Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
poostar wrote:Joj vas
Svaki stranac bi dao otkaz nakon mjesec dana kada vidi s kim ima posla.
Najvjerovatnije će neki od pomoćnih trenera/mladih selekcija preuzeti repku do kraja ovog ciklusa i baraza u ligi nacija.
Ako tako razmisljaju, onda je cudo da smo uopste zavrsili u Brazilu.
Treba odmah rijesiti poziciju selektora, a ne postavljati cisto da nekog ima. Valjda ce to rijesiti sto orije i da nece ovi milanovi stvarati probleme kao zadnji put.
markomilanov wrote:Bosanskom navijaču je bliži Volker Finke,koji je trenirao Kamerun,a nije Milovan Rajevac kojji sa Ganom u zadnjem minutu izgubio polufinale sp u africi,Rajevac poznaje mentalitet igrača sa ovih prostora,ja ću navijati za bih ako bude selektor iz bratskog omana,ali nije sam razlog u sumskoj sto se ne navija za bih.
volker finke je najmanje jedno 500 dimenzija iznad rajevca, u svakom pogledu.
nemamo mi sta ovdje raspravljati i zelje izrazavati, moliti za dobrog selektora. poslije svjetskog u brazilu, onako jake ekipe, pune kase, mi ovdje mastali i trazili jake selektore, sve preduslove imali, konji iz saveza izabrali bazdarevica. kad je bazdarevic otisao, mi opet ovdje molili, nadali se dobrom selektoru, evropskom kvalitetu, oni naprave cirkus sa nekakvim glasanjima, krugovima sastancima, i izaberu prosineckog. jesmo li sta naucili iz toga? dzaba se trudite i mastate.
ako amar bude htio, on ce biti sto posto, a ako ne bude htio, onda neko iz njegovog kruga.
znam da nije idealno ovdje i da bi mu izabrali bar 2 pomoćnika po nacionalnom ključu, al jebemu mater zar ne možeš progutati sve to i pomoći SVOJOJ zemlji kad te ljudi toliko godina zovu
ko da je jedini bio ranjen u onom prokletom ratu... ko neka uvrijeđena mlada
znam da nije idealno ovdje i da bi mu izabrali bar 2 pomoćnika po nacionalnom ključu, al jebemu mater zar ne možeš progutati sve to i pomoći SVOJOJ zemlji kad te ljudi toliko godina zovu
alipasijaner wrote:Pravo pitanje je koji to selektor s platom od 50.000 moze biti autoritet igracu s platom od milion, dva, tri...
Kakve veze ima plata sa autoritetom. Autoritet je pitanje životnih vrijednosti i sposobno komunikacije, tj. pitanje inteligencije, i nema nikakve veze sa iznosima koji se inkasiraju.