Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- PravimHaos
#5352 Re: Arsenal F.C.
Sretan rođendan francuska ubleho sa željom da se što prije povučeš sa svoje pozicije.
On topic:
Večeras protiv ovih Belgijanaca.Iako nemamo po' ekipe as usual,ipak vjerujem u laganu i rutinsku pobjedu te golovima i majstorijama Čilenskog umjetnika.
COYG <3
On topic:
Večeras protiv ovih Belgijanaca.Iako nemamo po' ekipe as usual,ipak vjerujem u laganu i rutinsku pobjedu te golovima i majstorijama Čilenskog umjetnika.
COYG <3
- PravimHaos
#5353 Re: Arsenal F.C.
I više nego zasluženo.Definitivno najveće zasluge ima zašto je Arsenal sad' 5 a ne na začelju tabele.Eh kad' bi svi bili k'o ti Alekse gdje bi nam kraj bio.October Player of the Month - Results
Player % of votes
Alexis Sanchez 90.1
Danny Welbeck 4.5
Kieran Gibbs 1.4
Other 4.0
Drago mi je da se i Wallcot vraća.Bez nekih neočekivanih setbackova i Ozil i Žironja bi trebali ponovo da budu fit.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... nager.html
Jasno mi je da je izvor Daily Fail ali ovo mi uopće ne zvuči nelogično.Samo imam dvojbe oko toga da li će se ova senilna starčuga povući svojom voljom s obzirom da znamo koliko je tvrdoglav.Šta mogu reći sa sigurnošću jeste da ga uprava neće otpustiti jer Kroenkeu su samo pare pred očima i njega rezultati Arsenala interesuju kao i širenje ozonskih rupa u atmosferi.
- Logovan
#5355 Re: Arsenal F.C.
Arsenal nije iskoristio priliku koju im je dao Anderlecht. Ovi ih pustili da zabiju par golova, da bi bilo zanimljivije, a onda ih Belgijanci stigli sa lakoćom. 
- PravimHaos
#5356 Re: Arsenal F.C.
Ma kažeš jednostavno brate da smo karina od ekipe a Wenger samo jedan majmun kojem je poš'o za rukom bijeg iz zološkog vrta.
Bez okolišanja ikakvog.
Bez okolišanja ikakvog.
- lua
#5358 Re: Arsenal F.C.

Someone still loves you, Theo Walcott.
- Logovan
#5359 Re: Arsenal F.C.
Karina ste od ekipe, wenger je samo jedan majmun, bla, bla. Eto.PravimHaos wrote:Ma kažeš jednostavno brate da smo karina od ekipe a Wenger samo jedan majmun kojem je poš'o za rukom bijeg iz zološkog vrta.
Bez okolišanja ikakvog.
- PravimHaos
#5360 Re: Arsenal F.C.
....kojem je poš'o za rukom bijeg iz zološkog vrta.Logovan wrote:Karina ste od ekipe, wenger je samo jedan majmun, bla, bla. Eto.PravimHaos wrote:Ma kažeš jednostavno brate da smo karina od ekipe a Wenger samo jedan majmun kojem je poš'o za rukom bijeg iz zološkog vrta.
Bez okolišanja ikakvog.
To je to,hvala na iskrenom odgovoru.
- ultima_palabra
#5361 Re: Arsenal F.C.
Ako ga već ne mogu smijeniti, ima li kakve šanse da ga neko nagovori da ode na neku poziciju tipa sportski direktor? Frajer nije više za klupe, ne konta dešavanja na terenu, taktika i izmjene uvijek iste i protiv Bayerna i protiv Burnleya...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5362 Re: Arsenal F.C.
Arsenal ce se Wengera kutarisati kad lik umre....eto, sta im je sad ciniti
ili da cekaju prirodnu smrt.
A da ih kopa, kopa ih. Kad se konta da je konacno okrenuo list, poceo dovoditi zvucna imena, ono vidis da je totalno propao kao trenersko ime.
A da ih kopa, kopa ih. Kad se konta da je konacno okrenuo list, poceo dovoditi zvucna imena, ono vidis da je totalno propao kao trenersko ime.
- jethro
#5364 Re: Arsenal F.C.
Sad cemo da rasturimo Swansea 
- Towelie
#5365 Re: Arsenal F.C.
jethro wrote:Sad cemo da rasturimo Swansea
- PravimHaos
#5366 Re: Arsenal F.C.
"Peškirić" inače veliki navijač najvećih luzera na ostrvu,tima koji ima negativnu gol razliku,ismijaje Arsenal.
Okreni se ti jarugo toj svojoj kanti za nabijanje i smisli za Brendana soluciju kako da tvoja i njegova klapica firauna uputi udarac na gol.
Okreni se ti jarugo toj svojoj kanti za nabijanje i smisli za Brendana soluciju kako da tvoja i njegova klapica firauna uputi udarac na gol.
- Logovan
#5367 Re: Arsenal F.C.
Dobro ste ih rasturili. Nisu znali jesu li pošli ili došli.jethro wrote:Sad cemo da rasturimo Swansea
- Zmijuga loma
#5369 Re: Arsenal F.C.
Wengeru i zeleni Garry Monk udara taktičke klempe.
-
5 0 5
- PravimHaos
#5372 Re: Arsenal F.C.
Nakon par frustirajućih rezultata red je bio da se i pobjedi.A s obzirom da je večeras pala Borussia tim više razlog za slavlje.
Napisao bih par riječi o Alexisu ali kada malo bolje razmislim mislim da je to suvišno jer svi manje više znaju o kakvom igraču se radi.Golom je samo potvrdio klasu.
Šta bih volio istaći jeste da me večeras igra Artete (do povrede) pozitivno iznenadila,ali kako to kod nas spada,zaigra li neko dobro odmah je u bolnici i van stroja više od mjeseca.
Ramseya bi također pohvalio.Nadam se da je ovo nagovještaj boljih igara i povratak u prošlogodišnju formu.Nakon ove utakmice shvatio sam koliko je onaj prošlogodišnji Aaron nedostajao timu sa svojim radom kako u ofanzivi tako i u defanzivi.Samo još golovi fale,što neće nedostajati ako nastavi odavde.
Iznenađujuće za mene je da smo gotovo pa perfektno odradili ovu utakmicu sa taktiče strane.Jako malo prostora je bilo za protivnička krila,što ih je forsiralo na igru kroz sredinu gdje smo ih apsolutno taktički pojeli.
Yaya Sanogo.
Prvo sam se počeo smijati kad' sam vidio da ga dade,dočekao i on svojih 5 minuta mada ona situacija otvara mnogo prostora za polemiku i kritike na račun sudaca,ali svejedno to ne umanjuje totalno nadigravanje i dominaciju nad nemoćnom Borusijom.
Bajo nam dolazi ponovo u 1/8,ali ne bojim se jer ove godine mi smo za 40% jači jer imamo Yajaru fuckin' Sanogo koji će sam da se nosi sa nejači iz Minkena.
Idemo dalje.
COYG
Napisao bih par riječi o Alexisu ali kada malo bolje razmislim mislim da je to suvišno jer svi manje više znaju o kakvom igraču se radi.Golom je samo potvrdio klasu.
Šta bih volio istaći jeste da me večeras igra Artete (do povrede) pozitivno iznenadila,ali kako to kod nas spada,zaigra li neko dobro odmah je u bolnici i van stroja više od mjeseca.
Ramseya bi također pohvalio.Nadam se da je ovo nagovještaj boljih igara i povratak u prošlogodišnju formu.Nakon ove utakmice shvatio sam koliko je onaj prošlogodišnji Aaron nedostajao timu sa svojim radom kako u ofanzivi tako i u defanzivi.Samo još golovi fale,što neće nedostajati ako nastavi odavde.
Iznenađujuće za mene je da smo gotovo pa perfektno odradili ovu utakmicu sa taktiče strane.Jako malo prostora je bilo za protivnička krila,što ih je forsiralo na igru kroz sredinu gdje smo ih apsolutno taktički pojeli.
Yaya Sanogo.
Bajo nam dolazi ponovo u 1/8,ali ne bojim se jer ove godine mi smo za 40% jači jer imamo Yajaru fuckin' Sanogo koji će sam da se nosi sa nejači iz Minkena.
Idemo dalje.
COYG
- ultima_palabra
#5373 Re: Arsenal F.C.
Alexis je među top 10 igrača na svijetu trenutno.
Specijalist za neuspjehe se uvijek ovako izvuče kad krene nezadovoljstvo navijača
Specijalist za neuspjehe se uvijek ovako izvuče kad krene nezadovoljstvo navijača
- Logovan
- Artest
#5375 Re: Arsenal F.C.
Arsenal je dijagnoza od kluba. Imam obicaj reci da se neki klub arsenaliziro. Mislim, neki dan naletih na vijest da zele produzit Artetu. Sta reci...