to novinar, djizs krajst.AmiĐa_Idriz wrote:Novinar sa FTV-a, zivi u teorijama zavjereomar little wrote:a, ko je taj mladen maric uopce? baj d vejnormala je inace, ali zna ga bas pretjerati sa nekim tekstovima...neki dan je recimo kraljicu Elizabetu nazvao raspalom babetinom
![]()
i onda se cudi sto mu Facebook stalno brise postove...
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
omar little
#53626 Re: FC Barcelona
- MyTao
#53627 Re: FC Barcelona
Kakva je onda poenta klauzule ako je klub moze odbiti?p206 wrote:Ma bez Verattija i Draxlera plus keš, ja ne bi ni razgovarao taman da Senior bilmez donese 220 mil. u vreći.
Da bi neko aktivirao klauzulu prvo treba klub da prihvati te pare, ako klub neće šta onda.
-
sumirprimus
#53628 Re: FC Barcelona
Ma 222 milion eura jel...
Daj ba. Niko toliko ne vrijedi...uzet lopatom i masnu mu oko vrata svezat...
Kolika je otkupna za mesija??? Jebte ko da o sljivama pricamo
-
sumirprimus
#53629 Re: FC Barcelona
Ma normala teska.pogledat par paralela zadnjih godina pa da se vidi sta je ta normalaAmiĐa_Idriz wrote:Novinar sa FTV-a, zivi u teorijama zavjereomar little wrote:a, ko je taj mladen maric uopce? baj d vejnormala je inace, ali zna ga bas pretjerati sa nekim tekstovima...neki dan je recimo kraljicu Elizabetu nazvao raspalom babetinom
![]()
i onda se cudi sto mu Facebook stalno brise postove...
Mogo sam se zaklet da je nas kolega forumas cheli maric
- p206
#53630 Re: FC Barcelona
kad već zaobilaze načine da preko Nasserove firme to odrade i Barcelona može reći "može, dogovoreno..220 mil, ali neću samo keš nego ta 2 igrača i novac u toj protuvrijednosti... nisam čitao šta tamo piše ali sumnjam da je precizirano da mora biti isplaćeno u eurima a ne rubljama ili naturalnoMyTao wrote:Kakva je onda poenta klauzule ako je klub moze odbiti?p206 wrote:Ma bez Verattija i Draxlera plus keš, ja ne bi ni razgovarao taman da Senior bilmez donese 220 mil. u vreći.
Da bi neko aktivirao klauzulu prvo treba klub da prihvati te pare, ako klub neće šta onda.
-
Crvena Tifoza
#53631 Re: FC Barcelona
Naravno da ne vrijedi. Ali eto poređenja radi Mayweather i McGregor će uzeti po $100 miliona za nekoliko minuta koliko tuča bude trajala. I kao to je opravdano.sumirprimus wrote:Ma 222 milion eura jel...
Ode sve u neku stvar.
-
omar little
#53632 Re: FC Barcelona
pa valjda u spanjolskoj clauses tako funkcioniraju, nije nikakvo zaobilazenje. psg da neymaru pare i on plati buy out clause naveden u ugovoru. to je poenta contract clause (kako na nasem klauzula jel?) da se tim nista ne pita.
-
omar little
#53633 Re: FC Barcelona
kiki je u milijardama, 4-5-6 ja mislim. bejl je milijarda i nesto, cini mi se.
-
sumirprimus
#53634 Re: FC Barcelona
Ha globaln i biznis..
A nase tekme po 4 milje maraka i nece niko

A nase tekme po 4 milje maraka i nece niko
-
omar little
#53635 Re: FC Barcelona
evo nasla kiki milijarda. bejl pola milijarde.
-
omar little
#53636 Re: FC Barcelona
sta, ba, 4 milje maraka, platis da kupis tekmu?sumirprimus wrote:Ha globaln i biznis..
A nase tekme po 4 milje maraka i nece niko![]()
-
sumirprimus
#53637 Re: FC Barcelona
Tv prenos.otkupna cijena od moje tvomar little wrote:sta, ba, 4 milje maraka, platis da kupis tekmu?sumirprimus wrote:Ha globaln i biznis..
ili sta?
-
omar little
#53638 Re: FC Barcelona
takva bagatela i ljudi nistasumirprimus wrote:Tv prenos.otkupna cijena od moje tvomar little wrote:sta, ba, 4 milje maraka, platis da kupis tekmu?sumirprimus wrote:Ha globaln i biznis..
ili sta?
-
LSD
#53639 Re: FC Barcelona
Za drugi dio posta se potpuno slažemomar little wrote:moze. porede se ljude koji idu gdje misle da im je bolje. neymar tu spada jednako kao i bench rajding ekipa. neymar misli da ce mu biti bolje u psg, turan ostavio mjesto u privh 11 ozbiljnog tima da bi sjedio na klupi barce i upisivao jednocifrene nastupe. sto se njega nije zvalo halapljivim turskim smecarem kada je dolazio?LSD wrote:
Ne može se nikako porediti Neymar sa nekim klupadžijom tipa Rafinha, Vidal, Paco i sl....ne može zbog razlicitih plata, zbog razlicitih statusa, zbog razlicith ocekivanja (a uz plate, ocekivanja i status ide i odgovornost prema klubu), zbog tolerancije itd...sve gore u prothodnom postu sam objasnio.
nista nisi objasnio. neymar niti je ukrao niti je nekoga prislio da mu takve uvjete da. donio sebi za stolom. ako je toliko zlo, zasto ga barca nije otjerala vec mu se grcevito drze skuta k'o beskicmeni ocajnici? nije njegova krivica sto uprava nije u stanju etablirati iskusan pregovaracki i advokatski tim nego ih preko vode prevozi skoro svaki menadzerski saner i djilkos.
Ali ne kontam kakve veze ima Turan (ili bilo ko drugi) sa ovom Neymarovom sapunicom
Okrenuo budalaš citavu svlačionicu protiv sebe sa ovim cirkusom. Ma odsviro je on svoje u Barci.Brazilski fudbaler dobio je ponudu od PSG-a da karijeru nastavi u francuskoj ekipi koju će teško odbiti. PSG je ponudio Neymaru 30 miliona eura godišnje što je duplo više nego što zarađuje na Nou Campu, a klub iz Pariza će prema svemu sudeći platiti nevjerovatnih 222 miliona eura Saga oko ovog transfera traje već desetak dana i čini se da su se svi umorili. Neymar još uvijek šuti oko svega toga, a navodno to najviše smeta njegovim saigračima u Barceloni. Messi i društvo žele znati šta je Brazilac odlučio, te da li će moći računati na njega u narednoj sezoni. Mundo Deportivo je objavio danas da se stvorila negativna atmosfera u svlačionici Barcelone jer su se ostali igrači okrenuli protiv Neymara. Navodno, oni su Brazilcu poručili da im je muka više od silnih prepucavanja po medijima, te njegovog šoua koji pravi.
-
sumirprimus
#53640 Re: FC Barcelona
Ma skontali mu platu 
-
Nadzorna_ploca
#53641 Re: FC Barcelona
Pariz mozda jest pojam za Barcelonu ali je Barca za PSG Real Madrid. 
- Point.
#53642 Re: FC Barcelona
Prvi put cujem da postoji bonus za lojalnost i to jos 25 miliona eura. Jebote jesu ovi favelasi uzeli maha.
-
sumirprimus
#53643 Re: FC Barcelona
Ma barsa je na moru tako da je meni licno ljepsaNadzorna_ploca wrote:Pariz mozda jest pojam za Barcelonu ali je Barca za PSG Real Madrid.
-
sumirprimus
#53644 Re: FC Barcelona
Barsa je barsa covjece 
-
Nadzorna_ploca
#53645 Re: FC Barcelona
Panonski mornar.sumirprimus wrote:Ma barsa je na moru tako da je meni licno ljepsaNadzorna_ploca wrote:Pariz mozda jest pojam za Barcelonu ali je Barca za PSG Real Madrid.
-
sumirprimus
#53646 Re: FC Barcelona
Hocu reci more je more. Barsa je na moru... 
-
Kurjakk
#53647 Re: FC Barcelona
E pa to i jeste problem okrenuli su iskljucivo kupovini, a trune nesto o barsinoj skoli, filozofiji bla bla, a mislim da je zadnji ozbiljan igrac iz te skole alcantara. razumijem ja trziste, marketing i sve ostalo sto prati ovaj cirkus ali mogli bi bar klupu popuniti iz te skole i ostaviti bar prividnu sliku te filozofije. Trpaju klupu panjevima koji su ko zna kakvi talovi s menadzerima jer drugacije ne mogu objasniti transfer dignea koji je zadnji primjer, a nije da nije bilo slicnih likova i u proslosti, naprotiv.Saian wrote:Crvena Tifoza wrote:i navodno da će dobiti oko 25 miliona bonusa ako ostane u Barçi ovog ljeta do 31. jula, i kako se transfer odgađa dok taj datum ne prođe.Sad koliko je istine u svemu tome vidjet ćemo valjda ove sedmice.
ma daaaaaaaaaaaaaaj, pa kad je dosta para jebemu sve, ccccccccc
A to s vrijednostima Asime, shvacam ja tebe i sve je to fino, samo je evidentno da il' ne znaju pomocu massie biti konkurentni s ostalim klubovima koji tu neku jel filozofiju nemaju ni u peti (da ne spominjem imena), il' ne zele. Ne mosh ti insistirat na romantici, dok svi oko tebe gledaju kako ce ga turit sto prije. Rezultat i sitni char, nazalost. Dio su tog svijeta, tako da daj Boze da to moze po starom receptu vise tako. Koji je igrac zadnji upao u prvi tim iz njihove skole?
jasno je da su se zakoni trzista drasticno promijenili i da je marketing na broju jedan, ali se onako navijaki nadam nekim novim generacijama kojima milioni i menadzeri nece popiti mozak. razum mi kaze da se uzalud nadam!
-
omar little
#53648 Re: FC Barcelona
mali roberto je iz pogona.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#53649 Re: FC Barcelona
Vala je i Neymar glup.
Jarane,ucjenis Barcelonu da ces ostati jos jednu godinu,uzeti 15mil od ugovora plus 25mil za lojalnost,da ces igrati preko neke stvari,glumiti povrede,partijati po Brazilu,ako ga ne puste za 100mil. Kad ga puste,dogovoriti 100mil na ruke sa Seikom
Jarane,ucjenis Barcelonu da ces ostati jos jednu godinu,uzeti 15mil od ugovora plus 25mil za lojalnost,da ces igrati preko neke stvari,glumiti povrede,partijati po Brazilu,ako ga ne puste za 100mil. Kad ga puste,dogovoriti 100mil na ruke sa Seikom
-
todd_smith
#53650 Re: FC Barcelona
zamisli koliko je to orgija platiloCrvena Tifoza wrote:todd_smith wrote:nisam vidio da je neko pisao ali evo malo sega mi:
Barca je vise platila u bonusima Neymarovog oca nego Messija otkako je Neymar dosao.
![]()
Ako je vjerovati The Sun