IRAN

Post Reply
Haettenschweiler

#5351 Re: IRAN

Post by Haettenschweiler »

jeza u ledja wrote:
Haettenschweiler wrote:
jeza u ledja wrote:aa cekaj, to je ovaj lik?

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Duke

Ma bravo!!! Klap klap!!! Maestralno! Nadasve maestralno! I onda se jos pitamo s kakvim ljudima pricamo na ovoj temi!? Nek se vidi fino, crno na bijelo, da se brate ne lazemo.

:oops:
Zelis reci da su nesto slagali o ovom liku? Sta tacno? Sta ima ovdje spomenuto sto se tebi svidja, a sta ne?

Htio sam samo pokazati kako ni Wikipedia nije sigurna od cionističke propagande. A evo ti članci i o Mosadovoj online propagandi. Izraelska studentska služba je rugrutovala studente koji bi na internetu propagirali Izrael, cionizam i njihovu politiku na Wikipediji, poznatim portalima, blogovima i socialnim mrežama. Studenti su obavezni pet sati sedmično pisati komentare, prijavljivati nepoželjne sadržaje itd a zauzvrat primaju 2000$ mjesečno.

Ovaj je malo umjereniji, hebi ga ipak je ovo klasična štampa koja živi od raznih subvencija i reklama
http://www.guardian.co.uk/world/2010/au ... ist-groups

Ovo je real deal
http://electronicintifada.net/blog/ali- ... a-facebook
jeza u ledja

#5352 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

Kakve veze to ima i sa cim?

Spomenuo si ovog lika, sta ima tacno sto on govori a da se tebi svidja, a sta ne?
Haettenschweiler

#5353 Re: IRAN

Post by Haettenschweiler »

jeza u ledja wrote:Kakve veze to ima i sa cim?

Spomenuo si ovog lika, sta ima tacno sto on govori a da se tebi svidja, a sta ne?
Pa sviđa mi se njegova odlučnost u borbi protiv cionizma. Lik ih na svakom koraku majstorski raskinkava.
Pogledaj samo video koji sam nedavno postavio i reci da čovjek ne pogađa u sridu svaki put.
Npr. kada govori o duplim aršinima cionista. U Izraelu zakonski nije moguće vjenčanje između Jevreja i goja ali to u Americi izgleda nikome ne smeta, zatim segregacija u školama pa posebne tablice koje Arapi moraju koristiti... Da li bi Obama trpio takvu diskriminaciju prema crncima u Americi? Sigurno da ne bi ali kada je Izrael u pitanju onda sve prolazi.
E o tome se radi. Iz istih razloga podržavam Iran. Ljudi se jednostavno ne daju podjarmiti. Imaju svoju glavu i odlučuju o svojoj sudbini. Potpuno su svjesni da bi im život mogao biti mnogo lakši kada bi igrali kako cionisti sviraju ali Iranci to ne žele i ja to poštujem.
simpozijum delirijum

#5354 Re: IRAN

Post by simpozijum delirijum »

neka neko od forumasa pojasni ako je bolje upucen ; jeli cionizam opasan kao i svaki drugi fundamentalizam ?
jeli cionizam nesto pozitivno ?
ja mislim da nije
a ako se suprostavite tim extremistima odmah postajete 'anti -semit i negirate holokaust " uz vezanje epiteta da podrzavate "terorizam" i protiv 'jadnih i nevinih poput ovcica Izraelaca koje napadaju "krvolocna Palestinska djeca , kamenjem protiv tenkova Merkava IV , i cak zgule malo farbe sa oklopa " pa uzvrate sa napadima F-16 i F-15 i bombama od pola tone :x
jesu li to cinjenice ili nisu ?
amoninan

#5355 Re: IRAN

Post by amoninan »

Haettenschweiler wrote:
jeza u ledja wrote:Kakve veze to ima i sa cim?

Pa sviđa mi se njegova odlučnost u borbi protiv cionizma. Lik ih na svakom koraku majstorski raskinkava.
Pogledaj samo video koji sam nedavno postavio i reci da čovjek ne pogađa u sridu svaki put.
Npr. kada govori o duplim aršinima cionista. U Izraelu zakonski nije moguće vjenčanje između Jevreja i goja ali to u Americi izgleda nikome ne smeta, zatim segregacija u školama pa posebne tablice koje Arapi moraju koristiti... Da li bi Obama trpio takvu diskriminaciju prema crncima u Americi? Sigurno da ne bi ali kada je Izrael u pitanju onda sve prolazi.
E o tome se radi. Iz istih razloga podržavam Iran. Ljudi se jednostavno ne daju podjarmiti. Imaju svoju glavu i odlučuju o svojoj sudbini. Potpuno su svjesni da bi im život mogao biti mnogo lakši kada bi igrali kako cionisti sviraju ali Iranci to ne žele i ja to poštujem.
OD tih svih njegovih nklapanja, vrijedna je knjiga IIan Pappea http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ethnic ... _Palestine .
Više je ta knjiga uzdrmala cioniste i cionistički marketing nego što će taj idiot ikad. Prvo, što ju je napisao poznati izraelski profesor i historičar. Drugo, što knjiga detaljno, iz izraelskih izvora, nepobitno činjenično "ubija" cionističku verziju dešavanja o samom stvaranju Izraela, cionizmu kao pokretu itsl.
Čuj David Duke,intelektulani saveznik - majko moja :-)
majoneza

#5356 Re: IRAN

Post by majoneza »

jeza u ledja wrote:Na Iran cemo naoruzani ziletima!
E tu se vidi tko si i cije "djelo" sluzis.
Cuvaj zilete trebat ce ti,nafta je sve skuplja i skuplja,pa samim tim i ostali artikli.
Godinama bombardujete iran,i raju na forumu ali samo pisanim slovima i arogancijom 8-)
Daj jednom stisnite muda,i neka rat pocne :lol:
Bas me interesuje ishod,tko ce koga :dance:

Iranci se bas sasrali,citam neki dan :oops: pravo se ljudi boje napada na njihovu zemlju.
Dok izraelci bi vise voljeli da ameri prvi napadnu :lol:
Komedija!!
Horor!!
Skrivena kamerea!!
Hajde vise :arrow: ljudi vas cekaju :zzzz:
Zbijte redove i krenite :lol:
I meni vise dosadno citati vijesti samo o pedofilima i narko mafiji.
Daj malo ratnih zbivanja.
Pa makar zilet bio 10 oJROVA.
jefferson

#5357 Re: IRAN

Post by jefferson »

Haettenschweiler wrote:
jeza u ledja wrote:
Haettenschweiler wrote:
Prosto sumnjam da Mahmud ima vremena da se druži sa tamo nekim disidentima. Ako su se rukovali i slikali na nekom revizionističkom simpoziju ne znači da su sada haveri.
A uostalom, šta ima veze ako se čovjek zalaže za opstanak bijele rase? U Americi postoji mali milions jevrejskih organizacija na čelu sa izuzetno agresivnim i uticajnim ADL-om, zatim sila crnačkih organizacija (NAACP, Black Panthers) pa i meksičkih (La Raza). Zbog čega je zalaganje za opstanak i napredak bijele rase fašizam a zalaganje za opstanak i napredak jevreja humanizam?
Ko postavlja ovakva pitanja ne zasluzuje ni da dobije odgovor. Mene majke mi stid kad procitam ovako nesto.
E David Duke se bori upravo protiv ovakvih reakcija. Ti si pročitao "bijela rasa" i vjerovatno si odmah pomislio na naciste, mržnju, linčovanje, krezave ćele koji urlaju sieg heil...Međutim kada čuješ "Jevreji" ti vjerovatno odmah pomisliš na Holokaust, progrome, Anu Frank, umjetnike, intelektualce...šta misliš zbog čega je to tako?
Ne mogu vjerovat da se na BH forumu udruze ljudi da brane covjeka koji slavi hitlerov rodjendan i smatra ga kao jednog od najmudrijih licnosti moderne civilizacije.
Ne treba ovdje psiholog nego psihijatar za ovakve forumase!
severin

#5358 Re: IRAN

Post by severin »

ja nemogu da vjerujem da neko moze kriviti iran a amerikanci pobise sve zivo nemoze ih niko vise saprati ;-) najveci teroristi danasnjice ruse svaki suverenitet neke drzave da se krv u venama zaledi kolko su za ovih 10 godina pobili zene i djece...razrusili domova i napravili udovica..u svakom smislu su mi odvratni
majoneza

#5359 Re: IRAN

Post by majoneza »

Hitlerov rodjendan slave i u njemacoj,danskoj,holandiji,swedskoj...
Sve kultura i hipotenoza.
Gdje si vidjeo u iranu obrijane glave i kukaste krizeve.
Nemas pojma jeff.
U Iranu raja izlazi i druzi se,ne kao ti koji prdis po forumu dan i noc.
simpozijum delirijum

#5360 Re: IRAN

severin wrote:ja nemogu da vjerujem da neko moze kriviti iran a amerikanci pobise sve zivo nemoze ih niko vise saprati ;-) najveci teroristi danasnjice ruse svaki suverenitet neke drzave da se krv u venama zaledi kolko su za ovih 10 godina pobili zene i djece...razrusili domova i napravili udovica..u svakom smislu su mi odvratni

mucno je govoriti o ljudima kao o brojkama ali ocigledno nekima od forumasa treba dobro osvijescivanje
koliko je USA i NATO pobili ljudi u zadnjih desetak godina ( i to rade i dan danas )
pa oko 2 miliona !
genocid perfidno i lukavo zapakovan patriotskim parolama i daleko od TV kamera
Irak ; milion i 400 000
Libija ; 50 000
Pakistan ; oko 3000
Afganistan ; oko 30 000
Somalija ; oko 30 000
Sudan; ko zna ?
Sirija ; ko zna ?
Bahrein ; ko zna ?
Nigerija ; takodjer , ko zna ?
i tako dalje ..
evo podaci samo iz Iraka o jednome od najstravicnijih genocida 21 vijeka !
http://www.justforeignpolicy.org/iraq
severin

#5361 Re: IRAN

Post by severin »

mucno je govoriti o ljudima kao o brojkama ali ocigledno nekima od forumasa treba dobro osvijescivanje
koliko je USA i NATO pobili ljudi u zadnjih desetak godina ( i to rade i dan danas )
pa oko 2 miliona !
Irak ; milion i 400 000
Libija ; 50 000
Pakistan ; oko 3000
Afganistan ; oko 30 000
Somalija ; oko 30 000
Sudan; ko zna ?
Sirija ; ko zna ?
Bahrein ; ko zna ?
i tako dalje ..
:thumbup:

i kazu onda onaj u francuskoj pobio vojnike ,djecu i ucitelja stvarno ne oravdavam to sto je uradio al nemozes ubijati a da ne budes ubijen realno..

evo ja jos nisam nigdje procitao da su iranski vojnici pobili americku djecu dok svakoga dana citam kako americki vojnicu ubijaju arapsku djecu
Obskurni

#5362 Re: IRAN

Post by Obskurni »

Kako bi se to tehnicki moglo odigrati ?
Da vojnik dobrovoljno ode tamo gdje ima americke djece sa ciljem da ih ubije ?
I ova tema opet postaje Istok vs Zapad gdje se optuzuju "zapadnjaci" da podilaze propagandi a "istocnjaci" lupaju svoju propagandu.
A Iran jedva na televiziji vidjeli a pricali bi šta i kako treba :oops:
majoneza

#5363 ½

Post by majoneza »

severin wrote:
pa oko 2 miliona !
Irak ; milion i 400 000
Libija ; 50 000
Pakistan ; oko 3000
Afganistan ; oko 30 000
Somalija ; oko 30 000
Sudan; ko zna ?
Sirija ; ko zna ?
Bahrein ; ko zna ?
i tako dalje ..
:thumbup:

i kazu onda onaj u francuskoj pobio vojnike ,djecu i ucitelja stvarno ne oravdavam to sto je uradio al nemozes ubijati a da ne budes ubijen realno..

evo ja jos nisam nigdje procitao da su iranski vojnici pobili americku djecu dok svakoga dana citam kako americki vojnicu ubijaju arapsku djecu
Hajde znaj je li i ubio,vrijeme je i izbora pa se svasta radi da se ostane na vlasti.
Danas se izbori dobijaju u demokratskim zemljama tako i da mozes majku ili oca mozes ubiti ili okriviti da je bio potencionalni terorista :-?
Svi u napad,malo je jedan mandat!!
simpozijum delirijum

#5364 Re: IRAN

neko od forumasa rece kako samo pametujemo a nemamo pojma sta se desava , i tacno je
odajem "priznanje" zapadnim medijima kako vjesto skrivaju zlocine protiv covjecnosti
poput ovoga slucaja , digla se prasina par dana i ? vuk pojeo magarca
negdje u zabitima Afrike i Azije , samo ponekada objave vijest , i tako vec godinama
i kazu :'ups ! izvinite ! kolateralna steta "
kao 2001 i 2004 u Afganistanu kada su teski bombarderi ( jedan B-52 i dva B-1B ) sasuli oko 50 tona bombi na Afganistansko selo i pobili ucesnike na lokalnoj svadbi sve do zadnjega , do zadnjega i sve temeljito poravnali i u sljedecem naletu kada su seljani izvlacili mrtve i ostala je samo prasina , zbrisano cijelo selo i kompletne familije !
a zapovjednik Americkih marinaca je hladno izjavio ( "pa sto prave svadbu na pogresnome mjestu , tamo ima Talibana ") monstrumi :x
http://www.tomdispatch.com/post/174954
jefferson

#5365 Re: IRAN

Post by jefferson »

majoneza wrote:Hitlerov rodjendan slave i u njemacoj,danskoj,holandiji,swedskoj...
Sve kultura i hipotenoza.
Gdje si vidjeo u iranu obrijane glave i kukaste krizeve.
Nemas pojma jeff.
U Iranu raja izlazi i druzi se,ne kao ti koji prdis po forumu dan i noc.
Jesil ti procitao o cemu se radi i o kome???? David Duke! Ako je on iranac onda ne znam!
De procitaj cijelu konverzaciju!
jefferson

#5366 Re: IRAN

Post by jefferson »

simpozijum delirijum wrote:
severin wrote:ja nemogu da vjerujem da neko moze kriviti iran a amerikanci pobise sve zivo nemoze ih niko vise saprati ;-) najveci teroristi danasnjice ruse svaki suverenitet neke drzave da se krv u venama zaledi kolko su za ovih 10 godina pobili zene i djece...razrusili domova i napravili udovica..u svakom smislu su mi odvratni

pa oko 2 miliona !
Irak ; milion i 400 000
Libija ; 50 000
Pakistan ; oko 3000
Afganistan ; oko 30 000
Somalija ; oko 30 000
Sudan; ko zna ?
Sirija ; ko zna ?
Bahrein ; ko zna ?
i tako dalje ..
Cek, a kako sa du ovo upade Nigerija, Somalija i Sudan?
njahr

#5367 Re: IRAN

Post by njahr »

kad ima pola svijeta atomsku nek je ima i iran ;)

sto koreji nista ne kazu , zato sto ne smiju a i nema nafte gore, niti siriji ?? ni u siriji nema nafte kolko im treba pa ne diraju je ;)

VOlio bih samo da iran obrise izrael sa karte :D :bih:
njahr

#5368 Re: IRAN

Post by njahr »

dobar je hićo bio chojk , treba ga probudit na koju godinu, znao je on sta radi :run:
Last edited by Anonymous on 26/03/2012 00:34, edited 1 time in total.
Reason: 26. Mar. 2012. 00:32 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma” » njahr
valjuga

#5369 Re: IRAN

Post by valjuga »

njahr wrote:kad ima pola svijeta atomsku nek je ima i iran ;)

sto koreji nista ne kazu , zato sto ne smiju a i nema nafte gore, niti siriji ?? ni u siriji nema nafte kolko im treba pa ne diraju je ;)

VOlio bih samo da iran obrise izrael sa karte :D :bih:
Aha Korea je prejaka :lol:
zahvalan

#5370 Re: IRAN

Post by zahvalan »

da kako iran moze iz*ebati izrael a da ostane dobar s Amerikom

to bi bilo najbolje ........

Pojas gaze izraelu sluzi za testiranje novog oruzja :( :-)
severin

#5371 Re: IRAN

Post by severin »

to sto rade po gazi ispastaju ostali jevreji po svjetu kao sto se nedavno desilo u francuskoj i zato se i kriju ko misevi mada izraelu to odgovara da se plase pa da dodju u izrael kao fol osjecace se sigurno samo da ih skupe na jedno mjesto
neznam sta ce im tolka zemlja kad nemaju ljudstva djaba im sve a iran samo smeta izraelu da bi imao apsolutnu moc tamo.. a svim silama pokusavaju amere uvuci u rat sa iranom kao sto su radili na istu foru u 1 i 2 svjetskom ratu naj gore sto se istorija ponavlja i nista nismo naucili vec nam driblaju ko ovce...
Obskurni

#5372 Re: IRAN

Post by Obskurni »

Kako je to Izrael uvukao Ameriku u prvi i drugi svjetski rat ?
I daj stvarno poradi na gramatici, ovo je sramotno da odrasli covjek napiše :-)
severin

#5373 Re: IRAN

Post by severin »

Obskurni wrote:Kako je to Izrael uvukao Ameriku u prvi i drugi svjetski rat ?
I daj stvarno poradi na gramatici, ovo je sramotno da odrasli covjek napiše :-)
evo malo protabori :lol: :lol:
Obskurni

#5375 Re: IRAN

Post by Obskurni »

Zatvorite temu, istina je na vidjelu :lol: :lol: :lol:
Post Reply