Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

kritikos

#5351 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kritikos »

Image
Naš nastavnik likovnog ups ministar sigurnost :lol:
statixx

#5352 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by statixx »

Ima izgled intelektualca, poput Andrica. :mrgreen:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#5353 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Entropio »

Lik svaki dan, bukvalno svaki dan, na naslovnici svog portala.
Roccohljup

#5354 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

Entropio wrote: 04/03/2020 19:56 Lik svaki dan, bukvalno svaki dan, na naslovnici svog portala.
Haman i kad u halu ide propreate ga objavom :D
Entropio

#5355 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Entropio »

Roccohljup wrote: 04/03/2020 20:49
Entropio wrote: 04/03/2020 19:56 Lik svaki dan, bukvalno svaki dan, na naslovnici svog portala.
Evo trenutno 3 vijesti o samom sebi napisao i stavio na naslovnicu svog portala. Jarane, narcis lvl 9000.
Tempo
ZeModerator

#5356 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Tempo »

statixx wrote: 04/03/2020 17:46 Ima izgled intelektualca, poput Andrica. :mrgreen:
vise vuce na anticku grcku. nesto kao trojanski konj.
cvrčak_na_hedonizmu

#5357 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Entropio wrote: 04/03/2020 22:13
Evo trenutno 3 vijesti o samom sebi napisao i stavio na naslovnicu svog portala. Jarane, narcis lvl 9000.
Mali covjek sa velikim kompleksima :D

Kako ljudi mogu glasati za takvog moralnog patuljka nikad mi nece biti jasno :skoljka:
Roccohljup

#5358 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

Evo ga sad gostuje na omiljenoj emisiji na omilljenoj tv kuci (telering). Mato samo sto mu se nije pred kamerama u bulju zavukao
sahara1428

#5359 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by sahara1428 »

Na pitanje Đakovića da prokomentira taj slučaj i koliko je to utjecalo na odnose u probosanskoj koaliciji i na formiranje Vlade KS, Radončić je odgovorio:

- Prvo za sarajevsku vladu da vam kažem. Gospodin Mario Nenadić autohtoni je sarajevski Hrvat i prvi put nakon rata mi imamo sad da je jedan Hrvat predsjednik Kantonalne vlade.

Na konstatacija Đakovića da će Srbina teško naći, Radončić je rekao da je takva situacija na političkoj sceni.

- Teško je, vjerovatno, u zapadnoj Hercegovini naći Bošnjaka, ili u RS - rekao je Radončić.
Roccohljup

#5360 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

Hebote nike se ni zavesila emisija kako treba a avaz vec clanak objavio o vrlo interesantnom intervjuu :mrgreen: :mrgreen:
PRENOSIMO Ministar sigurnosti BiH i lider Saveza za bolju budućnost

Pogledajte šta je Radončić rekao o aferi "Sarajlić" i ČampariKo zna naše prilike u Sarajevu je tragikomično

Avaz.ba

prije 10 minuta

Novinar i voditelj RTRS-a Mato Đaković u emisiji "Telering" večeras je ugostio Fahrudina Radončića, ministra sigurnosti BiH i predsjednika Saveza za bolju budućnost BiH.

U zanimljivom intervjuu Radončić je govorio o migrantskoj krizi, izazovima koji očekuju BiH, ali i o aktuelnim političkim dešavanjima u BiH.

Između ostalog, govorio je i o aferi "Sarajlić", koja je potresla SDA nakon što je Semir Efendić objavio snimak o navodnoj kupovini glasova.

Lobiranje unutar stranke

Na pitanje Đakovića da prokomentira taj slučaj i koliko je to utjecalo na odnose u probosanskoj koaliciji i na formiranje Vlade KS, Radončić je odgovorio: 

- Prvo za sarajevsku vladu da vam kažem. Gospodin Mario Nenadić autohtoni je sarajevski Hrvat i prvi put nakon rata mi imamo sad da je jedan Hrvat predsjednik Kantonalne vlade.

Na konstatacija Đakovića da će Srbina teško naći, Radončić je rekao da je takva situacija na političkoj sceni.

- Teško je, vjerovatno, u zapadnoj Hercegovini naći Bošnjaka, ili u RS - rekao je Radončić.

Kada je u pitanju afera koja potresa SDA, lider SBB-a rekao je da "mi kao odgovorni ljudi moramo reći da ljudi moraju dobro paziti šta rade kada su lobiranja unutar stranke i zapošljavanje u pitanju".

reklama

Fahrudin Radončić u "Teleringu" Foto: Screenshot " readability="-1" style="box-sizing: border-box; position: relative; width: 390px; min-height: 1px; padding-right: 15px; padding-left: 15px;">

Fahrudin Radončić u "Teleringu"FOTO: SCREENSHOT

- Nisam ni htio to da komentiram dok ne čujem organe stranke SDA i čuo sam zaključke kolega. Mislim da su oni upravo dobro detektovali problem da je neko napravio grešku, mislim na gospodina Sarajlića, ali da vidimo šta se dešava s ilegalnim snimanjem i ilegalnim distribuiranjem i koja to frakcija te tamošnje stranke radi. Ja vam mogu nešto reći privatno. Vrlo sam iznenađen da gospodin Aljoša Čampara glumi moralnu Sorbonu i on se protivi zato što je na telefonu neko nekome rekao da će ga zaposliti, a radi se o čovjeku čiji je rođeni brat državni tužilac, čiji je bliski rođak, brat od tetke ili tetić, gospodin Denis Zvizdić, predsjednik Skupštine, odnosno bio je predsjednik Vijeća ministara. Njihove supruge su zaposlene u javnom sektoru. 

Njihov zadnji rođak je zaposlen u javnom sektoru i vi znate da sam se ja s njima, na toj temi, davno konfrontirao. Kada takav čovjek dođe i kaže: "Slušajte, ja neću glasati za Vladu KS dok ta dva ministra ne padnu zato što se radi o zapošljavanju", to je, ko zna naše prilike u Sarajevu, tragikomično. I to je ružno, pogotovo ako vi, a Aljoša Čampara je apsolutni anonimus, dezerter, insistirate da se ukloni ime regionalno poznatog glumaca, jednog od najjačih filmskih bardova, gospodina Emira Hažihafizbegovića s ministarske pozicije, s kojim se ne možete ama baš ni u čemu u životu ravnati, jer se ovdje radi o super uspješnom kreativcu, a vi ste jedan mali birokrata, koji ste pravili cijelu karijeru na grbači naroda, odnosno na budžetu.

Ljudi ružnih biografija

Na pitanje je li to sukob frakcija unutar SDA, Radončić je rekao:

- To neću da komentarišem. Neka to komentariše gospodin Izetbegović, govorim vam svoj lični stav kao predsjednik SBB-a. Da je ma koja stranka ili društvena pojava u pitanju, da ne mogu ljudi tako ružnih biografija, da ne govorim o montiranju procesa meni, iza kojeg stoji lično taj Aljoša Čampara sa svojim bratom Dubravkom. Oni govore o pravdi, poštenju, legalizmu itd. To je ružno. I to nije tačno.
Entropio

#5361 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Entropio »

Gdje su Hilmo i Mujo Selimovic? Nije odavno o njima pisao. :D
Entropio

#5362 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Entropio »

kritikos wrote: 04/03/2020 17:05
Image
Naš nastavnik likovnog ups ministar sigurnost :lol:
:lol: :lol: :lol:
sahara1428

#5363 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by sahara1428 »

Roccohljup wrote: 04/03/2020 22:20 Na pitanje je li to sukob frakcija unutar SDA, Radončić je rekao:

- To neću da komentarišem. Neka to komentariše gospodin Izetbegović, govorim vam svoj lični stav kao predsjednik SBB-a. Da je ma koja stranka ili društvena pojava u pitanju, da ne mogu ljudi tako ružnih biografija, da ne govorim o montiranju procesa meni, iza kojeg stoji lično taj Aljoša Čampara sa svojim bratom Dubravkom. Oni govore o pravdi, poštenju, legalizmu itd. To je ružno. I to nije tačno.
Popustila koncentracija, Fahro hoćeš ti I transverzalu ili nećeš :D
smjesko071

#5364 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by smjesko071 »

Njihov zadnji rođak je zaposlen u javnom sektoru i vi znate da sam se ja s njima, na toj temi, davno konfrontirao. Kada takav čovjek dođe i kaže: "Slušajte, ja neću glasati za Vladu KS dok ta dva ministra ne padnu zato što se radi o zapošljavanju", to je, ko zna naše prilike u Sarajevu, tragikomično. I to je ružno, pogotovo ako vi, a Aljoša Čampara je apsolutni anonimus, dezerter, insistirate da se ukloni ime regionalno poznatog glumaca, jednog od najjačih filmskih bardova, gospodina Emira Hažihafizbegovića s ministarske pozicije, s kojim se ne možete ama baš ni u čemu u životu ravnati, jer se ovdje radi o super uspješnom kreativcu, a vi ste jedan mali birokrata, koji ste pravili cijelu karijeru na grbači naroda, odnosno na budžetu.

Ljudi ružnih biografija

I sta je slagao?
Tempo
ZeModerator

#5365 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Tempo »

Roccohljup wrote: 04/03/2020 22:20 Aljoša Čampara glumi moralnu Sorbonu
sta je to moralna sorbona?
detroit-mercy

#5366 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 04/03/2020 22:16
Entropio wrote: 04/03/2020 22:13

Mali covjek sa velikim kompleksima :D

Kako ljudi mogu glasati za takvog moralnog patuljka nikad mi nece biti jasno :skoljka:
I jos da dodam kako mogu dati glas to opskurnoj stranci a i nazovi postenjaci koji se kod Fahra ucljanjuju :-) i obavljaju kojekakve duznosti :roll:.
Kolektivno ludilo :mrgreen: .
kritikos

#5367 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kritikos »

jazzer wrote: 04/03/2020 16:14 gdje je postavljena ona slika na kojoj se ovaj malisa popeo na nesto prilikom slikanja, pa da izgleda kao i svi normalno
visoki ljudi?
Misliš na fotomontažu? Doduše i nije što se tiče karakterne veličine :lol:
Last edited by kritikos on 04/03/2020 23:47, edited 1 time in total.
kritikos

#5368 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kritikos »

Avaz više nije njegovo glasilo već zrcalo. :lol:
Styling

#5369 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Styling »

smjesko071 wrote: 04/03/2020 22:27 Njihov zadnji rođak je zaposlen u javnom sektoru i vi znate da sam se ja s njima, na toj temi, davno konfrontirao. Kada takav čovjek dođe i kaže: "Slušajte, ja neću glasati za Vladu KS dok ta dva ministra ne padnu zato što se radi o zapošljavanju", to je, ko zna naše prilike u Sarajevu, tragikomično. I to je ružno, pogotovo ako vi, a Aljoša Čampara je apsolutni anonimus, dezerter, insistirate da se ukloni ime regionalno poznatog glumaca, jednog od najjačih filmskih bardova, gospodina Emira Hažihafizbegovića s ministarske pozicije, s kojim se ne možete ama baš ni u čemu u životu ravnati, jer se ovdje radi o super uspješnom kreativcu, a vi ste jedan mali birokrata, koji ste pravili cijelu karijeru na grbači naroda, odnosno na budžetu.

Ljudi ružnih biografija

I sta je slagao?
Nije nista slagao, samo je zaboravio napomenuti da iza procesa protiv njega stoji prvo Bakir pa onda svi drugi koji su radili po Bakirovom nalogu. Boga potaj koji Damaklov mac mu visi iznad glave pa Bakira ovako amnestira od odgovornosti i napada Gacane. Tek ce se saznati.
Banksy

#5370 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Tempo wrote: 04/03/2020 22:39
Roccohljup wrote: 04/03/2020 22:20
Aljoša Čampara glumi moralnu Sorbonu...
sta je to moralna sorbona?
:lol: :lol:

1:50

kritikos

#5371 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kritikos »

Banksy wrote: 05/03/2020 07:54
:lol: :lol:

1:50

Moralna sorbona :lol:
Borba sa riječima zapošjene i zapošljen.
Ovaj je moralni oxfordomoron :lol:
SmokingMan

#5372 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

:mrgreen:

Image
Roccohljup

#5373 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

SmokingMan wrote: 05/03/2020 08:35 :mrgreen:
Ovo na sabahu da bljucneš :D :D :D
Roccohljup

#5374 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

Styling wrote: 05/03/2020 06:49
Nije nista slagao, samo je zaboravio napomenuti da iza procesa protiv njega stoji prvo Bakir pa onda svi drugi koji su radili po Bakirovom nalogu. Boga potaj koji Damaklov mac mu visi iznad glave pa Bakira ovako amnestira od odgovornosti i napada Gacane. Tek ce se saznati.
Ma stoje sigurno, ali nije da se nema materijala. :D
jazzer

#5375 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jazzer »

Da se podsjetimo na istoriju odnosa ovih spasioca BiH.

Al' dobar je Bakir, to Fahri Campare podmecu. :)
Post Reply