Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lincoln-Burrows wrote:
Meni se više čini da upozorava nego da prijeti.
Prijetnje su ove reakcije i poziv na linč najmalobrojnijih,
a i zasebne teme se otvaraju. Čovjek bi pomislio da će ofanziva.
Upozorava eventualnim raspadom zemlje? A prijetnje i i linč malobrojnijih bi bila očekivana reakcija države u slučaju kršenja ustava oružanom secesijom. Nešto u rezonu sjedite u kuće i pustite nas da Mostar i Srebrenicu pripojimo Hrvatskoj i Srbiji. Moram priznati da vas je Dodik i Čović dobro uljulko u lažni osjećaj sigurnosti.
Kao što je Ostrogotski kralj u filmu Posljednja legija, rekao posljednjem Zapadnom Rimskom Caru: Ne zaboravi na čija se ramena oslanjaš.
Ta izreka važi i za vas Hrvate i za vaš odnos sa nama.
Lincoln-Burrows wrote:
Niste vi malobrojni, ima vas skoro pa pola. Ako ste juzni ne zbaci da niste srbi. Majorizacija ce biti duga i bolna
channel10 wrote:Južni serbin dobija sigurno po gujci oktobra 2018., a za druge ćemo vidjeti.
Nisam siguran hoće li se Komšo uključiti u trku za člana predsjedništva iz reda Južnih Serbina.
Meni je interesantnija utkrka za člana predsjedništva iz reda Islamiziranih Serbina. Tu će biti stvarno gusto, vjerojatno puno novih imena.
Lincoln-Burrows wrote:
Upozorava eventualnim raspadom zemlje? A prijetnje i i linč malobrojnijih bi bila očekivana reakcija države u slučaju kršenja ustava oružanom secesijom. Nešto u rezonu sjedite u kuće i pustite nas da Mostar i Srebrenicu pripojimo Hrvatskoj i Srbiji. Moram priznati da vas je Dodik i Čović dobro uljulko u lažni osjećaj sigurnosti.
Kao što je Ostrogotski kralj u filmu Posljednja legija, rekao posljednjem Zapadnom Rimskom Caru: Ne zaboravi na čija se ramena oslanjaš.
Čisto da kažem da je spomenuto oružje a ja nisam ni spomenuo ni pomislio na oružje,
zatim nikako da pronađem tu prijetnju raspadom ili srljanje u propast ti
tumačiš kao prijetnju raspadom. Evo odgovaram tebi jer ne mogu sa svima pričati
zahvatila je mnoge ovdje nekakva histerija pa i mržnja.
Mi sada pričamo ali kad budale zapucaju pametni će ušutiti a tada će biti kasno za priču.
Lincoln-Burrows wrote:
Čisto da kažem da je spomenuto oružje a ja nisam ni spomenuo ni pomislio na oružje,
zatim nikako da pronađem tu prijetnju raspadom ili srljanje u propast ti
tumačiš kao prijetnju raspadom. Evo odgovaram tebi jer ne mogu sa svima pričati
zahvatila je mnoge ovdje nekakva histerija pa i mržnja.
Mi sada pričamo ali kad budale zapucaju pametni će ušutiti a tada će biti kasno za priču.
Ne mrzimo mi nikoga. Mi samo poručujemo da ne postoji nikakav "nenasilni raspad BiH" i da Bošnjački narod neće nikada propasti. Pametnom dosta.
Zamolio bih diskutante da se uozbilje. Željko Komšić je rekao svoje, vrijeme je za nove ljude i izazove.Vrijeme je za gospodina koji je vec najavio kandidaturu, za gospodina koji ce imati sta reci Srbinu Draganu Čoviću. Em pravi Hrvat, em gospodin i Hercegovac
Ovako je bilo 2010. godine u kojem su samo pravi Hrvati glasali za gospodina Jerka (Kočerin, Široki Brijeg, 15. studenog 1969).
kandidati
Željko Komšić
337 065 (60,61%)
Borjana Krišto
109 758 (19,74%)
Martin Raguž
60 266 (10,84%)
Jerko Ivanković
45 397 (8,16%)
Pere Galić
1581 (0,28%)
Mile Kutle
1069 (0,19%)
Ferdo Galić
975 (0,18%)
Uz malu podrsku Bosnjaka, mislim da imamo novog i pravog Hrvata u Predsjednistvu BiH 2018.-2022
kockakockica wrote:Zamolio bih diskutante da se uozbilje. Željko Komšić je rekao svoje, vrijeme je za nove ljude i izazove.Vrijeme je za gospodina koji je vec najavio kandidaturu, za gospodina koji ce imati sta reci Srbinu Draganu Čoviću. Em pravi Hrvat, em gospodin i Hercegovac
kockakockica wrote:Zamolio bih diskutante da se uozbilje. Željko Komšić je rekao svoje, vrijeme je za nove ljude i izazove.Vrijeme je za gospodina koji je vec najavio kandidaturu, za gospodina koji ce imati sta reci Srbinu Draganu Čoviću. Em pravi Hrvat, em gospodin i Hercegovac
Nisam mislio glasati za Jerka jer sam stvarno vjerovao da nije uredu da Bošnjaci biraju Hrvatima predsjednika. Međutim, nakon ovog sa revizijom i nakon ovih prijetnji raspadom države i prijetnji propašću Bošnjačkog naroda smatram da je potrebno da Predsjedništvo ima što više predsjednika koji neće biti zaokupljeni ratnohuškačkom retorikom, ucjenama i izazivanjme političkih kriza. Zbog toga, na izborima 2018-te, glasam za gospon. Jerka
Covicu treba naplatit s kamatom ono pismo oko revizije..
naplatit mu sve do sada ucinjeno na destabilizaciji BiH...
svako "surovanje" s Dodikom....( pa i ovo danasnje)...
i tu naplatu izvrsiti u zakonskim i ustavnim okvirima....a on (Covic) tu naplatu nek objasnjava svom narodu i neka se s njima raskusura...
HDZ treba ispratit do vrata tj.vlasti i na drzavnom i na Federalnom nivou...i po cijenu prijevremenih izbora...i po cijenu blokada (svejedno su blokade na djelu)
bh.tornjak wrote:Covicu treba naplatit s kamatom ono pismo oko revizije..
i tu naplatu izvrsiti u zakonskim i ustavnim okvirima....a on (Covic) tu naplatu nek objasnjava svom narodu i neka se s njima raskusura...
HDZ treba ispratit do vrata tj.vlasti i na drzavnom i na Federalnom nivou...i po cijenu prijevremenih izbora...i po cijenu blokada (svejedno su blokade na djelu)
Pa odakle vas više šalju ovako neinformirane i da ne znate zakone i propise svoje zemlje . Sine u BiH ne postoji pojam prijevremeni izbori niti se oni mogu održati. Vlada ima mandat od 4 godine i bez obzira funkcionirala ili ne nema izbora...
To Tornjače.
Veliš i prijevremeni izbori zbog šurovanja.
Nego, koliko sam ja upratio, valjda je Bakir zajeb'o stvar oko revizije.
To Tornjače.
neki zajebaju vec dvaje´st godina....zar ne...????
i to gdje god mogu...i kad god im se ukaze (i ne ukaze) prilika...
polako dolazi vrijeme da se kaze dosta...stani ba jarane....ne moze ovako dalje....
To Tornjače.
i...protiv surovanja menam nista....svako sebi bira saveznika...partnera itd...
Covic i njegovo stado su se opredijelili....sto znaci.....na drugoj je strani...nek od njih trazi sve ono sto mu treba....
To Tornjače.
i...protiv surovanja menam nista....svako sebi bira saveznika...partnera itd...
Covic i njegovo stado su se opredijelili....sto znaci.....na drugoj je strani...nek od njih trazi sve ono sto mu treba....
Pa dobro.
Nego, s kim ćete vi sinji kukavci šurovati? Po vašoj priči, svak' vas živ izjeba ili je pokušao izjebati, i ne valja nitko živ
Danas sam od gospodina sa HRT-a saznao da je Počitelj "stara hrvatska utvrda" od 19:39 min, dok je Mostar hrvatski grad sa slavnim krizem na Humu, i jos vise slavnim crkavama koje se dizu do neba. Sta zelim da kazem, velikosrpska i velikohrvatska politika su kao dva brata blizanca. Hrvati kao i Srbi sve zivo otimaju i prisvajaju, kad su sa nama covjek bi ih na ranu privio, ali cim odu iza coska krece guslanje, srbovanje i velikohrvatska "uljudba"
Kad sve sagledam nazad 200 godina, dobro smo ikako prezivjeli i opstali sa ovakvim "prijateljima"
Ne treba nama surovanje ni sa kim, nismo mi hinje ko juzni srbi sad vamo sad tamo. Ima nas sasvim dovoljno da u prvom talasu ocistimo kamenjar od poskoka, jer pajdo moj, sve dodje po naplatu, pa i surovanje.
kockakockica wrote:Sta zelim da kazem, velikosrpska i velikohrvatska politika su kao dva brata blizanca. Hrvati kao i Srbi sve zivo otimaju i prisvajaju, kad su sa nama covjek bi ih na ranu privio, ali cim odu iza coska krece guslanje, srbovanje i velikohrvatska "uljudba"
Kad sve sagledam nazad 200 godina, dobro smo ikako prezivjeli i opstali sa ovakvim "prijateljima"
Kao što rekoh, mantra je u svakom toru ista - ''nitko živ ne valja, osim nas''.
Ja mislim da su svi ljudi isti, samo su im političari različiti.
Nevolja je što upravo ljudi izabiraju te političare, što opet pobija gornju tvrdnju o jednaskosti sviju ljudi.
Vica verse. Zato sam uvijek cijenio matematiku, egzaktna je i tu nema nikakvog filozofiranja.
Point. wrote:Ne treba nama surovanje ni sa kim, nismo mi hinje ko juzni srbi sad vamo sad tamo. Ima nas sasvim dovoljno da u prvom talasu ocistimo kamenjar od poskoka, jer pajdo moj, sve dodje po naplatu, pa i surovanje.
Trebat će ti nova proteza. Ne bi valjalo krezav ići u taj prvi talas. Prepast ćeš nam žeMske