Jedina velika tema koju sam svu pročitala.
Ja i dalje suzu pustim na "Ličiš mi na rahmetli amidžu"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
šuti, zamisli da je forumašannoy wrote:eh da je barem bilo toliko očito
Pa koja normalna djevojka ide u sred sume da pije sa nepoznatim likomExNihilo wrote:Ne znam za vas, ali ja sam iz ovog gore zaključio da ju je frajko silovao.
Ma ova je troll i po'ExNihilo wrote:Ne znam za vas, ali ja sam iz ovog gore zaključio da ju je frajko silovao.
Lijepa vremena kad djevojke nisu gledale koliki je mjenjač, je li koža pod guzovima ili vuna.Klitemnestraaa wrote:Sad idemo na moj zadnji bus bilo kako samo da do kuće dođem.
Ne znas ko je opasniji..medo u sumi ili medo sa kojim ode u sumuesmasaric wrote:Pa ja u šumu ne bi ni sa poznatim likom. Jedino s rajom, nas 5 minimum.
Šuma je to.
Hajd, bar je bilo smiješno za čitati.
Ovi iz drugog ugla su kul. [emoji4]
Sa nekih 15-16 godina odem sa zenskom u sumu, sa biciklima, naravno da bih ostvario skrivene namjere ponesem 7-8 piva. Date je super prosao, pofatali se i tako to. Ali povratak kuci nakon 4-5 piva na biciklu sa minimalnim iskustvom u cuganju je za malo imao fatalni ishod.esmasaric wrote:Pa ja u šumu ne bi ni sa poznatim likom. Jedino s rajom, nas 5 minimum.
Šuma je to.
Hajd, bar je bilo smiješno za čitati.
Ovi iz drugog ugla su kul. [emoji4]
Sigurno nisi ni pomislio na to kako se vratiti, vec je bilo da je samo kako oticiNepass wrote: Sa nekih 15-16 godina odem sa zenskom u sumu, sa biciklima, naravno da bih ostvario skrivene namjere ponesem 7-8 piva. Date je super prosao, pofatali se i tako to. Ali povratak kuci nakon 4-5 piva na biciklu sa minimalnim iskustvom u cuganju je za malo imao fatalni ishod.
Biciklo i alkohol nikad vise
i ovaj je antologijski hahahhaspacebound wrote:zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo, meni samo u glavi da vidim sisuCapajebo wrote:Sigurno nisi ni pomislio na to kako se vratiti, vec je bilo da je samo kako oticiNepass wrote: Sa nekih 15-16 godina odem sa zenskom u sumu, sa biciklima, naravno da bih ostvario skrivene namjere ponesem 7-8 piva. Date je super prosao, pofatali se i tako to. Ali povratak kuci nakon 4-5 piva na biciklu sa minimalnim iskustvom u cuganju je za malo imao fatalni ishod.
Biciklo i alkohol nikad vise![]()
Jedan od mlrcovih stranica bio je slavni "bolchat" sta sam tu noci proveo i raje upozno. Bila su to zlatna vremena interneta.irac300 wrote:Onaj ko kaze da na mIRC-u nije bilo vrh djevojaka, nema pojma kakav je bio mIRC prije ere FB.