English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- libertyBiH
#5351 Re: English Premier League
Dzekoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

- fosil
#5352 Re: English Premier League
Ne valja Spanija, sad ne valja ni Engleska, da nece u Zvezdu?radostan dan wrote:Drvo neće dogodine igrati PL.fosil wrote:Zigic u drugu ligu Zapad
- ultima_palabra
#5353 Re: English Premier League
Nemoguće, oba će biti nosiocialternativni wrote:libertyBiH wrote:Dzekoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce Tevez preci u Inter, pa da Dzeko bude kljucni spic.
I nadam se da cemo u pretkolu lige prvaka gledati Bayern-Arsenal.
-
radostan dan
#5354 Re: English Premier League
Jok, mi prodajemo kljakave i povrijeđene, ne kupujemo takve.fosil wrote:Ne valja Spanija, sad ne valja ni Engleska, da nece u Zvezdu?radostan dan wrote:Drvo neće dogodine igrati PL.fosil wrote:Zigic u drugu ligu Zapad
- ultima_palabra
#5356 Re: English Premier League
Moguće, ja nisam čuo...
- Jack Be Nimble
#5357 Re: English Premier League
Nisu trebali Ancelotija nagurati. Sa penzionerima je postigao sta je mogao. On je izgubio posao kada je Chelsea ispala u LS. Sljedeci trener ce imati istu sudbinu ako ne osvoji LS i tako u krug.
- vaučer
#5358 Re: English Premier League
Komedija od kluba.
Roman otpusti Wilkinsa u pola sezone, kupi igrača van forme treneru i na kraju mu da otkaz na Goodisonu.
Neka Romane, bitno je da nije do tebe.
Roman otpusti Wilkinsa u pola sezone, kupi igrača van forme treneru i na kraju mu da otkaz na Goodisonu.
- erni3
#5360 Re: English Premier League
vaučer wrote:Komedija od kluba.
Sada ce Anceloti u Romu i napraviti tamo veliki uspjeh, vratiti dane ponosa i slave
A Roman, izgubio je jedinog covjeka koji moze sa onim olupinama i penzionerima raditi. Koga god da dovede, morat ce istresti bruku para (sto nema jer je Chelsea u minusu oko 70 miliona eura) ili ce dovesti nekoga samo kako bi imao koga otpustiti na kraju sezone. Novi placenici imat ce konkurenciju vecu nego ikad.
Zao mi West Hama, al' jbg. Drago mi je za Wolverhampton Wondererse, zavolio sam ih jos u vremenu kad sam igrao Football Manager i PES.
Drago mi je zbog Birmingema. Jebo me svak ako onaj njihov gazda zna pravila fudbala.
Nadam se da ce Arsenal ispasti sljedece sezone.
Radujem se povratku Norvicha i QPR-a, zao mi je sto necu gledati Leeds sljedece sezone.
- cyprus
#5361 Re: English Premier League
Ancelotti ciaooo!!!
- belafonte
#5362 Re: English Premier League
Ma ja, ciaooo na tečnom talijanskom jer u dvije godine engleski još nije savladao...
Nedopustivo je definitivno da u sezoni kada bukvalno niko nije htio titulu, neiskoristiti priliku i pokupiti trofej...
Kažu neki sve jača i jača liga, pošteno al je u LP imao nikad lakši žrijeb - Kopenhagen i Schalke, samo je trebalo preskočiti ManU i opet je zakazao kao i prošle godine protiv Intera...
Hoću Villas-Boasa i Hiddinka za sportskog direktora i onda ide Blue Dawn rise
Čestitke ManU-u na tituli još jednom, žao mi Blackpoola, zbog pristupa igri ove sezone zaslužili su ostanak u ligi, ali realno sljedeće godine bi bili kanta za nabijanje...
Koliko je Blackpool zaslužio da ostane u ligi toliko City nije da bude treći, al uguraše se jadovi nekako, jadovi naravno zbog hadaljskog trenera koji ima više sreće nego pameti...
Džeko dijamantuuuuu
Nedopustivo je definitivno da u sezoni kada bukvalno niko nije htio titulu, neiskoristiti priliku i pokupiti trofej...
Kažu neki sve jača i jača liga, pošteno al je u LP imao nikad lakši žrijeb - Kopenhagen i Schalke, samo je trebalo preskočiti ManU i opet je zakazao kao i prošle godine protiv Intera...
Hoću Villas-Boasa i Hiddinka za sportskog direktora i onda ide Blue Dawn rise
Čestitke ManU-u na tituli još jednom, žao mi Blackpoola, zbog pristupa igri ove sezone zaslužili su ostanak u ligi, ali realno sljedeće godine bi bili kanta za nabijanje...
Koliko je Blackpool zaslužio da ostane u ligi toliko City nije da bude treći, al uguraše se jadovi nekako, jadovi naravno zbog hadaljskog trenera koji ima više sreće nego pameti...
Džeko dijamantuuuuu
- quasar
#5363 Re: English Premier League
Mene je Arsenal najvise razocarao. Nudilo im se prvo mjesto bar tri puta. Razvali ih Birmingem u finalu Carlinga. Protiv Barcelone isto ko mala djeca. I sve to isto im se ponavlja vec tri sezone, ako ne i cetiri.
Odron od ekipe, a meni inace jako drag Wenger, postaje sve nervozniji, nepristojniji i nalik na ono sto najvise mrzim: los gubitnik.
Izgleda da se umorio od Arsenala i Arsenal od njega. Vrijeme je za promjene.
Odron od ekipe, a meni inace jako drag Wenger, postaje sve nervozniji, nepristojniji i nalik na ono sto najvise mrzim: los gubitnik.
- ultima_palabra
#5364 Re: English Premier League
quasar wrote:Mene je Arsenal najvise razocarao. Nudilo im se prvo mjesto bar tri puta. Razvali ih Birmingem u finalu Carlinga. Protiv Barcelone isto ko mala djeca. I sve to isto im se ponavlja vec tri sezone, ako ne i cetiri.
- Obuca9
#5365 Re: English Premier League
Arsenal polako ali sigurno sebi na leđa nabacuje teret luzerskog tima sa luzerskim mentalitetom. Nešto slično što je i Inter imao godinama.
- cyprus
#5366 Re: English Premier League
Ja sad ne kontam ko su predstavnici Engleske u Europa ligi? Za Tottenham sam siguran, zatim valjda Stoke (?), a ko je treći?
- ultima_palabra
#5367 Re: English Premier League
Birmingham. S tim da bi oni dobijaju jedno mjesto i preko Fair Play lige, tako da će još jedna ekipa ići od 1.pretkola... čini mi se da je Fulham ili tako neko.cyprus wrote:Ja sad ne kontam ko su predstavnici Engleske u Europa ligi? Za Tottenham sam siguran, zatim valjda Stoke (?), a ko je treći?
-
UnitedForce
#5368 Re: English Premier League
blackpool.treba je fulham ali su dobili crveni karton
- ultima_palabra
#5369 Re: English Premier League
UnitedForce wrote:blackpool.treba je fulham ali su dobili crveni karton
- cyprus
#5370 Re: English Premier League
Znači ide osvajač Carling Cupa... Meščini da nije bilo tako prije... ili jestultima_palabra wrote:Birmingham. S tim da bi oni dobijaju jedno mjesto i preko Fair Play lige, tako da će još jedna ekipa ići od 1.pretkola... čini mi se da je Fulham ili tako neko.cyprus wrote:Ja sad ne kontam ko su predstavnici Engleske u Europa ligi? Za Tottenham sam siguran, zatim valjda Stoke (?), a ko je treći?
A što se tiče Blackpoola i Birminghama drago mi je, biće dobro da se vidi gdje se dno EPL i druga engleska liga nalaze u odnosu na ponajbolje timove ostalih evropskih liga
- erni3
#5371 Re: English Premier League
da.ultima_palabra wrote:UnitedForce wrote:blackpool.treba je fulham ali su dobili crveni kartonZnači dva tima iz Championshipa igraju Evropu
Zanimljivo bi bilo vidjeti da li je Gera namjerno dobio crveni protiv Arsenala?
http://www.arsenal.com/usa/sh/news/news ... SA+News%29
- lester burnham
#5372 Re: English Premier League
man utd, chelsea i man city... cl direktno,
arsenal- kvalifikacije cl,
birmingham- osvajac liga kupa,
stoke- finalista fa kupa,
i prtoplasirani tottenham u kvalifikacije za ligu evrope!
-
5 0 5
#5373 Re: English Premier League
Cim on poredi Madrid i City ocito nema pojma o fudbalu.Edin H. wrote: "Ronaldo je izjavio da zeli da igra za najveci klub na svijetu, vidjecemo u Januaru da li je to ozboljno mislio" rekao je Dr Sualaiman Al-Fahim.
-
todd_smith
#5374 Re: English Premier League
znaci uglavnom cijela liga samo bez liverpoolalester burnham wrote:man utd, chelsea i man city... cl direktno,
- Jack Be Nimble
#5375 Re: English Premier League
Ima jos sanse da Fulham ode u Evropu.
Ja bi volio biti trener Chelsea. Los ili dobar znam da cu dobiti kamaru para
Ja bi volio biti trener Chelsea. Los ili dobar znam da cu dobiti kamaru para