100 taskova ako ti procenat bude preko 70%, najbolje preko 75%. Ako bude ispod radiš sve dok ne odeš preko ove granice.p206 wrote:Koliko se mora otprilike uraditi ovih taskova da bi se zaradio neki level?
PS nova serija vina 668270
Moderator: anex
100 taskova ako ti procenat bude preko 70%, najbolje preko 75%. Ako bude ispod radiš sve dok ne odeš preko ove granice.p206 wrote:Koliko se mora otprilike uraditi ovih taskova da bi se zaradio neki level?
ti si vec smislio plan za buducnost vidimODB wrote:Kad upoznam neku bogatu strankinju misliće da sam elita ,znam sve o vinima

Zaradih prvi levelmikrozadatak wrote:Gomila taskova za ljude koij su tek počeli. Ko se dobro snađe može vrlo brzo od ove serije uhvatiti neki level.
ja bih se ostavio nekih novih i nepoznatih zadataka sad na pocetku i uhvatio se bar sedmicu samo vina da nakucas procenat_turpija_ wrote:Zaradih prvi levelmikrozadatak wrote:Gomila taskova za ljude koij su tek počeli. Ko se dobro snađe može vrlo brzo od ove serije uhvatiti neki level.![]()
![]()
Trebam malu pomoc Find the data in these documents! sve ok, al ne znam kako da im ukucam procenat, neda tacku, ne moze samo copy/paste .... prosvjetilte me
Kad prije level_turpija_ wrote:Trebam malu pomoc Find the data in these documents! sve ok, al ne znam kako da im ukucam procenat, neda tacku, ne moze samo copy/paste .... prosvjetilte me
čestitam_turpija_ wrote:Fino odradila odlicno ovaj Help us validate Authors and Articles haman 60 taskova i malo tamo malo vamo... i etttttttt![]()
![]()
Oci su mi ispale, al nije vazno... polako... Ti znas kako da procenat ukucam, neda mi copy7paste ne prihvata ono tacka, zarez..itd.babaroga1x wrote:čestitam_turpija_ wrote:Fino odradila odlicno ovaj Help us validate Authors and Articles haman 60 taskova i malo tamo malo vamo... i etttttttt![]()
![]()
![]()
ljudi se obično žale na te početničke zadatke, ali izgledada se ipak mogu lijepo i uredno riješiti...
ja ih izbjegavam u širokom luku odkad sam dobio više levele![]()
kad dobiješ novi level, fino pažljivo kreni na nove taskove... pročitaj uputstva, ako nešto nije jasno pitaj na temi, ako nisi sigurna da će ti ići, fino give up i čekaš neki drugi lagani, da si ne pokvariš accuracy...
kad uloviš neki task gdje ćeš batući 100 - 200 komada s 99 % točnosti, poslije je sve lakše, ne gubiš levele...
Baba
Pun je bugova...Ja sam stalno na granici expelleda...Ko da ne znaju napraviti normalan test , ovih dana puno zadataka sa bugovima...Odoh raditi...mikrozadatak wrote:Verify and / or Find Businesses' Websites
level 2, 7 centi, vrlo lagan
Ja ga igram na slijedeci nacin:
Kliknem na link i ako nisam ne vidim web sajt preduzeca među prvih nekoliko rezultata, iz pretrage izvrisem adresu. Dakle, ostavim ime preduzeća, grad i državu. Tu vidim, ima-nema i to je to.
Uvijek je testno pitanje ono koje se odnosi na kompaniju iz United Statesmikrozadatak wrote:Verify and / or Find Businesses' Websites
level 2, 7 centi, vrlo lagan
Ja ga igram na slijedeci nacin:
Kliknem na link i ako nisam ne vidim web sajt preduzeca među prvih nekoliko rezultata, iz pretrage izvrisem adresu. Dakle, ostavim ime preduzeća, grad i državu. Tu vidim, ima-nema i to je to.
1-trebala si pogledati koja ti je bila ip adresa kad si radila pod drugim accjoooj wrote:NisamODB wrote:Žao mi one joooj ,dobi li ikad cura level ?![]()
Sad sam krenula ispocetka, pa danima nije bilo nikakvih zadataka. Onda su me skontali na neobuxu, ali mi je ostao elite posto se na clixsense nisam mogla nikako registrovati. Bavim se sad clancima, fali mi jos 30-ak ovih pitanja do 100, procenat mi je 86 (dovoljno za level 3), uglavnom koprcam se jos uvijek i ne odustajem![]()
![]()