BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
oldtajmer

#53501 Re: BHTelecom All About

Post by oldtajmer »

moto z play,ma ko ih hebe ako nema kod njih ima kod drugih,jeste da sam najvise htio u telekomu zbog garancije ali jbg
Ali_G

#53502 Re: BHTelecom All About

Post by Ali_G »

Ja sam tako trazio Huawei P10. Uredno reklamiran skoro dva mjeseca, uposlenici na salterima tvrde da jos nije dosao uopste nego se eto on tako reklamira. I onda na oglasima se nadje uredno u prodaji isti taj P10 sa garancijom iz BHT.
Cossack

#53503 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Ali_G wrote:Ja sam tako trazio Huawei P10. Uredno reklamiran skoro dva mjeseca, uposlenici na salterima tvrde da jos nije dosao uopste nego se eto on tako reklamira. I onda na oglasima se nadje uredno u prodaji isti taj P10 sa garancijom iz BHT.
Moraš sačekati da se prvo uposlenici namire :mrgreen:
Plava Porodica

#53504 Re: BHTelecom All About

Post by Plava Porodica »

Pozdrav svima.
Imam problem sa mojawebtv.
Juče sam se registrovao, i hoću da aktiviram opciju PPV, međutim nakon unošenja reiffeisen epay koji unesem kao i kod bilo koje druge transakcije, dobijem ovakav odgovor.
"Došlo je do greške- vašu narudžbu nije moguće završiti. Molimo za razumijevanje."
Inače po prvi put ovo aktiviram, pa je vrlo moguće i moja greška. Ako je neko imao ovakvu ili sličnu situaciju, molim za pomoć. Hvala.
Još jednom lijep pozdrav.
:)
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#53505 Re: BHTelecom All About

Post by Pitar sa Kariba »

Plava Porodica wrote:Pozdrav svima.
Juče sam se registrovao, i hoću da aktiviram opciju PPV, međutim nakon unošenja reiffeisen epay koji unesem kao i kod bilo koje druge transakcije, dobijem ovakav odgovor.
"Došlo je do greške- vašu narudžbu nije moguće završiti. Molimo za razumijevanje."
Inače po prvi put ovo aktiviram, pa je vrlo moguće i moja greška. Ako je neko imao ovakvu ili sličnu situaciju, molim za pomoć. Hvala.
Možda radi samo na dan utakmice?!
Plava Porodica

#53506 Re: BHTelecom All About

Post by Plava Porodica »

Pitar sa Kariba wrote:
Ne znam prijatelju, probat ću i sutra.
Zvao sam 1444 ne znaju ni oni koji je problem..
uvijekIInikadI

#53507 Re: BHTelecom All About

Post by uvijekIInikadI »

ihhhh sto je nekom dosadno veceras, simptomaticno se ponavlja scena registracija-problem-poziv1444-.......- naprdjivanje po forumu
Nije lako biti ni dileja a vala ni njegovoj braci ne moze se pomoci
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#53508 Re: BHTelecom All About

Post by Pitar sa Kariba »

Plava Porodica wrote:
Pitar sa Kariba wrote:
Ne znam prijatelju, probat ću i sutra.
Zvao sam 1444 ne znaju ni oni koji je problem..
Znam da je ranije nije bilo kanala za utakmice na Moja web tv, pojavljivao se neposredno pred utakmicu u "meniju". A usluga im vrijedi 24 sata, pa zato kontam. A možda sam i fulio. :D
Tesla Edison

#53509 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

uvijekIInikadI wrote:ihhhh sto je nekom dosadno veceras, simptomaticno se ponavlja scena registracija-problem-poziv1444-.......- naprdjivanje po forumu
Nije lako biti ni dileja a vala ni njegovoj braci ne moze se pomoci
Mislim da plavi nije dileja :)
rovac13

#53510 Re: BHTelecom All About

Post by rovac13 »

Moze li mi neko ovo rastabirit.
Trenutno koristim eronet super 25 a zena koristi eronet savrsena 10 .
Ukupno placamo 30 + 10 KM.
Ja imam 200 minuta prema svima,ona ima 80-100 minuta prema svima.
Ja imam 2 gb neta ona nesto sitno 200 mb.

Ovdje pise da ako predjemo na bht imamo sledecih 12 mjeseci gratis po 1gb svaki mjesec.
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5435c62fe23.html

Da li sam ja ovo sad dobro razumio :?

Image

Ako ja uzmem tarifu opusteno ja cu i dalje imat 200 minuta prema svima.Imat cu 500mb unutar paketa + 1000mb gratis ukupno 1500 mb i to cu placat 20KM sa pdv.

Ako zena predje i uzme tarifu lagano imace 100 minuta.A sto se tice mb imat ce 100 mb + 1000 mb gratis ukupno 1100 mb.I to ce placat 10 KM mjesecno.

Jesam li nesto propustio,preskocio,previdio ili slicno.

Ako je to sve ovako kako sam zamislio da idem to zavrsit.
Tesla Edison

#53511 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

rovac13 wrote:Moze li mi neko ovo rastabirit.
Trenutno koristim eronet super 25 a zena koristi eronet savrsena 10 .
Ukupno placamo 30 + 10 KM.
Ja imam 200 minuta prema svima,ona ima 80-100 minuta prema svima.
Ja imam 2 gb neta ona nesto sitno 200 mb.

Ovdje pise da ako predjemo na bht imamo sledecih 12 mjeseci gratis po 1gb svaki mjesec.
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5435c62fe23.html

Da li sam ja ovo sad dobro razumio :?

Image

Ako ja uzmem tarifu opusteno ja cu i dalje imat 200 minuta prema svima.Imat cu 500mb unutar paketa + 1000mb gratis ukupno 1500 mb i to cu placat 20KM sa pdv.

Ako zena predje i uzme tarifu lagano imace 100 minuta.A sto se tice mb imat ce 100 mb + 1000 mb gratis ukupno 1100 mb.I to ce placat 10 KM mjesecno.

Jesam li nesto propustio,preskocio,previdio ili slicno.

Ako je to sve ovako kako sam zamislio da idem to zavrsit.
Upravo tako bez ikakvih "caka" :D
zrakomlat

#53512 Re: BHTelecom All About

Post by zrakomlat »

TESLA_EDISON wrote: ..........
možel' pitanje ljudino. tj evo pitanja, možel' odgovor :D

primjer. aktiviram ultru, neku od ovih opcija, nebitno koju al recimo ovu "bez brige". i ja tih 300 minuta ispucam za 20 dana a ostane mi nesto poruka i neta. Šta onda. mogu li preko toga aktivirati one neke dnevne ili sedmicne opcije da dobijem dodatne minute, ono Instant Ultra Flat 7 KM = 200 minuta = 7 dana gdje dobijem nove minute. da li mi ostaje nepotroseni internet i sms od one tarife s početka ove priče.
Tesla Edison

#53513 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

zrakomlat wrote:

primjer. aktiviram ultru, neku od ovih opcija, nebitno koju al recimo ovu "bez brige". i ja tih 300 minuta ispucam za 20 dana a ostane mi nesto poruka i neta. Šta onda. mogu li preko toga aktivirati one neke dnevne ili sedmicne opcije da dobijem dodatne minute, ono Instant Ultra Flat 7 KM = 200 minuta = 7 dana gdje dobijem nove minute. da li mi ostaje nepotroseni internet i sms od one tarife s početka ove priče.
Da ostaje stim da se prvo toši vremenski kraća opcija i kada se ona potroši ili istekne, troši se ta bez brige ili lagano ili opušteno...

Uglavnom, sve se može kombinovati ali uvijek se prvo troši vremenski kraća opcija pa tek onda slijedeća vremenski duža i sl.
zrakomlat

#53514 Re: BHTelecom All About

Post by zrakomlat »

TESLA_EDISON wrote:
zrakomlat wrote:

Da ostaje stim da se prvo toši vremenski kraća opcija i kada se ona potroši ili istekne, troši se ta bez brige ili lagano ili opušteno...

Uglavnom, sve se može kombinovati ali uvijek se prvo troši vremenski kraća opcija pa tek onda slijedeća vremenski duža i sl.
Hvala na odgovoru :thumbup:
Ali_G

#53515 Re: BHTelecom All About

Post by Ali_G »

Da se i ja nadovezem sa pitanjem. Ekstra paket; kako se tarifiraju ove minute ukljucene u pretplatu? Bilo je govora da ako pricam 25sec, ostaje mi 99min i 35sec. Ili mi nakon razgovora ostaje 99min
aida25

#53516 Re: BHTelecom All About

Post by aida25 »

Pozdrav svima, imam jedno bezvezno pitanje, koliko vremena imaš da dopuniš kredit na mobitelu nakon što je kredit istekao dok nisu blokirali broj ili šta već urade, meni istekao kredit ima 15 dana a nemam mobitel sigurno još sljedećih 15 dana, pa može li proći više od mjesec a da ne deaktiviraju broj da se ne dopuni kredit? Nije ništa hitno, samo me interesuje, jednom sam morala ići u poštu radi toga ali nemam pojma koliko vremena je bilo prošlo, ako neko zna?
semirsar

#53517 Re: BHTelecom All About

Post by semirsar »

aida25 wrote:Pozdrav svima, imam jedno bezvezno pitanje, koliko vremena imaš da dopuniš kredit na mobitelu nakon što je kredit istekao dok nisu blokirali broj ili šta već urade, meni istekao kredit ima 15 dana a nemam mobitel sigurno još sljedećih 15 dana, pa može li proći više od mjesec a da ne deaktiviraju broj da se ne dopuni kredit? Nije ništa hitno, samo me interesuje, jednom sam morala ići u poštu radi toga ali nemam pojma koliko vremena je bilo prošlo, ako neko zna?
https://www.bhtelecom.ba/6208.html
imas 90dana
aida25

#53518 Re: BHTelecom All About

Post by aida25 »

Super, mislila sam da je puno kraći rok, havla ti puno Semirsar!!
Tesla Edison

#53519 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

aida25 wrote:Pozdrav svima, imam jedno bezvezno pitanje, koliko vremena imaš da dopuniš kredit na mobitelu nakon što je kredit istekao dok nisu blokirali broj ili šta već urade, meni istekao kredit ima 15 dana a nemam mobitel sigurno još sljedećih 15 dana, pa može li proći više od mjesec a da ne deaktiviraju broj da se ne dopuni kredit? Nije ništa hitno, samo me interesuje, jednom sam morala ići u poštu radi toga ali nemam pojma koliko vremena je bilo prošlo, ako neko zna?
90 dana od istekla. Nakon toga imaš period od 180 dana da dopuniš inaće trajno gubiš broj.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#53520 Re: BHTelecom All About

Post by Truba »

jel iko ima problema s mejlovima :D

edit rade
naime nisam bio upalio komp :D
ing-ecc

#53521 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

'nemam mobitel' nije razlog da ne mozes dopuniti kredit
:) bilo da uplatish elektronskom dopunom bilo prebacivanjem sve se to sistemski registruje bez potrebe mobitela :D
Last edited by ing-ecc on 31/10/2017 17:14, edited 1 time in total.
supercali

#53522 Re: BHTelecom All About

Post by supercali »

aida25 wrote:Super, mislila sam da je puno kraći rok, havla ti puno Semirsar!!
Posalji mi broj na pp da ti dopunim :mrgreen:
semirsar

#53523 Re: BHTelecom All About

Post by semirsar »

ing-ecc wrote:
'nemam mobitel' nije razlog da ne mozes dopuniti kredit
:) bilo da uplatish elektronskom dopunom bilo prebacivanjem sve se to sistemski registruje bez potrebe mobitela :D
cak i ako sim nije fizicki u uredjaju?
Nisam to znao.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#53525 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

Huawei P9 Lite 2017 snizili cijelu 1 KM na mojoj pretplati. :-)
Ala su ga snizili,svaka im cast. :izet:
Locked