Obama i SAD (2008-2016)

Post Reply
ahuseino

#5351 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by ahuseino »

Ocultis_787 wrote:
PS: I jos jednom pitam, da li Clinton treba da odgovara za ubistva neduznih civila u Srbiji tokom bombardovanja 1999-e?
AMERIKA treba odgovarat! gdje su god oni,samo gledaj sta je interes i sve ce ti biti jasno.

oni pametuju svijetu o "demokraciji" a pljackaju,teroriziraju i jebu cijeli svijet!uostalom,ovdje i nama propovijedaju. ONI trebaju odgovarat za sva svoja zlodjela!

KO SU ONI?????????
jeza u ledja

#5352 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by jeza u ledja »

Ocultis_787 wrote:
PS: I jos jednom pitam, da li Clinton treba da odgovara za ubistva neduznih civila u Srbiji tokom bombardovanja 1999-e?
AMERIKA treba odgovarat! gdje su god oni,samo gledaj sta je interes i sve ce ti biti jasno.

oni pametuju svijetu o "demokraciji" a pljackaju,teroriziraju i jebu cijeli svijet!uostalom,ovdje i nama propovijedaju. ONI trebaju odgovarat za sva svoja zlodjela!
Pa jeste, interes im je bio da uspostave vojno prisustvo na Balkanu i jos se malo priblize Rusima.

Nego, znaci SAD treba da odgovara sto su bombardovali Srbiju i time oslobodili Kosovo i spasili narod. Posteno. :roll:
jeza u ledja

#5353 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by jeza u ledja »

vruce pivo wrote:Zivim za dan kada ce Amerika propasti, a jednog dana hoce sigurno! :x
Sve imperije jednom propadnu.
Ja se samo nadam da nas nece zajahati Kinezi.
vruce pivo

#5354 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by vruce pivo »

ahuseino wrote:
vruce pivo wrote:Zivim za dan kada ce Amerika propasti, a jednog dana hoce sigurno! :x

Ali ti neces doziviti... :D
Nikad se ne zna,americki nacionalni dug svaki dan naraste za oko 1.5 milijardi dolara,nece tako moci dovijeka.

Ali i prilike u svijetu se mijenjaju,dolazi jedna Kina,Rusija je sve jaca ,Iran polahko postaje nuklearna sila, sto znaci da ce Amerika polahko morati redefinirati svoju ulogu u svijetu kao najveceg svijetskog igraca.
jeza u ledja

#5355 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by jeza u ledja »

vruce pivo wrote:
ahuseino wrote:

Nikad se ne zna,americki nacionalni dug svaki dan naraste za oko 1.5 milijardi dolara,nece tako moci dovijeka.

Ali i prilike u svijetu se mijenjaju,dolazi jedna Kina,Rusija je sve jaca ,Iran polahko postaje nuklearna sila, sto znaci da ce Amerika polahko morati redefinirati svoju ulogu u svijetu kao najveceg svijetskog igraca.
Ma nek propadnu, haj sha fali.
I Engleska je 'propala' se i tamo fino zivi.
ahuseino

#5356 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by ahuseino »

vruce pivo wrote:
ahuseino wrote:

Sanjas i nisi realan...

A o ekonomiji i nacionalnom dugu ne moramo ovako naivno pricati. Pusti se izvora... plivaj izmedju talasa :-)
7cokanja

#5357 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by 7cokanja »

vruce pivo wrote:
ahuseino wrote:

..bezbel' ce propasti..jos kad kaze analiticar "svijetskog" kalibra... :dance:
jefferson

#5358 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by jefferson »

nezaposlenost od 44%, 37km auto-puta, segregirane skole, jedan entitet skoro potpuno etnicki cist, druga zemlja po korupciji u Evropi, nepismenih sam dragi bog zna koliko, djevojcice u mnogim selima ne idu u skolu, i ti zivis za dan kada ce amerika propasti? jarane ti bas imas problem, i to jeben!
ljubav_aha

#5359 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by ljubav_aha »

jefferson wrote:
nezaposlenost od 44%, 37km auto-puta, segregirane skole, jedan entitet skoro potpuno etnicki cist, druga zemlja po korupciji u Evropi, nepismenih sam dragi bog zna koliko, djevojcice u mnogim selima ne idu u skolu, i ti zivis za dan kada ce amerika propasti? jarane ti bas imas problem, i to jeben!

tako se TO desava kad iznes pivo na sunce :lol:
MUNAFIK

#5360 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by MUNAFIK »

Šeha wrote:Naravno da je za osudu svako stradanje nevinih. Naravno!

Sad, Munafik, da je ovu konverzaciju poveo neko ko ima neki kredibilitet i da je povedena na posebnoj temi moglo bi se o ovome raspravljati.

Ovako, svrstavajuci se na stranu islamskih idiota, zvjeri, cetnika sa obrnutim predznakom... nazovi ih kako hoces, koji ubijaju svoj narod, koji se detoniraju na trgovima punih nevinih ljudi, koji pred video kamerama odrubljuju glave nevinima, koji na smrt kamenuju silovane djevojcice kriveci ih sto su silovane itd, itd... Stavljajuci se na njihovu stranu nemas ama bas nikakav kredibilitet govoriti bilo sta.
:-)

pa bilo je i vrijeme da se pojavi neko sa ovom poznatom: ILI SA NAMA ILI SA PROTIV NAS... :sax:

ako tvoja inteligencija tebi dozvoljava da izneses zakljucak da sam ja na strani nekoga ko na smrt kamenuje djevojcice i kolje nevine ljude, i to na osnovu mog ne slaganja sa LICEMJERNOM americkom politikom i svim zlocinima koje cine onda ja tebi nemam nista reci. Ti si sve sam o sebi rekao, a ja ne vjerujem da si ti glup, mislim da si ovo namjerno napisao, svejstan lazi koju pises ali eto popularno je i najlakse to tako... ILI SA NAMA ILI SA PROTIV NAS...

i hajde mi samo reci, sta USA vojska radi u Iraku? Sto ce ona tamo? da li je uredu sto je ona tamo?

moje misljenje... Ako je USA u Srbiji ubijala civile za to treba odgovarati (sada ko i kako to je nemoguce reci) a posebno zato sto nikad niko nece odgovarati...
jeza u ledja

#5361 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by jeza u ledja »

MUNAFIK wrote:

Sad, Munafik, da je ovu konverzaciju poveo neko ko ima neki kredibilitet i da je povedena na posebnoj temi moglo bi se o ovome raspravljati.

Ovako, svrstavajuci se na stranu islamskih idiota, zvjeri, cetnika sa obrnutim predznakom... nazovi ih kako hoces, koji ubijaju svoj narod, koji se detoniraju na trgovima punih nevinih ljudi, koji pred video kamerama odrubljuju glave nevinima, koji na smrt kamenuju silovane djevojcice kriveci ih sto su silovane itd, itd... Stavljajuci se na njihovu stranu nemas ama bas nikakav kredibilitet govoriti bilo sta.

pa bilo je i vrijeme da se pojavi neko sa ovom poznatom: ILI SA NAMA ILI SA PROTIV NAS... :sax:

ako tvoja inteligencija tebi dozvoljava da izneses zakljucak da sam ja na strani nekoga ko na smrt kamenuje djevojcice i kolje nevine ljude, i to na osnovu mog ne slaganja sa LICEMJERNOM americkom politikom i svim zlocinima koje cine onda ja tebi nemam nista reci. Ti si sve sam o sebi rekao, a ja ne vjerujem da si ti glup, mislim da si ovo namjerno napisao, svejstan lazi koju pises ali eto popularno je i najlakse to tako... ILI SA NAMA ILI SA PROTIV NAS...

i hajde mi samo reci, sta USA vojska radi u Iraku? Sto ce ona tamo? da li je uredu sto je ona tamo?

moje misljenje... Ako je USA u Srbiji ubijala civile za to treba odgovarati (sada ko i kako to je nemoguce reci) a posebno zato sto nikad niko nece odgovarati...
Americka vojska ne treba i nije nikad trebala biti u Iraku.
Neki americki vojnici siguran sam budu kaznjavani od strane vojnih sudova. Sad, da li se to desava samo kad se nesto obznani i u kojoj mjeri to ne znamo. Ona Lindie England (slucaj Abu Ghraib) je ako se ne varam osudjena na visegodisnju robiju.
E onaj kaze treba odmah Obamu na sud za ratne zlocine :-) , pa onda pitam je li treba i Clintona, pretpostavljam da treba i Churchilla, Roosevelta, De Gaullea, Blaira, Mitteranda, Chiraca, i otprilike sve svjetske lidere u historiji svjetskih civilizacija koje su nekad ratovale... :roll: Ako koga treba na sud, to sigurno nije Obama.
ahuseino

#5362 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by ahuseino »

MUNAFIK wrote:

Mislim da malo izvrces rijeci, i bas kako kazes, perfidno, i namazano, saaasvim svjestan sta radis.
Niko ovdje nije rekao ovo premazano, niti se ikad i slozio sa tom ideologijom...
Siguran sam da i sam znas da ovdje nema NIKO ko bi opravdao ubistvo nevinih ljudi, i sve i jedan ce reci da se za to treba odgovarati, ali ti nalazis za shodno da nekome ovdje drzis lekcije etike, jer si izmislio moralni kompas, pa da ga malo eto rabis...

Takodjer, svakome je jasna americka inostrana politika, ista ona koja se vodi evo decenijama. Ja ne znam ili si se ti tek sad dohaviz'o, ili do sad nisi imao nista protiv... ali ta inostrana politika je nista novo; samo slozices se, da sa Obamom ipak ima malo vise sansi da ohane - i da se stvari barem malo okrenu nabolje.
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#5363 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by corolla02 »

dajete ljudi ba kakva demokratija i SAD; nigdje veze :-) ;SAD je samo federalna republika sa dvije partije od kojih jedna samo nosi predznak demokratska; a sama demokratija, koju oni propagairaju, je spor proces koji se ne ostavaruje tek tako preko nooci, i to ne samo jednom ili necijom izjavom/natpisom, koja opet samo predstavlja podstapalicu, te pitanje je hoce li ikad i zazivjeti u svom pravom smislu kao demokratijaa..
MUNAFIK

#5364 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by MUNAFIK »

ahuseino wrote:
MUNAFIK wrote:

Mislim da malo izvrces rijeci, i bas kako kazes, perfidno, i namazano, saaasvim svjestan sta radis.
Niko ovdje nije rekao ovo premazano, niti se ikad i slozio sa tom ideologijom...
Siguran sam da i sam znas da ovdje nema NIKO ko bi opravdao ubistvo nevinih ljudi, i sve i jedan ce reci da se za to treba odgovarati, ali ti nalazis za shodno da nekome ovdje drzis lekcije etike, jer si izmislio moralni kompas, pa da ga malo eto rabis...

Takodjer, svakome je jasna americka inostrana politika, ista ona koja se vodi evo decenijama. Ja ne znam ili si se ti tek sad dohaviz'o, ili do sad nisi imao nista protiv... ali ta inostrana politika je nista novo; samo slozices se, da sa Obamom ipak ima malo vise sansi da ohane - i da se stvari barem malo okrenu nabolje.
ti nisi advokat citiranom ŠEHI, on je mene stavio kao nekakvog branioca zlocinaca koji kamenuju djecu i kolju ljude itd... tako da je moj komentar upucen njemu.
O etici se nema sta govoriti, mi svi imamo drugacije poglede na sve ove skobe, dok je nekome normalno da USA uleti u neciju drzavu i okupira je nekome to nije pa do milion drugih stvari. Recimo da se nadam da su sa Obamom vece sanse da se ohane i da nesto krene na bolje, ali isto vrijeme svjestan sam da postoje ljudi kojima je cilj rat i kontrola resorsa to im je biznis i oni taj biznis nece napustiti a obama tome svemu nije tako veliki igrac. on moze malo ticati na neke stvari ali BIZNIS nece unistiti to je 100% sigurno, naravno Obama ima svoju cijenu!
simpozijum delirijum

#5365 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by simpozijum delirijum »

eto kako se brzo zaboravlja , neko kaze ;"pa sta ocekujete u ratu? grijesi se "
drugi kazu; "pa to su teroristi, extremne grupe"
usput receno; napadi 9/11 na USA? od cega je sve i pocelo ( hiper naoruzavanje i intervencije brutalnom silom na planeti, nezabiljezena od II svjetskoga rata ) ja sve manje vjerujem u zvanicnu verziju (kao i oko 45% Amerikanaca)
bit ce sokova kada se istina otkrije !
Kina ce osvojiti svjet > pa Kina je vec osvojila svijet trgovinom a nuklearno oruzje ima samo zbog Amerikanaca na prvom mjestu a zatim i zbog mnogo manje i Rusa i Indije
Amerika je zapocela novu trku u naoruzanju ( jer jedina industrija koja nesto i vrijedi u USA je vojna , sve ostalo je ; Made in China :D )
niti Rusi ne zele naoruzavanje i smanjili su vojsku drasticno ali? opet zbog antiraketnoga stita i vojnih baza NATO koji je ih okruzuju vrlo agresivno nemaju izbora , vec se spremaju za samoodbranu

osjeca se i velika doza rasizma ,u komentarima ,nesto poput ; Arapi , Afganistanci ? kao u slengu koje koriste USA vojnici:
sandniggers = crncuge iz pustinje (u slobodnome prevodu ) ili ragheads=krpene glave (zbog njihove narodne nosnje )
i razocaravajuce je da (ja sam bio pod opsadom u Sarajevo odredjeno vrijeme i znam sta je rat !)
da vi forumasi uopste pokusavate opravdati ratne zlocine bilo koga , u ovome slucaju jedine supersile ( po misljenu mnogih analitacara ne zadugo ) u ilegalnim okupacijama drugih drzava
u specijalnim operacijama USA komandosa (stavio sam link ;Afganistanski strah od noci ) ali ? to niko ne zeli procitati od Hiperamerikanaca , a bas normalni Amerikanci to citaju i bore se protiv raspomamljenoga vojno-industrijskoga komplexa koji guta planetu i gura je u katastrofu
ne zele Kinezi osvojiti svijet , oni trguju , niti Rusi ,trguju takodjer
ali ? nije vazno , to su samo krpene glave i crncuge iz pustinje koju je..bu koze , i vodaju zamotane zene i vasljivu djecu
i treba to pobiti ! bar po nekim komentarima na ovoj temi
video koji sam postavio je samo prikaz sistema , nije u pitanju incident , vec sistem dejstva Americkih i NATO trupa u okupiranim drzavama
i danas nije 1999 Jeza u Ledja @
a u Srbiji gradjani umiru od raznih tumora natprosjecno ( upotreba zabranjene municija , kao i u BiH 1995)
a svako ko se raduje ili podrzava ubistva civila?
taj treba potraziti psihijatrijsku pomoc !
ljubav_aha

#5366 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by ljubav_aha »

simpozijum delirium,sto je tvoja poenta :!: :?: :arrow: amnesty international :zoka:
simpozijum delirijum

#5367 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by simpozijum delirijum »

ljubav_aha wrote:simpozijum delirium,sto je tvoja poenta :!: :?: :arrow: amnesty international :zoka:
poenta ?
zvuci depresivno tvoj komentar , kao;"ne mozemo nista uciniti mi smo buranija", pa nije sve bas beznadezno
zato je sloboda nezavisnih medija vrlo bitna
bar naucimo sljedece generacije i nasu djecu da istina nije crno-bijela i da ne budu rasisti i sovinisti

i nema poente, takvo je stanje , ja bar licno necu dozvoliti da mi isperu mozak bilo ko, (naucio sam lekciju) niti cu opravdati bilo koji rat osim obrambenoga rata protiv okupatora
jeza u ledja

#5368 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by jeza u ledja »

simpozijum delirijum wrote:eto kako se brzo zaboravlja , neko kaze ;"pa sta ocekujete u ratu? grijesi se "
drugi kazu; "pa to su teroristi, extremne grupe"
usput receno; napadi 9/11 na USA? od cega je sve i pocelo ( hiper naoruzavanje i intervencije brutalnom silom na planeti, nezabiljezena od II svjetskoga rata ) ja sve manje vjerujem u zvanicnu verziju (kao i oko 45% Amerikanaca)
bit ce sokova kada se istina otkrije !
Kina ce osvojiti svjet > pa Kina je vec osvojila svijet trgovinom a nuklearno oruzje ima samo zbog Amerikanaca na prvom mjestu a zatim i zbog mnogo manje i Rusa i Indije
Amerika je zapocela novu trku u naoruzanju ( jer jedina industrija koja nesto i vrijedi u USA je vojna , sve ostalo je ; Made in China :D )
niti Rusi ne zele naoruzavanje i smanjili su vojsku drasticno ali? opet zbog antiraketnoga stita i vojnih baza NATO koji je ih okruzuju vrlo agresivno nemaju izbora , vec se spremaju za samoodbranu

osjeca se i velika doza rasizma ,u komentarima ,nesto poput ; Arapi , Afganistanci ? kao u slengu koje koriste USA vojnici:
sandniggers = crncuge iz pustinje (u slobodnome prevodu ) ili ragheads=krpene glave (zbog njihove narodne nosnje )
i razocaravajuce je da (ja sam bio pod opsadom u Sarajevo odredjeno vrijeme i znam sta je rat !)
da vi forumasi uopste pokusavate opravdati ratne zlocine bilo koga , u ovome slucaju jedine supersile ( po misljenu mnogih analitacara ne zadugo ) u ilegalnim okupacijama drugih drzava
u specijalnim operacijama USA komandosa (stavio sam link ;Afganistanski strah od noci ) ali ? to niko ne zeli procitati od Hiperamerikanaca , a bas normalni Amerikanci to citaju i bore se protiv raspomamljenoga vojno-industrijskoga komplexa koji guta planetu i gura je u katastrofu
ne zele Kinezi osvojiti svijet , oni trguju , niti Rusi ,trguju takodjer
ali ? nije vazno , to su samo krpene glave i crncuge iz pustinje koju je..bu koze , i vodaju zamotane zene i vasljivu djecu
i treba to pobiti ! bar po nekim komentarima na ovoj temi
video koji sam postavio je samo prikaz sistema , nije u pitanju incident , vec sistem dejstva Americkih i NATO trupa u okupiranim drzavama
i danas nije 1999 Jeza u Ledja @
a u Srbiji gradjani umiru od raznih tumora natprosjecno ( upotreba zabranjene municija , kao i u BiH 1995)
a svako ko se raduje ili podrzava ubistva civila?
taj treba potraziti psihijatrijsku pomoc !
Ko je spominjao Arape i Afganistance u rasistickom kontekstu???

Je li se meni cini ili si upravo ti bio banovan sa foruma upravo zbog rasistickih izjava na ovoj temi?
jefferson

#5369 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by jefferson »

MUNAFIK wrote:

Evo da ti ja pokusam dati odgovor na pitanje sta ce amerika u Iraku:

1. nije u iraku da ubija iracane! To je cilja Al Qaide slozio se ti ili ne.
2. Nije u iraku da uzme njihovu naftu. To ce rusi i kinezi uraditi.

Sto je u iraku? U Iraku je da donese demokratiju. U iraku je da napravi pravnu i stabilnu drzavu.
E sad nakon sto si vec popizdio da ti objasnim sto je to tako.

Amerikancima, kao i svim industrijskim zemljama je potrebna stabilna drzava koja ima ogromne rezerve nafte. Znaci drzava koja bi se prikljucila ostalim naprednim drzavama u medjunarodnim odnosima, koja bi podrzavala trzisnu ekonomiju. Jedini razlog zasto je amerika usla u Irak je PROTOK nafte, a ne da amerikanci zarade na njoj. Na njoj ce iracani zaraditi, i to debelo. Evo prije par mjeseci je bila licitacija i Lukoil je najveci investitor, ali skoro 90% prihoda ce ostati, iraku! Ali, protok te nafte je vazan. Sto? Zato sto stabilan i demokratski Irak moze garantovati nesmetan protok. Iran to ne moze, Venecuela ne moze, Nigerija ne moze, cak i S. Arabija, jer su to zemlje koje su nestabilne (Nigerija i venecuela) ili zasnivaju svoju vlast na sili (Iran i S. Arabija).
Znaci, protok je bitan, jer svaka nestabilnost u protoku vodi ka recesiji zapadnih ekonomija. Evropljani, bosanci ovi oni, svi mi govorimo kako nije bilo razloga za napad na Irak. Pa nije! OK, Sadam je zasluzio ono sto je dobio, jos dosta ranije, ali, i evropljani hoce naftu, i bosanci i peti deseti.
Stoga, Irak ce mozda postati stvarno demokratski, ako to uspije to ce biti veliki uspjeh irackog naroda a ne amerikanaca. Amerikancima kao i ostalim drzavama koje imaju trzisnu ekonomiju Irak je vazan samo kada odes na benzinsku pumpu.
Mojne te lazne brige o iracanima. Toliko se mi bosanci brinemo za svijet da smo za Haiti skupili nekoliko hiljada maraka, vlada dala 100,000 (manje od vrijednosti auta koje premijer vozi) dok je za Tsunami u Indoneziji npr. Opcina Livno skupila 100km!
Ovo sto se desava u iraku je tragedija, ali jaro, sve zemlje vode politiku u SVOM interesu. SAD, Rusija, Kina, Iran, ex-Yu, nevazno, sve vode politiku u SVOM interesu, a ne interesu gledalaca pred malim ekranima. To je tkz. real-politika, i to moras tako gledati, inace te nema.
Toliko je nama taj iracki narod bitan, da smo izvozili oruzje i Iraku i Iranu dok su se klali, a vecina tog oruzja je bila napravljena nigdje drugo nego u BiH!
Izvozili smo iraku oruzje kada se spremao za napad na Kuvajt, a u isto vrijeme prodavali kuvajtu M84 tenkove!
I niko se nije bunio, jer je drzava radila u svom interesu, tj. da zaradi, da zaposli ljude itd, to sto se ovi dole kolju izmedju sebe je njihov problem, jos ako im treba oruzja, nikakav problem, bar smo mi pravili kvalitetno oruzje, ali niko nije pitao je li to moralno, cak sta vise, hvalili smo se kvalitetom i potraznjom!
zonbirile

#5370 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by zonbirile »

----------------------------------------------
očito ne razumiješ stvari,ona je samo sredstvo,medij,tvorevina za kreiranje novca i planetarne moći,prije nego propadne stvoriće se neka druga Amerika-kapiš?
Ocultis_787

#5371 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by Ocultis_787 »

ahuseino wrote:
Ocultis_787 wrote:

KO SU ONI?????????
Politicki vrh amerike!
Ocultis_787

#5372 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by Ocultis_787 »

jeza u ledja wrote:
Ocultis_787 wrote:

Pa jeste, interes im je bio da uspostave vojno prisustvo na Balkanu i jos se malo priblize Rusima.

Nego, znaci SAD treba da odgovara sto su bombardovali Srbiju i time oslobodili Kosovo i spasili narod. Posteno. :roll:
i ti sve gledas samo kroz taj primjer americkog "dusebriznistva???"

kao prvo,pogledaj sta su uradili nama u BIH! ja se prvenstveno baziram na to. jebe mi se za srbiju i kosovo,iako sam misljenja da ni tu oni nemaju sta turati svoj nos. a turaju ga svugdje a najvise gdje im nije mjesto. pa poznato je da su albanci "americki dileri." srbi nisu cvijece svakako,ali sta tu uopce radi amerika? nije im ovdje mjesto.

pogledaj svuda po svijetu njihove pipke. u aziji su zbog nafte. ovdje kod nas ce pokusati izmusti sve sto vrijedi. pa sinko,ti nisi ni svjestan da mi imamo ciste vode. znas li ti sta to znaci? ovdje su zapikirali vode,i zapamti da ce ih prisvojit kad tad. a u buducnosti pitka voda ce vrijediti zlata.

MA NE KONTATE VI PUNO STVARI...!
Ocultis_787

#5373 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by Ocultis_787 »

interes...! a zbog tog "prisustva" bacise licemjerno kost medju narod i gledali sa strane punih usta kako se koljemo,i zadovoljno trljali ruke. pa kako samo mozes braniti gadove meni samo to nije jasno? :-?
ljubav_aha

#5374 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by ljubav_aha »

simpozijum delirijum wrote:
ljubav_aha wrote:simpozijum delirium,sto je tvoja poenta :!: :?: :arrow: amnesty international :zoka:
poenta ?
zvuci depresivno tvoj komentar , kao;"ne mozemo nista uciniti mi smo buranija", pa nije sve bas beznadezno
zato je sloboda nezavisnih medija vrlo bitna
bar naucimo sljedece generacije i nasu djecu da istina nije crno-bijela i da ne budu rasisti i sovinisti

i nema poente, takvo je stanje , ja bar licno necu dozvoliti da mi isperu mozak bilo ko, (naucio sam lekciju) niti cu opravdati bilo koji rat osim obrambenoga rata protiv okupatora

nisi skuzio :D

amnesty international :arrow: tamo bas nesto mozes pokusati ;-)

kakve veze ima ucenje novih generacija sa pranjem mozga,pa to je konstantan proces od nastanka covjecanstva,pardon nehumanosti,znaci ,i mi smo dio tog procesa :)

niko ti nista ne brani ,lakse malo :)
bullmastiff

#5375 Re: President Barack Hussein Obama!!!

Post by bullmastiff »

obama je pudlica ko i Bush...

oni koji su iza zavjese oni su glavni krivci za sve sto se deswava..oni su i kreirali ovu krizu...finansijska oligarhija,sa centrom u Londonu
Post Reply