Nije im dobro.
Obratiti paznju na 2:37, trebalo je 7 sekundi da udarni val izbije na pocetku tunela. Bra'o momci, FSA
Hoce se mozda javiti onaj genijalac pa tvrditi da zgradi nije nista, da je ustala nakon sto se prasina razisla?
Pravo da ti kažem da sam na mjestu stanovnika Mersina ja bih se ovome veselio.Maystor wrote:bye bye turska nuklearna elektrana![]()
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/rusij ... /151209083
ovo znači da Rusija ne preza ni od poteza koji su na vlastitu štetu u namjeri da kazni Prdoganovu Tursku i da će posljedici biti mnogo dalekosežnije nego što mnogi misle. Tako i treba!

Momci, heroji, legende, svaka čast, pokazali su kako se brani čast, dostojanstvo, vjera, narod i kućni prag. Bože moj, novi dan nova nafaka, biće to sve dobro ako Bog da.Nema sekunde sumnje da su oni pravi i istinski pobjednici.Izlaze uzdignute glave, a oni koji su činili zločine u Homsu, i koji su sravnili sa zemljom njihove kuće, eto im neka uživaju u svojoj ''pobjedi''.Jerko1 wrote:a sta je drugo nego traktorijada (samo ova je pod UN kontrolom)Black swan wrote: da smo na topiku urkajina ili o srbima bili bi komentari
traktorijada

- na fotografiji koju si postavio je Muhamed bin Selman al-Saud, sin kralja Selmana, ministar odbrane KSA.sarajevoxxxx wrote:Saudijski ministar vanjskih poslova obećao neograničenu pomoć sirijskoj opoziciji.

"Neograničenu pomoć"? Da li je definisana ta "neograničena pomoć"?sarajevoxxxx wrote:Saudijski ministar vanjskih poslova obećao neograničenu pomoć sirijskoj opoziciji.

Ne razumijem, zasto bacanje toliko drkeca zboj jedne pisljive zgrade?Mlohavi wrote:
Nije im dobro.
Obratiti paznju na 2:37, trebalo je 7 sekundi da udarni val izbije na pocetku tunela. Bra'o momci, FSA
Hoce se mozda javiti onaj genijalac pa tvrditi da zgradi nije nista, da je ustala nakon sto se prasina razisla?
Tvoj problem momceKAMI666 wrote: Ne razumijem, zasto bacanje toliko drkeca zboj jedne pisljive zgrade?
Abduldželil, Jasir, i Hala, troje djece koju su Rusi izmasakrirali u jučerašnjem masakru u mjestu Kafar Hamra u Halebu:1- الشهيد الطفل رامز شاهر قدور.
2- الشهيد الطفل يزن شاهر قدور.
3- الشهيد الطفل إبراهيم أحمد قدور.
4- الشهيدة الطفلة شام أحمد قدور.
5- الشهيدة الطفلة شهد علي يوسف.
6- الشهيدة فريدة قلاع زوجة شاهر قدور.
7- الشهيدة حورية علي قلاع والدة شهد يوسف.
8- الشهيدة فاطمة قدور زوجة شاهر قدور.

Alo "momak", kakav moj problem, jel ti znas da citas i formulises pitanje?Mlohavi wrote:Tvoj problem momceKAMI666 wrote: Ne razumijem, zasto bacanje toliko drkeca zboj jedne pisljive zgrade?
Tvoje nerazumjevanje bilo cega je tvoj i samo tvoj problem. Stvarno ocekujes da liku poput tebe neko valjano formulise post? Noga bolan.KAMI666 wrote: Alo "momak", kakav moj problem, jel ti znas da citas i formulises pitanje?
Nije valjda da su ovi "umjereni" svi ovako mutavi.Mislio sam da epidemija vlada samo odlaskom u Siriju, Boga mi prosirilo se i na Balkanska podrucja.
...lavovi su valjda u Kuwyaris, ovo su neke pudliceMlohavi wrote:Okupator ce otici kad tad, oslobodioci nikad.Jadna im majka ako im Putin "oslobodi" Siriju.
Odlazak pobunjenika iz Homsa, drago mi je zbog njih, lavovi![]()