Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bianconeri1988 wrote:Ja sam sanjao baš sinoć sanjao da smo ispali iz grupe, a moji snovi se rijetko obistinjuju, pa vi gledajte sad.
Izgleda da bi Marchisio fakat mogao propustiti sutrašnji meč. Joj fakat ne znam kako će to izgledati bez njega ili Vidala na sredini, napisao sam sinoć, nadam se da će Asamoah preći u vezni red, a neka neko drugi igra po strani.
ideš li u četvrtak na termin ?
ja mislim da će Asa igrati u sredini jer ni vidal ni marc. neće igrati vjerovatno , tako da je najlogičnije da igra on... mada ... ovi će se braniti ko sarajevo 92' .. tu nam treba pogba sa jednim dalekomtnim
Svejedno je ko igra, Juventus je prejak i to je to. Na sve igrače možemo ozbiljno računati, pa Pogba je najbolji primjer. Iskreno, nisam očekivao da se može ovako brzo nametnuti. Asa grize svaku tekmu, Pirlo je Pirlo. Ostali nek odmore malo za Inter.
FKSarajevo1946 wrote:Svejedno je ko igra, Juventus je prejak i to je to. Na sve igrače možemo ozbiljno računati, pa Pogba je najbolji primjer. Iskreno, nisam očekivao da se može ovako brzo nametnuti. Asa grize svaku tekmu, Pirlo je Pirlo. Ostali nek odmore malo za Inter.
Hej, kad se vraćamo tamo?
sta ces tamo ziv bio? meni se onaj portal i onako gadi već duže vvremena, a administracija balavacc do balavca nedo Bog nikome...
ovdje niko ne gura nos u tuđe a i kad gurne dobije bananu i kartu za Banoviće
Ma netreba odustati od onog foruma, ipak moramo i tamo braniti nase boje ...
Bez Vidala i Marchisio bojim se da bi mogli kiksati i onako vec imamo lose izkustva s Bolognom.. Sreca pa nemaju Di Vaia i Ramireza... Samo da dobijemo pa nek bude 1-0 nakon offside sta fali
Biti ce dobro ako i sutra Bendtner pocne, imam osjecaj da bi mogao zabiti. Mislio sam da ce Licht odmarati, a Caseres/Isla umjesto njega. Mozda bi uz Bendija trebao Giovinco. Pokazao se protiv Catanie, a Vucko da bude totalno spreman za subotu.
Za facebook stranicu ne brinite, cim uhvatim malo vremena napravit cu. Mozda veceras kad zavrsim s knjigom
Aj da napravimo i tu fejs grupu, valjda svi imamo fejs.
Matri odbio Dinamo Kijev.
Alesandro Matri najavio je da će napustiti Juventus, ali i da neće otići u Kijev.
Nekada zvezdi Kaljarija cilj je da nastavi karijeru u Seriji A i ne razmatra ponude koje stižu van "čizme".
Situaciju u torinskom klubu mu još više komplikuje želja šampiona Italije da dovede Fernanda Ljorentea iz Bilbaa i Pabla Osvlada iz Rome, pa ne bi čudilo da još jedan napadač uz Matrija napusti novi "Dele Alpi".