Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#53651 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Šta sad, hrasno, treba moderator za svakog forumaša da prati šta je napisao?!
Dajte, ljudi, odrastite više jednom!
Ako se rasprava nastavi u smjeru ličnih prvokacija i uvreda, zaključaću, pa kad Charuga naleti, nek podijeli žute i crvene.
ZonFon

#53652 Re: Premijer liga BiH

Post by ZonFon »

Inace u fudbalu/nogometu je sasvim normalno kad ne mozes stici do lopte da nogu dignes u visini glave.

Placi, mala placi :bije: :bije:
Tomahawk11
Globalni moderator

#53653 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Melbourne_Australia wrote:
E vidis u tome je problem..Sto i nama i vama se dosta gleda kroz prste a pogotovu kad su domacini.....Pa sjecas li se kad ste prebili Slobodu na kosevu :D Dugo vece batine nisam vidio na nasima terenima, a sudija nista...Mislim jebe mi se za Slobodu, samo pricam sa aspekta fudbala.....Nikad ni jedan igrac Zelje ni Sarajeva nece dobiti crveni karton na domacem terenu za onakav start....To je poenta... :thumbup:
Da, sjećam se te utakmice. Znali su i oni nas u Tuzli prebit, tako da :mrgreen:
Tačno, sudija je pustio marisanu. A vidiš, kad to spomeneš, od zadnjih 5-6 derbija, na bar dva ste vi nas znali tući, a sudija pusti, ko hajde ono da se igra...al nebitno, to su prošla vremena, da ne počinjemo s tim.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#53654 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:Šta sad, hrasno, treba moderator za svakog forumaša da prati šta je napisao?!
Dajte, ljudi, odrastite više jednom!
Ako se rasprava nastavi u smjeru ličnih prvokacija i uvreda, zaključaću, pa kad Charuga naleti, nek podijeli žute i crvene.
Aha OK!! Nema problema!
Nadzorna_ploca

#53655 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Ova tema je fakat dno foruma.
NoWayOut

#53656 Re: Premijer liga BiH

Post by NoWayOut »

Znaci Sloboda je na Tusnju samo male plave pobjedila, bravo Sloboda.
Raigor Stonehoof

#53657 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

i da se ponovo registrujes iako je to izricito zabranjeno u pravilima. u rupu i nijedne!
Melbourne_Australia

#53658 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

Nadzorna_ploca wrote:Ova tema je fakat dno foruma.
:thumbup: :thumbup:
gold'n'brown

#53659 Re: Premijer liga BiH

Post by gold'n'brown »

Ako kramponi u lice nisu za crveni karton ja ne znam sta je crveni. Cuj namjera se gleda, pa rijetko ko ide da namjerno povrijedi protivnika, ali zna se sta moze a sta ne. I da, cist penal nam nije sviran. Ono igranje rukom je toliko ovigledno ali sudija zbog pritiska nije imao muda da svira.
LSD

#53660 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

NoWayOut wrote:Znaci Sloboda je na Tusnju samo male plave pobjedila, bravo Sloboda.
Pa to je jedini smisao i svrha postojanja tog najnetrofejnijeg klubića sa tušnja - da ginu protiv velikog Želje kad im dođe u goste, to je sva svrha....ostatak lige ih prepiša rutinski.
Šibicar

#53661 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Jedino mi ne znamo igrati sa igračem više,nas isključenje protivničkog igrača iznenadi i poremeti nam koncepciju igre. :skoljka: :mrgreen:
LSD

#53662 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Šibicar wrote:Jedino mi ne znamo igrati sa igračem više,nas isključenje protivničkog igrača iznenadi i poremeti nam koncepciju igre. :skoljka: :mrgreen:
Jedino mi na svijetu igramo lošije sa igracem više - dokazano više puta.
gold'n'brown

#53663 Re: Premijer liga BiH

Post by gold'n'brown »

lendric wrote:
hrasno38 wrote:
lendric wrote:Dusha draga, u lokvi krvi izašao. Ovo je start na loptu http://www.dailymotion.com/video/x5xfo5q
ma dzaba je pricati sa njima ....... doduse Sloboda i oni su stari sportski prijatelji....od poklanjanja utakmica za titulu do afere PUNAC! Nek se kolju zaboli me!
Jedina šteta što Radovca u oko nije udario da mu ga iskopa
Sine ti pod hitno posjeti neku instituciju za mentalno lijecenje. Sizofrenija je opasna bolest.
Šibicar

#53664 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

LSD wrote:
Šibicar wrote:Jedino mi ne znamo igrati sa igračem više,nas isključenje protivničkog igrača iznenadi i poremeti nam koncepciju igre. :skoljka: :mrgreen:
Jedino mi na svijetu igramo lošije sa igracem više - dokazano više puta.
Što je najgore lošije igramo i sa igračem manje,ali ono baš lošije,centra ne možemo preći,k'o da trojica fale. :mrgreen:
gold'n'brown

#53665 Re: Premijer liga BiH

Post by gold'n'brown »

lendric wrote:
gold'n'brown wrote: Sine ti pod hitno posjeti neku instituciju za mentalno lijecenje. Sizofrenija je opasna bolest.
Hvala. Ja mu zelim isto ono što ste vi željeli za stanica da mu kadusic nogu otkine
Ja nikome to ne zelin i reagovao bih isto i na pisanje navijaca Sarajeva. Ne sumnjam da ima i takvih. Vjeruj mi postoji zivot i iza Grbavice i Koseva ;)
NoWayOut

#53666 Re: Premijer liga BiH

Post by NoWayOut »

https://www.youtube.com/watch?v=fKRP2SD-IkM

https://www.youtube.com/watch?v=-0lt1l_8J00

https://www.youtube.com/watch?v=l_lp4NjMNK4

https://www.youtube.com/watch?v=g2pnJFtz6k4

https://www.youtube.com/watch?v=SH4o6YU7umI

Ni jedan od njih nije imao namjeru, a svi dobili crveni karton. Samo je za Samprasa i pojedine place sa ovog foruma ovo normalan faul, gdje je Radovac trebao dobiti zuti zbog simuliranja.
Tomahawk11
Globalni moderator

#53667 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Najbliže ovaj Engleska-Portugal.
Ko je kriv ovom iz Engleske što je išao glavom na loptu.
armin071

#53668 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Tomahawk11 wrote:Najbliže ovaj Engleska-Portugal.
Jos pazi lik nastavi sa napadom ali sudija prekide da da ovom crveni. Tako se unistava utakmica rece Sampras zvani krme.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#53669 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

:lol: :lol:

Jao kona i šprdnje sa njima.....
Charuga
Globalni moderator

#53670 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

gold'n'brown wrote:Sine ti pod hitno posjeti neku instituciju za mentalno lijecenje. Sizofrenija je opasna bolest.
14 dana odmora.
Tomahawk11
Globalni moderator

#53671 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

lendric wrote:Igrač Slobode visoko podigao nogu da izbije loptu, nakon toga nalijeće igrač Sarajeva i udara ga, ali crveni dobija ovaj što je udaren

Smijeh, tako se odrađuju suci
Jes, udara ga, glavom u kopačku :mrgreen:
NoWayOut

#53672 Re: Premijer liga BiH

Post by NoWayOut »

armin071 wrote:
Tomahawk11 wrote:Najbliže ovaj Engleska-Portugal.
Jos pazi lik nastavi sa napadom ali sudija prekide da da ovom crveni. Tako se unistava utakmica rece Sampras zvani krme.
A sto je ovaj Radovcu mogao zabiti krampone u sljepocnicu i time ga tesko povrijediti, ili ne daj Boze i nesto gore, o tome necemo pricati obican faul kaze Sampras, mogao Radovcu unisiti karijeru ali pusti to sudija unistio utakmicu jer je nalozenom idiotu dao crveni. Da ga nije dohvatio, zbog onakvog starta se dobiva zuti karton, milion takvih situacija u fudbalu, samo kod objektivnih poznavaoca fudbala melbourna i hrasnog je ovo normala start, ko je kriv Radovcu sto se nije sageo, jelde
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#53673 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Sad ozbiljno pitanje, zasto je kad se branis protiv FK Sarajeva dozvoljeno igranje rukom u 16? Ako moze @hrasno ili jos bolje @melburn (on je trenir`o) da odgovore.
:D Hvala,
Gusztav

#53674 Re: Premijer liga BiH

Post by Gusztav »

Lijevi bek Sarajeva, Selimović na derbiju na Grbavici, podigao visoko nogu i udario Senada Žerića u glavu. Iako mu je Žera dolazio s leđa i nije ga vidio, ipak je dobio crveni karton......tada je to bilo normalno, a danas u Tuzli nenormalno.....hajmo malo biti objektivni i parlamentarni.....ne mogu da vjerujem da je mržnja među navijačima Sarajeva i Želje dostigla ovaj nivo. meni je 51 godina, a pratim tekme i derbije od svoje 7 godine....fakat ovako nikada nije bilo.....neka nam je sami Bog na pomoći :-(
Melbourne_Australia

#53675 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

Pitar sa Kariba wrote:Sad ozbiljno pitanje, zasto je kad se branis protiv FK Sarajeva dozvoljeno igranje rukom u 16? Ako moze @hrasno ili jos bolje @melburn (on je trenir`o) da odgovore.
:D Hvala,
A da ja tebe pitam??? koliko je puta odbrana Sarajeva igrala rukom na kosevu a koliko je puta sudija svirao penal?? Imas onaj klip , kad Kadusic 2 puta igra rukom i izbija u korner a sudija nista :D A ti ako mislis da je ono penal protiv Radnika bio i igranje rukom onda nemamo ti i ja sta pricati.....Igranje rukom je slobodna sudijska procjena i to je bukvalno najgluplje pravilo u fudbalu..ps..Nisam ja trenirao samo, ja sam igrao :D U puno jacoj ligi od nase :thumbup: Zato ti kazem, to je pravilo glupo i sudija moze kad hoce da svira ili ne svira...
Last edited by Melbourne_Australia on 14/10/2017 21:25, edited 1 time in total.
Locked