Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
DON_eARL
#5351 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To se podrazumjeva, kada ne budu imali više ideja da crpe iz trenutno "popularnih" dešavanja, opet će neko odraditi nešto na temu WWII. 
- Herr Flick
#5352 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Obradjene su al sa grafikom starom preko 10 godina,da mi je vidjet danasju grafiku u WWIIDON_eARL wrote:Što se tiče WWII igara, mislim da ih ne prave više jer su sve bitnije priče već obrađene.
- inSighT
- Vozim: na guranje
#5353 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Još jedan razlog zašto je BF3 epic igra!
-
matematicar_teski
#5354 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ima li neko neku strategiju u kojoj upravljas svime
(ne samo armijom ili tako)
a da moze na 512 graficku
ps:da nije sims city
-
Mustang1
#5355 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sims City nema sigurno 
- BaDa
#5356 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
uhh kakva bi to igrica bilaBubalo1 wrote:Sims City nema sigurno
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#5357 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fakat, zamisli Call of Duty :United offensive u grafici današnjeg CrysisaHerr Flick wrote:Obradjene su al sa grafikom starom preko 10 godina,da mi je vidjet danasju grafiku u WWIIDON_eARL wrote:Što se tiče WWII igara, mislim da ih ne prave više jer su sve bitnije priče već obrađene.
Ako se neko sjeća početne scene kada se u samom startu kreće u divlju vožnju džipom preko snjegom zavijane "bojišnice"..
Pa onaj strašni obračun u velikoj kući kada se ista zauzima , a kasnije brani od tenkovsko-pješadijskog napada ..Naigrao sam se svega poslije, ali to su nezaboravni epovi
-
Bosnian Dragon1
#5358 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mozes li napisat ako ti nije mrsko sve cod-ove koji su izasli do cod 4, ja znam za cod 2 i cod 1 al bilo je ekspanzija ja mislimdr.gog wrote:Fakat, zamisli Call of Duty :United offensive u grafici današnjeg CrysisaHerr Flick wrote:Obradjene su al sa grafikom starom preko 10 godina,da mi je vidjet danasju grafiku u WWIIDON_eARL wrote:Što se tiče WWII igara, mislim da ih ne prave više jer su sve bitnije priče već obrađene..
Ako se neko sjeća početne scene kada se u samom startu kreće u divlju vožnju džipom preko snjegom zavijane "bojišnice"..
Pa onaj strašni obračun u velikoj kući kada se ista zauzima , a kasnije brani od tenkovsko-pješadijskog napada ..Naigrao sam se svega poslije, ali to su nezaboravni epovi
Cod2 sam prekuco ne znam ni ja kolko vise puta, igra je tako dobra tako se uzivis u prico, evo opet mi se igra
- hopi
#5359 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
age of empires 1 i 2 može i na 32 mb grafičkematematicar_teski wrote:ima li neko neku strategiju u kojoj upravljas svime(ne samo armijom ili tako)
nešto novija od tih isto dobra rise of nations
- Quaresma
#5360 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
auuu, pa moglo bi se opet ponovo zaigrati, lijepa su to vremena, ne uzivam sad kao nekad nazalostdr.gog wrote:
Fakat, zamisli Call of Duty :United offensive u grafici današnjeg Crysisa.
-
zipoo
#5361 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bilo bi prejako kad bi napravili COD nazi. Ti svabo i bijes pola evrope, dokurcilo uvijek biti good guyChmoljo wrote:neko vrijeme...DON_eARL wrote:Što se tiče WWII igara, mislim da ih ne prave više jer su sve bitnije priče već obrađene.
onda će se praviti rimejkovi, kao i u filmskoj industriji: sa novim tehnologijama i novim perspektivama.
možda nekad bude mogućnost da si Švabo u bunkeru na Omahi
- p206
#5362 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
cod 2 sam prešao 2 puta, neki dan pogledam onaj film "Saving private Ryan" i skontam da je prva misija ista kao početak filma... a taj film gledao ranije i nisam to skotao 
i Company of Heroes je uzeo neke dijelove iz tog filma
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5363 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
netačno.p206 wrote:cod 2 sam prešao 2 puta, neki dan pogledam onaj film "Saving private Ryan" i skontam da je prva misija ista kao početak filma... a taj film gledao ranije i nisam to skotao
MOHAA je obradila onu plažu koja je prikazana na tom filmu, treća misija. koliko se sjećam, Spilberg je imao svoje prste i u toj igrici, sjećam se njegovog imena, poslije prekucavanja...
COD2 obrađuje iskrcavanje na Point du Hoc, tačka između Utah i Omaha plaža. pentranje uz visoku stijenu, gdje je američke rendžere pošteno nagrdila šačica njemačkih vojnika. ne toliko zbog boljih borbenih vještina, nego zbog konfiguracije terena.
- p206
#5364 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
auuu kiksaaaa, upravu si
Medal of Honor je bio..
ebem ti fax, izgubio sam pamćenje zbog njega
Medal of Honor je bio..
ebem ti fax, izgubio sam pamćenje zbog njega
- Chmoljo
- zedo_m
#5366 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
dr.gog wrote:Fakat, zamisli Call of Duty :United offensive u grafici današnjeg CrysisaHerr Flick wrote:Obradjene su al sa grafikom starom preko 10 godina,da mi je vidjet danasju grafiku u WWIIDON_eARL wrote:Što se tiče WWII igara, mislim da ih ne prave više jer su sve bitnije priče već obrađene..
Ma nema scene do one u Staljingradu sa rusima kad jurisas sa 5 metaka u rukama
- Herr Flick
#5367 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da bi danasnju grafiku BF3 stavit u D-Day

-
rise against
- Bancho
#5369 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
GrijesisBosnian Dragon1 wrote:zamisli cod 2 sa takvom grafikomHerr Flick wrote:Volio bih da se napravi igrica,radnja World War II,da vidimo kako bi to izgledalo sa danasnjom grafikom i tehnologijom![]()
, cod2 je meni najbolja WW2 igra svih vremena nece nikad bolju ni napravit niko vise
Zove se Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad i koristi Unreal Engine 3
Uskoro izlazi ekspanizija Rising Storm
- House
#5370 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
rise against wrote:FIFA 14
![]()
![]()
![]()
napokon novi look (metro fazon)
- dr.gog
#5371 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo da probam ,po sjećanju, iz prve- redoslijedom kako sam ih igraoBosnian Dragon1 wrote:mozes li napisat ako ti nije mrsko sve cod-ove koji su izasli do cod 4, ja znam za cod 2 i cod 1 al bilo je ekspanzija ja mislimHerr Flick wrote:Obradjene su al sa grafikom starom preko 10 godina,da mi je vidjet danasju grafiku u WWIIDON_eARL wrote:Što se tiče WWII igara, mislim da ih ne prave više jer su sve bitnije priče već obrađene.
Cod2 sam prekuco ne znam ni ja kolko vise puta, igra je tako dobra tako se uzivis u prico, evo opet mi se igra
CoD ("kec","Kolara")
CoD:United offensive (jedina ekspanzija u serijalu, suludi početak igre jurnjavom u džipu))-prva ekspanzija koju neki pogrešno nazivaju "dvica"
CoD2 ("dvojka")
Ovo su takođere naše najjače online zajednice.
CoD World at war (strašna ruska ofanziva, početak igre najkrvaviji u serijalu-buđenje u gomili leševa)
CoD Modern warfare serijal (tj."četvorka" u dva nastavka)
CoD: Black ops
CoD:Black ops 2
Sve sam ih preigrao više puta , ali se već ne sjećam nekih dešavanja, osim kad pročitam negdje na forumu
CoD3 sam igrao kao naslov na PS2 konzoli, sa dosta muke jer nisam ljubitelj džojstika u FPS.
Jedina igra koju sam sa uživanjem igrao na PS1 je bio serijal Medal of honour 1 i 2 ("underground).
Poslije je na pijaci kupljena MOH:Allied assault sa ekspanzijama Spearhead i Beakthrough
Zatim je izašao jedan meni prilično jednoličan MOH: Rising sun koji sam jedva preigrao..
MOH: Airborne je bio prilično grafički dotjeran , ali čini mi se da nije bio kompatibilan sa Windows Vistom
Onda se ukazao COD
Engine Battlefielda i grafika urađena u stilu frostbite/crytek bi bila nevjerovatno uskrsnuće tih igara
Kao i npr. ona igra sjena i efekata mokre površine iz Bioshocka....
Za podsjećanje na CoD, preporučujem preigravanje CoD United offensive expanzije (morate imati CD 1 sa igrom, i CD sa expanzijom). Druga preporuka je CoD Warld at war čija grafika još uvjek izgleda zastrašujuće, o scenama da ne pričam...
- Chmoljo
#5372 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
četvroka u tri nastavka, valjda, goŽe 
- AmiĐa_Idriz
#5373 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sjeca li se ko reznova i njegovog kaziprsta..hrabar cojk...

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5374 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Je l' iko od vas igr'o na starom dobrom klanbejzu? Dvicu/četvorku 
- dr.gog
#5375 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uglavnom, nek' su se svi frontovi obišliChmoljo wrote:četvroka u tri nastavka, valjda, goŽe