Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
SkyLimit

#53676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SkyLimit »

archi_a wrote:Idemo sad, laganini, nakon 24-časovnog šoka, pridružuju nam se secesionistički oponenti. Razgodi, spinuj, relativiziraj, volej, vodenica, mlin, kura.palac.....
Al džaba.... El Bake je dingospo za sve ostale političare u Bosni i Hercegovini. Nemate vi pojma o zgradi predsjedništva i tajnama, sastancima, dešavanjima koje ona krije. Samo laganini a historija će pokazati ko je bio u pravu. :bih:
Bakir je dobio 247.235 glasa, to je 247. 235 Bošnjaka za koje sutra da znam da je jedan od njih da ga vidim kako se davi u bazenu samo bi ubrzao korak.

Ja ne mogu prežaliti što sam glasao za Cerića, on i slični su samo služili da uzmu dio glasova Bakirovog najozbiljnijeg rivala, više me nikad neće prevariti, na sledećim izborima ne glasam za kandidata kojeg smatram najboljim, već za onog za kojeg budem smatrao da će imati najveće šanse da pobjedi SDA kandidata.
Last edited by SkyLimit on 18/01/2017 20:39, edited 1 time in total.
zavrzlama

#53677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

archi_a wrote:Idemo sad, laganini, nakon 24-časovnog šoka, pridružuju nam se secesionistički oponenti. Razgodi, spinuj, relativiziraj, volej, vodenica, mlin, kura.palac.....
Al džaba.... El Bake je dingospo za sve ostale političare u Bosni i Hercegovini. Nemate vi pojma o zgradi predsjedništva i tajnama, sastancima, dešavanjima koje ona krije. Samo laganini a historija će pokazati ko je bio u pravu. :bih:
Jest tesko biti gospodin kad za suparnika imas dodika :D
Ajatolah_

#53678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ajatolah_ »

Čuj za Cerića. :mrgreen:
archi_a

#53679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Poštujem :thumbup:
palermo

#53680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by palermo »

SkyLimit wrote:
Bakir je dobio 247.235 glasa, to je 247. 235 Bošnjaka za koje sutra da znam da je jedan od njih da ga vidim kako se davi u bazenu samo bi ubrzao korak.

Ja ne mogu prežaliti što sam glasao za Cerića, on i slični su samo služili da uzmu dio glasova Bakirovog najozbiljnijeg rivala, više me nikad neće prevariti, na sledećim izborima ne glasam za kandidata kojeg smatram najboljim, već za onog za kojeg budem smatrao da će imati najveće šanse da pobjedi SDA kandidata.
Za Fahru :izet: :bih:

blago ti se pusta, ratnička,bošnjačka pameti
Banksy

#53681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banksy »

Sad treba gledati šta će uraditi Brisel, od toga sve zavisi.
bh.tornjak

#53682 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

SkyLimit wrote:

Ceric je usao u izbore samo iz jednog razloga.....da pokaze koliko bi Bosnjaka glasalo za njega i njegovu politiku....
a sve to nakon dugog optuzivanja iz Srbistana (citaj Sumske republike) da Ceric vodi i kreira politiku kod Bosnjaka
zavrzlama

#53683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Salonac vucic izjavi...kako mu je zao sto je USA uvela sankcije dodiku jer to steti normalizaciji u BIH....mamicu ti salonsku,pa taj 11 godina provocira ,gura prst u oko zrtvama,ponizava BIH,oragnizira neustavne referendume ,isto ko da je dodik prvi put u svojoj politickoj karijeri uradio nesto protivustavno....sto volim .sto ce dodik skocit na nos vucicu....sad je kasno ne za spasit dodika ,nego spasiti ikakav kredibilitet rs-a...trazili ste gledajte...
SkyLimit

#53684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SkyLimit »

palermo wrote:
SkyLimit wrote:

Za Fahru :izet: :bih:

blago ti se pusta, ratnička,bošnjačka pameti

Ako je između njega i Bakira, apsolutno za njega. Mada sam ja ipak skriveno u dubini duše SDA :D , poštujem ja tu stranku i njenu ulogu samo mi se ne sviđaju njeni pripadnici, sav najgori šljam iz mog kraja je u SDA.

Sa SDP suprotni problem, sva najbolja raja je u njemu, ali povraća mi se od njihove ideologije, planova i ideja.

Muke Isusove, ništa dok se ne pojavi prava bošnjačka desničarska rodoljubna stranka.
zavrzlama

#53685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Banksy wrote:Sad treba gledati šta će uraditi Brisel, od toga sve zavisi.
Vjerovatno ce radi dodikovog hatera se zavaditi izmedju sebe...
bh.tornjak

#53686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

i ovaj gubicar ce morati da pripazi sta govori i sta (kako)radi...gresku u koracima je vec napravio sa postrojavanjem vojske:

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić dobio je poziv Tužilaštva BiH za saslušanje u vezi sa održanim referendumom 25. septembra prošle godine o Danu Republike Srpske, nezvanično saznaju "Nezavisne".
Ivanić je pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog.
Srpski član Predsjedništva trebalo bi da se pojavi u Tužilaštvu BiH početkom sljedeće sedmice.
mayab

#53687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

"FRLJOKA" SAZNAJE; MEVLID JAŠAREVIĆ PODRŽAO DODIKA: "I ja sam osuđen samo zato što sam napadao američku ambasadu!"

Mevlid Jašarević koji u zatvoru u Zenici izdržava zatvorsku kaznu zbog napada na ambasadu SAD u Sarajevu, na vijest o sankcijama koje je Vlada SAD uvela protiv Milorada Dodika, na svom Facebook profilu
poslao je poruku podrške predsjedniku RS
"Frljoka" prenosi Jašarevićevo obraćanje Dodiku:

"Eselamu alejkum i dobar dan Dodik-efendija,

Plaho me uzbihuzirala vijest da ti je Amerika zabranila da uniđeš na njenu ćafirsku teritoriju, kao i da ti je zamrznulo imovinu. I to baš ovih dana kada su svugdje na dunjaluku kijametski dani i ciča zima!

Sve je to, efendi-Milorade, zakuhala ona šejtanica iz amerićke ambasade u Sarajeva. Ja sam živi primjer insana koji je kažnjen samo zato što sam se usudio da javno dignem glas i kalašnjikov protiv njihove zloćinaćke politike.

Vatra iz moga kalašnjikova i tvoja zapaljiva retorika jedini su glas razuma protiv te zgrade i njene ambsadorice koji je odjeknuo posljednjih godina.

Zato nas obojicu progone i kažnjavaju njihovi nedejtonska tužiilaštva i sudovi. Moj džemat u Maoči su neustavno proglasili paradžematom, a tvoju nahiju zvanu Republika Srpska hoće isto tako da proglase
neustavnom.

A valjali smo im, paša moj solidni, kad smo se borili protiv diktatora Miloševića- ti, i protiv Asada-ja.

Neka im je Boko Haram!

Nadam se da se uskoro vidimo, ili ovdje u Zenici, ili u našoj zajedničkoj domovini Srbiji.

P.S. Selam ćeš mi Dževadu Galijaševiću.

Tvoj ahbab Mevlid.
Mohamad Sissoko

#53688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mohamad Sissoko »

SkyLimit wrote:

Sa SDP suprotni problem...povraća mi se od njihove ideologije, planova i ideja.
Potpisujem.
palermo

#53689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by palermo »

SkyLimit wrote:
Ako je između njega i Bakira, apsolutno za njega. Mada sam ja ipak skriveno u dubini duše SDA :D , poštujem ja tu stranku i njenu ulogu samo mi se ne sviđaju njeni pripadnici, sav najgori šljam iz mog kraja je u SDA.

Sa SDP suprotni problem, sva najbolja raja je u njemu, ali povraća mi se od njihove ideologije, planova i ideja.

Muke Isusove, ništa dok se ne pojavi prava bošnjačka desničarska rodoljubna stranka.
Za razliku od mnogih KOS-ovslkih trolova na ovom forumu, ti si pravi patriota i ja ti potpuno vjerujem da iskreno sve pišeš.

Al brate si ga lipi, kani se politike, nije nekako tvoj fah
bh.tornjak

#53690 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

zavrzlama wrote:Salonac vucic izjavi...kako mu je zao sto je USA uvela sankcije dodiku jer to steti normalizaciji u BIH....mamicu ti salonsku,pa taj 11 godina provocira ,gura prst u oko zrtvama,ponizava BIH,oragnizira neustavne referendume ,isto ko da je dodik prvi put u svojoj politickoj karijeri uradio nesto protivustavno....sto volim .sto ce dodik skocit na nos vucicu....sad je kasno ne za spasit dodika ,nego spasiti ikakav kredibilitet rs-a...trazili ste gledajte...
ma pusti Vucica.....on je zadnjih dana primio nekoliko samarcina da mu se jos manta u glavi.....
zadnji samar mu danas Mogerini i Brisel odvalise...u paketu tako da mora malo da laprda mira radi u svojoj kuci
Kejn

#53691 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kejn »

Niko neće ulagati u dio države čiji se šef vlade nalazi na crnoj listi, pogotovo ako znamo da je on ujedno i šef stranke koja suvereno obnaša zakonodavnu i izvršnu vlast na tom parču zemlje.
animus

#53692 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

Bakir pokazao da je level iznad sa onom izjavom. Pokazao da je drzava iznad rs-a i da taj lokalni kabadahija nanosi stetu i drzavi koja ipak zali za odmetnutim sinom.
Najjaci potez Baketa bi bio kad bi sada predlozili da se i federacija pridruzi SAD i da Dodicku blokira svu imovinu i racune. Ovo bi bilo u rangu Kasparova iz najboljih dana. I to uz obrazlozenje da je amerika nas saveznik i da moramo da slijedimo istu politiku. Ovo bi bilo do jaja.
argyle

#53693 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by argyle »

Zgoljo

#53694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Zgoljo »

Banksy wrote:Sad treba gledati šta će uraditi Brisel, od toga sve zavisi.
Bojim se da od "Brisela" vec odavno nista ne zavisi.Da zavisi ovdje bi se vec uveliko vodio rat.
dudlov

#53695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dudlov »

japin_mutapi wrote:imal đe pogledati predsjednikovo obraćanje za javnost
http://www.avaz.ba/clanak/272672/dodik- ... -non-grata
SkyLimit

#53696 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SkyLimit »

palermo wrote:
SkyLimit wrote:

Za razliku od mnogih KOS-ovslkih trolova na ovom forumu, ti si pravi patriota i ja ti potpuno vjerujem da iskreno sve pišeš.

Al brate si ga lipi, kani se politike, nije nekako tvoj fah
Što bi rekao Homer Simpson, to što se pravim glup, ne znači da ne razumijem.
Matzan

#53697 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

detroit-mercy wrote:
Grean wrote:Kao sto @haznadar rece samo levati mogu polagati velike nade u ovo...

...ali ipak bolje ista nego nista. Nakon cetiri prt godina provokacija, ponizavanja Bosnjaka, najprizemnijih uvreda (protiv kojih skoro ni jedan Srbin nije digao glas sto znaci da je to glas srpskog naroda u BiH) od tog da nismo narod, da nemamo istoriju, da su Ljiljani nelegalni tj. "ratna zastava", bosanski jezik ne postoji i zabranjen u skolama, Srebrnica nije genocid, rehabilitacije Plavsicke i drugih zlocinaca, studenskog doma nazvanog po Radovanu Karadjicu itd.itd. ovo dodje ko neka minimalna satisfakcija.

A svim onim "dobronamjernim" koji se boje da navodimo vodu na Dodikov mlin porucujem da mi evo godinama gledamo kako se nasladjujete svakim njegovim potezom ili u najmanju ruku sutite pa time navodite vodu na isti mlin. Eh ovo nase malo vode sigurno nece sjebati situaciju.

Na zalost, pokazalo se da razum ne pije vode kad je srpski narod u pitanju, postuju samo zakon jaceg.
Ne bih se bas slozio sa ovim, americka administracija ti je jos jednom podcrtala da stoji iza Drzave BiH. Bas me zanima da li bi ti stisnuo muda pa da pravis malo vece sranje u BiH a znas da onkl Sam stoji iza iste. Sva ova naprdjivanja su sitnica, jer su u principu politicka prepucavanja od kojih nema puno stete ali jaro usudu se da predjes crtu koju su Ameri zacrtali vjeruj mi da neces dobro proci.
A ove gluposti, odlazeca/dolazeca administracija, mozes na kurac. Americka politika se ne mijenja za 180 stepeni kako koji presjednik dolazi, ipak oni imaju malo dugorocnije zacrtane ciljeve.

Ovo je najbitnije.
Hemel

#53698 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

Image

Slika i datum govore vise od hiljadu rijeci.

Ublehasu je flaster na ustima a mi se cudimo izostanku reakcije.
Qoom

#53699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Qoom »

Na srni peru krmka.

Ne kontam fakat kakav idiot možeš biti i onanisati i vjerovati umobolniku kakav je Dodik. :roll:
asker

#53700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Kejn wrote:Niko neće ulagati u dio države čiji se šef vlade nalazi na crnoj listi, pogotovo ako znamo da je on ujedno i šef stranke koja suvereno obnaša zakonodavnu i izvršnu vlast na tom parču zemlje.
Precednik, molit cu lijepo
Locked