FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
wolf07

#5351 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

BHF_Manijak wrote:
karanana wrote:Krajnji show, ako ti se ne svidja fino ugasis ili prebacus. Sta bi ti bht dao za krajnji show? Litvanija ton, ne znam sta je problem bio tako da mozda i jesu zajebali. Argentina.... Ako je problem show prije i poslije tekme - isti odgovor kao i za slovacku. Ako govorimo o streamu.... Zavisi kako gledas. Ja na primjet cijenim sto su nam pustili stream dok nisu rijesili tehnicke probleme. Drazi mi je stream od recimo znaka "smetnje" ili intermezza.
Nije vise pitanje sta volimo ja ili ti, vec je li to amaterski ili ne. A amaterski je itekako pustiti stream, to nigdje na svijetu nisam vidio.

Sto gospodjica link spominje. Pa kako to majka mu stara da nijedna druga tv kuca nema problem sa linkovima? BHT, iako im je slika uzasna, nikad nisu imali problema sa gostujucim utakmicama. HRT na prenosima hrvatske repke nema problema sa linkovima, samo ovi bogalji na svakoj gostujucoj utakmici imaju neka sranja! :-) :-) :-)
E sad nam jos samo navedi godinu kad je BHT prenosio gostujucu utakmicu BiH reprezentacije!!!! Evo koji su to nesposobnjakovici, za utakmice kosarkaske reprezentacije nije bilo nikakvog otimanja od strane FACE TV-a, Hayata, Pinka, OBN-a...., sto njih ne otkupise kad su toliki majstori! Jel vi shvacata da ako te gostujuce utakmice BiH reprezentacija ne otkupi FACE TV da je velika vjerovatoca da ih nece otkupiti NIKO!!!! Dokazite da je suprotno!
StupskaBitanga

#5352 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Siguran sam da veću posjećenost ima ova tema nego cjelokupna dnevna gledanost FACE tv uključujući i one kada Senad ima svoje one men show programe
ratamahatta

#5353 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ratamahatta »

wolf07 wrote:
BHF_Manijak wrote:
karanana wrote:Krajnji show, ako ti se ne svidja fino ugasis ili prebacus. Sta bi ti bht dao za krajnji show? Litvanija ton, ne znam sta je problem bio tako da mozda i jesu zajebali. Argentina.... Ako je problem show prije i poslije tekme - isti odgovor kao i za slovacku. Ako govorimo o streamu.... Zavisi kako gledas. Ja na primjet cijenim sto su nam pustili stream dok nisu rijesili tehnicke probleme. Drazi mi je stream od recimo znaka "smetnje" ili intermezza.
Nije vise pitanje sta volimo ja ili ti, vec je li to amaterski ili ne. A amaterski je itekako pustiti stream, to nigdje na svijetu nisam vidio.

Sto gospodjica link spominje. Pa kako to majka mu stara da nijedna druga tv kuca nema problem sa linkovima? BHT, iako im je slika uzasna, nikad nisu imali problema sa gostujucim utakmicama. HRT na prenosima hrvatske repke nema problema sa linkovima, samo ovi bogalji na svakoj gostujucoj utakmici imaju neka sranja! :-) :-) :-)
E sad nam jos samo navedi godinu kad je BHT prenosio gostujucu utakmicu BiH reprezentacije!!!! Evo koji su to nesposobnjakovici, za utakmice kosarkaske reprezentacije nije bilo nikakvog otimanja od strane FACE TV-a, Hayata, Pinka, OBN-a...., sto njih ne otkupise kad su toliki majstori! Jel vi shvacata da ako te gostujuce utakmice BiH reprezentacija ne otkupi FACE TV da je velika vjerovatoca da ih nece otkupiti NIKO!!!! Dokazite da je suprotno!
Haj ponovo Tita ti :-) :-) :-) :?
Šveđanin

#5354 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Šveđanin »

Jedna stvar.

Koliko košta otkupljivanje prava prenosa jedne utakmice? Na primjer one iz Litvanije.. neka prosjek cijena za televiziju koja pokriva 70-80% ili koliko već BIH.
wolf07

#5355 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

@ratamahatta
Imas li ti koji argument majstore ili cemo sad da se dobacujemo sa smajlijima. Fino pitam, zasto BHT, FTV ili RTRS nisu otkupili gostujuce tekme nase kosarkaske reprezentacije u kvalifikacijama za EP? Ima li neko smisleno opravdanje ili nema?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#5356 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ladyblue18 »

dezurni_ucenik wrote: To se moze granicit samo sa dusevnim poremacajima,izuzetno niskim IQ i sl,kad vec priznajes da nisi zaljubljena ili nisi zaposlena na toj televiziji.

Jadnice ,zalim te u svakom slucaju. :oops:
dezurni_ucenik wrote:
Sad vec vidim komentar "necu ja tebe prijaviti tebe ce banovati i bez mene" :lol: :lol: :lol:
Obistinio ti se komentar

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» dezurni_ucenik

14 dana

Da vidimo dalje...
Normandijac wrote:
A ako te baš zanima lutko, ja jesam bio davno registrovan, ali ne kao Ersebet, ali pošto je forum odavno u kurcu zbog stranačkih i medijskih pacijenata, rijetko se pojavim.
Haj sto lazes ali sto mislis da ti neko stvarno vjeruje
Normandijac wrote:ovo je svakako jedini forum koji okuplja stranačke pacijente i idiote, a ono malo normalne raje je davno pobjeglo.
A ti cuo da svaka ptica leti svom jatu pa se stalno vracas, jel? I to ti nije dovoljan jedan nego dva nicka.

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» Normandijac

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» Groningen

Da vidimo dokle ce biti mirno :sabur:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5357 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Večeras gost Slučani prolaznik :roll:

Ko je novinarka koja je radila intervju sa JNA časnikom sinoć. Katastrofalno je to uradila, za primjer kako se loše radi intervju, za izučavanje. Ona se kao nešto sa njim inati, pa ušuti, pa opet, pa ...gore nego dvije žene na pijaci, jako, jako loše. Je ko ona?
m_l

#5358 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by m_l »

Nevzeta Skrijelj Koljenovic

Nekad su zajedno radili na Hayatu.

Društvo novinara Bosne i Hercegovine 19. put organizira manifestaciju "Novinar godine" a, kako je saopćeno, ovogodišnje priznanje "Novinar godine" pripalo je Senadu Hadžifejzoviću, uredniku i voditelju Centralnog dnevnika koji se emitira na FACE TV.
kakavdanakneiskustvu

#5359 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kakavdanakneiskustvu »

KatarinaKosaca wrote:Večeras gost Slučani prolaznik :roll:

Ko je novinarka koja je radila intervju sa JNA časnikom sinoć. Katastrofalno je to uradila, za primjer kako se loše radi intervju, za izučavanje. Ona se kao nešto sa njim inati, pa ušuti, pa opet, pa ...gore nego dvije žene na pijaci, jako, jako loše. Je ko ona?

i ja sam to primijetio
StupskaBitanga

#5360 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

a ona ima toliko godina novinarskog staža iza sebe
de balzac

#5361 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by de balzac »

Ni bučnije svadbe, ni ruznije đevojke :oops:

A kako ga (intervju) Senad pompezno najavi :D ok, ništa novo, uobicajeno: "eksluziva :oops: naj, naj, prvi put, jedinstveno, samo za fejstv, pa opet po prvi put, nevjerovatni intervju..."

ZASTRAŠUJUĆE. Jao Nevzeta, ko je tebe učio novinarstvu :run:
Nero Histrion

#5362 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

@Kato, evo napisa neko na temi Nevzeta. Ako je to tacno, onda je to novinarka koja je radila intervju sa majkom Havom. Taj intervju je bio izuzetno dobar, mislim da si ga i ti pohvalila. Ovaj sa Gagovicem nisam gledao, ukinula Moja TV prenos.

Vec dvije noci ukidaju Face TV na Moja TV.Evo i veceras sa Lagumdzijom - nista na Moja TV. Zna li ko sta bi tu moglo biti u igri? Sigurno nije slucajno. :izet:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5363 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Nero Histrion wrote: @Kato, evo napisa neko na temi Nevzeta. Ako je to tacno, onda je to novinarka koja je radila intervju sa majkom Havom. Taj intervju je bio izuzetno dobar, mislim da si ga i ti pohvalila. Ovaj sa Gagovicem nisam gledao, ukinula Moja TV prenos.

Vec dvije noci ukidaju Face TV na Moja TV.Evo i veceras sa Lagumdzijom - nista na Moja TV. Zna li ko sta bi tu moglo biti u igri? Sigurno nije slucajno. :izet:
Šteta što si propustio intervju sa Lagumdžijom, dobro je bilo. Lagumdžija iznimno iskren "Smjenjen je Fahro jer je krenuo na nas", jedino kod Senada mi je zasmetalo i podsjetilo na moju nanu kad ga je počeo pitati o prezimenima familije, porodicama itd, ali dobro urađeno, nije ga štedio.
Za BIH Telecom, kaže da to vjerojatno SDA namjerno ukida.. ali kao vidjeće šta je. Ono sinoć katastrofa.. odron. Ni TV Igman onako ne radi. Pa, neka mi samo kažu da hvalim Hadžifejzovića, gora mu je kadrovska politika od Alijine :roll:
Eno, idu u Brazil, biće , kaže Marijan, cjelodnevni prijenos iz Brazila. :razz:
akcid

#5364 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by akcid »

Upropastila je moguće odličan intervju, slažem se.
StupskaBitanga

#5365 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Lagumdžija je dobio 72 minuta od 100 koliko je CD trajao.
Lokman

#5366 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Lokman »

StupskaBitanga wrote:Lagumdžija je dobio 72 minuta od 100 koliko je CD trajao.
Ko god plati dobije prostor. Pošteno bi bilo da se dio CD-a koji je posvećen beskonaćnim intervjuima sa "političkim liderima-političkim karinama" nazove "komercijalni oglas". Pa jedan Obama nema mogućnosti da 70 minuta laže u eter. Nije Face TV nikakav izuzetaka, svi domaći mediji su na isti kalup. Zbog toga ja gledam isključivo Al Jazeeru i Mrežu Amarilda Gutića....
StupskaBitanga

#5367 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Uvijek se može naći opravdanje za gostovanje pa s tim u vezi ide i zloupotreba funkcije pa recimo ZL može gostovati u svojstvu MVP a vamo pričati interne, političke i stranačke besjede
van helsing

#5368 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

Stvarno me iritiraju Senadova upadanja gostima u rijec. Jasno je da je on voditelj/moderator,ali daj ba neke granice malo.
vatrogasac

#5369 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vatrogasac »

van helsing wrote:Stvarno me iritiraju Senadova upadanja gostima u rijec. Jasno je da je on voditelj/moderator,ali daj ba neke granice malo.
Nekada treba kada gost krene u patetiku pa utuši šupljiranjem, a cilj intervjua je da se izvuče što više važnog. Onda tu imaju provokacije kao sredstvo da se dođe do sličnog cilja. To radi i Stanković u svom popularnom NU2.
Smetnje

#5370 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Smetnje »

Samo mu jos nos viri iz Zlatkovog anusa
1 x 2

#5371 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by 1 x 2 »

a fakat Lagumdžija submisivno ponavlja ....senade, senade senade....

koji k...c Zlatko plaća spin doktora 3000 € po sekundi :?: :?: :?:

i Grunf iz Alan Forda je uvjerljiviji od njega
Muderris

#5372 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Muderris »

Intervju sa gen. Gagovićem a za svog medijskog hamala Hadžifejzovića je dogovorio sam Radončić, preko Mila Đukanovića.

Osnovni motiv i cilj je bio diskreditacija Izetbegovića i njegove izjave medijima od prije nekoliko dana u vezi njegove uloge u pregovorima sa JNA u vezi oslobađanja Alije I.

Novinarka je vodila razgovor kao da je kod kone na kafi.
kota_pisvir

#5373 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kota_pisvir »

Muderris wrote:Intervju sa gen. Gagovićem a za svog medijskog hamala Hadžifejzovića je dogovorio sam Radončić, preko Mila Đukanovića.

Osnovni motiv i cilj je bio diskreditacija Izetbegovića i njegove izjave medijima od prije nekoliko dana u vezi njegove uloge u pregovorima sa JNA u vezi oslobađanja Alije I.

Novinarka je vodila razgovor kao da je kod kone na kafi.
sta ga ima diskreditirat, i ptice na grani znaju da je rat proveo u podrumu. Njegovo licemjerje nema kraja, drži čovjek govor za "Dan Zlatnih Ljiljana". Apsurd.
BHCluster

#5374 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

Onaj interviju sa Gagovicem je solidno odradjen, tipcno negiranje jednog zlocinca koji stiti svoju kozu a njegovi su sa istim argumentima osudivani na vise deceniske kazne.

Kaze Gagovic, kakvi tenkovi, kakvi ma koje predsjednistvo, nije bilo avijacije...
Edin H.

#5375 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

akcid wrote:

Upropastila je moguće odličan intervju, slažem se.
Ko je njoj dozvolio da bude novinarka na televiziji, kakav je ono seljacki akcenat?

Gdje su lektori?
Locked