Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PriNc_ba wrote:jucer mi prodje nole hendikep i htio cile igrati keca al kontao da igraju danas tek al ajd... sad dobitak i jos markicu viska na ovo i ako prodje sutra na nekih 4-5 sigurnih sve natovariti i da se dogura do stoje makar
danas ocekujem minimalno 5 kvota preko 4,5 na tenisu da prodje samo treba ubost.
takodjer se isplati zategnuti 3-4 tekme danas i sutra i prekosutra na 7+ pokusati pa sta bude
Jos argentina da prodje i et ga sutra opaliti tenisa i prekosutra fuzbala i aBd da se ima za ovih kvalifikacija za ugranja gluposti
+320EU. Screenshoot poslje. Uglavnom na Swe - Port. Jucer Siauliai - Stumbras kod 1:0 55 min u liveu kvote ispod 4.5 golova 1.48 . Poklon udri 1000 EU. Zavrseno 1-2 i meni neki 50 EU nazad. Pokusacu upload slike sa mobitela.
Izvod iz novog Zakona o igrama na sreću FBiH (važi od 02.07.2015).
[quote]Novčanom kaznom u iznosu od 500,00 KM kaznit će se roditelj, staratelj ili usvojitelj maloljetnika u dobi do navršenih 16 godina koji se zatekne u sudjelovanju u igrama na sreću.
Novčanom kaznom u iznosu od 500,00 KM kaznit će se stariji maloljetnik koji ima od 16 do 18 godina, a koji se zatekne u sudjelovanju u igrama na sreću.[/quote]
Elmar wrote:+320EU. Screenshoot poslje. Uglavnom na Swe - Port. Jucer Siauliai - Stumbras kod 1:0 55 min u liveu kvote ispod 4.5 golova 1.48 . Poklon udri 1000 EU. Zavrseno 1-2 i meni neki 50 EU nazad. Pokusacu upload slike sa mobitela.
Ima neko da igra u sportplus kladionici?
Kako im idu oni hendikepi,npr. (-8,5)/Wawrinka-Estrella,sta im sad znaci 1 a sta 2
Ajd nek neko objasni ako zna..
Btw Kudla-Zverev 2 (2,10)
Nothing wrote:Ima neko da igra u sportplus kladionici?
Kako im idu oni hendikepi,npr. (-8,5)/Wawrinka-Estrella,sta im sad znaci 1 a sta 2
otprilike kao i u svakoj drugoj kladionici. wawrinka mora uzeti 9 gemova više da bi prošao kec, sve ostalo je dvica (znači 3x 6:3 i slične ubjedljive varijante)
Nothing wrote:Ima neko da igra u sportplus kladionici?
otprilike kao i u svakoj drugoj kladionici. wawrinka mora uzeti 9 gemova više da bi prošao kec, sve ostalo je dvica (znači 3x 6:3 i slične ubjedljive varijante)
Anderson - Ilhan +6,5 1
Mayer - Granollers , preko 38,5
Mislim da ovaj Ilhan danas nema sta traziti, ipak Anderson nije Janovicz. Mayer je uz malo srece uspio dobiti Kokkinakisa sa 3:0, al sa dva tie-breaka, dok se Granollers nije pretjerano umorio protiv Janka. ocekujem minimum jedan tie-break, ako nista bar jedan set za Granollersa.
Inace, uz ova dva sam odigrao Djoku ispod 27,5 (jedva proslo), Bagdatis-Milman preko 36,5, Verdasco-Thiem preko 39,5, al ne stigoh ranije postati.
P.S. Milman igra strasno, pokazao je to protiv Robreda, a evo sad i Bagdatisa muci da valja...