ukinuli im internet ameriAlfons Kauders wrote:I ja ga sad jedva cekam...jao_situacije wrote:kad će taj trump više![]()
Jer iz nekog razloga imam osjecaj da ce mi priustiti dosta vise zabave i smijeha nego onim koji su ga podrzavali.
Usput - zadnja dva dana na forumu fakticki nema srpskohrvatskih trollova. Zanimljivo.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- jao_situacije
#53526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- It_is_a_Leclerc
#53527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A tek administracija. Sve konzervativaca i rigidnih nacionalista što je mogao skupiti s koca i konopca.Krokodajl wrote:I znači sad Trump kad dođe, RS nezavisna, Amerika se povlači iz Afganistana, daje Rusima da naprave bazu na Aljasci, još će i Poljake bezbeli istjerat iz NATO-a.
Tog Trumpa ko da su Rusi izabrali, a ne milioni Amerikanaca kojim viri slamka slame iz usta i na autu nalijepljen ticket "Iraq war veteran inside"
E moji Srbsi, u kog se uzdate...
Ludilo mozga.
-
kudrilo
#53528 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tek će popušiti kurac ako KRENU da ambasadoricu proglase nepoželjnom. Onda će zaista biti potpuno nebitno jel odlazeća ili dolazeća administracija.
- GAU8
#53529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cudi me da Mile nije poceo da se oglasava putem Twittera, koliko idolizira Trumpa
-
glockov kolac
#53530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Crndak možda izgleda mutavno, al nije toliko glup...
- It_is_a_Leclerc
#53531 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma kakvo proglašavanje ambasadora nepoželjnim. To je praktično objava prekida diplomatskih odnosa. Neka vrsta hladnog ratakudrilo wrote:Tek će popušiti kurac ako KRENU da ambasadoricu proglase nepoželjnom. Onda će zaista biti potpuno nebitno jel odlazeća ili dolazeća administracija.
Crnadak sutra baca Milorada na konopce objavom da ga i EU drži na sankcijskom nišanu
-
statixx
#53532 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma Dragance je kao dijete koje pokusavas skinuti sa ringispila, a ono vice "samo jos jedan krug!"Alfons Kauders wrote:Usput - zadnja dva dana na forumu fakticki nema srpskohrvatskih trollova. Zanimljivo.
- Alfons Kauders
#53533 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemam nikakav problem s tim, ako nemaju ni njegovi biraci.statixx wrote:Ma Dragance je kao dijete koje pokusavas skinuti sa ringispila, a ono vice "samo jos jedan krug!"Alfons Kauders wrote:Usput - zadnja dva dana na forumu fakticki nema srpskohrvatskih trollova. Zanimljivo.
Valjda im nece smetati ni sengenska granica na Doljanima i Neumu...
- GeeTnT
#53534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gledam ove sto kukaju, umjesto da idu na sjever kosova i pokazu da imaju m00da, oni pjevaju "pukni zoro" ...opet ovi drugi bajagi najjbrojniji umjesto da se pridruze sankcijama sute ko Pi.ke.... osim Sadika, a on kad god je usta otvorio bosnjaci su nesto izgubili...
- skupljac_zeljeza
#53535 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šuška se...It_is_a_Leclerc wrote: Crnadak sutra baca Milorada na konopce objavom da ga i EU drži na sankcijskom nišanu
''Vidio sam da je Stejt department objavio da je Milorad Dodik stavljen na crnu listu SAD. Mislim da je to poražavajuće za RS, ali i BiH, ako hoćete", rekao je Mektić za regionalnu tv N1.
On je ocijenio da je to situacija koja će štetiti Republici Srpskoj, njenom legitimitetu i ugledu.
"Mislim da bi najbolje bilo da podnese ostavku i spasi Republiku Srpsku i srpski narod'', kazao je Mektić.
''Nije obavezujuće da druge zemlje prate SAD u ovoj odluci, ali poznato je iz ranije prakse da se to dešava. Ne mogu sa sigurnošću reći koje su to zemlje, ali imam najave da će se to desiti'', naveo je Mektić.
-
FreakyStyley
#53536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To da je Trump rusofil je bila osnova anti-kampanje demokratskih medija protiv njega. To su americki izbori jbg. Igra se prljavo. A stvarnost je nesto drugo. Jedan Obama, na kojeg americka progresivna ljevica svrsava, je protjerao vise ilegalnih imigranata nego ijedan predsjednik prije njega, prvobitno bio protiv gay braka i licno glasao za izgradnju zida na meksickoj granici koji btw vec postoji, a nije Trumpova izmisljotina. Sve je to dokumentovano. Imaju videi na YouTubeu kako Obama to sve licno govori. Dakle nije ono da su novinari nesto izvlacili iz konteksta.
Ne znam zbog cega se citav svijet uzrujava, a ni zasto se Srbi toliko loze. Pa i sam Trump je izjavio kod Larry Kinga da bi npr. isto uradio sa bombardovanjem Srbije 99-e.
Sve to na stranu, i da je hipoteticki Trump teski rusofil, a time i pro-srpski igrac, svaka odluka koji bi on eventualno htio donijeti mora proci kroz slojeve i slojeve republikanske tj. konzervativne tj. anti-Ruske tj. anti-srpske administracije da bi na kraju dobio OK. Da ne govorim kako Balkan nije ni u top 50 americkih prioriteta danas.
Na to dodati i da je iluziorno ocekivati da ce Amerikanci ikada trpiti necije kurcenje i pokazivanje zuba. Eto Srbi se, bre, ne boje nikoga.
Nama ce se baviti trecerazredne americke doplomate, kao i uvijek, koji ce Dodiku i Srbima opaliti "slap on the wrist" kada ode predaleko. Kao sad s ovim "sankcijama" koje su, vise nego ista, jasna gesta.
Nece rijesiti bh. probleme carobnim stapic, to je sigurno. I ne trebaju. A nece ni USA promijeniti svoje geopoliticke interese za ovaj dio Europe nakon decenija jedne te iste politike preko noci.
Stvarno ovdje svi bezveze umisljaju, kao da smo mi neki faktor u PM.
Ne znam zbog cega se citav svijet uzrujava, a ni zasto se Srbi toliko loze. Pa i sam Trump je izjavio kod Larry Kinga da bi npr. isto uradio sa bombardovanjem Srbije 99-e.
Sve to na stranu, i da je hipoteticki Trump teski rusofil, a time i pro-srpski igrac, svaka odluka koji bi on eventualno htio donijeti mora proci kroz slojeve i slojeve republikanske tj. konzervativne tj. anti-Ruske tj. anti-srpske administracije da bi na kraju dobio OK. Da ne govorim kako Balkan nije ni u top 50 americkih prioriteta danas.
Na to dodati i da je iluziorno ocekivati da ce Amerikanci ikada trpiti necije kurcenje i pokazivanje zuba. Eto Srbi se, bre, ne boje nikoga.
Nama ce se baviti trecerazredne americke doplomate, kao i uvijek, koji ce Dodiku i Srbima opaliti "slap on the wrist" kada ode predaleko. Kao sad s ovim "sankcijama" koje su, vise nego ista, jasna gesta.
Nece rijesiti bh. probleme carobnim stapic, to je sigurno. I ne trebaju. A nece ni USA promijeniti svoje geopoliticke interese za ovaj dio Europe nakon decenija jedne te iste politike preko noci.
Stvarno ovdje svi bezveze umisljaju, kao da smo mi neki faktor u PM.
Last edited by FreakyStyley on 18/01/2017 14:33, edited 2 times in total.
-
statixx
#53537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno da nece, ali red je da se drustvo i javnost odmore od Dodika i njegovih gluposti, i pocnu baviti stvarnim problemima i reformama.FreakyStyley wrote: Nece rijesiti bh. probleme carobnim stapic, to je sigurno. I ne trebaju. A nece ni USA promijeniti svoje geopoliticke interese za ovaj dio Europe nakon decenija jedne te iste politike preko noci.
- GeeTnT
#53538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
..kao da ce sa krmecom glavom biti nesto bolje...statixx wrote:Naravno da nece, ali red je da se drustvo i javnost odmore od Dodika i njegovih gluposti, i pocnu baviti stvarnim problemima i reformama.FreakyStyley wrote: Nece rijesiti bh. probleme carobnim stapic, to je sigurno. I ne trebaju. A nece ni USA promijeniti svoje geopoliticke interese za ovaj dio Europe nakon decenija jedne te iste politike preko noci.
Ajde....
-
FreakyStyley
#53539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno da nece. Politika RS-a se kreira u Beoradu, kojem je oduvijek i uvijek ce biti u interesu raspad BiH, pripajanje RS-a Srbiji i etnicko ciscenje BiH. Oni nikad nisu odustali od velikosrpsih pretenzija i nece. Samo uvijek cekaju odgovarajuci momenat.GeeTnT wrote:..kao da ce sa krmecom glavom biti nesto bolje...statixx wrote:Naravno da nece, ali red je da se drustvo i javnost odmore od Dodika i njegovih gluposti, i pocnu baviti stvarnim problemima i reformama.FreakyStyley wrote: Nece rijesiti bh. probleme carobnim stapic, to je sigurno. I ne trebaju. A nece ni USA promijeniti svoje geopoliticke interese za ovaj dio Europe nakon decenija jedne te iste politike preko noci.
Ajde....
-
statixx
#53540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nece, ali niko mu ne moze parirati kada se radi o spinovanju i uzurpaciji medijskog prostora - narod je totalno izbezumljen, a izbori postaju smijurija...
- JThomas
#53541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i to što je dodik dobio (odavno zasluženi) žuti karton od amerikanaca znači da nisu...Mohamad Sissoko wrote:Ma dogovorili se Bakir i Mile pa da mogu ba od naroda i dalje krast pa ce onda jedan u Istanbul a drugi u Beograd baa sve to ba da narod zavadjaju ba dogovorili se.prog321 wrote:Dodik je istakao je da je već dugo pod sankcijama, ali je ovo tek sad zvanično objavljeno.
Sta kazete ?
Nece biti nikakvih sankcija ? Sve predizborna ?
bakir vam sve govori, što otvoreno pričom, što činjenjem, što nečinjenjem, a vi sebe sokolite da, eto, ne misli baš tako...
-
Nero Histrion
#53542 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nazalost,512MB wrote:Laprdanje ce mu srvarno doci glave, na presi uzivo poziva na odstrijel americkog ambasadora i to zenujebote nesjecam se da je ovo Sadam il iko drugi uradio, a zavrsili kako su zavrsili... Mile il je lud il zna da mu niko nece nist...
-
Nero Histrion
#53543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Previse je uzeo fursat i jos nastavlja da bi na dobro izaslo,, za njega me zabole ... alo moglo bi svasta biti sto ne bi valjaloNero Histrion wrote:Nazalost,512MB wrote:Laprdanje ce mu srvarno doci glave, na presi uzivo poziva na odstrijel americkog ambasadora i to zenujebote nesjecam se da je ovo Sadam il iko drugi uradio, a zavrsili kako su zavrsili... Mile il je lud il zna da mu niko nece nist...
![]()
mislim da se radi o ovom boldiranom ... bumo videli, vrlo brzo.
Last edited by Nero Histrion on 18/01/2017 15:38, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#53544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dildorad Mojdik je totalno puko
on i želi da ga sjebu kako bi izašao kao mučenik
on i želi da ga sjebu kako bi izašao kao mučenik
- JThomas
#53545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
laprdao je i prije, ali sad je prešao malo više na djela. i ovo mu je žuti karton, sljedeći je isključujući. on nije glup k'o što se pravi i moraće spustiti loptu.
-
elk
#53546 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ima on zuti karton od stranice br.6 sa ove teme.i?mi uobicajeno glupavo mislili da ce crveni dobiti brze nego sabanadzovic protiv argentine...najsmjesniji su oni koji su govorili da ce sipa da ga uhapsi 
- JThomas
#53547 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zbog ovoga sad neće, ne smiju, opet je on = rs i srbi u bih. bio je "prozor" kad su mogli zbog privrednog kriminala i kad bi to možda i prošlo (mislim bez većih potresa) on je taj prozor zatvorio manevrom sa referendumom, ali ne može se igrač njegovog kalibra plaho inatiti americi. to ne.
- Dozer
-
FreakyStyley
#53549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gdje je sad Enis Beslagic da malo pohvali Dodika?
Ionako se u sve mijesa...
- Acid25
#53550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Imajući na umu da je Hrvatska garant Dejtosnkog sporazuma a da je američka administracija sankcije Dodiku uvela upravo zbog procjene da je on prijetnja Daytonskom sporazumu, izvjesno je da će se Hrvatska pridružiti ovim sankcijama.
Također, današnje saopštenje MVP-a Hrvatske u kojem se navodi da će odluka biti donesena “temeljem teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH“, u skladu je sa nedavnom izjavom predsjednice RH da će ova zemlja raditi na tome da BIH ostane suverena samostalna država sa tim teritorijalnim integritetom koji će štititi.