Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sarajevski-Seljak wrote:Buraz, Sarajevo igralo plejof EL prije godinu ipo, a ne prije 12 kao sto ti navodis.
Slazem se da nas Zeljo samo bruka u evropi
Pa plejof i to je to.
Sto to Partizan može ili Dinamo ili Rijeka a mi ne možemo?
Nemaju oni engleze ni potrugalce ni italijane u klubovima, uglavnom se prezimena igrača završavaju na "ić". Dužini su i Bogu i narodu isto ko mi ali vidi gdje su oni a gdje smo mi?!
Nek se ijedan naš klub plasira u grupnu fazu u bilo koji od evrppskih takmičenja ja ću uzeti člansku kartu do kraja svog života. Taman to bio Radnik iz Bijeljine
Sarajevski-Seljak wrote:Buraz, Sarajevo igralo plejof EL prije godinu ipo, a ne prije 12 kao sto ti navodis.
Pa plejof i to je to.
Nemaju oni engleze ni potrugalce ni italijane u klubovima, uglavnom se prezimena igrača završavaju na "ić". Dužini su i Bogu i narodu isto ko mi ali vidi gdje su oni a gdje smo mi?!
Nek se ijedan naš klub plasira u grupnu fazu u bilo koji od evrppskih takmičenja ja ću uzeti člansku kartu do kraja svog života. Taman to bio Radnik iz Bijeljine
costacurta wrote:
Pa plejof i to je to.
Nemaju??? Slabo ti to pratis prijatelju... Dinamo dovodi igraca koji je igrao u Leverkusenu, ali bas igrao, nije otis'o na utakmicu. Dovodi igrace iz Uniteda, ali koji su bas bili u Unitedu, ne da je kao klinac prosao s ocem pored treninga kampa i uslikao se...
Partizan u zadnjih 10-tak godina prodao igraca u vrijednosti 50-tak miliona eura, a evo stranac u Partizanu: http://www.transfermarkt.de/fk-partizan ... verein/669
PS Nemoj Charuga Allaha ti brisati, da nisam bezze kuc'o.
Pa plejof i to je to.
1946--1987 wrote:Evo crvenimo se od stida
A nije bila bruka kad ste vi krvnicki udarali u derbiju jel, ugasi si internet dvolicnjace
U kost samo Jesa, noge lomi i samo laktom po glavi, ko im jebe mater.
Trebali ste u nedelju da se crvenite. Mi se na derbiju moždaje jesmo malčice gurali, ali Edis je to fino objasnio, sve u granicama fer play-a
@costacurta: Nemoj da si malodušan, niste 12ti nego 2i, sasvim korektno od Saveza. I ovo u nedelju, nije baš da ste oskrnavljeni, iako je pošteno priznati da je sudija imao neujednačen kriterij. Ali niko vam nije branio da im malo vratite. Koliko god Sloboda dobro gura trenutno u prvenstvu, nevidim vas u borbi za titulu. Jednostavno treba vam kontinuitet. Očekujem da će te padati u nastavku prvenstva.
ha sta rekoh ha sam vidio ovog valjica,voz je iso u jeNom smjeru.
samo krivi su i igraci slobode kad su vidjeli koLko je sati, ko na nizim rangovima odma onog najaceg u korijenu sasijeci,pas vidt sto sudija zna svirat...
Ja sve kontam ovaj Velež će se malo probuditi, ubilježit će tu i tamo neku pobjedu, a oni ništa. Prošlo pola prvenstva, a oni zadnji. Druga liga im je sada sigurna.
Logovan wrote:Pobijedi lištica. E moj ćelo, razočarao si me.
Ja sve kontam ovaj Velež će se malo probuditi, ubilježit će tu i tamo neku pobjedu, a oni ništa. Prošlo pola prvenstva, a oni zadnji. Druga liga im je sada sigurna.
Oni nisu loši oni su katastrofa,e možeš misliti kakvi su kad su u ovoj našoj ligi,gdje su svi u 5 deka, oni ubjedljivo najgori,niko ne zna šutnut lopte jebote,ono protiv Zrinjskog je bio anti-fudbal...možda se i mogu nečemu nadati ako se desi neki remont čitave ekipe na zimu,pa uvežu 4-5 pobjeda zaredom,ali ostaće samo 12 kola,mislim da je to premalo da se čupaju iz govana....
Logovan wrote:Pobijedi lištica. E moj ćelo, razočarao si me.
Nikšić digao ruke od kluba i jedini je nešto i radio. Vidio čovjek da ovi ne znaju i adio. I ono malo sponzora što je bilo, on je to svojim vezama dovlačio u klub.