Milorad Dodik ALL ABOUT
- Banksy
#53626 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I najvažnije: najzad se nešto pokrenulo.
-
detroit-mercy
#53627 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno da ti niko nece izgraditi drzavu i pravedno drustvo ako ga sam ne izgradis ali ipak ti nije svejedno kada jedna sila kao USA stane iza tebe i kaze boli me kurac za "voljom naroda ili referndumima", ja stojim iza ustavahAZNADAR wrote:Mira ce biti i sa Dodikom i bez njega. Mile i njegov nasljednik ce samo voditi istu politiku razvlacenja pameti Bosnjacima mirnim sredstvima. Provokacije i opstrukcija a nikada jasne i konkretne secesije.Acid25 wrote:Sačuvati mir u BiH jedino je moguće ako se Dodiku onemogući političko djelovanje. Sve ostale opcije vode u sukob, prije ili kasnije.
Prosperiteta nece biti dok je srpske politike i ideologije koju slijede. A ne moze niti jedna intervencija sa strane promijeniti.
Zalosno je samo sto jos ima jalovih nada kod nasih ljudi.
Ljudi stvarno kupuju brigu zapada o nama, Vucica kako se ko fol distancira od Dodika i da je alternativa Dodiku kada jednog dana sidje - bolja.
Bitka za BiH se dobija na drugi nacin. Tu svjetske sile ne pomazu nikako.
Zaboravili smo izgleda Ovena, Miterana, ... i slicne spasitelje.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#53628 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne znam više šta bih napisao,pa ćemo ovako....Nek' se jebe ona Kormakova! 
-
detroit-mercy
#53629 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidis, kada je proglasen distrikt "americko cedo", svi su govorili koji kurac, nista od toga, nije Pravda. A gledaj danas, nekih 20 godina kasnije, distrik se pozicionirao kao noz u srce separatistimaBanksy wrote:I najvažnije: najzad se nešto pokrenulo.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#53630 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
poruka je jasna
nema mirnog razlaza tj. ako se probosanske snage suprostave secesiji usa ce stati uz njih
nema mirnog razlaza tj. ako se probosanske snage suprostave secesiji usa ce stati uz njih
- 512MB
#53631 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Najvaznije je da sad lijevica u nagovjestaju pa cak i savez za prevare imaju argumente i mogu udarit na Dodika i Covica... nebi volio bit u Covketovim cipAlama 
- bh.tornjak
#53632 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
elcaliente wrote:Ma mozes ti zijevati do sutra ali je tako.Fudo387 wrote:Zijev...elcaliente wrote:Jo dvije 3 ovakve neznacajne akcije i Bakir da se onako u prolazu sjeti nekog praznika i eto Dodi sigurnih izbora.
Vidio si kako Mile uzvraca udarac lagano postroji vojsku na proslavi dana koji mu je ustavni sud zabranio jos ima odobrenje iz Sa. A nas Bake ce to lagano da razmotri. 10 dana poslije niko o tome vise neprica. Sve ide po starom, hebe Mile nevadi jos pita hocete li jos.
to postrojavanje tek dolazi na red....
Vojsku...tj....mezimce USA administracije zloupotrebljavat....nece da moze...
vec su se i po tom pitanju oglasili....samo to mnogi ne prate...
-
jefferson
#53633 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne zaboravi bosnjacku "elitu" na toj istoj listi.Grean wrote:Kao sto @haznadar rece samo levati mogu polagati velike nade u ovo...
...ali ipak bolje ista nego nista. Nakon cetiri pet godina provokacija, ponizavanja Bosnjaka, najprizemnijih uvreda (protiv kojih skoro ni jedan Srbin nije digao glas sto znaci da je to glas srpskog naroda u BiH) od tog da nismo narod, da nemamo istoriju, da su Ljiljani nelegalni tj. "ratna zastava", bosanski jezik ne postoji i zabranjen u skolama, Srebrnica nije genocid, rehabilitacije Plavsicke i drugih zlocinaca, studentskog doma nazvanog po Radovanu Karadzicu itd.itd. ovo dodje ko neka minimalna satisfakcija.
A svim onim "dobronamjernim" koji se boje da navodimo vodu na Dodikov mlin porucujem da mi evo godinama gledamo kako se nasladjujete svakim njegovim potezom ili u najmanju ruku sutite pa time navodite vodu na isti mlin. Eh ovo nase malo vode sigurno nece sjebati situaciju.
Na zalost, pokazalo se da razum ne pije vode kad je srpski narod u pitanju, postuju samo zakon jaceg.
-
Mohamad Sissoko
#53634 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma ja ba, ovi politicari zavadjaju ba posten narod ba, sve ba to oni da skrenu paznju sa svoje pljacke ba dobar ba narod nego Mile i Bakir se to ba dogovore radi izbora ba ja ba svega mi samo ba da mogu zavadjat narod joj ja bi to sve pobio ba a oni ce ba u Istanbul i Beograd hjoj baJThomas wrote:i to što je dodik dobio (odavno zasluženi) žuti karton od amerikanaca znači da nisu...Mohamad Sissoko wrote:Ma dogovorili se Bakir i Mile pa da mogu ba od naroda i dalje krast pa ce onda jedan u Istanbul a drugi u Beograd baa sve to ba da narod zavadjaju ba dogovorili se.prog321 wrote:Dodik je istakao je da je već dugo pod sankcijama, ali je ovo tek sad zvanično objavljeno.
Sta kazete ?
Nece biti nikakvih sankcija ? Sve predizborna ?
bakir vam sve govori, što otvoreno pričom, što činjenjem, što nečinjenjem, a vi sebe sokolite da, eto, ne misli baš tako...
- arzuhal
#53635 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik najavio "Crnu knjigu" SNSD-a
Predsjednik SNSD-a i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik javno je poručio da će se preko svojih ljudi u institucijama vlasti obračunati sa svim onim koji su nanijeli štetu SNSD-u.

Zvanično: Dodik na crnoj listi SAD!

Predsjednik SNSD-a i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik javno je poručio da će se preko svojih ljudi u institucijama vlasti obračunati sa svim onim koji su nanijeli štetu SNSD-u.

Zvanično: Dodik na crnoj listi SAD!
- bh.tornjak
#53636 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
da se podsjetimo nekih "razgovora" tj....zavrtanja usiju:
27/12/2016 1:43 PM
Kao znak kontinuiranog opredjeljenja Sjedinjenih Američkih Država za suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine i jačanje demokratskih principa i institucija u zemlji, zamjenik pomoćnika državnog sekretara Hoyt Yee i ambasadorica Maureen Cormack razgovarali su s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom da bi istakli zabrinutost zbog njegovih nedavnih izjava i postupaka te da bi ponovili ranije iznesene stavove – da protivljenje odluci Ustavnog suda predstavlja kršenje vladavine zakona te da oni koji to čine moraju snositi odgovornost, saopćeno je iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH.
- Mi veoma ozbiljno shvatamo svaki pokušaj podrivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma. Očekujemo da će nadležne institucije rješavati pojave kršenja vladavine zakona u skladu sa zakonima BiH i podržavamo zakonski proces koji su inicirale te institucije dok nastavljamo s procjenom odgovarajućih posljedica u skladu sa zakonima SAD - istaknuto je u saopćenju.
Navedeno je također da je na Dodika apelirano da preduzme korake kojima će pokazati svoju pozitivnu opredijeljenost za Dejtonski mirovni sporazum, suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine te kontinuirani proces evropskih integracija zemlje.
to je bilo krajem decembra...a prije tri dana isti su se oglasili rekavsi da MORAJU odgovarati svi koji krse Ustav BiH...zakone...itd...itd...
ovo sa sankcijama je samo mali korak za g. Cormack-ovu a veliki za civilizaciju....

27/12/2016 1:43 PM
Kao znak kontinuiranog opredjeljenja Sjedinjenih Američkih Država za suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine i jačanje demokratskih principa i institucija u zemlji, zamjenik pomoćnika državnog sekretara Hoyt Yee i ambasadorica Maureen Cormack razgovarali su s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom da bi istakli zabrinutost zbog njegovih nedavnih izjava i postupaka te da bi ponovili ranije iznesene stavove – da protivljenje odluci Ustavnog suda predstavlja kršenje vladavine zakona te da oni koji to čine moraju snositi odgovornost, saopćeno je iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH.
- Mi veoma ozbiljno shvatamo svaki pokušaj podrivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma. Očekujemo da će nadležne institucije rješavati pojave kršenja vladavine zakona u skladu sa zakonima BiH i podržavamo zakonski proces koji su inicirale te institucije dok nastavljamo s procjenom odgovarajućih posljedica u skladu sa zakonima SAD - istaknuto je u saopćenju.
Navedeno je također da je na Dodika apelirano da preduzme korake kojima će pokazati svoju pozitivnu opredijeljenost za Dejtonski mirovni sporazum, suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine te kontinuirani proces evropskih integracija zemlje.
to je bilo krajem decembra...a prije tri dana isti su se oglasili rekavsi da MORAJU odgovarati svi koji krse Ustav BiH...zakone...itd...itd...
ovo sa sankcijama je samo mali korak za g. Cormack-ovu a veliki za civilizaciju....
-
Zgoljo
#53637 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile ce zrtvovati i genocidnu i narod i mir za svoju guzicu,tu vise nema nikakve sumnje.
Na svekolikom srpskom pucanstvu je da rasciste sa Dodikom ili stanu na njegovu stranu.Nase je da budno motrimo poteze i desavanja,nije zgoreg da se malo umrezimo sto kaze Atif,imamo strategiju,ko,kad,gdje,s cim u slucaju oni krenu putem kojim ne treba.
Zna se crvena linija,cjelovitost i teritorijalni integritet BiH.To cemo braniti po svaku cijenu.
To je potrebno ponavljati da ne bude sutra nismo mi mislili tako.
A inace sam da se paralelno,koliko je to moguce,okrenemo zivotnim pitanjima i molio bih medije da sve dalje Miletove aktivnosti koje nisu vezane za narausavanje cjelovitosti BiH budu ignorisane.
Na svekolikom srpskom pucanstvu je da rasciste sa Dodikom ili stanu na njegovu stranu.Nase je da budno motrimo poteze i desavanja,nije zgoreg da se malo umrezimo sto kaze Atif,imamo strategiju,ko,kad,gdje,s cim u slucaju oni krenu putem kojim ne treba.
Zna se crvena linija,cjelovitost i teritorijalni integritet BiH.To cemo braniti po svaku cijenu.
To je potrebno ponavljati da ne bude sutra nismo mi mislili tako.
A inace sam da se paralelno,koliko je to moguce,okrenemo zivotnim pitanjima i molio bih medije da sve dalje Miletove aktivnosti koje nisu vezane za narausavanje cjelovitosti BiH budu ignorisane.
Last edited by Zgoljo on 18/01/2017 19:17, edited 3 times in total.
- animals
#53638 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Javio se i mulac Bakir..kaze to je samar za cijelu BiH
Koji mentol je, ne treba BiH veci neprijatelj..
- kokakolas
#53639 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Elokventni samarcic jedne od najvecih globalnih sila seljacicu iz Laktasa i svim ostalim cetnicima koji pale svoje primitivno biracko tijelo pricom o secesionizmu.
- arzuhal
#53640 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
skimče sad Čović izrađivati zakone o Ustavnom sudu BiH, treČem-ne-mora-trečem-more-i-četvrtom entitetu...?
- JThomas
#53641 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
fulio si temu pismene zadaće, ali iskreno me to i ne čudi. ovo su sile mnogo veće i od mileta i od muža direktorice klinike...a oni su međusobno jako dobri i jako im je dobro ovako...Mohamad Sissoko wrote: ma ja ba, ovi politicari zavadjaju ba posten narod ba, sve ba to oni da skrenu paznju sa svoje pljacke ba dobar ba narod nego Mile i Bakir se to ba dogovore radi izbora ba ja ba svega mi samo ba da mogu zavadjat narod joj ja bi to sve pobio ba a oni ce ba u Istanbul i Beograd hjoj ba
pa evo i danas ti muž kaže da je ovo šamar za cijelu državu...
-
stari grad Visegrad
#53642 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
The president of the Serbian entity in Bosnia and Herzegovina, Milorad Dodik asked that the US Ambassador in Bosnia and Herzegovina, Mrs. Maureen Cormac, declared persona non grata in BiH.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... BiH/408483
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... BiH/408483
-
Zgoljo
#53643 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koliko god ja mislio da je Bakir nesposoban na unutrasnjem planu(ekonomskom) jedno mu se mora priznati,na medjunarodnom je mag za ovu boraniju Dodu,Covica i sl.animals wrote:Javio se i mulac Bakir..kaze to je samar za cijelu BiH![]()
Svi smo galamili sto Bake suti i pitali se zna li on nesto sto mi ne znamo pa je tako ravnodusan.I ispade da zna.
Bake ovu igru igra maestralno,kaze Covicu hladno,Dragane izaberi sebi pozicije.Jel ti malo,hoces jos.
Dodik bankrotiro,kaze Bake,ponesi Mile papire da potpisem sta treba potpisat,nije problem.
Oni naprave preglasavanje,postave ovog,poniste ovo on iskulira.Itd.itd.
I ovdje opet nastupa drzavnicki,kao sramota je da jedan nas zvanicnik bude na americkoj crnoj listi.
Kazem opet,glede mene on je zavrsio ali ovu antisecesionisticku igru igra yebacki.
- sinuhe
#53644 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakve veze odnosi AmAm i Dodika imaju sa Izetbegovicem? Vidim javljaju se uglednici da kazu pokoju pametnu, eno ga i Lagumdzija.
- arzuhal
#53645 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo Zdravka Krsmanovića na TV1 kod Nikoline u Dnevniku, viče: Mislim da će se uskoro sankcijama priključiti i susjedne zemlje, prvo Hrvatska, pa Crna Gora, pa Srbija...Milorad Dodik je na listi zajedno sa Bilalom Bosnićem...

- arzuhal
#53646 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma nek' govore, ne treba nikome kvarit sad ćeif, pusti...sinuhe wrote:Kakve veze odnosi AmAm i Dodika imaju sa Izetbegovicem? Vidim javljaju se uglednici da kazu pokoju pametnu, eno ga i Lagumdzija.
- Toffee karamela
#53647 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
S ovim se slažem, jest da je El Bake gluplji od ovce ali ima on par dobrih savjetnika u sjeni koji mu cimnu kanafu kad da progovori,Zgoljo wrote:
I ovdje opet nastupa drzavnicki,kao sramota je da jedan nas zvanicnik bude na americkoj crnoj listi.
Jeste sramota da se ovaj idiot našao na crnoj listi jer se ponekad stvari moraju pogledat i iz vanjske vizure a ne samo unutrašnje.
Zamislite da se guverner Bavarske nađe na ovakvoj listi zar to ne bio fras za cijelu Njemačku? Ovo samo kao približnu ilustraciju navodim, naravno da bi bavarski guverner bio instantno smijenjen kad bi i prvi korak k toj listi napravio.
- arzuhal
#53648 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srpski izdajnik, Bursać:
"Sankcije Miloradu Dodiku nimalo nisu naštetile imidžu RS-a, jer RS i nema bog zna kakav imidž..."

"Sankcije Miloradu Dodiku nimalo nisu naštetile imidžu RS-a, jer RS i nema bog zna kakav imidž..."
-
statixx
#53649 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
arzuhal wrote:Evo Zdravka Krsmanovića na TV1 kod Nikoline u Dnevniku, viče: Mislim da će se uskoro sankcijama priključiti i susjedne zemlje, prvo Hrvatska, pa Crna Gora, pa Srbija...Milorad Dodik je na listi zajedno sa Bilalom Bosnićem...

- arzuhal
#53650 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Latentni izdajnik, Krsmanović:
"Dodik je, institucionalno, na nivou jednog Marinka Čavare, a htio bi da ima odnose s najvećim svjetskim zvaničnicima..."
"Dodik je, institucionalno, na nivou jednog Marinka Čavare, a htio bi da ima odnose s najvećim svjetskim zvaničnicima..."