debil tarota.

Danijel, mlitavac koji gotivi lika koji mu je jebo buducu....Beta muzjak.
lazni liberal wrote:Jos jedna stvar mi je zapala za oko sinoc a to je kad je Jovana pricala kako je cula da su Filip P, Shah i Haki imali dogovor da budu u vezi sa Stanijom , Jovanom i Sexy Sandrom pa kad su svi oni skocili tad je Danhil stao u njenu odbranu i poceo da se svadja sa njima sve do trenutka dok mu Shah nije rekao da mu je bolje da prestane da ne bi on poceo o "njegovoj prici napolju" i tad je on odmah prestao sa pricom sto znaci da je i njegova "ljubav" sa Jovanom samo gluma i da je on mozda stvarno derpe kao sto se pricalo neposredno prije sexa sa Jovanom ili da ima djevojku napolju.
dječak sa šibicama

#5400 Re: Farma

Koliko je ogromna vecina njih podla, svi oni to vide, i jednom ce svi horski progovoriti o toj namjestaljci zvanoj "Fifi se vraca kuci", ali sada su procijenili da je pametnije sutiti, cak i slucaju, rade ono sto im Stanija kaze da urade... Vesna je hvali, kako je Stanija sad dobra, vratila se sebi, postala je super... a Fanfulja ista kao prije, vodoravni polozaj na krevetu i po 3 sata mumljanja sa mutavcem.

Osim ako nije u zadnjih dan i pol proradila odjednom.

Ja bi volio da memo sutra ide kuci, sa njim i ekrem, onda vise nebi imao razlog ni da provirim.
Locked