FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sumirprimus

#53576 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ma jok ba nije mali takav...
on je na mater :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#53577 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:
Tomahawk11 wrote:Ako je jedini razlog da ostane još jednu sezonu tih 25 miliona, onda ga ništa ne drži.
Naravno da je gotovo, samo što sad izgleda i on i njegov otac gledaju da izvuku koji milion više.
Koji megalomani :-)
Poštenije je da kaže IDEM, a ne ovo skrivanje od medija... pa da klub može ganjati kakvu-takvu zamjenu za njega...a ne zavlačiti i dalje zajedno sa Seniorom, zbog nekih 25 miliona "lojalnosti" koja Barca ocito ne želi dati....cuj da placaju neku lojalnost 25 miliona igracu koji odlazi iz kluba :lol:
Otegla se ova brazilska sapunica sa njim i Seniorom vec drugu sedmicu, gubi se vrijeme.
Zar nije sapunica od početka, otkako je došao u Barsu? Mislim da će Barsa puno više profitirati, i finansijski, ali i da skinu ovu sagu sa Neymarom s grbače.
Brazilci su, većinom, prodane duše, ali Neymar je prekuco sve i jednog.
Koliko sam skontao, to njegov stari i on mudruju da se dočepaju još i tih 25 miliona prije odlaska :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#53578 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:ma jok ba nije mali takav...
on je na mater :lol:
Jes, jes....šta on zna, tek mu 25 :lol: :lol:
LSD

#53579 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Tomahawk11 wrote: Zar nije sapunica od početka, otkako je došao u Barsu? Mislim da će Barsa puno više profitirati, i finansijski, ali i da skinu ovu sagu sa Neymarom s grbače.
Brazilci su, većinom, prodane duše, ali Neymar je prekuco sve i jednog.
Koliko sam skontao, to njegov stari i on mudruju da se dočepaju još i tih 25 miliona prije odlaska :-)
Da bi se to desilo mora ostati u Barceloni do 31. juna 2018. što je i sam Senior (kao njegov agent) potpisao. Sad bi da šmugnu godinu prije vremena, a da usput pokupe te pare :lol:
Tu je glavni problem.

Jbt, odlazi iz Barce u yebeni PSG, u klub bez historije :facepalm: to nije sa konja na magarca, vec sa Ferrarija na onog istocno-njemačkog Trabanta iz '62....što je najsmiješnije držali ga ko malo vode na dlanu, oslobodili ga pritiska da bude glavna zvijezda, mogao se kriti još par godina iza Messija, svi ga tretirali kao nekog mlađeg brata, idealna situacija za svakog normalnog igraca, imao drugu najvecu platu u klubu, odmah iza Messija, vecu od Inieste, Piquea, Busquetsa i ostalih legendi kluba , nije igrao za kikiriki i zimnicu, zbog njega se lani promjenila (i poremetila) platna struktura kluba...i sve mu to nije dovoljno, daj mu još dovedi zemljake iz Brazila jer mu oni jedino pašu, dovedi mu jarane Coutinha, Paulinha, da ga zabavljaju...nema više Alvesa, ode i Rafinha.
Ja ne kontam te brazilske kretene nikako.
Last edited by LSD on 01/08/2017 13:37, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#53580 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Pa jeste, sve stoji, imao je status u Barsi, mogao je i na godišnji u jeku sezone :oops: dok se ostali bore i igraju, imao zaštitu, ali očito da su pare šeika presudile....meni se sve čini, Robinho II u najavi.
Nadzorna_ploca

#53581 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

I pored svega toga on je skupio muda i hrabrosti i ludosti da ide negdje gdje ce biti broj 1 i probati osvojiti zlatnu loptu. Lud lik je taj Neymar, koliki god da je cigan ima i muda i petlje.
Crvena Tifoza

#53582 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote:Onda onaj Tifoza baca bombe.

:-D

Ja sam samo napisao ono što sam čuo za vrijeme utakmice. Dosta medija pišu istu stvar ali evo niko godinu ne spominje. Ipak 2018 ima više smisla, nisu valjda toliko glupi da bacaju tek tako pare. :-)
Point.

#53583 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Barca bi profitirala samo tako da ga uvale Dubajiu. 222 miliona € za problematicnog padavicara, koji nikad nece dosegniti visine Messija ili Ronalda, a govorilo se da ce biti najbolji na svijetu nije da nije, je da se udaraju u guzicu i pjevaju. Za tu lovu mogu dovesti Dybalu ili Coutinha plus jos dva dobra igraca.
Crvena Tifoza

#53584 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Nadzorna_ploca wrote:I pored svega toga on je skupio muda i hrabrosti i ludosti da ide negdje gdje ce biti broj 1 i probati osvojiti zlatnu loptu. Lud lik je taj Neymar, koliki god da je cigan ima i muda i petlje.

Pa dobro, Francuzi su ti koji dijele zlatnu loptu, a odavno nebi doveli veću zvijezdu u ligu.
Nadzorna_ploca

#53585 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Crvena Tifoza wrote:
Nadzorna_ploca wrote:I pored svega toga on je skupio muda i hrabrosti i ludosti da ide negdje gdje ce biti broj 1 i probati osvojiti zlatnu loptu. Lud lik je taj Neymar, koliki god da je cigan ima i muda i petlje.

Pa dobro, Francuzi su ti koji dijele zlatnu loptu, a odavno nebi doveli veću zvijezdu u ligu.
Bolje prvi na selu nego drugi u gradu. :mrgreen:
Logovan

#53586 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

Point. wrote:Barca bi profitirala samo tako da ga uvale Dubajiu. 222 miliona € za problematicnog padavicara, koji nikad nece dosegniti visine Messija ili Ronalda, a govorilo se da ce biti najbolji na svijetu nije da nije, je da se udaraju u guzicu i pjevaju. Za tu lovu mogu dovesti Dybalu ili Coutinha plus jos dva dobra igraca.
Debili su ako ne prihvate ponudu. :-) Uvjeren sam da će Coutinha dovesti, ako ih brazilski padavičar napusti.
Crvena Tifoza

#53587 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Nadzorna_ploca wrote:
Crvena Tifoza wrote:

Bolje prvi na selu nego drugi u gradu. :mrgreen:

Još ako je zemlja na selu plodna ... :D

Edit.

Evo sletio je u Dubai. Postavlja statuse tipa Šabana :D znam šta znači nemati :D

Znači to je to, ako ga šeici ne izrade sada.
ultima_palabra

#53588 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Point. wrote:Barca bi profitirala samo tako da ga uvale Dubajiu. 222 miliona € za problematicnog padavicara, koji nikad nece dosegniti visine Messija ili Ronalda, a govorilo se da ce biti najbolji na svijetu nije da nije, je da se udaraju u guzicu i pjevaju. Za tu lovu mogu dovesti Dybalu ili Coutinha plus jos dva dobra igraca.
Tačno, ali danas su više nego ikad rijetki igrači koji sami prave razliku... Barcelona ima dvojicu, Messija i Neymara. Suareza su pretvorili u klasičnu devetku bez trunke imaginacije, Iniestu su stigle godine... Messija većina velikih ekipa uspije zatvoriti, a bez Neymara će to biti još lakše.

Dybala i Coutinho su odlični igrači, ali stepenica ispod Neymara.
drugtito2011

#53589 Re: FC Barcelona

Post by drugtito2011 »

Tomahawk11 wrote:Pa jeste, sve stoji, imao je status u Barsi, mogao je i na godišnji u jeku sezone :oops: dok se ostali bore i igraju, imao zaštitu, ali očito da su pare šeika presudile....meni se sve čini, Robinho II u najavi.
:thumbup:
Nadzorna_ploca

#53590 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Svi su stepenica ispod Neymara ako cemo vec gledati. Jasno je da Barcelona nece naci boljeg ali za te pare moze uzeti dvojicu priblizno dobrih. To je krucijalno da urade ako uzmu kes.
MyTao

#53591 Re: FC Barcelona

Post by MyTao »

Logovan wrote:
Debili su ako ne prihvate ponudu. :-) Uvjeren sam da će Coutinha dovesti, ako ih brazilski padavičar napusti.
Ove godine definitivno nece, a mozda ne i slijedece.
AmiĐa_Idriz

#53592 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

A evo sta i Mladen Maric ima reci na ovo :mrgreen:

NJEGOVO VELIČANSTVO NEJMAR

Čitam na portalima kako se Nejmaru priprema veličanstveni doček u Parizu i nezaboravna dobrodošlica. I ne samo to. Pariško-arapski klub podnio je zahtjev da se na trgu Trocadero, koji se nalazi preko puta Ajfelovog tornja, Nejmaru podigne spomenik. Spomenik klošaru iz favele usred Pariza??? Care Napoleonu, ustani iz groba i rastjeraj bagru. Spomenici se dižu mrtvima, a ne živima. Nejmar i njegov pohlepni otac, bivši električar i zidar, do juče nisu imali za kifle, a sada im se dižu spomenici. Ovakva histerija nije viđena ni kada je general De Gol trijumfalno ulazio u Pariz. Zaboravlja se i Sirija i hemijsko oružje i Kimove raketne probe, zaboravljaju se svi ratovi ovog svijeta, zaboravlja se jad i bijeda...njegovo veličanstvo Nejmar je u glavnoj ulozi. Kontaktirana je i francuska policija kako bi se izbjegla situacija iz 2013. godine kada su tokom slavlja prve titule PSG-a nakon 19 godina izbili veliki neredi u centru Pariza. I tako bi gospodin Nejmar, kako se danima razvlači ova trakavica, trebao preći u klub koji do 2013. godine nije osvojio titulu prvaka Francuske punih 19 godina. Što bi rekli, ode čovjek s konja na magarca, ali pariški magarac, u vlasništvu Arapa, ima para za bacanje iako je Katar pod sankcijama. Reklo bi se da je Nejmar bio siromah u Barseloni, ali čovjeku nikad dosta. Sada će ljubiti grb PSG-a na dresu, kao što na donjoj slici ljubi grb Barselone. "Ljubav" se plaća i naplaćuje. Sretno momčino u gradu svjetlosti, u kojem ima kockarnica baš po njegovoj mjeri, ima i Luvr i Mona Liza, ali on će zaobilaziti ovakva mjesta...Školu je zaobišao već u 16 godini...Može obići i Ajfelov toranj, a može i skočiti s njega, neće polomiti ni jednu kost...skočiće na gomilu para...Valjda dolaskom razmaženog Brazilca PSG neće čekati titulu 19 godina. A možda čak dogura do polufinala Lige prvaka.
omar little

#53593 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

kakav mahalaski i borderline rasisticki upis.
MyTao

#53594 Re: FC Barcelona

Post by MyTao »

Nije borderline, vec bas upekli rasizam jbt... :run: :run: :run:
NajdraziVodjaa

#53595 Re: FC Barcelona

Post by NajdraziVodjaa »

Eki sad je rasizam i reci klosar iz favele :lol: :lol:

Pretpostavjlam ako neko slucajno za Dzumhura kaze sarajevski jalijas kad se svadja sa sudijama nas se Damir moze pozvati na rasizam :lol: ili ipak mora Damir malo boje nabaciti da bi bio rasizam? :mrgreen:
Last edited by NajdraziVodjaa on 01/08/2017 17:00, edited 2 times in total.
Nadzorna_ploca

#53596 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Ovaj Maric je bas teski psihoslucaj.
omar little

#53597 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

trebo je fino napisat brazilski smrdljivi cigan neobrazovani, a ne uvijat tu u celofan. fakin politikal korektnes. dokle vise da se posten svijet siluje tim liberalnim srackama.
sve_ovo_ja

#53598 Re: FC Barcelona

Post by sve_ovo_ja »

Vala svaka mu je na mjestu.
Obični pohlepni serator iz favele, kojeg je Zuniga pravovremeno vaspitao da ne pada kad nema potrebe.
MyTao

#53599 Re: FC Barcelona

Post by MyTao »

NajdraziVodjaa wrote:Eki sad je rasizam i reci klosar iz favele :lol: :lol:

Pretpostavjlam ako neko slucajno za Dzumhura kaze sarajevski jalijas kad se svadja sa sudijama nas se Damir moze pozvati na rasizam :lol: ili ipak mora Damir malo boje nabaciti da bi bio rasizam? :mrgreen:
Care, valjda imas dovoljno godina da znas da rijeci nikada nisu samo rijeci... postoji kontekst, kad je nesto receno, kako je receno, kome je receno... to sve igra ulogu i prije nego sto pocnemo pricati o onom sto se moze procitati izmedju redova.

Samo jedan bigot moze napisati nesto ovakvo.

anyways...

Barselona trazi od ostalih klubova da svi skupa prijave PSG UEFA-i :lol: :lol: :lol: :lol:

Kada oni otimaju igrace drugim klubovima to je u redu, a kada se njima to desi raspad sistema :roll:
omar little

#53600 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

psg fino i uefu i barcu i svakog ko se petlja blokirati ovaj transfer na sud. kako bi im se ja svima skupa krvi napila da sam psg advokatura. lele. uefa ionako ne zna kud udara od silnih tuzbi zbog ffp, ovo bi jos jedna u nizu bila.
Post Reply