Pa jebem mu misa Tomo kakvih je povreda znalo biti u fudbalu bez dosudjenog faula....ovo je kasican sudar dva igraca i ne moze se zaista reci da je ovaj igrac Slobode imao namjeru da povrijedi Radovca.....mislim zaboli me i za Slobodu i za Sarajevo ali u 9 minutu iskluciti igraca je van pameti.Tomahawk11 wrote:Nije ako ćeš u kontru.hrasno38 wrote:Ne apsolutno ne trolam jer igrac Slobode je vec bio skocio kada je Radovac bio na zemlji i krenuo na loptu zato sam i stavio onu sliku.....ajde objasni mi kako ga je u zraku mogao izbjeci.......za crvenog nije nikako! Pogledaj koliko su daleko jedan od drugog kada je igrac Slobode u zraku.Tomahawk11 wrote:Nisam više siguran ko trola, a ko je ozbiljan kad piše ovakve stvari![]()
Jašta, ovaj išao glavom na đon
Da mu je slomio vilicu, ne bi ni onda bio faul, jelde?!
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#53626 Re: Premijer liga BiH
- hrasno38
- leškarenje
#53628 Re: Premijer liga BiH
U kojoj je minuti Ivetic isklucen u derbiju ako ti je ovo rano za crvenog......o jebem ti hljeb kakvi plicaci pisu 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53629 Re: Premijer liga BiH
Znači, da bi se dobio crveni, mora ono baš biti namjera, nikad se nije desilo da u žaru borbe igrač dobije crveni?hrasno38 wrote:
Pa jebem mu misa Tomo kakvih je povreda znalo biti u fudbalu bez dosudjenog faula....ovo je kasican sudar dva igraca i ne moze se zaista reci da je ovaj igrac Slobode imao namjeru da povrijedi Radovca.....mislim zaboli me i za Slobodu i za Sarajevo ali u 9 minutu iskluciti igraca je van pameti.
Jelde, a na derbiju u kojoj ono....3. minuti isključenje i penal, to je ok
- hrasno38
#53630 Re: Premijer liga BiH
Pa isti kurac ja sam i tada napisao da nije bilo za crvenog ali jeste bio penal. Ali vratio vam je sudija taj crveni vrlo brzo!!!leškarenje wrote:U kojoj je minuti Ivetic isklucen u derbiju ako ti je ovo rano za crvenog......o jebem ti hljeb kakvi plicaci pisu
- shbc
#53631 Re: Premijer liga BiH
Ovo je zuti za Ahmetovica, a ne gol. Isao glavom na loptu. Fuj.
- hrasno38
#53632 Re: Premijer liga BiH
ma dzaba je pricati sa njima ....... doduse Sloboda i oni su stari sportski prijatelji....od poklanjanja utakmica za titulu do afere PUNAC! Nek se kolju zaboli me!lendric wrote:Dusha draga, u lokvi krvi izašao. Ovo je start na loptu http://www.dailymotion.com/video/x5xfo5q
- shbc
#53633 Re: Premijer liga BiH
Ma jasta. Treba im i nozeve podijeliti da se pokolju. Nema crvenog prije 20. minute.hrasno38 wrote:Pa isti kurac ja sam i tada napisao da nije bilo za crvenog ali jeste bio penal. Ali vratio vam je sudija taj crveni vrlo brzo!!!leškarenje wrote:U kojoj je minuti Ivetic isklucen u derbiju ako ti je ovo rano za crvenog......o jebem ti hljeb kakvi plicaci pisu
- leškarenje
#53634 Re: Premijer liga BiH
Placipicke 
-
Melbourne_Australia
#53635 Re: Premijer liga BiH
Kako vas nije sramota reci da je ovo za crveni karton???? Jbt Kadusic u derbiju dobio zuti za start koji je 10 puta gori...Kazu ovde amateri neki!! vidis li krv?? znaci krv tece i mora biti crveni??
pa jeli moguce da od vas niko nije odigrao utakmicu u zivotu?? Namjera se gleda... Jeli decko imao namjeru da otvori krv Radovcu...Ovo je cist zuti karton, ali ja jos nisam upoznao pitara da ikad bude realan..Oni i dalje tvde da nije bio crveni i penal u derbiju..
- hrasno38
#53636 Re: Premijer liga BiH
Nemoj tako decko je sportista i to ne treba nikome zeliti.....lendric wrote:Jedina šteta što Radovca u oko nije udario da mu ga iskopahrasno38 wrote:ma dzaba je pricati sa njima ....... doduse Sloboda i oni su stari sportski prijatelji....od poklanjanja utakmica za titulu do afere PUNAC! Nek se kolju zaboli me!lendric wrote:Dusha draga, u lokvi krvi izašao. Ovo je start na loptu http://www.dailymotion.com/video/x5xfo5q
- Koshpa
#53637 Re: Premijer liga BiH
ofsajd 
- leškarenje
#53638 Re: Premijer liga BiH
Jos jedna placipicka se pridruzila..... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53639 Re: Premijer liga BiH
Isto ko što vas nije sramota reći da nije za crveni.Melbourne_Australia wrote:Kako vas nije sramota reci da je ovo za crveni karton???? Jbt Kadusic u derbiju dobio zuti za start koji je 10 puta gori...Kazu ovde amateri neki!! vidis li krv?? znaci krv tece i mora biti crveni??pa jeli moguce da od vas niko nije odigrao utakmicu u zivotu?? Namjera se gleda... Jeli decko imao namjeru da otvori krv Radovcu...Ovo je cist zuti karton, ali ja jos nisam upoznao pitara da ikad bude realan..Oni i dalje tvde da nije bio crveni i penal u derbiju..
To što Kadušić nije dobio zasluženi crveni nema nikakve veze s ovim.
Halo, kopačka, kramponi, glava....
Niko ne tvrdi da nije bio crveni i penal, ali evo vidiš kako se hrasno poziva na ranu fazu utakmice....jasno je zašto i mi aludiramo da je tu bio dovoljan penal i žuti, ali eto, zavisi sve kako se gleda, tj. s koje strane.
- hrasno38
#53640 Re: Premijer liga BiH
Dzaba se palis to je poseban mentalni sklop koji se jos uvijek istrazuje.......covjek im pokaza Kadusicev start za iskljucenje iz fudbala a komentar jednog od njih je "placipicke". Doduse od koga je i nije cudo......Melbourne_Australia wrote:Kako vas nije sramota reci da je ovo za crveni karton???? Jbt Kadusic u derbiju dobio zuti za start koji je 10 puta gori...Kazu ovde amateri neki!! vidis li krv?? znaci krv tece i mora biti crveni??pa jeli moguce da od vas niko nije odigrao utakmicu u zivotu?? Namjera se gleda... Jeli decko imao namjeru da otvori krv Radovcu...Ovo je cist zuti karton, ali ja jos nisam upoznao pitara da ikad bude realan..Oni i dalje tvde da nije bio crveni i penal u derbiju..
- leškarenje
#53641 Re: Premijer liga BiH
kme,kme....placi ....
-
Melbourne_Australia
#53642 Re: Premijer liga BiH
Faza utakmice nema veze sa fudbalom..Bitna je namjera i gdje je bio start...Nije isto povuci za dres igraca na centru i igraca kao zadnji igrac....E tako je i za start....U fudbalu se gleda namjera.....Kazem ti , ovde nije bilo namjere...Jeli mislis da bi igrac Sarajeva na kosevu za ovakav start protiv Slobode dobio crveni??? Hajde ti si realan decko...Odg iskreno???Tomahawk11 wrote:Isto ko što vas nije sramota reći da nije za crveni.Melbourne_Australia wrote:Kako vas nije sramota reci da je ovo za crveni karton???? Jbt Kadusic u derbiju dobio zuti za start koji je 10 puta gori...Kazu ovde amateri neki!! vidis li krv?? znaci krv tece i mora biti crveni??pa jeli moguce da od vas niko nije odigrao utakmicu u zivotu?? Namjera se gleda... Jeli decko imao namjeru da otvori krv Radovcu...Ovo je cist zuti karton, ali ja jos nisam upoznao pitara da ikad bude realan..Oni i dalje tvde da nije bio crveni i penal u derbiju..
To što Kadušić nije dobio zasluženi crveni nema nikakve veze s ovim.
Halo, kopačka, kramponi, glava....
Niko ne tvrdi da nije bio crveni i penal, ali evo vidiš kako se hrasno poziva na ranu fazu utakmice....jasno je zašto i mi aludiramo da je tu bio dovoljan penal i žuti, ali eto, zavisi sve kako se gleda, tj. s koje strane.
- shbc
#53643 Re: Premijer liga BiH
Jeste vala. Kako ga nije stid dati crveni. Kako na ovom filmu igraju a nigdje kartona.
Cuj majgeri na lice igraca koji stoji uspravno da bude iskljucenje. Ja evo stvarno ne znam.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53644 Re: Premijer liga BiH
Ja nisam ni rekao da je imao namjeru da ga sastavi kramponima u glavu.Melbourne_Australia wrote: Faza utakmice nema veze sa fudbalom..Bitna je namjera i gdje je bio start...Nije isto povuci za dres igraca na centru i igraca kao zadnji igrac....E tako je i za start....U fudbalu se gleda namjera.....Kazem ti , ovde nije bilo namjere...Jeli mislis da bi igrac Sarajeva na kosevu za ovakav start protiv Slobode dobio crveni??? Hajde ti si realan decko...Odg iskreno???
Ali, ispao je oštar start. Desi se, snosi se sankcija i za nenamjerno udaranje.
Mogu ti odgovoriti šta mislim da bi trebalo biti nebitno koji je igrač.....Slobode, Sarajeva, Želje, Reala, Barse....meni je ovo crveni.
- hrasno38
#53645 Re: Premijer liga BiH
Cisto pitanje za moderatore jel ovo dozvoljeno govoriti sugovornicima na forumu....da znamo ubuduce????leškarenje wrote:Placipicke
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#53646 Re: Premijer liga BiH
Da nismo s igracem manje, ne bi oni prisli golu Slobode. Sloboda odlična, valja cijelu utakmicu odigrati s igracem manje.
Nemojte se dzaba svadjati, besmisleno je.
Nemojte se dzaba svadjati, besmisleno je.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53647 Re: Premijer liga BiH
Evo, pošto još nema Charuge, a ja mogu jedino brisati, da probam odgovoriti.hrasno38 wrote:Cisto pitanje za moderatore jel ovo dozvoljeno govoriti sugovornicima na forumu....da znamo ubuduce????leškarenje wrote:Placipicke
Zovete jedni druge plačipičke, navijače s kobilje glave i slično, onda prijavljujete.
Vidjećemo dokle će sve otići, imaju pravila, ima linija, pa kad je pređete, znaćete.
- hrasno38
#53648 Re: Premijer liga BiH
Nadji gdje sam ja nesto slicno napisaoTomahawk11 wrote:Evo, pošto još nema Charuge, a ja mogu jedino brisati, da probam odgovoriti.hrasno38 wrote:Cisto pitanje za moderatore jel ovo dozvoljeno govoriti sugovornicima na forumu....da znamo ubuduce????leškarenje wrote:Placipicke
Zovete jedni druge plačipičke, navijače s kobilje glave i slično, onda prijavljujete.
Vidjećemo dokle će sve otići, imaju pravila, ima linija, pa kad je pređete, znaćete.
- leškarenje
#53649 Re: Premijer liga BiH
Placi
cvili....
-
Melbourne_Australia
#53650 Re: Premijer liga BiH
E vidis u tome je problem..Sto i nama i vama se dosta gleda kroz prste a pogotovu kad su domacini.....Pa sjecas li se kad ste prebili Slobodu na kosevuTomahawk11 wrote:Ja nisam ni rekao da je imao namjeru da ga sastavi kramponima u glavu.Melbourne_Australia wrote: Faza utakmice nema veze sa fudbalom..Bitna je namjera i gdje je bio start...Nije isto povuci za dres igraca na centru i igraca kao zadnji igrac....E tako je i za start....U fudbalu se gleda namjera.....Kazem ti , ovde nije bilo namjere...Jeli mislis da bi igrac Sarajeva na kosevu za ovakav start protiv Slobode dobio crveni??? Hajde ti si realan decko...Odg iskreno???
Ali, ispao je oštar start. Desi se, snosi se sankcija i za nenamjerno udaranje.
Mogu ti odgovoriti šta mislim da bi trebalo biti nebitno koji je igrač.....Slobode, Sarajeva, Želje, Reala, Barse....meni je ovo crveni.
Last edited by Melbourne_Australia on 14/10/2017 19:40, edited 1 time in total.