Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
odesveuhonduras wrote:ma bayernu nisu trebali ništa dati, ionako će sve neutralne ulaznice pokupiti. Ili bar su trebali Chelsea dati 25k ..ovako je znači 50k bayernovih navijača.
Funta je jaka pa ce Englezi poplacat pola ovih neutralnih za milju ili vise.
Svaba ima skrtica pa ce ih vecina na olimpijski stadion na javno gledanje preko velikih ekrana i tu se placa kako sam cuo cener za ulaz.
Zadatak Drogbe će biti sa jedno 80 metara ko protiv Barce pokušati iznenaditi protivničkog golmana...
Šalu na stranu, sigurno neće biti baš tako, ali svakako dobra zajebancija koja ima smisla....
Ne simpatišem previše nije jedne ni druge, ali pošto se večeras treba za nekoga odlučiti onda je to definitivno Bayern....Samio nek bude golova i dobra tekma, recimo 3-2 za Bayern
Mene baš nekakva groznica uhvatila, a ne navijam ni za jedan od ovih klubova, čak ni ne simpatišem pretjerano nijedne. Mogu misliti kako bi mi tek bilo da Čelik danas igra.
Eh, tudej iz d dej Ja sam zadovoljan dosad postignutim što se tiče Chelsea, jer ova ekipa čiji je zenit prošao ima nekoliko godina, ipak je prilično limitirana... Zato sam svjestan da je Bayern večeras izraziti favorit i mislim da oni neće propustit da pred svojim navijačima uzmu novi pehar (pogotovo zato što im je Borussia otela 2 ove sezone)...
Bilo bi vrlo lijepo kad bi plavci konačno došli do tog evropskog trona, ali zaista nemam razloga za optimizam... Realno trebaće im mnooooooooogo sreće za takav poduhvat... A ako Bayernovi igrači odigraju na svom nivou, onda bojim se da nema London šta tražit... Ipak, vidjećemo...
I prosle godine je bilo u subotu .. Od prosle godine je i pocelo to
Sto se tice finala nek bude 10:10 i na penale nek bude 101:100 za bilo koga i ja zadovoljan Samo da bude dobra utakmica pa nek pobjedi ko bude bolji