Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PeppermintSA

#5351 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by PeppermintSA »

Kamp u Zenici je na očajnom mjestu. Svima je valjda jasno da se trening kampovi prave daleko od većih gradova, samo kod nas naprave u sred najzagađenijeg grada u državi kako bi zenički papci mogli po cijeli dan trubiti pred kapijom :roll: :roll:
enkoo83

#5352 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by enkoo83 »

A Sarajevo je tak cisto i takav mir i spokoj imaju u Hrasnici da nam mnoge reprezentacije zavide

Sent from my ST21i using Tapatalk
DonVitoN

#5353 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVitoN »

enkoo83 wrote:A Sarajevo je tak cisto i takav mir i spokoj imaju u Hrasnici da nam mnoge reprezentacije zavide

:thumbup:

Hrasnica camp.
Image
Šibicar

#5354 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Šibicar »

enkoo83 wrote:A Sarajevo je tak cisto i takav mir i spokoj imaju u Hrasnici da nam mnoge reprezentacije zavide

Realno,katastrofa je i jedno i drugo,na jednom mjestu ti treba auspuh da udahneš zraka,a na drugom su neizbježni derneci svaku noć.To je trebalo praviti negdje u Hercegovini da je bilo zdravog razuma,ali kod nas će vječno da vrijedi ona zlatna,gdje prestaje logika tu počinje.....
enkoo83

#5355 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by enkoo83 »

Druze ja sam malo bolje upucen oko ovog centra jer sam radio za firmu koja je radila projekat.Fazon je u tome sto je uefa davala lovu za izgradnju a savez je trebao naci zemljiste.Pouzdano znam da im opstina Ilidza nije htjela dati zemljisre dzaba i zato su odustali od Sarajeva.Vjerovatno su i hercegovci trazili lovu za zemljiste dok je Zenica ponudila besplatno zemljiste i kompletnu infrastrukturu do kampa.

Rob_Atl

#5356 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Rob_Atl »

Ma to ce polako da Celik prisvoji sebi samo dok uefa zaboravi na taj kamp :D , jer realno srajlije ako srede kosevo ili grbavicu repka ide nazad u sarajevo tako da ne znam ni sto su pravili , ali svejedno dobro ce doci kako bi se evropski celik mogao tu pripremati :D :izet:
DonVitoN

#5357 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVitoN »

Rob_Atl wrote:Ma to ce polako da Celik prisvoji sebi samo dok uefa zaboravi na taj kamp :D , jer realno srajlije ako srede kosevo ili grbavicu repka ide nazad u sarajevo tako da ne znam ni sto su pravili , ali svejedno dobro ce doci kako bi se evropski celik mogao tu pripremati :D :izet:
I treba i stadion gdje igra rep. je njihov.
Crvena Tifoza

#5358 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

DonVitoN wrote:
Rob_Atl wrote:Ma to ce polako da Celik prisvoji sebi samo dok uefa zaboravi na taj kamp :D , jer realno srajlije ako srede kosevo ili grbavicu repka ide nazad u sarajevo tako da ne znam ni sto su pravili , ali svejedno dobro ce doci kako bi se evropski celik mogao tu pripremati :D :izet:
:-)

Oni tek tako daju reprezentaciji da igraju dzabe na stadionu. :roll:

Pa da nije bilo reprezentacije i njihovih utakmica Bilino nebi vidjelo nove trave još za 30 godina.
DonVitoN

#5359 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVitoN »

Crvena Tifoza wrote:
DonVitoN wrote:

Pa da nije bilo reprezentacije i njihovih utakmica Bilino nebi vidjelo nove trave još za 30 godina.
Odma ovaj o novcima..
Hvala bogu pa je taj stadion BP bio na pomoci rep. BIH a da boze imamo ljepse, vece, novije BP ili bilo gdje drugo eto u Sarajevu, ne bitno.
Krajina najbolje ha :?:
Pa da malo vamo dodjete mada od toga nema nista ali nama je ha Zenica ha Sarajevo.

Pusti travu.. i 30 g. :oops:
Crvena Tifoza

#5360 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

DonVitoN wrote: Odma ovaj o novcima..
Hvala bogu pa je taj stadion BP bio na pomoci rep. BIH a da boze imamo ljepse, vece, novije BP ili bilo gdje drugo eto u Sarajevu, ne bitno.
Pa da malo vamo dodjete mada od toga nema nista ali nama je ha Zenica ha Sarajevo.

Samo kazem onako kako je. Nema dzabe ni u stare babe.

Krajina? Pored stadiona treba imati i aeordrom u neposrednoj blizini. :wink:
DonVitoN

#5361 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVitoN »

Crvena Tifoza wrote:
DonVitoN wrote: Odma ovaj o novcima..

Samo kazem onako kako je. Nema dzabe ni u stare babe.

Krajina? Pored stadiona treba imati i aeordrom u neposrednoj blizini. :wink:
Zagreb :mrgreen: ja odem na kafu...
Crvena Tifoza

#5362 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Eeee tu sam te cekao. :D

Cuj kod anamo onih da nam slijece reprezentacija. :roll:
enkoo83

#5363 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by enkoo83 »

Crvena Tifoza wrote:
DonVitoN wrote:

Da nije Huse nebi se Bilino nikada renoviralo kao sto se ni kamp nebi u Zenici izgradio.

DonVitoN

#5364 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVitoN »

Crvena Tifoza wrote:Eeee tu sam te cekao. :D

Cuj kod anamo onih da nam slijece reprezentacija. :roll:
Rekoh da od toga nema nista.
Ma neka igraju klf. u Svetom Luisu ako cemo da pobj. ha ya :lol:
omega369

#5365 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by omega369 »

DonVitoN wrote:
za Mundijal pripremati u Hrasnici i na Grbavici
:roll:

http://www.sport.ba/fudbal/zmajevi-ce-s ... -grbavici/
Odvratno, jednostavno. Reprezentacija jos uvijek sluzi za pokusurivanje interesa pojedinaca. ja sam ovu info imao prije nekoliko mjeseci. zna se kome se sve duzno pa da se to malo namiri... racunajuci i familiju osim...kakvi kontinuiteti bakraci, suplja :wink:
IcedMFEarth

#5366 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Ma ako igračima ne smeta, što mi da razbijamo glavu. Možda im dosade lijepi tereni, pa hoće malo izazova sa nepredvidljivim loptama :D
drug_profi

#5367 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Mozda se hoce izganjati kakva donacija za Grbavicu pa zato to tako ide.
Eborg

#5368 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Eborg »

Standardni sarajevski merhametli-humanitarni mentalitet, samo da je donacija. :D
SSemir

#5369 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SSemir »

Eborg wrote:Standardni sarajevski merhametli-humanitarni mentalitet, samo da je donacija. :D
u sarajevu nista novo :D
:kiss:
Sherlock_Holmes

#5370 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Sherlock_Holmes »

Eborg wrote:Standardni sarajevski merhametli-humanitarni mentalitet, samo da je donacija. :D
Općenito nisi daleko od istine, ali trebaš imati u vidu kako je Grbavica izgledala 1996. godine i kako izgleda sada.
Tu su već utrošene neke pare za obnovu i kakvu-takvu modernizaciju.

Uz to, postoji fond FIFA-e za obnovu stadiona koji su oštećeni zbog elementarihi nepogoda i ratnih dejstava, fondovi za pomoć fudbalskim klubovima iz ekonomsko nerazvijenih zemalja, a kako od pomoći državnih, kantonalnih i ko zna kakvih sve institucija koje bi također imale koristi od ovakvog projekta nema ništa i još ako tome dodaš finanasijsku (ne)moć fudbalskih klubova i kojekakve političke igre, ne preostaje puno toga nego da se čeka da pomogne neko drugi. Ili FIFA ili neko drugi.
Point.

#5371 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Hoce igraci u SA da se mogu bolje opijati na pripremama, izlaziti do kasno i gledati mlade fufice kako im se nabacuju, eto sta je. Bec vidim da ce to biti cirkus od priprema.
OkoMeneBelo

#5372 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OkoMeneBelo »

Ako ce vec placati hotele i pike materine mogli su negdje u Hercegovinu. Zar prije Cire nismo imali pripreme u Hercegovini gdj e sada trenira Hrvatska?
SSemir

#5373 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SSemir »

OkoMeneBelo wrote:Ako ce vec placati hotele i pike materine mogli su negdje u Hercegovinu. Zar prije Cire nismo imali pripreme u Hercegovini gdj e sada trenira Hrvatska?
jeste, iako logika i razum govore da je hercegovina zbog vremenskih a i svih ostalih uslova najbolji izbor, tada se Baki psovalo jer prevarant baka gura svoje hercegovce da zarade, i zamisli, najveci problem je bio taj da nema smisla da se reprezentacija priprema par sati voznje od stadiona na kojem ce igrati utakmicu...da da, i tada je postojao forum i forumski struĆnjaci :)
OkoMeneBelo

#5374 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OkoMeneBelo »

SSemir wrote:
OkoMeneBelo wrote:Ako ce vec placati hotele i pike materine mogli su negdje u Hercegovinu. Zar prije Cire nismo imali pripreme u Hercegovini gdj e sada trenira Hrvatska?
jeste, iako logika i razum govore da je hercegovina zbog vremenskih a i svih ostalih uslova najbolji izbor, tada se Baki psovalo jer prevarant baka gura svoje hercegovce da zarade, i zamisli, najveci problem je bio taj da nema smisla da se reprezentacija priprema par sati voznje od stadiona na kojem ce igrati utakmicu...da da, i tada je postojao forum i forumski struĆnjaci :)
Znam da njemci i ostale ozbiljne reprezentacije idu na pripreme na mjesta gdje i nije bas lijepo. Mislim da su pred EP isli na alpe, 30-35 stepeni i slab kisik zbog visina. I kasnije kad ide luksuz kad se stigne na prvenstvo.

Ali logika i Bosna :-)
phillie

#5375 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

Mohamed Taa u posjeti NS/FS BiH
Image

Centar im ocito sluzi za sminku i fotografisanje, 'ta ce igraci tamo, ionako bi ga svega razrovili a sobe uyebali :D a ko bi to poslije popravlj'o. Ovako nek se ima s obrazom dje docekati ova nogometna "krema"
Post Reply