hajd mi objasni sta je dobio ostavljanjem mozgova na klupi?
da je neko satrao kos ili nadoknadio bar mozgovovih 15+ pa ajde... znaci thompson je nadoknadio mozda pola od minimuma koji bi zabio timofej i ostali kurcine. to je dakle sto se tice ofanzive. apsolutno nista dobio nije.
uz to su 12 skokova cini mi se manje imali u petoj u odnosu na cetvrtu tekmu a ratnici 7 skokova vise u petoj nego u cetvrtoj u kojoj su se btw cavsi raspadali od umora.
u defanzivi isto tako... u petoj tekmi se povecao broj dvocifrenih strijelaca kod ratnika i curry uz to satrao 15 vise nego sto je bilo u cetvrtoj. i razlika bi sigurno bila jos veca da nisu igija faulirali hvatajuci se za slamku spasa... jbg ascare je bilo da bez mozgova ne mogu jer tristan ne moze sam definitivno. sad, jedino sto mi pada na um mimo ove ruske mafije je da je bio svjestan da ce zijaniti i da je isao na to da odmori mozgova, ali u tom slucaju bi valjda i onu dvojicu budalasa odmarao malo vise al et...
po meni nista nije bilo ni izjednaceno a kamoli da im je islo u korist s tim sto je mozgov sjedio na klupi.
jbg, kazem mozda i pretjerujem ali tako nekako ja vidim