Ma opusteno, sve ove face sto komntiraju i smaraju su navijaci umjetnog kluba kakav je City, nisu nikad istinski navijali pa zato misle da je svima tako...L00d wrote:Daj ba dosadni ste vise. Haj razgulite na temu vaseg Citija
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gringer
#5351 Re: Manchester United FC
-
dragonz
#5352 Re: Manchester United FC
Ovaj put si totalno ispao glup jer ta riječ je jedino uvreda za novozelanđane.ultima_palabra wrote:Sheepshaggers
- Charuga
- Globalni moderator
#5353 Re: Manchester United FC
Odmori malo i malo proradi na komunikaciji.dragonz wrote:Ovaj put si totalno ispao glup jer ta riječ je jedino uvreda za novozelanđane.ultima_palabra wrote:Sheepshaggers
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje forumasa”
»dragonz
7 dana
- Gringer
#5354 Re: Manchester United FC

Pa sad, nebi se slozio s ovim da je De Gea bio najbolji pojedinac na utakmici. De Gea je zaista odlicno branio, 2-3 odlicne sanse je skinuo Norwichu ali na kraju je ipak primio gol (momak nije nista kriv i nije mogao odbraniti ono) i Norwichevi napadi su se isplatili. Da je situacija kojim slucajem bila takva da ostane 0:1 za United, onda nebi imao nista protiv ove odluke, mada nemam ni sad nesto pretjerano. Moje misljenje je da bi Ryan Giggs trebao ponjeti epitet najboljeg pojedinca, jer covjek u ovakvoj utakmici postize gol za pobjedu, nesto sto ce se dugo pamtiti, i tokom citavog matcha je bio dobar. Sto se tice Welbecka, pa eto, s ovim se mogu sloziti, pruzio je odlicnu partiju ali je falila zavrsnica i kostao nas je mirnijeg zavrsetka utakmice.

Kao sto vidite, raspored nam je stvarno odlican. U subotu igramo protiv Totenhama i ako tu prodje sve ok onda stvarno mogu da ocekujem titulu i da se nadam. Izmedju utakmica sa Totenhamom i Cityem imamo 8 utakmica i ne vidim razog zasto nebi uzeli tu maksimalan broj bodova, tj 24 a u tom periodu ocekujem neki kiks Citya koji ce da igra i sa Chelseaom, Liverpoolom, a ici ce i Arsenalu i ako bude srece mozda se tu pojavi jos neka nezgodna ekipa koja bi ih mogla okinuti.
- ganjeta
#5355 Re: Manchester United FC
900 nastupa, 163 gola, 22 sezone, 12 titula Premier lige, 4 FA Cupa, 3 Carling Cupa, 2 Lige prvaka, 1 Super Cup, 0 crvenih kartona... 
- skafiskafsnjak
#5356 Re: Manchester United FC
moram ovo spomenuti ...ganjeta wrote:900 nastupa, 163 gola, 22 sezone, 12 titula Premier lige, 4 FA Cupa, 3 Carling Cupa, 2 Lige prvaka, 1 Super Cup, 0 crvenih kartona...
+ zabijanje bratovoj zeni
- ultima_palabra
- ganjeta
#5358 Re: Manchester United FC
Ne kontam šta je to smiješno
? To je jedina mrlja na cijelu karijeru.
Odigrati 900. utakmica i ne dobiti crveni karton, nema dalje kakav lik
.
Odigrati 900. utakmica i ne dobiti crveni karton, nema dalje kakav lik
-
missko
#5359 Re: Manchester United FC
U Engleza kao mal te ne u svim zapadno Evropskim drzavama institucija porodice nije kao kod nas i to sto neko karindja kuravu koju mu brat ozeni ne bi kod njih bilo ni za zute novine da se ne radi o Gigsu frajeru koji je dzentlmen na fudbalskom terenu i velika igracina. Primjer, nisu braca ali saigraci koji su vjecito skupa dane i sate provode zajedno, Tery mazno onom Citijevcu hanumu, Efenberg mazno onom Struncu zenu i ozeni je jos na kraju a imaju djecu zajednicku ona i Strunc i niko ih i ne spominje u tom kontekstu. Zamisli kod nas mazne Adilovic Zebinu hanumu pa nozevi bi bili na treningu. Jednostavno je zapad drugaciji i rezonuju stvari drugacije i osudjuju milion puta blaze nego mi, zato sto smo mi narod pun nekog bijesa, nemamo onaj neki unutrasnji mir koji bi nam u ova sugava vremena bio neophodan.
Umori se, odoh u St. Gallen bodrit dijamanta.
Jedno pitanje za sve koji Dzeksona vole ko brata,i za moraliste, da li bi mu maznuli Amricu?
Umori se, odoh u St. Gallen bodrit dijamanta.
Jedno pitanje za sve koji Dzeksona vole ko brata,i za moraliste, da li bi mu maznuli Amricu?
-
Baudelaire
#5360 Re: Manchester United FC
E jbg, na ovo sam morao reagovati. Nije vezano za United, neću uopšte da uvodim United u kontekst ove priče, ali to što si sad napisao jednostavno ne može biti istina. Tačno da je institucija porodice srozana dosta u tom modernom svijetu, ali nije u tolikoj mjeri srozana. I nemoj misliti da je loše što kod nas nije tako. Čuj Zeba i Adilović bi noževima. Možda nož nije adekvatno rješenje, ali svakako da nije normalno reći e jbg, bilo prošlo. To je nemoralno i devijantno ponašanje i nemoj nam govoriti da smo narod pun nekakvog bijesa. Normalno da ćeš po tom pitanju biti pun bijesa.missko wrote:U Engleza kao mal te ne u svim zapadno Evropskim drzavama institucija porodice nije kao kod nas i to sto neko karindja kuravu koju mu brat ozeni ne bi kod njih bilo ni za zute novine da se ne radi o Gigsu frajeru koji je dzentlmen na fudbalskom terenu i velika igracina. Primjer, nisu braca ali saigraci koji su vjecito skupa dane i sate provode zajedno, Tery mazno onom Citijevcu hanumu, Efenberg mazno onom Struncu zenu i ozeni je jos na kraju a imaju djecu zajednicku ona i Strunc i niko ih i ne spominje u tom kontekstu. Zamisli kod nas mazne Adilovic Zebinu hanumu pa nozevi bi bili na treningu. Jednostavno je zapad drugaciji i rezonuju stvari drugacije i osudjuju milion puta blaze nego mi, zato sto smo mi narod pun nekog bijesa, nemamo onaj neki unutrasnji mir koji bi nam u ova sugava vremena bio neophodan.
Umori se, odoh u St. Gallen bodrit dijamanta.![]()
- Riddle
#5361 Re: Manchester United FC
Ocekivano teska utakmica protiv Norwicha. Nisu oni slucajno tu gdje jesu. Zasluzili su bod sigurno. Nije mi jasno zasto se United iskljuci kad god povede, umjesto da naprave pritisak i zavrse utakmicu znatno ranije. Da, bilo je nekoliko sansi za to, ali nijedna nije dosla nakon pritiska kakav je bio na kraju utakmice. Stice se dojam da mogu zabiti gol kad hoce, samo kao da im je nesto mrsko da to urade.
De Gea je vratio samopouzdanje. Znatno sigurnije brani, a vidi se i da galami na odbranu sto prije nije bio slucaj. Ohrabrujuci znakovi. Za odbranu nemam sta puno reci, osim mozda da pohvalim Evansa. Kako je presao na desnu stranu, njegova igra se nenormalno popravila i djeluje mnogo sigurnije. Krila nisu imala neki posebno dobar dan, ali su ipak uradili ono sto se od njih ocekuje. Za sredinu nemam dovoljno rijeci hvale. Carrick je tiha konstanta i jedan od kandidata za igraca sezone, ali Giggs i Scholes opet uzimaju sve za sebe. Ovo nije normalno kako likovi igraju. Dobna granica igraca je pomaknuta vec neko vrijeme, ali ovo je vec previse. Jedno je samo igrati, ali nositi tim u ovim godinama je nesto sasvim drugo. Tek sad ljudi pocinju da shvataju koliko su zapravo njih dvojica bili dobri igraci na svom vrhuncu. Welbeck je bio vrlo dobar, iako se posteno ispromasivao, dok je Hernandez odigrao vjerovatno najgoru utakmicu otkako je dosao u klub.
S Tottenhamom nece biti nimalo lako. Ne zavaravam se ovim debaklom protiv Arsenala. To je derbi u kojem je sve moguce i gdje je forma najcesce nebitna. I dalje smatram da imaju znatno jaci tim od Arsenala i da ce Unitedu na WHL biti mnogo teze nego na Emiratesu. Prosle sezone je Tottenham nadigrao United tamo i da Vidic nije odigrao najbolju utakmicu sezone, izgubili bi. Dobra stvar je sto Braveheart nece igrati i to ce u startu dati mnogo vise prostora Rooneyu. Ko god da zamijeni Parkera, ne moze tako kvalitetno odigrati odbranu kao on. Nadam se da ce se i Valencia vratiti, jer u Younga nemam previse povjerenja. Ukoliko Rooney i Valencia budu u timu, ocekujem pozitivan rezultat. Ni remi ne bi bio los, ma sta neko pricao. City nece dobiti sve utakmice do kraja sezone, to je bar jasno.
Gringer, ti fakat nisi dobar. Kakve to bodove upisujes? Cuj 24 boda u najtezem periodu sezone.
Nema sanse da se to desi. Vjerovatno su vece sanse da ce se pobijediti Tottenham nego Wolves. Sjecas li se prosle sezone? Koliko puta se mora ponoviti da u fudbalu 2+2 nije 4? Uvijek mi je jako smijesno kad vidim da neko pocne praviti ove liste i upisivati bodove. Kako samo svi na kraju tresnu na lice.
De Gea je vratio samopouzdanje. Znatno sigurnije brani, a vidi se i da galami na odbranu sto prije nije bio slucaj. Ohrabrujuci znakovi. Za odbranu nemam sta puno reci, osim mozda da pohvalim Evansa. Kako je presao na desnu stranu, njegova igra se nenormalno popravila i djeluje mnogo sigurnije. Krila nisu imala neki posebno dobar dan, ali su ipak uradili ono sto se od njih ocekuje. Za sredinu nemam dovoljno rijeci hvale. Carrick je tiha konstanta i jedan od kandidata za igraca sezone, ali Giggs i Scholes opet uzimaju sve za sebe. Ovo nije normalno kako likovi igraju. Dobna granica igraca je pomaknuta vec neko vrijeme, ali ovo je vec previse. Jedno je samo igrati, ali nositi tim u ovim godinama je nesto sasvim drugo. Tek sad ljudi pocinju da shvataju koliko su zapravo njih dvojica bili dobri igraci na svom vrhuncu. Welbeck je bio vrlo dobar, iako se posteno ispromasivao, dok je Hernandez odigrao vjerovatno najgoru utakmicu otkako je dosao u klub.
S Tottenhamom nece biti nimalo lako. Ne zavaravam se ovim debaklom protiv Arsenala. To je derbi u kojem je sve moguce i gdje je forma najcesce nebitna. I dalje smatram da imaju znatno jaci tim od Arsenala i da ce Unitedu na WHL biti mnogo teze nego na Emiratesu. Prosle sezone je Tottenham nadigrao United tamo i da Vidic nije odigrao najbolju utakmicu sezone, izgubili bi. Dobra stvar je sto Braveheart nece igrati i to ce u startu dati mnogo vise prostora Rooneyu. Ko god da zamijeni Parkera, ne moze tako kvalitetno odigrati odbranu kao on. Nadam se da ce se i Valencia vratiti, jer u Younga nemam previse povjerenja. Ukoliko Rooney i Valencia budu u timu, ocekujem pozitivan rezultat. Ni remi ne bi bio los, ma sta neko pricao. City nece dobiti sve utakmice do kraja sezone, to je bar jasno.
Gringer, ti fakat nisi dobar. Kakve to bodove upisujes? Cuj 24 boda u najtezem periodu sezone.
-
sumirprimus
#5362 Re: Manchester United FC
moje misljenje je da on NEMA mrlje u karijeri...gigs je legenda zelenih terena..ganjeta wrote:Ne kontam šta je to smiješno? To je jedina mrlja na cijelu karijeru.
Odigrati 900. utakmica i ne dobiti crveni karton, nema dalje kakav lik.
a privatni zivot je njegova stvar...
- Edin H.
#5363 Re: Manchester United FC
Rhodri Giggs’s missus romped with a total of FOUR Manchester United aces — hubby’s brother Ryan, Dwight Yorke, Phil Bardsley and Danny Simpson. 
- Gringer
#5364 Re: Manchester United FC
http://www.sarajevo-x.com/magazin/showb ... /120228014
Pazi ti nje.. mislim da nema potrebe za ovakvu reakciju navijaca. Zena navija za Liverpool i sta ima veze, mada ja zivim u Bosni i ne znam kakav je tamo odnos izmedju tih navijaca ali uvjeren sam da su ovo pisali neki nakurceni klinci a ne pravi navijaci.
Pazi ti nje.. mislim da nema potrebe za ovakvu reakciju navijaca. Zena navija za Liverpool i sta ima veze, mada ja zivim u Bosni i ne znam kakav je tamo odnos izmedju tih navijaca ali uvjeren sam da su ovo pisali neki nakurceni klinci a ne pravi navijaci.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5365 Re: Manchester United FC
Da sam Rooney, ja bi' je nogir'o i nas'o bolju !
- art vandeley
#5366 Re: Manchester United FC
Smalling injured 

- Edin H.
#5367 Re: Manchester United FC
A sto je on karindjo onu babu?leet wrote:Da sam Rooney, ja bi' je nogir'o i nas'o bolju !
Dao joj £50 i uzeo kusur £10
- Riddle
#5368 Re: Manchester United FC
Pearce je izjavio: "Chris Smalling split his head open."art vandeley wrote:Smalling injured
- ultima_palabra
#5369 Re: Manchester United FC
Stvarno grozan sudar
U prvi mah je izgledalo da je Huntelaar gore prošao, ali on je makar na svojim nogama izašao sa terena.
Iznenadilo me da Jones zna odigrati onakav pas za gol Younga.
Iznenadilo me da Jones zna odigrati onakav pas za gol Younga.
-
missko
#5370 Re: Manchester United FC
Nikad nesto nisam volio da pehiram , ali mi sutra mirise na nerjeseno, prvenstveno zato sto smo kuci ovu sezonu veoma losi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- alijagoro
#5372 Re: Manchester United FC
Missko se malo pogubio
.
-
missko
#5373 Re: Manchester United FC
Ma prekosutra isti qrac , zna se na sta sam mislio
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5374 Re: Manchester United FC
Igra se u gostima 
-
missko
#5375 Re: Manchester United FC
Ahahahaha, da se napijem od 2 pive ne bi nikad reko, handre me i promjene boravka i vremenske zone i ova prestupna sa jebenim februarom.leet wrote:Igra se u gostima
Odoh lec dok nisam sta zezno gore.
U gostima uzimamo garant, da se popravim