Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Melbourne_Australia

#53726 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

hrasno38 wrote:
Company85 wrote:
omega369 wrote:Ja nikada necu razumjeti te porive jednog sportiste da ide kopackom u glavu drugom sportisti, igracu. mislim...ono..halloooo, o cemu pricamo :shock:
Mislis poriv sportiste da ide glavom na kopacku :mrgreen:
Cuj ide kopackom u glavu :? :shock:
Meni je jedan lik oko zatvorio na tekmi, tako sto sam ja spustio glavu i tijelo malo da udarim loptu, a on je prije na loptu dosao....Znaci polozaj tijela mi je bio spusten , kad hoces glavom loptu da samo lagano produzis ispred sebe...Ni faul nije bio, jer fakat kad skontas ja sam njegovu kopacku udario a on loptu izbio...Ja odmah izasao sa tekme, oko se zatvorilo u roku 3 minuta ....Zato vam ja kazem , nije isto kad seres pored kompa i kad si igrao...Jer sve je drugacije na terenu...Start Kadusica zavrsava karijeru igraca, a ovakav start nije strasno sto se tice posljedica...Zato ne dramite ko curice...Otkino mu glavu :lol: Pa sudar glavama se desava milion puta i opasnije je od ovog starta ...
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#53727 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

"Možeš ti izvući klub iz druge lige, ali drugoligaški mentalitet iz kluba nikad".
:-)
Brukate časnog Cvrleta i LSD-a. Oni će vam najviše zamjeriti! :D
il dottore

#53728 Re: Premijer liga BiH

Post by il dottore »

plain vanilla wrote:
il dottore wrote:
plain vanilla wrote:Da nismo s igracem manje, ne bi oni prisli golu Slobode. Sloboda odlična, valja cijelu utakmicu odigrati s igracem manje.m
Nemojte se dzaba svadjati, besmisleno je.
Otkud ovolika mrznja prema Husrefu kod Tuzlaka na stadionu, ima li neko objasnjenje
Ima
Pa navedi nam neko, ili je to humor koji ja ne mogu dokuciti
il dottore

#53729 Re: Premijer liga BiH

Post by il dottore »

Melbourne_Australia wrote:
hrasno38 wrote:
omega369 wrote:Ja nikada necu razumjeti te porive jednog sportiste da ide kopackom u glavu drugom sportisti, igracu. mislim...ono..halloooo, o cemu pricamo :shock:
Cuj ide kopackom u glavu :? :shock:
Meni je jedan lik oko zatvorio na tekmi, tako sto sam ja spustio glavu i tijelo malo da udarim loptu, a on je prije na loptu dosao....Znaci polozaj tijela mi je bio spusten , kad hoces glavom loptu da samo lagano produzis ispred sebe...Ni faul nije bio, jer fakat kad skontas ja sam njegovu kopacku udario a on loptu izbio...Ja odmah izasao sa tekme, oko se zatvorilo u roku 3 minuta ....Zato vam ja kazem , nije isto kad seres pored kompa i kad si igrao...Jer sve je drugacije na terenu...Start Kadusica zavrsava karijeru igraca, a ovakav start nije strasno sto se tice posljedica...Zato ne dramite ko curice...Otkino mu glavu :lol: Pa sudar glavama se desava milion puta i opasnije je od ovog starta ...
Prije svega nadjite jedan post koji kaze da Kadusicev start nije crveni

Ovo podvuceno, znaci pri udarcu kopackom u glavu u zaru borbe splet okolnosti odlucuje hoce li biti samo ogrebotina ili posjekotina veca manja ili potres mozga... Znaci jebeni splet okolnosti
A ti se rasplak'o sto ti je neko felgu napravio

Hrasno i melbourne, jednostavno nije bolest sve sto boli
Melbourne_Australia

#53730 Re: Premijer liga BiH

il dottore wrote:
hrasno38 wrote:

Prije svega nadjite jedan post koji kaze da Kadusicev start nije crveni

Ovo podvuceno, znaci pri udarcu kopackom u glavu u zaru borbe splet okolnosti odlucuje hoce li biti samo ogrebotina ili posjekotina veca manja ili potres mozga... Znaci jebeni splet okolnosti
A ti se rasplak'o sto ti je neko felgu napravio

Hrasno i melbourne, jednostavno nije bolest sve sto boli
Djecace kad budes u zivotu odigrao utakmicu a da imas dokaz , pricam stobom.....Ti zive veze nemas o fudbalu.....Poenta je da ne bi svaki sudija dao crveni za onaj start...Ja sam vas pitao a niko da odg, posto znate odg unaprijed...Da li bi igrac Sarajeva ili Zelje nije bitno za ovaj start?? dobio crveni karton na domacem terenu protiv nije bitno koje ekipe??? Nikad ....To je poenta ..Puno vise se tolerise Sarajevskim ekipama..Bili se Gosku svirao penal na Kosevu za ono fol igranje ruke u Bijeljini kao sto je vama??? Nikad ne bi i ti to znas.....
ZonFon

#53731 Re: Premijer liga BiH

Post by ZonFon »

Djecace kad budes u zivotu odigrao utakmicu a da imas dokaz , pricam stobom.....Ti zive veze nemas o fudbalu.....Poenta je da ne bi svaki sudija dao crveni za onaj start...Ja sam vas pitao a niko da odg, posto znate odg unaprijed...Da li bi igrac Sarajeva ili Zelje nije bitno za ovaj start?? dobio crveni karton na domacem terenu protiv nije bitno koje ekipe??? Nikad ....To je poenta ..Puno vise se tolerise Sarajevskim ekipama..Bili se Gosku svirao penal za ono fol igranje ruke u Bijeljini kao sto je vama??? Nikad ne bi i ti to znas.....
Ti ko da si sa klokanima igrao neki sport koji podsjeca na fudbal/nogomet.
Melbourne_Australia

#53732 Re: Premijer liga BiH

ZonFon wrote:
Djecace kad budes u zivotu odigrao utakmicu a da imas dokaz , pricam stobom.....Ti zive veze nemas o fudbalu.....Poenta je da ne bi svaki sudija dao crveni za onaj start...Ja sam vas pitao a niko da odg, posto znate odg unaprijed...Da li bi igrac Sarajeva ili Zelje nije bitno za ovaj start?? dobio crveni karton na domacem terenu protiv nije bitno koje ekipe??? Nikad ....To je poenta ..Puno vise se tolerise Sarajevskim ekipama..Bili se Gosku svirao penal za ono fol igranje ruke u Bijeljini kao sto je vama??? Nikad ne bi i ti to znas.....
Ti ko da si sa klokanima igrao neki sport koji podsjeca na fudbal/nogomet.
Ti nisi mogao dvicu imati iz fizickog...
ZonFon

#53733 Re: Premijer liga BiH

Post by ZonFon »

Melbourne_Australia wrote:Ti nisi mogao dvicu imati iz fizickog...
Nisam ja tema al' ako te vec interesuje bio sam oslobodjen.

Nego izgleda da ti je taj udarac u glavu ostavio posljedica, pa se to sad odrazava na tvoje rasudjivanje o fudbalu/nogometu.

Klokane izdrzi :thumbup:
leškarenje

#53734 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

ZonFon wrote:
Melbourne_Australia wrote:Ti nisi mogao dvicu imati iz fizickog...
Nisam ja tema al' ako te vec interesuje bio sam oslobodjen.

Nego izgleda da ti je taj udarac u glavu ostavio posljedica, pa se to sad odrazava na tvoje rasudjivanje o fudbalu/nogometu.

Klokane izdrzi :thumbup:
A da ti nisi Dino :D i on je bio oslobođen fizičkog....

Placite ,cvilite ........
il dottore

#53735 Re: Premijer liga BiH

Post by il dottore »

Skaces s teme na temu valjda uvidjas koliko se provaljujes, a "bio fudbaler" :lol:
Znaci jedna je stvar da je start objektivno za crvenog kartona a druga stvar hoce li neki sudija u BH premijer ligi to tako "odsvirati"
omega369

#53736 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Kao sto je sasvim normalno da je penal kad igrac radnika odbrani rukom na kosevu a ne svira se, ili krupe, ili ono sinoc, ili onaj u derbiju koji takodjer nije sviran...o tome govorimo
yasaq

#53737 Re: Premijer liga BiH

Post by yasaq »

il dottore wrote:
Skaces s teme na temu valjda uvidjas koliko se provaljujes, a "bio fudbaler" :lol:
Znaci jedna je stvar da je start objektivno za crvenog kartona a druga stvar hoce li neki sudija u BH premijer ligi to tako "odsvirati"
Šta očekujete od simpatizera kluba čiji trener mrtav-hladan izjavi da sudije nisu naviknute na njihovu agresivnu igru ! A svaki start za privođenja u stanicu !
dulekrele

#53738 Re: Premijer liga BiH

Post by dulekrele »

Penal cist kao suza. Ovaj sivonja iz slobode nije imao sanse da dode do lopte prije Radovca ali je i pored toga krenuo na loptu citaj glavu kako bi ga povrijedio i ako jos jedan igrac slobode prati Radovca. sto ti je primitivizam seoske zajednice.
Sarlo Akrobata

#53739 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarlo Akrobata »

Melburne & Hrasno

:lol: :lol: :lol:
strong69

#53740 Re: Premijer liga BiH

Post by strong69 »

Djecace kad budes u zivotu odigrao utakmicu a da imas dokaz , pricam stobom.....Ti zive veze nemas o fudbalu.....Poenta je da ne bi svaki sudija dao crveni za onaj start...Ja sam vas pitao a niko da odg, posto znate odg unaprijed...Da li bi igrac Sarajeva ili Zelje nije bitno za ovaj start?? dobio crveni karton na domacem terenu protiv nije bitno koje ekipe??? Nikad ....To je poenta ..Puno vise se tolerise Sarajevskim ekipama..Bili se Gosku svirao penal na Kosevu za ono fol igranje ruke u Bijeljini kao sto je vama??? Nikad ne bi i ti to znas.....
Aaaa, ti si fudbaler :D To sve objasnjava.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#53741 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

dulekrele wrote:Penal cist kao suza. Ovaj sivonja iz slobode nije imao sanse da dode do lopte prije Radovca ali je i pored toga krenuo na loptu citaj glavu kako bi ga povrijedio i ako jos jedan igrac slobode prati Radovca. sto ti je primitivizam seoske zajednice.
penal?
studeni76

#53742 Re: Premijer liga BiH

Post by studeni76 »

plain vanilla wrote:
dulekrele wrote:Penal cist kao suza. Ovaj sivonja iz slobode nije imao sanse da dode do lopte prije Radovca ali je i pored toga krenuo na loptu citaj glavu kako bi ga povrijedio i ako jos jedan igrac slobode prati Radovca. sto ti je primitivizam seoske zajednice.
penal?
Ma ovo je ba da se nesto napise, da ispadne pametan! A ni gledao nije... :run:
armin071

#53743 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Dva dana rasprave o crvenom gdje frajer kramponima ide na glavu protivnickog igraca :-) Umjesto da se ovaj debil kazni sa jedno 4 utakmice, pa da i on sam skonta da su to sve sportisti koji zive i zaradjuju od fudbala a ne mrski neprijatelji iz Sarajeva kako mu je vjerovatno njegov uco Krmak objasnio pred tekmu. Zato normalni momci i bjeze glavom bez obzira iz ove debilne lige da im ne bi ovakvi livadici iz samo njima znanih poriva unistili karijere. A dokle se mi god budemo ibretili kako zaboga moze domaca ekipa dobiti crveni karton nema nama u Evropu osim turisticki. Mi smo izgleda kako na tribinama tako i na terenu " against modern football".....
leškarenje

#53744 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

plain vanilla wrote:
penal?
Crveni....šta odmah napadas....jel bio?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#53745 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Penal :shock: :zid: :zid: :zid:
Tomahawk11
Globalni moderator

#53746 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Dobro, lapsus linguae, šta sad....i vi tvrdite da nije bio crveni, pa nikom ništa....koji je to lapsus :mrgreen:
hrasno38

#53747 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

OK evo neka je Hrasno glup, ovakav ili onakav ali ajde mi dokazite a postavio sam vam slike da je igrac Slobode isao na igraca Sarajeva a ne na Loptu koja je bila u zraku!!!! Polozaj tijela igraca slobode pokazuje das uopste nije okrenut prema igracu Sarajeva nego da ovaj mamlaz dolazi sa strane.......pa ovo ni Husref da je sudio ne bi dao crveni!!!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#53748 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

leškarenje wrote:
plain vanilla wrote:
penal?
Crveni....šta odmah napadas....jel bio?
Napadam? Haha
Tomahawk11
Globalni moderator

#53749 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:OK evo neka je Hrasno glup, ovakav ili onakav ali ajde mi dokazite a postavio sam vam slike da je igrac Slobode isao na igraca Sarajeva a ne na Loptu koja je bila u zraku!!!! Polozaj tijela igraca slobode pokazuje das uopste nije okrenut prema igracu Sarajeva nego da ovaj mamlaz dolazi sa strane.......pa ovo ni Husref da je sudio ne bi dao crveni!!!
Poenta je da je igrač Slobode napravio grub prekršaj, da li je bilo namjere ili ne, o tome niko ne priča niti je u ovom kontekstu bitno.
Bolan, čovjek završio u bolnici, šavovi, šta još treba, oko da mu je izbio pa da bi bio crveni??
Mogu razumjeti da su pojedini pristrasni, ali eto ugledajte se na LSD-a, i pored svog rivalstva i zajebancije, kaže čovjek da je čist crveni.
hrasno38

#53750 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:OK evo neka je Hrasno glup, ovakav ili onakav ali ajde mi dokazite a postavio sam vam slike da je igrac Slobode isao na igraca Sarajeva a ne na Loptu koja je bila u zraku!!!! Polozaj tijela igraca slobode pokazuje das uopste nije okrenut prema igracu Sarajeva nego da ovaj mamlaz dolazi sa strane.......pa ovo ni Husref da je sudio ne bi dao crveni!!!
Poenta je da je igrač Slobode napravio grub prekršaj, da li je bilo namjere ili ne, o tome niko ne priča niti je u ovom kontekstu bitno.
Bolan, čovjek završio u bolnici, šavovi, šta još treba, oko da mu je izbio pa da bi bio crveni??
Mogu razumjeti da su pojedini pristrasni, ali eto ugledajte se na LSD-a, i pored svog rivalstva i zajebancije, kaže čovjek da je čist crveni.
Covjece ja sam ovdje jedan od rijetkih koji je pisao da iVetic protiv Zelje nije trebao dobiti crveni. Ne moze uvijek biti voda na vas mlin. Ovdje je i coravom jasno da nije bila aposlutno namjera da se povrijedi Radovac za razliku recimo od starta Kadusica nad Stanicem jer igrac Slobode nije uopste isao prema Radovcu vec mu je ovaj dosao sa strane!!!!! Da nema snimak pa hajde ali vidi se iz aviona da ovo nije za crveni a nisam siguran da bi vecina evropskih sudija dala i zuti jer radi se o sudaru igraca a ne o ocitoj namjeri.
Locked