Koju panoramu/ledinu su sada pokrili kamerom?PlusSA wrote:Novi kanal tj nova kamera![]()
Još malo pa ce u kucu postavljati kamere i ubaciti na mojaTV
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- dembele
#53651 Re: BHTelecom All About
-
Muuky
#53652 Re: BHTelecom All About
Hoće li kakvih novosti biti na bhtelecom za ovaj internt i razgovore
Na mini15 sam odavno , al mi više nije toliko isplativoo
- Cossack
#53653 Re: BHTelecom All About
Imaš veće/bolje pakete a imaš i dokup interneta.Muuky wrote:Hoće li kakvih novosti biti na bhtelecom za ovaj internt i razgovore
-
Muuky
#53654 Re: BHTelecom All About
Pardon ja sam se pogrešno izrazio ..Cossack wrote:Imaš veće/bolje pakete a imaš i dokup interneta.Muuky wrote:Hoće li kakvih novosti biti na bhtelecom za ovaj internt i razgovore
za ovaj novac što plaćam mi je punoo
imam 75 min i 500 mb interneta
- Cossack
#53655 Re: BHTelecom All About
Ja sam m15 spojio na Moja TV Moj izbor i imam besplatno dodatnih 500 Mb. Ako nećeš na ultru imaš i ovaj Extra paket koji je OK.Muuky wrote:Pardon ja sam se pogrešno izrazio ..Cossack wrote:Imaš veće/bolje pakete a imaš i dokup interneta.Muuky wrote:Hoće li kakvih novosti biti na bhtelecom za ovaj internt i razgovore
za ovaj novac što plaćam mi je punoo
imam 75 min i 500 mb interneta
-
kakaljin
#53656 Re: BHTelecom All About
Nikako mi nije jasno zasto telemach ne dozvoljava da se svi kanali iz ponude gledaju preko eon aplikacije na telecomovom internetu, dok telecom preko multiscreen aplikacije dozvoljava da se svi kanali iz ponude mogu bez problema gledati na telemach internetu.
Tu je u prednosti telecom, necemo ulaziti u ponudu kanala vec samo dozvolu da se sve gleda bez ikakvih problema. Iako i telecom ima neke kanale koji nema telemach
Tu je u prednosti telecom, necemo ulaziti u ponudu kanala vec samo dozvolu da se sve gleda bez ikakvih problema. Iako i telecom ima neke kanale koji nema telemach
- Radar71
#53657 Re: BHTelecom All About
Kamere?kakaljin wrote:Nikako mi nije jasno zasto telemach ne dozvoljava da se svi kanali iz ponude gledaju preko eon aplikacije na telecomovom internetu, dok telecom preko multiscreen aplikacije dozvoljava da se svi kanali iz ponude mogu bez problema gledati na telemach internetu.
-
kakaljin
#53658 Re: BHTelecom All About
Kamere nisu kanali vec dodatni servis u moja tvRadar71 wrote:Kamere?kakaljin wrote:Nikako mi nije jasno zasto telemach ne dozvoljava da se svi kanali iz ponude gledaju preko eon aplikacije na telecomovom internetu, dok telecom preko multiscreen aplikacije dozvoljava da se svi kanali iz ponude mogu bez problema gledati na telemach internetu.
A imas li odgovor na ostalo sem spominjanja kamera koje nisu dio ovog posta
- Benq
#53659 Re: BHTelecom All About
Ovo bi pilo vode da Telecom ima neke kvalitetnije kanale u odnosu na Telemach , pola programske sheme pinkovi , regionalni kanali i nekoliko filmskih. Bilo bi smijesno da je drugacija situacija.kakaljin wrote:Nikako mi nije jasno zasto telemach ne dozvoljava da se svi kanali iz ponude gledaju preko eon aplikacije na telecomovom internetu, dok telecom preko multiscreen aplikacije dozvoljava da se svi kanali iz ponude mogu bez problema gledati na telemach internetu.
Kako god okrenes sve se svodi na programsku shemu.
Jedina "exkluziva" kod Telecoma su bili Arena sport kanali , sto sada vise nije slucaj.
-
kakaljin
#53660 Re: BHTelecom All About
Eskliziva su i bht premijer liga, ali zasto svom korisniku zabranjivati kada ode negdje u BiH da ne moze gledati sve kanale koje placa, dok to kod telecoma nije slucaj vec dozvoljava da gledas kanale gdje god se nalazis.Benq wrote:Ovo bi pilo vode da Telecom ima neke kvalitetnije kanale u odnosu na Telemach , pola programske sheme pinkovi , regionalni kanali i nekoliko filmskih. Bilo bi smijesno da je drugacija situacija.kakaljin wrote:Nikako mi nije jasno zasto telemach ne dozvoljava da se svi kanali iz ponude gledaju preko eon aplikacije na telecomovom internetu, dok telecom preko multiscreen aplikacije dozvoljava da se svi kanali iz ponude mogu bez problema gledati na telemach internetu.
Kako god okrenes sve se svodi na programsku shemu.
Jedina "exkluziva" kod Telecoma su bili Arena sport kanali , sto sada vise nije slucaj.
- Benq
#53661 Re: BHTelecom All About
Vidim kolika je exkluziva ta premijer liga kad je sve manje raje gleda , a vidim i po feedbacku MojaTV korisnika.kakaljin wrote: Eskliziva su i bht premijer liga, ali zasto svom korisniku zabranjivati kada ode negdje u BiH da ne moze gledati sve kanale koje placa, dok to kod telecoma nije slucaj vec dozvoljava da gledas kanale gdje god se nalazis.
Rijetki su kanali koji se ne mogu gledati na EON-u u BiH jer je vecinom pokriveno Telemach mrezom a tu je i UniFi.
Ovo sve je zacarani krug i svako pitanje nosi jos podpitanja , evo primjer , Telecom svojim korisnicima naplacuje svoj servis bez obzira na paket koji koristili odnosno 3,5KM po uredjaju ako se ne varam, dok kod Telemacha svi Duo i Trio paketi imaju taj servis besplatno u paketima na 3 uredjaja.
Vidis da svi imaju neke odredjene mane i prednosti. Prvo vam je bio problem sto ne moze SK da se gleda na Telecom mrezi , pa sad kad moze , problem je nesto drugo..
- zateznistub
#53662 Re: BHTelecom All About
Joj drug kako nisu kanali? Zašto onda stoje u rubrici “svi kanali”?kakaljin wrote:Kamere nisu kanali vec dodatni servis u moja tvRadar71 wrote:Kamere?kakaljin wrote:Nikako mi nije jasno zasto telemach ne dozvoljava da se svi kanali iz ponude gledaju preko eon aplikacije na telecomovom internetu, dok telecom preko multiscreen aplikacije dozvoljava da se svi kanali iz ponude mogu bez problema gledati na telemach internetu.
A imas li odgovor na ostalo sem spominjanja kamera koje nisu dio ovog posta
Znaš i sam koliko sam držao njihovu stranu, ali ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru i sa ponudom kanala i internetom. Nisam neko derište koje svršava na brzine neta ali je ovo za svaku osudu
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#53663 Re: BHTelecom All About
Kad spomenuste PL, cujem da izgleda pregovaraju da idu SK na BHT a PL na TM valjda od Nove godine.
- Benq
#53664 Re: BHTelecom All About
Iako ne vjerujem da ce se to desiti , ne bi bilo lose , onda bi svi imali svePitar sa Kariba wrote:Kad spomenuste PL, cujem da izgleda pregovaraju da idu SK na BHT a PL na TM valjda od Nove godine.
-
sencobih
#53665 Re: BHTelecom All About
Mozda tebe ne interesuje BHT liga, ali zamisli da ima ljudi koje interesuje. I u vašoj super ligi srbije kad zvezda igra dođe tri milje ljudi na domaće tekme, sto ne znači da je ljudi ne gledaju na tv-u. Kod telekoma imas i mojaweb tv koju za marku mjesecno gledas na nekoliko uređaja , tu imas domace kanale , nesto hrvatskih i arene. O sport klubovima necu pricati, da nam je država kao upola hrvatska dobio bi telemah po usima davno kao sad sto je dobio zbog nove tv.Benq wrote:Vidim kolika je exkluziva ta premijer liga kad je sve manje raje gleda , a vidim i po feedbacku MojaTV korisnika.kakaljin wrote: Eskliziva su i bht premijer liga, ali zasto svom korisniku zabranjivati kada ode negdje u BiH da ne moze gledati sve kanale koje placa, dok to kod telecoma nije slucaj vec dozvoljava da gledas kanale gdje god se nalazis.
Rijetki su kanali koji se ne mogu gledati na EON-u u BiH jer je vecinom pokriveno Telemach mrezom a tu je i UniFi.
Ovo sve je zacarani krug i svako pitanje nosi jos podpitanja , evo primjer , Telecom svojim korisnicima naplacuje svoj servis bez obzira na paket koji koristili odnosno 3,5KM po uredjaju ako se ne varam, dok kod Telemacha svi Duo i Trio paketi imaju taj servis besplatno u paketima na 3 uredjaja.
Vidis da svi imaju neke odredjene mane i prednosti. Prvo vam je bio problem sto ne moze SK da se gleda na Telecom mrezi , pa sad kad moze , problem je nesto drugo..
- Benq
#53666 Re: BHTelecom All About
Kojoj "nasoj" ?sencobih wrote: Mozda tebe ne interesuje BHT liga, ali zamisli da ima ljudi koje interesuje. I u vašoj super ligi srbije kad zvezda igra dođe tri milje ljudi na domaće tekme, sto ne znači da je ljudi ne gledaju na tv-u. Kod telekoma imas i mojaweb tv koju za marku mjesecno gledas na nekoliko uređaja , tu imas domace kanale , nesto hrvatskih i arene. O sport klubovima necu pricati, da nam je država kao upola hrvatska dobio bi telemah po usima davno kao sad sto je dobio zbog nove tv.
- Maharadza
#53667 Re: BHTelecom All About
Stipu patriJotsku propagandu munafičku; ovamo mu polovinu programske šeme čine četaljski PINK kanali a zajedno sa ostalim srbijanskim kanalima i ogromnu većinu mojatv šeme čine upravo prekodrinski kanali a ima obraza nekoga provocirati i napadati upravo u vezi toga!Benq wrote:Kojoj "nasoj" ?sencobih wrote: Mozda tebe ne interesuje BHT liga, ali zamisli da ima ljudi koje interesuje. I u vašoj super ligi srbije kad zvezda igra dođe tri milje ljudi na domaće tekme, sto ne znači da je ljudi ne gledaju na tv-u. Kod telekoma imas i mojaweb tv koju za marku mjesecno gledas na nekoliko uređaja , tu imas domace kanale , nesto hrvatskih i arene. O sport klubovima necu pricati, da nam je država kao upola hrvatska dobio bi telemah po usima davno kao sad sto je dobio zbog nove tv.
- PlusSA
#53668 Re: BHTelecom All About
Sumnjam da ce SK doci na mojuTV.Pitar sa Kariba wrote:Kad spomenuste PL, cujem da izgleda pregovaraju da idu SK na BHT a PL na TM valjda od Nove godine.
Dugo se vec spominje po forumu uskoro itd al daj Bože.
Ako vec ne mogu docepati se SK-a onda nek se fokusiraju na HD kanale. Mislim da je sramotno u 2017 godini da se jos ubacuju SD kanali a da ne spominjem ove live kamere.
Koristim bhtelekom od pocetka uveo ADSL kad smo imali 3GB limita pa kad se sjetim famozni povecanja brzine da ne moze svima pa na kraju su 10x puta povecali svima tako da sve "šuplje price".
-
zippoo87
#53669 Re: BHTelecom All About
programska sema na telemachu je dva koplja iznad programske seme moja tv
ja cu iza nove godine odluciti hocu li preci na telemach ...a kako sada stvari stoje...sve da se i izjednace programske seme,bht nece dati brzinu interneta kao na telemachu za isto para...koja je trenutno 4 puta veca od ove koju nudi bht na moja tv
ja imam brzinu od 14 Mbps kada je iskljucen STB i opet je usko grlo kada gledam FHD streamove sa visokim beatrateom...onda ne mogu nista vise koristiti od neta,jednostavno sav bandwith pojede stream i bukvalno sa mobitela ne mogu stranicu otvoriti,kao ni sa racunara
ja cu iza nove godine odluciti hocu li preci na telemach ...a kako sada stvari stoje...sve da se i izjednace programske seme,bht nece dati brzinu interneta kao na telemachu za isto para...koja je trenutno 4 puta veca od ove koju nudi bht na moja tv
ja imam brzinu od 14 Mbps kada je iskljucen STB i opet je usko grlo kada gledam FHD streamove sa visokim beatrateom...onda ne mogu nista vise koristiti od neta,jednostavno sav bandwith pojede stream i bukvalno sa mobitela ne mogu stranicu otvoriti,kao ni sa racunara
- drndalo
#53670 Re: BHTelecom All About
Zna li ki neko ukratko sazeti i nacrtati ovaj Bonus plus, bodovanje i koristenje... ?
Procitah im ono na stranici, ali ne skontah sta se s cim moze sabirati i dokle...
Mislim, s obzirom da sam pretplatnik jedno 20 godina i placam redovno, morao bih dobiti jedno 3miliona bodEva...
Procitah im ono na stranici, ali ne skontah sta se s cim moze sabirati i dokle...
Mislim, s obzirom da sam pretplatnik jedno 20 godina i placam redovno, morao bih dobiti jedno 3miliona bodEva...
-
ing-ecc
#53671 Re: BHTelecom All About
Jesi li se uopste registrovao da bi mogao sakupljati bodove?drndalo wrote:Zna li ki neko ukratko sazeti i nacrtati ovaj Bonus plus, bodovanje i koristenje... ?
Znas li koja si od 4 kategorije korisnika?
- drndalo
#53672 Re: BHTelecom All About
Maloprije ispunih onaj formular, pa poslah... Nije mi jasno ni u startu kako dijele kategorije, po minulom stazu, ili svi krecu od starta, pa skupljaju bodove od sad... Sta ide s cim, i sta iskljucuje sta...ing-ecc wrote:Jesi li se uopste registrovao da bi mogao sakupljati bodove?drndalo wrote:Zna li ki neko ukratko sazeti i nacrtati ovaj Bonus plus, bodovanje i koristenje... ?
Znas li koja si od 4 kategorije korisnika?
-
ing-ecc
#53673 Re: BHTelecom All About
Zasto tek sad
Steta
Meni ovo fina zajebancija sa sakupljanjem bodova al korisno se i takmiciti
Jesi li mozda vec dobio odredjeni broj bodova u startu (pise li ti u tabeli)? Koja ti je dodjeljena kategorija?
Uglavnom sad placaj racune i sabiraj bodove, ovo nosi vecinu prikupljenih bodova koje na kraju balade do 31.12. i unovcis tj. umanjis mjesecni racun ili iznos kupljenog uredjaja, dobijes neki paket besplatno itd
Jesi li mozda vec dobio odredjeni broj bodova u startu (pise li ti u tabeli)? Koja ti je dodjeljena kategorija?
Uglavnom sad placaj racune i sabiraj bodove, ovo nosi vecinu prikupljenih bodova koje na kraju balade do 31.12. i unovcis tj. umanjis mjesecni racun ili iznos kupljenog uredjaja, dobijes neki paket besplatno itd
-
ing-ecc
#53674 Re: BHTelecom All About
Kategorizacija je po visini mjesecnih racunadrndalo wrote: Maloprije ispunih onaj formular, pa poslah... Nije mi jasno ni u startu kako dijele kategorije, po minulom stazu, ili svi krecu od starta, pa skupljaju bodove od sad... Sta ide s cim, i sta iskljucuje sta...
- drndalo
#53675 Re: BHTelecom All About
Tek ovdje prekjuce neko spomenu... Mislim ne pratim ih jako ali nisam ih ni blokirao na FB, stalno izbacuje reklame za P9, ali ne i za manji racun... O tome sa uz racun nisu ubacili letak necu ni pricati... Zasto bih ja kao pretplatnik zadnjih 20 godina ista znao....? Pu, pu, pu