FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tomahawk11
Globalni moderator

#53501 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

AmiĐa_Idriz wrote:
A furious Neymar Jr. has stormed out of FC Barcelona training after a row with teammate Nelson Semedo.
:pusi2:
Najlakše je novog kolačića :oops:
AmiĐa_Idriz

#53502 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:
A furious Neymar Jr. has stormed out of FC Barcelona training after a row with teammate Nelson Semedo.
Najlakše je novog kolačića :oops:
Navodno i Valverdeu nesto opsovo...bas se nameracio na novajlije :oops:
Point.

#53503 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Odavno ja govorim da je Neymar zreo za dobrog degeneka.
zomri

#53504 Re: FC Barcelona

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
UDRI GA SEMEDE :mrgreen:
Logovan

#53505 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

Neymar tempirana bomba. :skoljka: Biće da je na pragu odlaska, jednom nogom van kluba.
SmokingMan

#53506 Re: FC Barcelona

Post by SmokingMan »

Pa čovjek zna način kako da ga lakše puste za tolike pare. :D
Nadzorna_ploca

#53507 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Do njega je, nemaju ga sta pustati. Ako ovi aktiviraju klauzulu on bira hoce li ili ne.
Distortion

#53508 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Nakon ovog incidenta na treningu jasno je da ne zeli ostat u klubu. Samo trazi razlog i ovim je pokazao nepostovanje prema saigracima. Ne mozes tek tako napustat trening.
Crvena Tifoza

#53509 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Uzeše ovaj kup :D :-)

Još je RM dobro prošao. :izet:
omar little

#53510 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

onako, revijalna tekma bila.
zar se oni onog arsenalovog sakatog jos nisu rijesili, covjece :-)
AmiĐa_Idriz

#53511 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

omar little wrote:onako, revijalna tekma bila.
zar se oni onog arsenalovog sakatog jos nisu rijesili, covjece :-)
Verminator ne umire tako lako :mrgreen: uhljeb ko da su ga iz SDA poslali.
channel10

#53512 Re: FC Barcelona

Post by channel10 »

Ne znam za vas, ali meni je bolji golman Cillesen ili kako se vec zove od Ter Stegena.
Saian

#53513 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

Jel ovo tisina jer su svi osim mene znali da je ovaj Neymarov transfer odavno gotova stvar il' je zato jer jos info nije provjerena? Jel mene bias recall handri ili je skenderija neki dan omarki manje vise rek'o : NEMA TA PITA! kad je pitala 'ocel u Parizu bit' slagane (no pun intendid :D) Nejmarushe uzet' uskoro? Helem...
Nadzorna_ploca

#53514 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Ovo je opet prilika da Barcelona dovede dva super igraca sto je svakako bolje od jednog jer im fali par klasnih zvijezda. Sa druge strane ako lose proberu ili skrse pare na neke polovnjake tipa Gomez kukala im majka nece se godinama oporaviti.
Ovaj potez Neymara je fakat hrabar.
Tito_i_Partija

#53515 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Saian wrote:Jel ovo tisina jer su svi osim mene znali da je ovaj Neymarov transfer odavno gotova stvar il' je zato jer jos info nije provjerena? Jel mene bias recall handri ili je skenderija neki dan omarki manje vise rek'o : NEMA TA PITA! kad je pitala 'ocel u Parizu bit' slagane (no pun intendid :D) Nejmarushe uzet' uskoro? Helem...
Navodno je Neymarusha zakuhana i u tepsiji, a rerna je zagrijana i spremna. :-D

http://metro.co.uk/2017/07/31/paris-sai ... y-6818666/
Saian

#53516 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

Reports claim that PSG will get around Financial Fair Play rules by facilitating the attacker to pay his release clause directly.
Ma ja ... Ajd recimo da mi je svejedno sad 'ocel Nejmar u PSG ili nece, al samo zbog ovog bih volio da im to propadne, pa zbolo vas june, ne pravi se Financial Fair Play da bi vi get araund it. Belme mi, napravili su (manje vise u svakoj zemlji je tako, samo US bas prednjaci) zakonodavno-pravni sistem da kad se zakon donosi, haman pa se vec gleda kako ce ga se obici. Naprave mjere da se unaprijedi igra generalno i osjecaj koji ide uz nju, a onda ovi "pametni", jer kao, samo se oni sjete, jel, izvrnu to sve naglavacke. Eto oni ko poznaju pravo dovoljno dobro, da pravdu potpuno obesmisle. Majke im se gubave klonim!
Tito_i_Partija

#53517 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Saian wrote:
Reports claim that PSG will get around Financial Fair Play rules by facilitating the attacker to pay his release clause directly.
Ma ja ... Ajd recimo da mi je svejedno sad 'ocel Nejmar u PSG ili nece, al samo zbog ovog bih volio da im to propadne, pa zbolo vas june, ne pravi se Financial Fair Play da bi vi get araund it. Belme mi, napravili su (manje vise u svakoj zemlji je tako, samo US bas prednjaci) zakonodavno-pravni sistem da kad se zakon donosi, haman pa se vec gleda kako ce ga se obici. Naprave mjere da se unaprijedi igra generalno i osjecaj koji ide uz nju, a onda ovi "pametni", jer kao, samo se oni sjete, jel, izvrnu to sve naglavacke. Eto oni ko poznaju pravo dovoljno dobro, da pravdu potpuno obesmisle. Majke im se gubave klonim!
Ovo pokazuje da je FFP labava, nepotpuna, i neefektivna kao deterent velikim transferima. Previse vaznih ljudi profitira od ovakvih transfera tako da je FFP za mene samo jedna velika simfonija za medjunozni falus. :D

Al' ovo sa PSG-om i Neymar-om je bas genijalno. Evo mi cemo ti pozajmit' pare, pa ti tipla za nas. :lol:
Point.

#53518 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Sta rece kolega @LSD prosle hefte, nema sanse da Neymarcic ode u Pariz i da napustu suncanu Bartelonu. Bum videli.
NajdraziVodjaa

#53519 Re: FC Barcelona

Post by NajdraziVodjaa »

Pa FFP ti je ubleha pogledajte samo kako ga je City rutinski zaobisao, potpises nerealan ugovor sa firmom bliskom vlasniku kluba i imas cist novac kao sto je City potpisao sa Etihadom astronomski ugovor koji nema sanse da je isplativ za Etihad, vlasnik Citya sada samo umjesto City direktno upumpa lovu u Etihad koji lafo plati Cityu ogromne pare da ga sponzorise. Tako bi mogao i PSG preko onih Katarskih firmi mada i ovaj potez sa das kes igracu da kupi svoj ugovor nije losa ideja.

A inace mi nije jasno zasto navijaci Barcelone pizde zbog ovog transfera, Neymar je klaun koji se slepao uz Messija i Suareza debelo je precijenjen za te pare bi ga sa masnom poslao spakovanog i za te pare mozes dovesti bolje i korisnije igrace od Neymara.
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#53520 Re: FC Barcelona

Post by parappa »

ja vjerujem da bi vas dvojica (point i lsd) mogli popiti kafu zajedno...

jel preso neymar vise i za koliko love?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#53521 Re: FC Barcelona

Post by Velkoski »

Nije samo FFP u pitanju kod ovog Neymara, nego i OGROMAN porez na 222 miliona. Bar kol'ko sam ja skont'o.
LSD

#53522 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

NajdraziVodjaa wrote:Tako bi mogao i PSG preko onih Katarskih firmi mada i ovaj potez sa das kes igracu da kupi svoj ugovor nije losa ideja.
Koji je onda smisao FFP-a :-) cuj ja ti dam pare, ti platiš ko fol od sebe i sve normala, niko ništa nije skonto :-)
Da se tako može izbjegavati FFP i da se mogu dovoditi igraci na tu jeftinu foru, odavno bi se to radilo. Nisu PSG i Neymar pokupili svu pamet ovog svijeta i prvi se toga dosjetili.
Preofirno je to da bi moglo proci nekažnjeno.
p206

#53523 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

NajdraziVodjaa wrote:
A inace mi nije jasno zasto navijaci Barcelone pizde zbog ovog transfera, Neymar je klaun koji se slepao uz Messija i Suareza debelo je precijenjen za te pare bi ga sa masnom poslao spakovanog i za te pare mozes dovesti bolje i korisnije igrace od Neymara.
Mi simpatizeri/navijači se bunimo jer ne vjerujemo da ovi ublehaši iz uprave mogu dovesti korisnije igrače. Prosle pripreme skoro a oni doveli jednog i uigravaju Vermaelena.
NajdraziVodjaa

#53524 Re: FC Barcelona

Post by NajdraziVodjaa »

LSD wrote:
NajdraziVodjaa wrote:Tako bi mogao i PSG preko onih Katarskih firmi mada i ovaj potez sa das kes igracu da kupi svoj ugovor nije losa ideja.
Koji je onda smisao FFP-a :-) cuj ja ti dam pare, ti platiš ko fol od sebe i sve normala, niko ništa nije skonto :-)
Da se tako može izbjegavati FFP i da se mogu dovoditi igraci na tu jeftinu foru, odavno bi se to radilo. Nisu PSG i Neymar pokupili svu pamet ovog svijeta i prvi se toga dosjetili.
Preofirno je to da bi moglo proci nekažnjeno.
:lol: pa nema smisla jer je FFP ubleha i prica za malu djecu. Nije PSG pokupio svu pamet to se vec uveliko radi, spomenuo sam City sta mislis kako City trosi vise para nego United koji je najprofitabilniji klub na svijetu sa bruku nekih astronomskih sponzorskih ugovora? Trose vise od Uniteda a sve po pravilima FFPa? FFP se odavno zaobilazi...
p206

#53525 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Da sam Neymar uzeo bi 222 mil, dao CIA 100 da rokne Nasera i ostao u Barci :mrgreen:
Post Reply