SA-71000 wrote:Naravno da ne.Možda i oni imaju nekog kao mi ovog PM,pa da se divi i hvali.strucnjakdemagog wrote:Šta misliš da li se pripadnici VRS dive herojima 111. viteške brigade sa Žuči?SA-71000 wrote:Bivši sam pripadnik Armije BiH.Primijetio sam da na ovom u forumu dominiraju dva forumaša (tandem Pišonja i Žuga) Ne mogu više da čitam ove izdajničke postove PM72.Ovaj PM72 samo gleda koga će napasti i s kim će se posvađati. Nevjerovatno je drzak i bezobrazan, izigrava nekakvog mangupa kome niko nije ravan. čitao sam ovo prepucavanje i nisam mogao odoliti da se ne javim.Ne mogu da vjerujem da neko ko se borio u Armiji BiH može biti tako zaljubljen u Bele Vukove. Kako možeš biti impresioniran i zaljubljen u neprijatelja koji je klao naše vojnike. Pljunuo si na grobove svih naših i poginulih boraca. Tvoja priča je kao nisu oni loši nisu pljačkali ubijali i civile ali eto nekad bi zaklali neke od naših vojnika.Primijetio sam takođe da mnogi forumaši ne smiju nešto napisati plašeći se napada PM. Ima li ijedan forumaš osim tebe da u zvijezde kuje Bele Vukove i njihovog komadanta. Zanima me samo da su ti ubili nekog člana porodice kako bi mišljenje imao ovim smradovima i zločincima. Ima li ijedan forumaš neka se javi i neka podrži Bele Vukove i ovoga PM?
E pa griješiš.