hvalasniPod wrote:U 17:30 u subotu 27.2.2010.Lakat Jebić wrote:iko?Lakat Jebić wrote:jel utakmica u subotu ili nedjelju??
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#5351 Re: FK Zeljeznicar
- Charuga
- Globalni moderator
#5352 Re: FK Zeljeznicar
Izgleda da nam potpisuje Bogicevic iz Modrice. Igra stopera i oni koji su ga pratili kazu da je odlican .. 
- ultima_palabra
#5353 Re: FK Zeljeznicar
Samo da se ne urekne ko onaj KaradžaPlavih_11 wrote:Izgleda da nam potpisuje Bogicevic iz Modrice. Igra stopera i oni koji su ga pratili kazu da je odlican ..
-
nikad_izvini
#5355 Re: FK Zeljeznicar
S tim da smo preživjeli hibernaciju i da igramo tekmu u Subotu, 27.02/17.30Plavih_11 wrote:
Naš idealni sastav, ne računajući povrede, bi bio:
---------------Šehić
Čolić-----Kerla----Mešić-----Radovanović
---------Ćulum----Selimovič
----Stanić------Bekrić-------Višća
--------------Mešanović
S tim da su povrijeđeni ili nisu prošli pripreme Čolić, Stanić i Selimovič
-------------------------Radošević
----Šimić(Bučan)-----Kerla-----Mešić(Bajić)------Radovanović
-----------------------Ćulum
-----M. Bešlija---------Bekrić-----------Višća
-------Mešanović---------Popović
Realno, po meni, M. Bešlija i Popović nisu za početne postave kao što Bučan nije za beka. Čovjek je loš i gotovo(kao bek). Lazar nije dao nijedn gol u 123 pripremne utakmice a meni se čini da će trend nastaviti u prvenstvu. Volio bih da griješim i da se izvinjavam(što mi nije stil)
Eto, to je neki moj rezime. Mislim da neće ići lako protiv Čelika. Sa Bešlijom i Popovićem u timu pogotovo, fali nam ofanzivnih opcija. Odbrana je dobra, ne bi trebali primiti gol, hoćemo li ga postići, jebiga, nisam vidovita Džemila
-
elSaik
#5356 Re: FK Zeljeznicar
Koliko sam ja mogao upratiti na štoperskim pozicijama su uigravani Bajić i Kerla, tako da ne očekujem od Mešića da zaigra.
- ultima_palabra
#5357 Re: FK Zeljeznicar
Rovčanin kojeg sam ja gledao prije dvije godine je ganjao odbrambene igrače kod kornera i tjerao ih na greškenikad_izvini wrote:Ista priča vrijedi za Rovčanina koji se oporavio, mada je on lijenčina, tip igrača koje Amar ne voli pa čisto sumnjam da će se previše naigrati u drugom dijelu.
- Charuga
- Globalni moderator
#5358 Re: FK Zeljeznicar
Izgleda da ce oko Bogicevica da se razvije jedna lijepa safunica .. 
- Djokej
#5359 Re: FK Zeljeznicar
Ovaj Mešić mi nekako ulijeva sigurnost u odbrani.. Dobar je dečko..
- Charuga
- Globalni moderator
#5360 Re: FK Zeljeznicar
Danas je trening u 15:00 na stadionu Grbavica.
- JThomas
#5361 Re: FK Zeljeznicar
nije da bi mogao otići i onako, ali baš si na vrijeme obavijestio raju...

- Charuga
- Globalni moderator
#5362 Re: FK Zeljeznicar
Dobro, ne kazem da je na vrijeme ali ko stanuje blizu mogao je otici. A i oni koji su udaljeni po 10-15 pa i 20 minuta ne bi puno propustili jer sumnjam da su poceli tacno u 15:00.JThomas wrote:nije da bi mogao otići i onako, ali baš si na vrijeme obavijestio raju...![]()
- JThomas
#5363 Re: FK Zeljeznicar
šalim se bolan, što s' ozbiljan
još 5 dana.
još 5 dana.
- ultima_palabra
#5364 Re: FK Zeljeznicar
ma odličan, stoper koji drži liniju i ostaje zadnji čovjek, zna igrati. Samo mu treba partner agresivniji, kakav je bio Coca.Djokej wrote:Ovaj Mešić mi nekako ulijeva sigurnost u odbrani.. Dobar je dečko..
A šta je s tim Bogićem?Plavih_11 wrote:Izgleda da ce oko Bogicevica da se razvije jedna lijepa safunica ..
- Charuga
- Globalni moderator
#5365 Re: FK Zeljeznicar
Problem sa Stanicem je rjesen danas na treningu ... 
Danas su se na treningu pojavila dva nova igraca. Jedan od njih jeBogicevic a drugi je neki makedonac koji, po pricama, igra desnog beka. Ocekuje se da ce Bogicevic potpisati a za makedonca ce se znati za dan-dva!
Ovo sve je preneseno sa orga.
Danas su se na treningu pojavila dva nova igraca. Jedan od njih jeBogicevic a drugi je neki makedonac koji, po pricama, igra desnog beka. Ocekuje se da ce Bogicevic potpisati a za makedonca ce se znati za dan-dva!
Ovo sve je preneseno sa orga.
- Petit_Beurre
#5366 Re: FK Zeljeznicar
Može li mi neko, bar na pm, reći kakav je to problem bio sa Stanićem? 
EDIT: Dobio info
- rado_vidjen
#5367 Re: FK Zeljeznicar
Dodjite u subotu da vidite kako se kalio Čelik 
- Krvotok
#5368 Re: FK Zeljeznicar
Z E N I C A - correcting peoplerado_vidjen wrote:Dodjite u subotu da vidite kako se kalio Čelik
- Charuga
- Globalni moderator
#5369 Re: FK Zeljeznicar
Danas je trening u 9:30.
- Charuga
- Globalni moderator
#5371 Re: FK Zeljeznicar
Sad sa treninga. J.biga, radi povratka na posao morao sam ranije otici. Oni su jos ostali da igraju i treniraju. Krenuli su sa laganim zagrijavanjem pa ih je onda podjelio u grupe po 5 igraca (5 grupa) gdje su igrali seve sa jednim dodirom a golmani su radili sa Gusom. Nakon nekih 15-20 minuta igrali su pet na pet. Dvije grupe igraju a tri se zagrijavaju. Svo vrijeme sam stajao sa jednim clanom kluba (bivsi igrac) i pricali smo o igracima, pripremama, stanju u klubu ostalo.
Ukratko, kaze da su igraci odlicno radili na pripremama, da su fizicki jos jaci u odnosu na prvi dio sezone, da im je sve isplaceno na povratku s priprema i da im Amar sad moze raditi sta hoce. Kaze da im je na pripremama rekao da ce na povratku dobiti sve pare ali da ce onda uraditi testiranje i ko ne zadovolji noga.
Ono sto smo se dotakli igraca ukratko:
Za Viscu kaze da je trenutno medju 2-3 najjaca igraca u klubu, Beslija (Mirso) odlicno odradio pripreme i bio medju jacima u radu. Sehica je bas pohvalio i rekao da ce biti sve bolji i bolji kako vrijeme ide. Za Radosevica je rekao da dodje nesto kao "samo dobra zamjena". Perak je uvjek tu negdje kod gola i lako zabija. Mesic standardno dobar i ganjaju onog drugog stopera koji bi isao u paru sa njim. Za Bajica je rekao da je najbolju utakmicu odigrao u Splitu a ostale tu i tamo. Za Lazu kaze da je on onaj napadac koji ce nam pomoci na gostovanjima. Odlicno se gradi, jak na nogama i mogao bi biti neka vrta pakera tj. onog koji daje posljednju loptu. Nismo se puno doticali onih standardnih igraca.
Sto se tice Bogicevica i makedonca, cini mi se da dobro djeluju. Visoki su preko 1,85 i onako jaki na nogama.
Ono najbitnije je da je atmosfera u klubu, medju igracima extra.
Uglavnom, svi teze jos boljem Zelji i maksimalno rade na tome koliko im mogucnosti dozvoljavaju.
Ukratko, kaze da su igraci odlicno radili na pripremama, da su fizicki jos jaci u odnosu na prvi dio sezone, da im je sve isplaceno na povratku s priprema i da im Amar sad moze raditi sta hoce. Kaze da im je na pripremama rekao da ce na povratku dobiti sve pare ali da ce onda uraditi testiranje i ko ne zadovolji noga.
Ono sto smo se dotakli igraca ukratko:
Za Viscu kaze da je trenutno medju 2-3 najjaca igraca u klubu, Beslija (Mirso) odlicno odradio pripreme i bio medju jacima u radu. Sehica je bas pohvalio i rekao da ce biti sve bolji i bolji kako vrijeme ide. Za Radosevica je rekao da dodje nesto kao "samo dobra zamjena". Perak je uvjek tu negdje kod gola i lako zabija. Mesic standardno dobar i ganjaju onog drugog stopera koji bi isao u paru sa njim. Za Bajica je rekao da je najbolju utakmicu odigrao u Splitu a ostale tu i tamo. Za Lazu kaze da je on onaj napadac koji ce nam pomoci na gostovanjima. Odlicno se gradi, jak na nogama i mogao bi biti neka vrta pakera tj. onog koji daje posljednju loptu. Nismo se puno doticali onih standardnih igraca.
Sto se tice Bogicevica i makedonca, cini mi se da dobro djeluju. Visoki su preko 1,85 i onako jaki na nogama.
Ono najbitnije je da je atmosfera u klubu, medju igracima extra.
Uglavnom, svi teze jos boljem Zelji i maksimalno rade na tome koliko im mogucnosti dozvoljavaju.
- JThomas
#5372 Re: FK Zeljeznicar
šta ti je reć' predanost
ja fkt ne mogu bježati s posla do grbavice, ali lijepo je to sve čuti...
ja fkt ne mogu bježati s posla do grbavice, ali lijepo je to sve čuti...
-
nikad_izvini
#5373 Re: FK Zeljeznicar
Ovo mi nije jasno, može li pojašnjenje. Imamo Kerlu, Bajića, Mulalića, sad smo doveli ovog Bogičevića, to su sve štoperi.Plavih_11 wrote: Mesic standardno dobar i ganjaju onog drugog stopera koji bi isao u paru sa njim.
- ultima_palabra
#5374 Re: FK Zeljeznicar
Drugog stopera koji je standardno dobar, ova trojica to nisu (bar dosad bili)nikad_izvini wrote:Ovo mi nije jasno, može li pojašnjenje. Imamo Kerlu, Bajića, Mulalića, sad smo doveli ovog Bogičevića, to su sve štoperi.Plavih_11 wrote: Mesic standardno dobar i ganjaju onog drugog stopera koji bi isao u paru sa njim.
Plavih11, legenda si
- Lakat Jebić
#5375 Re: FK Zeljeznicar
i mene zanima...Petit_Beurre wrote:Može li mi neko, bar na pm, reći kakav je to problem bio sa Stanićem?