Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koje epsko mecanje arapa
Hoce ovi veratija, prituzili, pritisli, e sad cete najebat. Dobicete veratija al u linburgu i jos cemo vam uzet drugog najboljeg igraca i legitimnog nasljednika messija.
Pa gdje ovo ima
Mislim kad se podvuce linija,plata Neymaru,bonusi,starog dok su mu pocastili,razne agencije,drzi ne daj,haman da su na nuli. Mozda zarade kakvu sicu na njemu
mali_milojica wrote:Mislim kad se podvuce linija,plata Neymaru,bonusi,starog dok su mu pocastili,razne agencije,drzi ne daj,haman da su na nuli. Mozda zarade kakvu sicu na njemu
Sudski troškovi i srozavanje reputacije (predsjednik kluba sletio zbog tog transfera). A osvojili jednu LP i dvije Lige, nije baš da nisu to mogli i bez njega.
mali_milojica wrote:Mislim kad se podvuce linija,plata Neymaru,bonusi,starog dok su mu pocastili,razne agencije,drzi ne daj,haman da su na nuli. Mozda zarade kakvu sicu na njemu
Sudski troškovi i srozavanje reputacije (predsjednik kluba sletio zbog tog transfera). A osvojili jednu LP i dvije Lige, nije baš da nisu to mogli i bez njega.
Dobro su ista izvukli za njega. Moglo se desiti da bude kao Ronaldinho. Jedne godine odbili 100mil,iduce otisao za 25mil
AmiĐa_Idriz wrote:Koliko je Barci ostalo budzeta za transfere ako ne racunamo ovih 222m? Ima li tu sve zajedno 300? E vala ako za te pare ne mozes sastaviti ekipu onda si fakat ultra nesposoban.
AmiĐa_Idriz wrote:Koliko je Barci ostalo budzeta za transfere ako ne racunamo ovih 222m? Ima li tu sve zajedno 300? E vala ako za te pare ne mozes sastaviti ekipu onda si fakat ultra nesposoban.
To su ti danas 3 fina igraca, nista vise
P vise im i ne treba. Ali samo pametno, a ne opet u Valenciu u soping
Kazu iz ivig ce najvise profitirati drzavni budzet Francuske. Ogromni se porezi spominju. Nije ovo losa stvar za Ligue 1, valjda Lyon, Marsej i ostali se malo dignu. A realno, i PSG ce se sad ozbiljno nesto pitati u Europi. Doduse nesto ne mirisem Emerya al hajde...