A sto se tice SBC fakat ne kontam po cemu je to on ovom ulogom "ukrao show"
@Tito_i_Partija nemam spor sa tim sto pises, ali to nije odgovor na pitanje koje sam postavio.
Moderator: _BataZiv_0809
Fina ljubavna limunadica za ubiti koji sat, sa tipičnim Sorkinovskim dijalozima i govorima. I dobra glumačka ekipa._BataZiv_0809 wrote: ↑30/03/2021 00:04 Mogao bih se ovaj American President pogledat od Sorkina.
@Tito_i_Partija nemam spor sa tim sto pises, ali to nije odgovor na pitanje koje sam postavio.
Dok je Annette jos bila dobra koka, jelde?dale cooper wrote: ↑30/03/2021 00:14Fina ljubavna limunadica za ubiti koji sat, sa tipičnim Sorkinovskim dijalozima i govorima. I dobra glumačka ekipa._BataZiv_0809 wrote: ↑30/03/2021 00:04 Mogao bih se ovaj American President pogledat od Sorkina.
Korijeni Zapadnog Krila su u ovom filmu.
Nije Annette baš moj tip.Tito_i_Partija wrote: ↑30/03/2021 00:25Dok je Annette jos bila dobra koka, jelde?dale cooper wrote: ↑30/03/2021 00:14Fina ljubavna limunadica za ubiti koji sat, sa tipičnim Sorkinovskim dijalozima i govorima. I dobra glumačka ekipa._BataZiv_0809 wrote: ↑30/03/2021 00:04 Mogao bih se ovaj American President pogledat od Sorkina.
Korijeni Zapadnog Krila su u ovom filmu.![]()
Kako bolan tako, pa cuveni jebac Warren Beatty je ostavio sve one silne trebe zbog nje. Mislim da su holivudske dame proglasile dan zalosti kad je se on ozenio.dale cooper wrote: ↑30/03/2021 00:29Nije Annette baš moj tip.Tito_i_Partija wrote: ↑30/03/2021 00:25Dok je Annette jos bila dobra koka, jelde?dale cooper wrote: ↑30/03/2021 00:14
Fina ljubavna limunadica za ubiti koji sat, sa tipičnim Sorkinovskim dijalozima i govorima. I dobra glumačka ekipa.
Korijeni Zapadnog Krila su u ovom filmu.![]()
![]()
Mislim da jesam, ali davno. Jebiga, nisam Warren Beatty.Tito_i_Partija wrote: ↑30/03/2021 00:35Kako bolan tako, pa cuveni jebac Warren Beatty je ostavio sve one silne trebe zbog nje. Mislim da su holivudske dame proglasile dan zalosti kad je se on ozenio.![]()
Jesi li gled'o Bugsy?
Pogledaj opet, dobar film. Keitel i Kingsley glume sa njim, Levinson na reziji. Al' Annette je pravi eye candy u tom filmu.dale cooper wrote: ↑30/03/2021 00:42Mislim da jesam, ali davno. Jebiga, nisam Warren Beatty.Tito_i_Partija wrote: ↑30/03/2021 00:35Kako bolan tako, pa cuveni jebac Warren Beatty je ostavio sve one silne trebe zbog nje. Mislim da su holivudske dame proglasile dan zalosti kad je se on ozenio.![]()
Jesi li gled'o Bugsy?Ako već spominjemo neke bivše Warrenove filmske partnerice
Natalie Wood je mnogo više moj tip žene. I'm brunette type of guy.![]()
Ne cudi me, tip je bez sumnje najveci zenskaros u holivudu svih vremena, cak se i danas koristi k'o sinonim za kurvanje._BataZiv_0809 wrote: ↑30/03/2021 00:44 Evo citam listu zena koje se dovode u vezu sa njim, ima i jedna nasani manje ni vise nego Jelisaveta Karađorđević (Princeza Elizabeta od Jugoslavije)
![]()
U jednoj biografiji se tvrdi da je spavao sa preko 12 hiljada žena._BataZiv_0809 wrote: ↑30/03/2021 00:44 Evo citam listu zena koje se dovode u vezu sa njim, ima i jedna nasani manje ni vise nego Jelisaveta Karađorđević (Princeza Elizabeta od Jugoslavije)
![]()
Kažu da mu je odličan taj film Reds o novinaru John Reedu koji je pisao o ruskoj revoluciji. Sve hoću to da pogledam, ali zaboravim,omar little wrote: ↑30/03/2021 00:55 beatty je radio i zanimljive redateljske izbore. bulworth nisam dugo gledala, ali ne bih rekla da je izgubio od vremena. reds je bio spektakl holivuda stare skole.
a, cohenom se odusevljava ogranicena ekipa koja nije u stanju izbaciti iz glave borata, ili neku drugu njegovu komedijasku personu, pa se dive sto ima normalnu dikciju i ne krevelji se.
Da, po svemu sudeci je pravi dzentlmen. Al' da je bilo ljubomore, bilo je: producent filma Don't Look Now je izjavio da je Beatty navodno pizdio zbog (prilicno eksplicitne) ljubavne scene izmedju Donalda Sutherlanda i Julie Christie, koja je bila njegova cura u to vrijeme, i cak je na par navrata izvrsav'o pritisak na crew i studio da kompletno isjeku tu scenu iz filma.dale cooper wrote: ↑30/03/2021 00:55U jednoj biografiji se tvrdi da je spavao sa preko 12 hiljada žena._BataZiv_0809 wrote: ↑30/03/2021 00:44 Evo citam listu zena koje se dovode u vezu sa njim, ima i jedna nasani manje ni vise nego Jelisaveta Karađorđević (Princeza Elizabeta od Jugoslavije)
![]()
I pored takve reputacije playboya nikada nije bilo za njega
glasina da je bilo koga seksualno napastvovao ili zlostavljao.
Dobro, to su one klasične holivudske čarke i kuhanja koja su uvijek prisutna. Ali scene seksa u Don't Look Now jesu poprilično smjeleTito_i_Partija wrote: ↑30/03/2021 01:04Da, po svemu sudeci je pravi dzentlmen. Al' da je bilo ljubomore, bilo je: producent filma Don't Look Now je izjavio da je Beatty navodno pizdio zbog (prilicno eksplicitne) ljubavne scene izmedju Donalda Sutherlanda i Julie Christie, koja je bila njegova cura u to vrijeme, i cak je na par navrata izvrsav'o pritisak na crew i studio da kompletno isjeku tu scenu iz filma.dale cooper wrote: ↑30/03/2021 00:55U jednoj biografiji se tvrdi da je spavao sa preko 12 hiljada žena._BataZiv_0809 wrote: ↑30/03/2021 00:44 Evo citam listu zena koje se dovode u vezu sa njim, ima i jedna nasani manje ni vise nego Jelisaveta Karađorđević (Princeza Elizabeta od Jugoslavije)
![]()
I pored takve reputacije playboya nikada nije bilo za njega
glasina da je bilo koga seksualno napastvovao ili zlostavljao.
da, filmofil tvog kalibra bi to sigurno trebao imati pogledano. nisam ni ja gledala ima puuno godina, stavicu ga i ja u queue. traje sto godina, odmah da velim.dale cooper wrote: ↑30/03/2021 00:59Kažu da mu je odličan taj film Reds o novinaru John Reedu koji je pisao o ruskoj revoluciji. Sve hoću to da pogledam, ali zaboravim,omar little wrote: ↑30/03/2021 00:55 beatty je radio i zanimljive redateljske izbore. bulworth nisam dugo gledala, ali ne bih rekla da je izgubio od vremena. reds je bio spektakl holivuda stare skole.
a, cohenom se odusevljava ogranicena ekipa koja nije u stanju izbaciti iz glave borata, ili neku drugu njegovu komedijasku personu, pa se dive sto ima normalnu dikciju i ne krevelji se.
pa se sjetim ovako kad se spomene njegovo ime. Taj film je i režirao i producirao a i glumio u njemu. To mu je baš bio passion projekat.
omar little wrote: ↑30/03/2021 01:17da, filmofil tvog kalibra bi to sigurno trebao imati pogledano. nisam ni ja gledala ima puuno godina, stavicu ga i ja u queue. traje sto godina, odmah da velim.dale cooper wrote: ↑30/03/2021 00:59Kažu da mu je odličan taj film Reds o novinaru John Reedu koji je pisao o ruskoj revoluciji. Sve hoću to da pogledam, ali zaboravim,omar little wrote: ↑30/03/2021 00:55 beatty je radio i zanimljive redateljske izbore. bulworth nisam dugo gledala, ali ne bih rekla da je izgubio od vremena. reds je bio spektakl holivuda stare skole.
pa se sjetim ovako kad se spomene njegovo ime. Taj film je i režirao i producirao a i glumio u njemu. To mu je baš bio passion projekat.![]()
Ma očigledno da je brojka pretjerana, ali poenta je da lik odlično zna gradivo._BataZiv_0809 wrote: ↑30/03/2021 08:14 Gledao sam Reds nekad davno, vise zbog tematike nego zbog bilo cega drugog, ali morat cu obnoviti gradivo. Volim Warrena, on mi je bas nekako definicija svega onoga sto prava holivudska zvijezda treba da ima i da predstavlja. Cinjenica da je bez skandala a da se za njega veze toliki broj veza govori valjda sama za sebe.
@dale cooper 12000evo malo sam uzeo olovku i papir u ruke i kae ovako: da je svaki dan bio sa drugom djevokom, za ovaj podvig bi mu trebale skoro 33 godine. Dakle 33 godine dan za danom da bubas a da svaki dan bude druga djevojka
![]()
Pravi dzentlmen gubi pamcenjedale cooper wrote: ↑30/03/2021 11:06 Ma očigledno da je brojka pretjerana, ali poenta je da lik odlično zna gradivo.I ponašao se kao gentleman oko toga.