Ako ikada doživimo uvođenje 4G u ovoj kurac državi mislim da neće biti 100-200-500MB jer to bi bio apsurd nad apsurdima. Bez imalo sumnje, naši telekom operateri na potrošače gledaju kao na stoku, ali opet čisto sumnjam da ćemo neeeekada na 4G imati tako male pakete.MTV wrote:Dzaba 4G ako ce limit biti 100-200-500 MB. To bi racuni bili ko u doba ogranicenog adsl.
Jbg ja sam na ljeto u HR samo tako sprzio 30+ GB na 4G. 4G treba da se uvede al da ima pakete 5GB na vise.
PS. Kad sam već kod odnosa teleoperatera prema potrošačima, meni se plače kad vidim kakvu korisničku podršku imaju u Hrvatskoj i Srbiji, pogotovo u Hrvatskoj gdje na Facebook stranici teleoperateri poput HT, Tele2, vipneta odgovaju na svakakva pljuvanja, gdje im ljudi jebu sve živo i mrtvo, oni se opet udostoje odgovoriti, isto tako i na svaki post na zidu. Dok ti ovdje bace seen i jebi se, u fazonu "štae seljačino, šta si me našo peglat, pusti me da ladim qrac kad sam već dobio poso prekostranke". Nebo i zemlja.
Znači, ljudi se bore da ti odgovore zadnji kako bi im ostala messenger ikonica za responzivnost...