Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
PeppermintSA
#5351 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kamp u Zenici je na očajnom mjestu. Svima je valjda jasno da se trening kampovi prave daleko od većih gradova, samo kod nas naprave u sred najzagađenijeg grada u državi kako bi zenički papci mogli po cijeli dan trubiti pred kapijom

-
enkoo83
#5352 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A Sarajevo je tak cisto i takav mir i spokoj imaju u Hrasnici da nam mnoge reprezentacije zavide
Sent from my ST21i using Tapatalk
- DonVitoN
#5353 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
enkoo83 wrote:A Sarajevo je tak cisto i takav mir i spokoj imaju u Hrasnici da nam mnoge reprezentacije zavide
Hrasnica camp.

- Šibicar
#5354 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Realno,katastrofa je i jedno i drugo,na jednom mjestu ti treba auspuh da udahneš zraka,a na drugom su neizbježni derneci svaku noć.To je trebalo praviti negdje u Hercegovini da je bilo zdravog razuma,ali kod nas će vječno da vrijedi ona zlatna,gdje prestaje logika tu počinje.....enkoo83 wrote:A Sarajevo je tak cisto i takav mir i spokoj imaju u Hrasnici da nam mnoge reprezentacije zavide
-
enkoo83
#5355 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Druze ja sam malo bolje upucen oko ovog centra jer sam radio za firmu koja je radila projekat.Fazon je u tome sto je uefa davala lovu za izgradnju a savez je trebao naci zemljiste.Pouzdano znam da im opstina Ilidza nije htjela dati zemljisre dzaba i zato su odustali od Sarajeva.Vjerovatno su i hercegovci trazili lovu za zemljiste dok je Zenica ponudila besplatno zemljiste i kompletnu infrastrukturu do kampa.
-
Rob_Atl
#5356 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma to ce polako da Celik prisvoji sebi samo dok uefa zaboravi na taj kamp
, jer realno srajlije ako srede kosevo ili grbavicu repka ide nazad u sarajevo tako da ne znam ni sto su pravili , ali svejedno dobro ce doci kako bi se evropski celik mogao tu pripremati

- DonVitoN
#5357 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I treba i stadion gdje igra rep. je njihov.Rob_Atl wrote:Ma to ce polako da Celik prisvoji sebi samo dok uefa zaboravi na taj kamp, jer realno srajlije ako srede kosevo ili grbavicu repka ide nazad u sarajevo tako da ne znam ni sto su pravili , ali svejedno dobro ce doci kako bi se evropski celik mogao tu pripremati
![]()
-
Crvena Tifoza
#5358 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
DonVitoN wrote:I treba i stadion gdje igra rep. je njihov.Rob_Atl wrote:Ma to ce polako da Celik prisvoji sebi samo dok uefa zaboravi na taj kamp, jer realno srajlije ako srede kosevo ili grbavicu repka ide nazad u sarajevo tako da ne znam ni sto su pravili , ali svejedno dobro ce doci kako bi se evropski celik mogao tu pripremati
![]()
Oni tek tako daju reprezentaciji da igraju dzabe na stadionu.
Pa da nije bilo reprezentacije i njihovih utakmica Bilino nebi vidjelo nove trave još za 30 godina.
- DonVitoN
#5359 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Odma ovaj o novcima..Crvena Tifoza wrote:DonVitoN wrote:I treba i stadion gdje igra rep. je njihov.Rob_Atl wrote:Ma to ce polako da Celik prisvoji sebi samo dok uefa zaboravi na taj kamp, jer realno srajlije ako srede kosevo ili grbavicu repka ide nazad u sarajevo tako da ne znam ni sto su pravili , ali svejedno dobro ce doci kako bi se evropski celik mogao tu pripremati
![]()
![]()
Oni tek tako daju reprezentaciji da igraju dzabe na stadionu.![]()
Pa da nije bilo reprezentacije i njihovih utakmica Bilino nebi vidjelo nove trave još za 30 godina.
Hvala bogu pa je taj stadion BP bio na pomoci rep. BIH a da boze imamo ljepse, vece, novije BP ili bilo gdje drugo eto u Sarajevu, ne bitno.
Krajina najbolje ha
Pa da malo vamo dodjete mada od toga nema nista ali nama je ha Zenica ha Sarajevo.
Pusti travu.. i 30 g.
-
Crvena Tifoza
#5360 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo kazem onako kako je. Nema dzabe ni u stare babe.DonVitoN wrote: Odma ovaj o novcima..
Hvala bogu pa je taj stadion BP bio na pomoci rep. BIH a da boze imamo ljepse, vece, novije BP ili bilo gdje drugo eto u Sarajevu, ne bitno.
Krajina najbolje ha![]()
Pa da malo vamo dodjete mada od toga nema nista ali nama je ha Zenica ha Sarajevo.
Pusti travu.. i 30 g.
Krajina? Pored stadiona treba imati i aeordrom u neposrednoj blizini.
- DonVitoN
#5361 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ZagrebCrvena Tifoza wrote:Samo kazem onako kako je. Nema dzabe ni u stare babe.DonVitoN wrote: Odma ovaj o novcima..
Krajina najbolje ha![]()
Pusti travu.. i 30 g.
Krajina? Pored stadiona treba imati i aeordrom u neposrednoj blizini.
-
Crvena Tifoza
#5362 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Eeee tu sam te cekao.
Cuj kod anamo onih da nam slijece reprezentacija.
-
enkoo83
#5363 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da nije Huse nebi se Bilino nikada renoviralo kao sto se ni kamp nebi u Zenici izgradio.Crvena Tifoza wrote:DonVitoN wrote:I treba i stadion gdje igra rep. je njihov.Rob_Atl wrote:Ma to ce polako da Celik prisvoji sebi samo dok uefa zaboravi na taj kamp, jer realno srajlije ako srede kosevo ili grbavicu repka ide nazad u sarajevo tako da ne znam ni sto su pravili , ali svejedno dobro ce doci kako bi se evropski celik mogao tu pripremati
![]()
![]()
Oni tek tako daju reprezentaciji da igraju dzabe na stadionu.![]()
- DonVitoN
#5364 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Rekoh da od toga nema nista.Crvena Tifoza wrote:Eeee tu sam te cekao.![]()
Ma neka igraju klf. u Svetom Luisu ako cemo da pobj. ha ya
- omega369
#5365 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Odvratno, jednostavno. Reprezentacija jos uvijek sluzi za pokusurivanje interesa pojedinaca. ja sam ovu info imao prije nekoliko mjeseci. zna se kome se sve duzno pa da se to malo namiri... racunajuci i familiju osim...kakvi kontinuiteti bakraci, supljaDonVitoN wrote:za Mundijal pripremati u Hrasnici i na Grbavici![]()
http://www.sport.ba/fudbal/zmajevi-ce-s ... -grbavici/
- IcedMFEarth
#5366 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ako igračima ne smeta, što mi da razbijamo glavu. Možda im dosade lijepi tereni, pa hoće malo izazova sa nepredvidljivim loptama 
- drug_profi
#5367 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mozda se hoce izganjati kakva donacija za Grbavicu pa zato to tako ide.
-
Eborg
#5368 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Standardni sarajevski merhametli-humanitarni mentalitet, samo da je donacija. 
-
SSemir
#5369 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
u sarajevu nista novoEborg wrote:Standardni sarajevski merhametli-humanitarni mentalitet, samo da je donacija.
- Sherlock_Holmes
#5370 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Općenito nisi daleko od istine, ali trebaš imati u vidu kako je Grbavica izgledala 1996. godine i kako izgleda sada.Eborg wrote:Standardni sarajevski merhametli-humanitarni mentalitet, samo da je donacija.
Tu su već utrošene neke pare za obnovu i kakvu-takvu modernizaciju.
Uz to, postoji fond FIFA-e za obnovu stadiona koji su oštećeni zbog elementarihi nepogoda i ratnih dejstava, fondovi za pomoć fudbalskim klubovima iz ekonomsko nerazvijenih zemalja, a kako od pomoći državnih, kantonalnih i ko zna kakvih sve institucija koje bi također imale koristi od ovakvog projekta nema ništa i još ako tome dodaš finanasijsku (ne)moć fudbalskih klubova i kojekakve političke igre, ne preostaje puno toga nego da se čeka da pomogne neko drugi. Ili FIFA ili neko drugi.
- Point.
#5371 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hoce igraci u SA da se mogu bolje opijati na pripremama, izlaziti do kasno i gledati mlade fufice kako im se nabacuju, eto sta je. Bec vidim da ce to biti cirkus od priprema.
- OkoMeneBelo
#5372 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako ce vec placati hotele i pike materine mogli su negdje u Hercegovinu. Zar prije Cire nismo imali pripreme u Hercegovini gdj e sada trenira Hrvatska?
-
SSemir
#5373 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jeste, iako logika i razum govore da je hercegovina zbog vremenskih a i svih ostalih uslova najbolji izbor, tada se Baki psovalo jer prevarant baka gura svoje hercegovce da zarade, i zamisli, najveci problem je bio taj da nema smisla da se reprezentacija priprema par sati voznje od stadiona na kojem ce igrati utakmicu...da da, i tada je postojao forum i forumski struĆnjaciOkoMeneBelo wrote:Ako ce vec placati hotele i pike materine mogli su negdje u Hercegovinu. Zar prije Cire nismo imali pripreme u Hercegovini gdj e sada trenira Hrvatska?
- OkoMeneBelo
#5374 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znam da njemci i ostale ozbiljne reprezentacije idu na pripreme na mjesta gdje i nije bas lijepo. Mislim da su pred EP isli na alpe, 30-35 stepeni i slab kisik zbog visina. I kasnije kad ide luksuz kad se stigne na prvenstvo.SSemir wrote:jeste, iako logika i razum govore da je hercegovina zbog vremenskih a i svih ostalih uslova najbolji izbor, tada se Baki psovalo jer prevarant baka gura svoje hercegovce da zarade, i zamisli, najveci problem je bio taj da nema smisla da se reprezentacija priprema par sati voznje od stadiona na kojem ce igrati utakmicu...da da, i tada je postojao forum i forumski struĆnjaciOkoMeneBelo wrote:Ako ce vec placati hotele i pike materine mogli su negdje u Hercegovinu. Zar prije Cire nismo imali pripreme u Hercegovini gdj e sada trenira Hrvatska?
Ali logika i Bosna
- phillie
#5375 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mohamed Taa u posjeti NS/FS BiH

Centar im ocito sluzi za sminku i fotografisanje, 'ta ce igraci tamo, ionako bi ga svega razrovili a sobe uyebali