Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:Qasar je ok a Elementum je bolji, rade na slicnom principu, zapravo istom, samo sto Elementum nema onaj vrlo bitan problem kod Qasara, ne "cuva" privremenu memoriju pa mozes gledati torrente bez straha hoce li biti dovoljno prostora na tvom uredjaju.
Elementum jedino ima problem sa starijim filmovima, serijama, iz devedesetih recimo ili ranije, ako ne moze pronaci torrent. Zavisi i sta oznacih da pretrazuje, kod mene je kickass, yts, 1337x, EZTV, EETV uglavnom ovi bitniji.
Za starije stvari, uzmem Exodus Redux pa on nadje bar neke SD linkove, ako recimo zelim pogledati Prijatelje ili Praksu.
U pravu ste tu su oni negdje u 5 deka. Možda sam ja samo vise navikao na quasar. Po meni uz ova dva i Green add ili neki sličan nema potrebe za drugima.
Isto ovako kao dječak kombinujem Elementum i Exodus. Za Friends i ostale stvari koristim original Netflix aplikaciju jer imam pretplatu, puno je svakako brzi Netflix, fluidniji i općenito bolje iskustvo u odnosu na to dok upalim Kodi, pa traži torrent, pa čekaj da se malo loadira.
TAFKAP wrote:Još kad bi nam objasnio kako se crackuje account...
Ma nije sigurno crackovao, nidje veze. Nego je koristio nečiju šifru i tako gledao na tudji account, da ne pravi svoj. Dok ovaj nije skontao u opcijama odakle se sve gledaju klipovi.... Ako je I gledao, ima ljudi i ne provjeravaju.
Gdje sam ja rekao da sam ista crackovao? Niti znam kako se to radi niti me zanima, koliko vidim upotrijebio sam samo glagole imao i kupio, tu su braca Indijci i Sovjeti, nezaposleni IT talenti koji rade all the dirty work I naravno da vlasnik crackovanog accounta prije ili kasnije primijeti da nesto nije u redu i zamijeni sifru, ali prilikom kupovine dobijas garanaciju na 1,3 ili 6 mjeseci (u zavisnosti od cijene) i prodavac ti u toku te garancije daje novi account kad god stari bude provaljen. Za dva dolara uopste nije losa ponuda, samo sto meni Netflix sam po sebi nije bio po volji pa nisam vise uzimao nakon sto je istekao taj mjesec
MehmedPasaMoric wrote:Gdje sam ja rekao da sam ista crackovao? Niti znam kako se to radi niti me zanima, koliko vidim upotrijebio sam samo glagole imao i kupio, tu su braca Indijci i Sovjeti, nezaposleni IT talenti koji rade all the dirty work I naravno da vlasnik crackovanog accounta prije ili kasnije primijeti da nesto nije u redu i zamijeni sifru, ali prilikom kupovine dobijas garanaciju na 1,3 ili 6 mjeseci (u zavisnosti od cijene) i prodavac ti u toku te garancije daje novi account kad god stari bude provaljen. Za dva dolara uopste nije losa ponuda, samo sto meni Netflix sam po sebi nije bio po volji pa nisam vise uzimao nakon sto je istekao taj mjesec
Haj sve al ovo " Dobiješ garanciju " meni je baš malo šuhaveli. Garancija od ruski i kineski lopova. Ma hajde molim te nemoj nas nasmijavati.
MehmedPasaMoric wrote:Gdje sam ja rekao da sam ista crackovao? Niti znam kako se to radi niti me zanima, koliko vidim upotrijebio sam samo glagole imao i kupio, tu su braca Indijci i Sovjeti, nezaposleni IT talenti koji rade all the dirty work I naravno da vlasnik crackovanog accounta prije ili kasnije primijeti da nesto nije u redu i zamijeni sifru, ali prilikom kupovine dobijas garanaciju na 1,3 ili 6 mjeseci (u zavisnosti od cijene) i prodavac ti u toku te garancije daje novi account kad god stari bude provaljen. Za dva dolara uopste nije losa ponuda, samo sto meni Netflix sam po sebi nije bio po volji pa nisam vise uzimao nakon sto je istekao taj mjesec
Haj sve al ovo " Dobiješ garanciju " meni je baš malo šuhaveli. Garancija od ruski i kineski lopova. Ma hajde molim te nemoj nas nasmijavati.
Ne znam, ja nikad nisam imao problema ni sa tim accountima ni sa garancijom, uvijek su mi bez problema davali drugi account, nekad cak i 3-4 u toku garancije. Kupis od onog koji se tim bavi godinama i cija tema ima stotinu pozitivnih komentara i nemas brige, ostavio bih link ali vjerovatno je protiv pravila foruma... A ko voli da placa punu cijenu neka izvoli, nemam nista protiv Ja nikad u zivotu nisam kupio ni originalni CD koji kosta 7-8 maraka a kamoli da dajem punu cijenu za Netflix i Spotify, imam precih troskova
MehmedPasaMoric wrote: Ne znam, ja nikad nisam imao problema ni sa tim accountima ni sa garancijom, uvijek su mi bez problema davali drugi account, nekad cak i 3-4 u toku garancije. Kupis od onog koji se tim bavi godinama i cija tema ima stotinu pozitivnih komentara i nemas brige, ostavio bih link ali vjerovatno je protiv pravila foruma... A ko voli da placa punu cijenu neka izvoli, nemam nista protiv Ja nikad u zivotu nisam kupio ni originalni CD koji kosta 7-8 maraka a kamoli da dajem punu cijenu za Netflix i Spotify, imam precih troskova
Da li ti to sada ispadas pametan? To je necije autorsko djelo koje ti između ostalog uzimas na ilegalan nacin. Ne razumijem da se mozes time diciti?
Zar je na ovom forumu dopušteno reklamirati pirateriju i krađu privatnih računa tipa netflix Itd...
Na drugim forumima prvo se dobije opomena i onda ide ban za reklamiranje piraterije.
Ne znam, ja nikad nisam imao problema ni sa tim accountima ni sa garancijom, uvijek su mi bez problema davali drugi account, nekad cak i 3-4 u toku garancije. Kupis od onog koji se tim bavi godinama i cija tema ima stotinu pozitivnih komentara i nemas brige, ostavio bih link ali vjerovatno je protiv pravila foruma... A ko voli da placa punu cijenu neka izvoli, nemam nista protiv Ja nikad u zivotu nisam kupio ni originalni CD koji kosta 7-8 maraka a kamoli da dajem punu cijenu za Netflix i Spotify, imam precih troskova [/quote]
Ličiš mi na dječačića od 15 godina koji se hvali kako je popio dvije pive.
Pitamo se zašto nam je država otišla u PM
MehmedPasaMoric wrote: Ne znam, ja nikad nisam imao problema ni sa tim accountima ni sa garancijom, uvijek su mi bez problema davali drugi account, nekad cak i 3-4 u toku garancije. Kupis od onog koji se tim bavi godinama i cija tema ima stotinu pozitivnih komentara i nemas brige, ostavio bih link ali vjerovatno je protiv pravila foruma... A ko voli da placa punu cijenu neka izvoli, nemam nista protiv Ja nikad u zivotu nisam kupio ni originalni CD koji kosta 7-8 maraka a kamoli da dajem punu cijenu za Netflix i Spotify, imam precih troskova
Da li ti to sada ispadas pametan? To je necije autorsko djelo koje ti između ostalog uzimas na ilegalan nacin. Ne razumijem da se mozes time diciti?
Čega se pametan stidi tim se b..... diči . Ma ja kad sam pročitao šta je napisao nisam htio više ni komentarisati.
Ovo se ne odnosi na kodi jer je kodi legalan program npr. ja gledam Moju TV putem kodia a drugo je kradja koju izvode rusi od obicnih gradjana gdje kradu netflix PSN Nord VPN racune.
Bosnjo laze, vara, svalerise se, sa rodjenim bratom ne govori, duzan i bogu i narodu, pije ko smuk, iz kladionice ne izlazi ali nikad ne jede svinjetinu jer je to muslimanima zabranjeno Ista matrica se pojavljuje i na ovom topicu
tako da batalite priču o zaštiti prava. Njoj na ovoj temi nije mjesto jer se podrazumjeva da ga svako instalira da bi gledao tv program po svom izboru bez placanja prava.
MehmedPasaMoric wrote:Bosnjo laze, vara, svalerise se, sa rodjenim bratom ne govori, duzan i bogu i narodu, pije ko smuk, iz kladionice ne izlazi ali nikad ne jede svinjetinu jer je to muslimanima zabranjeno Ista matrica se pojavljuje i na ovom topicu
debelo si ti omasio, zabole me za netflix, ali, stavi se ti u kozu onog ko placa isti, a rus ti ga hakne, e tad bi ti drugu pjesmu pjevo
mufa1 wrote:Hahaha ljudi na temi KODI moralisu o autorskim pravima.. Ooo jbmti tito majku
Sa's vidjet' kad ti uzvrate, da nije isto ukrast' od filmskog studija i nekog Hansa sto ima Netflix racun.
Zadnji put kad sam bio u Berlinu, prije nekih godinu dana, gazdarica Airbnb mi pregledala laptop da nema kakav torrent program...
Pametno. Ima sabana koji pocnu torrente skidat' sa tudjeg wifi-a, pa kazna stigne na adresu korisnika interneta.
Ma cuj, sve je ovo siva zona. Bukvalno svi mi krademo. Samo sto mene licno zaboli neka stvar, jer ne distribuiram ilegalni sadrzaj da bih priskrbio licnu korist. Odgledam film i to je to. Ionako ne bih platio da ga gledam u kinu.
Isto me tako zaboli neka stvar ako je nekom hackovan Netflix racun, neka se zali Netflixu, neka oni to rjesavaju.
Ja sigurno necu nikome moralisati kad prvi koristim Kodi sa ilegalnim addonima.
mufa1 wrote:Hahaha ljudi na temi KODI moralisu o autorskim pravima.. Ooo jbmti tito majku
Sa's vidjet' kad ti uzvrate, da nije isto ukrast' od filmskog studija i nekog Hansa sto ima Netflix racun.
Pametno. Ima sabana koji pocnu torrente skidat' sa tudjeg wifi-a, pa kazna stigne na adresu korisnika interneta.
Ma cuj, sve je ovo siva zona. Bukvalno svi mi krademo. Samo sto mene licno zaboli neka stvar, jer ne distribuiram ilegalni sadrzaj da bih priskrbio licnu korist. Odgledam film i to je to. Ionako ne bih platio da ga gledam u kinu.
Isto me tako zaboli neka stvar ako je nekom hackovan Netflix racun, neka se zali Netflixu, neka oni to rjesavaju.
ne pada mi napamet nekom moralisati i sam koristim kodi, tako da...
ali, jedno je koristiti kodi i dostupne addonse, a sasvim drugo koristiti tudji account i znati da je hackovan, e to sebi nikad ni po kojim uslovima ne bih dopustio da koristim, jednostavno nisam takav tip. Ovije addonsi i ini hepeci koji skidaju programe uglavnom ih skidaju od firmi koje ionako gule korisnike na svaki moguci nacin, e pa deracu i ja njih putem kodija sve dok god budem u mogucnosti, i nije mi ih zao.
Ne znam bas. Nisam obdaren nekom velikom pamecu. Ali zar ovi svi addon-i na Kodi-ju se neogradzuju od nelegalnog svega. Kazu mi samo posredujemo a nepruzamo to i to. Kao i ovi vebsajtovi gdje ja gledam svasta.
irac300 wrote:
ne pada mi napamet nekom moralisati i sam koristim kodi, tako da...
ali, jedno je koristiti kodi i dostupne addonse, a sasvim drugo koristiti tudji account i znati da je hackovan, e to sebi nikad ni po kojim uslovima ne bih dopustio da koristim, jednostavno nisam takav tip. Ovije addonsi i ini hepeci koji skidaju programe uglavnom ih skidaju od firmi koje ionako gule korisnike na svaki moguci nacin, e pa deracu i ja njih putem kodija sve dok god budem u mogucnosti, i nije mi ih zao.
Robin Hood kompleks?
Ma hajde neka radi ko šta hoće, svako neka pazi svoj račun i zdra'o. U postavkama Netflixa se lijepo može vidjeti odakle je pristupano računu, tj. s kojih se uređaja gledalo. Nije teško promijeniti pass kada se primijeti nešto nelogično.