BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
drug_profi

#53726 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

zateznistub wrote:
Ako je ovo tačno, a jeste BH TELECOM POD HITNO mora da otkaze sve i jedan pinkbkanal koji ima u ponudi!
E hebem ga ako im je ovo trebalo da skontaju šta iza Pinka stoji.
Ali super je kao kontraargument za sve koji TM nazivaju srbijanskom kućom.
Jer BHT sigurno NEĆE otkazati Pink.
Zašto? Zato što prosječni bošnjo pronalazi sebe u pinku i pinkovim proizvodima.
zateznistub

#53727 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

drugi profil wrote:
zateznistub wrote:
Ako je ovo tačno, a jeste BH TELECOM POD HITNO mora da otkaze sve i jedan pinkbkanal koji ima u ponudi!
E hebem ga ako im je ovo trebalo da skontaju šta iza Pinka stoji.
Ali super je kao kontraargument za sve koji TM nazivaju srbijanskom kućom.
Jer BHT sigurno NEĆE otkazati Pink.
Zašto? Zato što prosječni bošnjo pronalazi sebe u pinku i pinkovim proizvodima.
Do Sada se bar javno nisu izjašnjavali, bar koliko je meni poznato. Ovo je ipak nešto sto iskače i kao takvo treba adekvatno sankcionirati.
Last edited by zateznistub on 23/11/2017 12:58, edited 1 time in total.
Bavarac94

#53728 Re: BHTelecom All About

Post by Bavarac94 »

Konstantno mi zadnja dva dana puca veza na netflat10, nikako nece da se konektuje na internet. Na 1444 ne rade vise provjeru kvara, vec samo stavljaju na listu za tehnicku sluzbu.
bumerangss

#53729 Re: BHTelecom All About

Post by bumerangss »

zippoo87 wrote:
Cossack wrote:Bonusplus je skroz OK. Ja za sada uspio aktivirati dodatni paket od 1Gb interneta na Mini15 a sljedeće mi je da smanjim iznos računa za 10 KM :)
ja i zaboravio za ovo,dobro me podsjeti
imam sakupljenih 336 bodova a to je otprilike 10 KM popusta...pa cu to morati iskoristiti do NG
edit:
upravo sam nazvao na 1444 i iskoristio 10 KM (336 bodova) za popust na mjesecnu naknadu

@refugat
mozda ne prelazim zato sto sam pod ugovorom jos neka 2 mjeseca :D
Ja imam samo 240 bodova :-) i koliko je to popusta, je li 5 KM? :roll:

To cu da iskoristim nek mi unanje novembarski racun MojaTV phone pa nece biti 29 nego 24 KM :razz:

Je li dovoljno da nazovem 1444 i kad da ih zovem da im to kažem da mi umanje novembarski racun?
bumerangss

#53730 Re: BHTelecom All About

Post by bumerangss »

AmirBaa wrote:e ovo je stvarno preslo sve mjere. Od Novembra se vratio na ultru jer mi u sustini najvise internet treba i ona opcija 3 KM za internet od 7 dana mi super odgovara. I Maloprije nesto listam na 3G i skontam da je proslo 7 dana otkako sam dopunio. Lopovi mi nisu poslali poruku da mi je istekao internet i naravno da mi je skinuo 17-18 km sa racuna. Sav ljut nazovem 1444 i neka gospoja mi govori pa gospodine sto ste nastavili koristiti 3G internet kad vam je dosla poruka da vam je isteklo 7 dana...kad tad nisam razbio mobitel nikad necu. Rekla mi je da ce prijaviti "kvar" kolegama, ali sutra odoh u poslovnicu i necu izaci dok se ne rijesi. LOPOVCINE BEZOBRAZNE !
To se i meni desilo ali sa puno vecim iznosom novca... trocifreni iznos kredita mi je otisao samo za desetak minuta muzike na YT i žalio se jednom pa i drugostepenoj komisiji ciji predsjednik je Samir Silajdžić :-) njegov potpis mi bio na odgovoru

Sad prenio broj 061 xxx-xxx na GOfree dopunio 20 KM i aktivirao 3 gige za 10 KM koje traju 30 dana a ako i ptrošim surfam na 128 kbps. Naravno sad sam navio podsjetnik kad mi istice 30-ti dan da ne bi opet spržio kredit :D
zippoo87

#53731 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

bumerangss wrote:
zippoo87 wrote:
Cossack wrote:Bonusplus je skroz OK. Ja za sada uspio aktivirati dodatni paket od 1Gb interneta na Mini15 a sljedeće mi je da smanjim iznos računa za 10 KM :)
ja i zaboravio za ovo,dobro me podsjeti
imam sakupljenih 336 bodova a to je otprilike 10 KM popusta...pa cu to morati iskoristiti do NG
edit:
upravo sam nazvao na 1444 i iskoristio 10 KM (336 bodova) za popust na mjesecnu naknadu

@refugat
mozda ne prelazim zato sto sam pod ugovorom jos neka 2 mjeseca :D
Ja imam samo 240 bodova :-) i koliko je to popusta, je li 5 KM? :roll:

To cu da iskoristim nek mi unanje novembarski racun MojaTV phone pa nece biti 29 nego 24 KM :razz:

Je li dovoljno da nazovem 1444 i kad da ih zovem da im to kažem da mi umanje novembarski racun?
da...samo nazoves i kazes da hoces da iskoristis bonus plus bodove na umanjenje racuna i to je to
AmirBaa

#53732 Re: BHTelecom All About

Post by AmirBaa »

bumerangss wrote:
AmirBaa wrote:e ovo je stvarno preslo sve mjere. Od Novembra se vratio na ultru jer mi u sustini najvise internet treba i ona opcija 3 KM za internet od 7 dana mi super odgovara. I Maloprije nesto listam na 3G i skontam da je proslo 7 dana otkako sam dopunio. Lopovi mi nisu poslali poruku da mi je istekao internet i naravno da mi je skinuo 17-18 km sa racuna. Sav ljut nazovem 1444 i neka gospoja mi govori pa gospodine sto ste nastavili koristiti 3G internet kad vam je dosla poruka da vam je isteklo 7 dana...kad tad nisam razbio mobitel nikad necu. Rekla mi je da ce prijaviti "kvar" kolegama, ali sutra odoh u poslovnicu i necu izaci dok se ne rijesi. LOPOVCINE BEZOBRAZNE !
To se i meni desilo ali sa puno vecim iznosom novca... trocifreni iznos kredita mi je otisao samo za desetak minuta muzike na YT i žalio se jednom pa i drugostepenoj komisiji ciji predsjednik je Samir Silajdžić :-) njegov potpis mi bio na odgovoru

Sad prenio broj 061 xxx-xxx na GOfree dopunio 20 KM i aktivirao 3 gige za 10 KM koje traju 30 dana a ako i ptrošim surfam na 128 kbps. Naravno sad sam navio podsjetnik kad mi istice 30-ti dan da ne bi opet spržio kredit :D
naravno da su se lopovi ogradili, kao inace se redovno salje ali ako se ne posalje nema osnove za zalbu jer te poruke ne ulaze u obavezni zakonski okvir - na taj fazon. A ako ti nije mrsko da mi posaljes pp za taj GOfree, prvi put cujem i citam i izgleda super. Samo da mi kazes sta si morao u telecomu uraditi kad si prebacio broj na GOfree :)
diablobih

#53733 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

http://www.gofree.ba/

Imas tu cjenovnik i sve, najjeftiniji razgovori, i najjeftiniji net. Nema bolje ponude za prepaid.
Cossack

#53734 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

diablobih wrote:http://www.gofree.ba/

Imas tu cjenovnik i sve, najjeftiniji razgovori, i najjeftiniji net. Nema bolje ponude za prepaid.
Ovo je tema BH Telecom a ne druge mreže. Trollaj negdje drugo.
diablobih

#53735 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Cossack wrote:
diablobih wrote:http://www.gofree.ba/

Ovo je tema BH Telecom a ne druge mreže. Trollaj negdje drugo.
Izvini, covjek je pitao za gofree, jer bi zelio da vidi ponudu tu. I u tom linku ima kako prenijeti broj iz svake mreze, a posto je on trenutno na bh telecomu, mislim da pripada link ovdje.
escobar__

#53736 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Stiže nam još smeća na IPTV uslugu. :zzzz:

Usluga k'o usluga ok (njima još jedan način da zarade novac) ali hoću mogućnost da isključim ova sranja (već sam to pominjao kad reklamiraju utakmice PLBiH i dr. što me ne zanima ni pod razno). Ne daju mi uslugu džaba pa da moram trpit još i reklame.
Muuky

#53737 Re: BHTelecom All About

Post by Muuky »

Raja mala pomoc ,objašnjenje
Bonus ovaj program
Imam odredjen broj bodova eh sad npr ako aktiviram do kraja novembra da mi se umanji racun na koji ce se racun odnositi umanjenje naknade ? Jel za taj mjesec u kojem prijavim ili za naredni ?
P.Starck

#53738 Re: BHTelecom All About

Post by P.Starck »

escobar__ wrote:Stiže nam još smeća na IPTV uslugu. :zzzz:

Usluga k'o usluga ok (njima još jedan način da zarade novac) ali hoću mogućnost da isključim ova sranja (već sam to pominjao kad reklamiraju utakmice PLBiH i dr. što me ne zanima ni pod razno). Ne daju mi uslugu džaba pa da moram trpit još i reklame.
Definitivno bi morali dati opciju da se isključi prikaz rekalama putem njihove platforme. Ili neka vrte reklame ali nek ne traže onda pare za IPTV.
Plaćaš IPTV i još će da te bombraduje reklamama.
ing-ecc

#53739 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

Muuky wrote:Raja mala pomoc ,objašnjenje
Bonus ovaj program
Imam odredjen broj bodova eh sad npr ako aktiviram do kraja novembra da mi se umanji racun na koji ce se racun odnositi umanjenje naknade ? Jel za taj mjesec u kojem prijavim ili za naredni ?
logično da umanjenje ide za taj mjesec kada je bonus aktiviran ali se račun ispostavlja naredni mjesec (kao i svaki drugi račun). :D
Muuky

#53740 Re: BHTelecom All About

Post by Muuky »

ing-ecc wrote:
Muuky wrote:Raja mala pomoc ,objašnjenje
Bonus ovaj program
logično da umanjenje ide za taj mjesec kada je bonus aktiviran ali se račun ispostavlja naredni mjesec (kao i svaki drugi račun). :D
Hvala ing-ecc , tako sam i predpostavio al ipak da provjerim ..
zateznistub

#53741 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Imam 836 boba šta mogu sa njima
Cossack

#53742 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

zateznistub wrote:Imam 836 boba šta mogu sa njima
Mnogo toga :)

https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7349
jarobot

#53743 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

zateznistub wrote:Imam 836 boba šta mogu sa njima
Imao sam slično preko 800 bodova. Juče prebacio 667 za umanjenje računa za 20 km ostalo mi još preko 200 bodova i čekam kad dođe novembarski račun i pređe prag onih 337 za cenera pa ću to prijaviti krajem decembar za umanjenje decembarskog računa.
Revolucionar ★

#53744 Re: BHTelecom All About

Post by Revolucionar ★ »

A kako se postajem clanom ovog Bonus plus klinca, kod mene je Ultra paket, imam li ikakvih pogodnosti, sta je uslov?
Hyperthalamus

#53745 Re: BHTelecom All About

Post by Hyperthalamus »

Revolucionar ★ wrote:A kako se postajem clanom ovog Bonus plus klinca, kod mene je Ultra paket, imam li ikakvih pogodnosti, sta je uslov?
Moras se registrovati (postati registrovani ultra korisnik), popuniti pristupnicu za bonus plus...i mjesecno nadopunjavti minimalno 7 KM jer je to prag nakon kojeg se dodjeljuju bodovi...u dopunu ne ulaze prenosi sa pretplate ili drugog ultra broja ili dopune sa fiksnog telefona...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#53746 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

Moze li se telefon kupiti za kes,ali da se dobije popust za produzenje ugovora npr za 2god. Ili mora na rate ako ide ugovor i popust?
escobar__

#53747 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Može i keš.
babo_reper

#53748 Re: BHTelecom All About

Post by babo_reper »

zna li neko. . . vezano za bonus plus Dokup MOJA TV Dodatnih TV Usluga:

287 BODOVA → Moja TV to Go-osnovni + sport paket
137 BODOVA → Moja TV usluga na dodatnom TV prijemniku
117 BODOVA → Moja TV Multiscreen

dali se placa sta mjesecno rata tipa 3,5 KM za multiscreen ili je besplatno koristenje ukoliko se aktivira na ovaj nacin
i koliko dugo traje ta aktivacija na ovaj nacin (mjesec, godina. . .)
oldtajmer

#53749 Re: BHTelecom All About

Post by oldtajmer »

jel moguce da je danas neradni dan i podrsci na 1444,pola dana sam zvao da prijavim kvar na fiksnom i osim muzike koja je tandarala nisam mogao nikog da dobijem :-)
Dzontra_Volta

#53750 Re: BHTelecom All About

Post by Dzontra_Volta »

oldtajmer wrote:jel moguce da je danas neradni dan i podrsci na 1444,pola dana sam zvao da prijavim kvar na fiksnom i osim muzike koja je tandarala nisam mogao nikog da dobijem :-)
Ne kaže se tandarala nego tandrkala.
Locked