upaljac83 wrote:astala_vistala wrote:Ja sto nas veceras komsije rasplakase

Ali je zato proslava gola, kao da smo ligu prvaka osvojili

Samo me ona šuplja mreža pošteno zajeba, već sam bio počeo da jebem majke
Sarajevo večeras fakat loše. Borbeno, al ipak loše. Vidi se da tu ima materijala, ima odličnih i dobrih igrača, ima bogme i parmaka al manje nego inače. Šteta što nas sa klupe vodi jedan klasični entuzijasta i navijač, a ne stručnjak koji bi od ovakve ekipe napravio Barcelonu za naše uslove. Suljić i Kojašević su pakleni igrači, i prava je šteta da pored takve dvojice majstora nama napade organizuju Torlak i ostala raja iz zadnjeg reda nekakvim balonima na Avdića. Večeras nam se posrećilo, al nema nama hajra s ovakvom igrom (nemojmo se zavaravat, i protiv Slobode je to izgledalo prilično loše, samo što nam je rezultat malo zamazao oči).
Što se tiče Čelika, večeras fakat dobar, pun snage, rastrčan, dobrih igrača koliko hočeš. Al sve je to do trenera. Ja kad sam vidio u 89. minuti, dakle kod 0-0, kako nas stišću na našoj polovini, 5-6 njihovih igrača ganja loptu oko našeg šesnaesterca, e to odavno nisam vidio od nekog na Koševu. Imali su i onaj zicer u finišu, Hamziću
Robijaši su mi vazda bili nekakva seljačka grupa, ono kloceva ko u priči, al večeras vrlo pismeni, solidna brojka 300-400 navijača, dosta bučni, navijanje svih 90 minuta. Skandiranje pokojnom Vedranu
Sve u svemu, dobra utakmica, atmosfera za poželit, loše Sarajevo, suzavac (jadovi, neće ovo na dobro!!!).
I naravno, Arsenijeviću kraljuu
Kako ga zavuče u stilu Sergija Ramosa, aferim! Pravo pojačanje