Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Peacean
#53526 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni FC2 nikad nije bio nešto poseban, ali su mi FC3 i Blood Dragon ostali u sjećanju kao najzabavniji. Odigrao sam ih sve ali nostalgija radi svoje.
- Tito_i_Partija
#53527 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja ne znam da sam im'o nekih velikih frustracija sa malarijom i zaglavljenjem oružja u FC2. Znam da je toga bilo, al' ne sjećam se da mi je nešto posebno smetalo.
Eh taj respawn na checkpointima jeste bio mali problem, i počne ti ić' na živce, al' k'o što reče ima mod za to i vrijedi ga ugrabit'.
Četvorka je dobra zbog onog početka igre, kad možeš sve riješit' u 15 minuta samo da uradiš onako kako ti se kaže, al' ja nisam znao.
I petica nudi sličnu opciju.
Petica mi je pomalo išla na živce jer te negativci svako malo kidnapuju, pa onda valja po 10 minuta slušat' njihove nebuloze za koje me iskreno boli ona stvar, jer su likovi poprilično loše napisani i meni su djelovali k'o neki zlikovci iz crtanih filmova. Al' je gameplay bio zabavan i to spašava igru, k'o i činjenica kako su lijepo dočarali pejzaže Montane i redneck kulturu ljudi koji žive u njoj.
Šesticu imam, al' nisam još igr'o.
Eh taj respawn na checkpointima jeste bio mali problem, i počne ti ić' na živce, al' k'o što reče ima mod za to i vrijedi ga ugrabit'.
Četvorka je dobra zbog onog početka igre, kad možeš sve riješit' u 15 minuta samo da uradiš onako kako ti se kaže, al' ja nisam znao.
Petica mi je pomalo išla na živce jer te negativci svako malo kidnapuju, pa onda valja po 10 minuta slušat' njihove nebuloze za koje me iskreno boli ona stvar, jer su likovi poprilično loše napisani i meni su djelovali k'o neki zlikovci iz crtanih filmova. Al' je gameplay bio zabavan i to spašava igru, k'o i činjenica kako su lijepo dočarali pejzaže Montane i redneck kulturu ljudi koji žive u njoj.
Šesticu imam, al' nisam još igr'o.
-
Bosnian Dragon1
#53528 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sto se tice Goliath utrke slican problem imao sam u FH5, na pola trke auto odjednom izgubi grip, ne moze da mota i prestignu me AI na najlaksoj tezini....iako horizon nema trosenje guma ali ja sam u settings damage/tires stavio na simulation i ocito je da na pola trke pocne simulirati manjak gripa a sto ne utice na AI i zato me i prestignu. Cim sam damage/tires stavio na cosmetic only pobjedio sam highly skilled drivatare s lahkocom. Nisam kupio FH6 , al probaj i tamo staviti damage i tires na cosmwtic only pa probaj opet utrku
-
Tabakmalac
#53529 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Far Cry 5 sam donekle igrao ali nikad ne završih.
Ali kad bude na sale-u na Steamu pa uzeti da i nju po prvi put završim.
Neki su mišljenja da je Joseph Seed iz petice najbolji antagonista u serijalu, ali lično bih prije rekao da je to Vaas (iako je sekundarni antagonista, ali ubitačno upečatljiv), i Pagan Min iz četvorke naravno.
Mnogo, mnogo više upečatljivi po mom mišljenju.
Mada Seed me najviše podsjeća na kultnog lidera David Koresh-a nekadašnjeg (Waco Siege dogadjaj) i Jim Jones-a iz Jonestown-a (Jonestown masakr), čak štaviše mislim da je Ubisoftu došla inspiracija od toga.
Ali kad bude na sale-u na Steamu pa uzeti da i nju po prvi put završim.
Neki su mišljenja da je Joseph Seed iz petice najbolji antagonista u serijalu, ali lično bih prije rekao da je to Vaas (iako je sekundarni antagonista, ali ubitačno upečatljiv), i Pagan Min iz četvorke naravno.
Mnogo, mnogo više upečatljivi po mom mišljenju.
Mada Seed me najviše podsjeća na kultnog lidera David Koresh-a nekadašnjeg (Waco Siege dogadjaj) i Jim Jones-a iz Jonestown-a (Jonestown masakr), čak štaviše mislim da je Ubisoftu došla inspiracija od toga.