Dobar dan, svima

. Nova sam na forumu, a odnedavno i vlasnica iphone-a 3gs. Imam ga vec nekoliko dana i poprilicno sam uspjela da se adaptiram na koristenje ovog tipa telefona, ali ima nekih stvari koje su mi i dalje misterija. Pokusala sam da iscitam cijelu temu, ali je pomalo nemoguce, jer ima preko 200 stranica, pa se izvinjavam ako je neko vec iznio ove probleme

.
Uglavnom,... trenutno me dvije stvari najvise muce, a to su: delivery report i internet. Report mi je stvarno bitan i bas sam se potrudila da nadjem rjesenje, ali bezuspjesno. U Beogradu je postojala neka sifra koja se ukuca u prostor gdje se pise text poruke i na taj nacin mi je stizao report, tako da sam istu stvar pokusala i za BH Telekom, ali nisam nigdje nasla tu sifru. kad sam nazvala BH Telekom podrsku Ultra korisnicima, one pametne tete su mi rekle da idem na message settings i chekiram opciju za primanje izvjestaja, sto me je bas slatko nasmijalo

. Puno bi mi znacilo ako neko zna aplikaciju za te izvjestaje u kojim je podrzana i BH Telekom mreza.
Sto se interneta tice, surfanje prolazi bez ikakavih problema, ali me muci cinjenica sto telefon ili mozda mreza, cuva moj kredit za sljedece konektovanje na internet, pa mi ne da da ga koristim za pozive. Npr., imam 1KM kredita, a kad hocu nekog da zovem, automat mi javlja da nemam dovoljno kredita za taj poziv. Onda sam opet nazvala podrsku korisnicima i oni su mi upravo to rekli, da mi je kredit fiksiran prvenstveno na koristenje interneta i zato je blokiran za pozive. Jedino rjesenje koje su mogli da mi ponude je da odjavim internet. Ne znam da li jos neko ima ovaj problem, ali bi bilo divno kad bi nekako mogao da se rijesi tako da imam internet, ali da mogu da pozivam i koristim internet sve dok ne potrosim zadnji fening kredita.